Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in 's Gravenmoer

Als je jouw huis in 's Gravenmoer wilt verkopen, helpen wij je graag verder. Met ons aanbod aan informatie krijg je een helder beeld van welke lokale makelaars er aan de top staan en welke kosten er aan de verkoop verbonden zijn. Daarnaast bieden wij diverse vergelijkingstools aan die je oriëntatieproces vergemakkelijken.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in 's Gravenmoer

Als woningverkoper in 's Gravenmoer, zijn er diverse doelen die je in je achterhoofd houdt bij het verkopen van je huis. Zo wil je natuurlijk voor de beste prijs verkopen, maar je wilt ook dat het proces vlekkeloos verloopt. Je wilt bijvoorbeeld niet het risico lopen belangrijke zaken over het hoofd te zien bij het regelen van de verkoop. Een andere prioriteit kan het vinden van de juiste koper zijn, die jouw huis met evenveel respect en liefde zal behandelen als jij hebt gedaan. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de doelen die je als verkoper kunt hebben.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe snel huizen in 's Gravenmoer doorgaans worden verkocht en wat de gemiddelde verkoopopbrengst is. Ook ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar hoeveel je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Dit soort vragen zijn begrijpelijk en het antwoord op deze vragen kan je helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen. Hieronder volgen de actuele cijfers over de woningmarkt in 's Gravenmoer:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
11 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 427.000
Besparing (gem.)
€ 1.068

Je huis snel verkopen in 's Gravenmoer

Wanneer je van plan bent je woning in 's Gravenmoer te verkopen, is het waardevol te weten dat de gemiddelde verkooptijd hier ligt op 68 dagen. Dit lijkt misschien lang, maar met een aantal handige tips kun je dit proces mogelijk versnellen.

 1. Ken je woningwaarde. Een realistische vraagprijs, gebaseerd op je woningwaarde, trekt potentiële kopers aan. Vraag een waardebepaling bij verschillende makelaars aan om een betrouwbare inschatting te krijgen. Dit kun je gemakkelijk doen via deze link.
 2. Vraag advies aan meerdere makelaars. Verschillende makelaars hebben verschillende strategieën en ervaringen. Door advies aan meerdere makelaars te vragen, kun je de beste verkoopstrategie voor jouw huis bepalen. Vergelijk makelaars via deze pagina.
 3. Zorg voor een energielabel. Een goed energielabel draagt bij aan de verkoop van een woning. Het energielabel is verplicht bij verkoop, dus vraag deze tijdig aan. Dit kan eenvoudig via deze site.

Tips in 's Gravenmoer

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in 's Gravenmoer op?

Als je benieuwd bent naar wat een huis in 's Gravenmoer gemiddeld opbrengt, moet je weten dat de prijs kan variëren. Dat heeft te maken met de eigenschappen en de staat van het huis, evenals de locatie binnen 's Gravenmoer. Met deze factoren in het achterhoofd, bedraagt de gemiddelde verkoopprijs momenteel € 427.000 euro.

Tegelijkertijd willen we je duidelijkheid geven over de prijs per m2 in 's Gravenmoer. De gemiddelde prijs per m2 ligt nu op € 3.352 euro. Wees er echter van bewust dat deze cijfers fluctueren en voornamelijk zijn gebaseerd op de woningverkopen van de afgelopen drie maanden, vanaf april 2024.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in 's Gravenmoer

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 3.100
€ 3.700

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in 's Gravenmoer bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van 's Gravenmoer.

Tips om je woning te verkopen in 's Gravenmoer

Je bent klaar om je huis in 's Gravenmoer te verkopen, maar waar begin je? Het kan een uitdaging zijn om je woning op de markt te brengen. Daarom geven we je een aantal tips mee, die je kunnen helpen om het verkoopproces te optimaliseren.

 • Presentatie is cruciaal. Zorg dat je huis er op foto's en tijdens bezichtigingen piekfijn uit ziet. Een grondige schoonmaak en een opgeruimd huis zorgen voor betere presentatiefoto's en maken een goede indruk op potentiële kopers.
 • Laat je adviseren over de vraagprijs. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage vraagprijs kan betekenen dat je minder krijgt voor je huis dan het waard is. Een makelaar kan je adviseren over de juiste prijs voor jouw woning.
 • Zorg voor goed onderhoud van je huis. Kleine mankementen, zoals lekkende kranen of krakende deuren kunnen een negatieve indruk geven. Loop je huis na en doe kleine reparaties voordat je het op de markt zet.
 • Vergeet niet de buitenruimte. Een goed onderhouden tuin of balkon draagt bij aan de eerste indruk die potentiële kopers krijgen. Maak het buitengedeelte aantrekkelijk en zorg dat dit aanvoelt als een extra leefruimte.

Ontdek jouw stappenplan in 's Gravenmoer:

 • Met ons stappenplan mis je geen enkele stap in het verkoopproces
 • Jouw woningverkoop wordt eenvoudig en overzichtelijk
 • Je hebt zelf de controle over optionele stappen in het plan
 • Je kunt duizenden euro's besparen door goed te vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in 's Gravenmoer?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in 's Gravenmoer kost je als verkoper gemiddeld € 8.481. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in 's Gravenmoer In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 427.000) € 4.868
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 8.481

Kosten van makelaars in 's Gravenmoer

Als je een huis wilt verkopen in 's Gravenmoer, krijg je te maken met kosten van een makelaar. De meeste makelaars rekenen een courtage voor hun diensten. Dit is een percentage van de verkoopprijs van jouw huis. In 's Gravenmoer is dit courtage gemiddeld 1,14% van de verkoopprijs. Daarnaast kunnen makelaars ook opstartkosten rekenen. Deze zijn doorgaans € 515 .

Echter, niet iedere makelaar hanteert dezelfde kostenstructuur. Het is dus mogelijk dat je bij de ene makelaar meer betaalt dan bij de andere. Daarom is het aan te raden om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Vraag bij meerdere makelaars een offerte op en let daarbij niet alleen op de courtage, maar ook op eventuele opstartkosten en extra diensten die al dan niet zijn inbegrepen.

Andere kosten bij verkoop

Energielabel

Een energielabel is verplicht bij de verkoop van een woning. Het label laat zien hoe energiezuinig jouw woning is. De koper krijgt zo een idee van de verwachte stookkosten. Gelukkig kan het aanvragen van een energielabel snel online gebeuren.

Heb je nog geen energielabel? Dan kun je deze eenvoudig aanvragen. Het is zonde als je dit vergeet, want als het energielabel ontbreekt te laat is er een boete mogelijk. Ga dus na of je dit belangrijke document al in je bezit hebt.

Marketingkosten

Als je jouw woning wilt verkopen, zul je deze goed in de markt moeten zetten. Dit doe je aan de hand van een marketingstrategie. Vaak zijn deze marketingkosten opgenomen in het tarief van de makelaar. Denk aan advertentiekosten, kosten voor professionele foto’s en kosten voor plaatsing op een website.

Dit zijn echter variabele kosten die per makelaar kunnen verschillen. Het loont daarom de moeite om de makelaarstarieven goed te vergelijken. Een goede marketinginspanning kan immers het verschil maken tussen een snelle verkoop en een langdurige verkoopperiode.

Verkoopstyling en onderhoud

Als je jouw woning optimaal wilt presenteren, kun je ervoor kiezen om wat extra tijd en geld te besteden aan verkoopstyling en klein onderhoud. Denk aan het schilderen van de muren, het opknappen van de tuin of het vervangen van de oude keukenvloer. Dit kan het verschil maken tussen een snelle verkoop of een woning die lang te koop staat.

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de aard en omvang van het werk, maar zijn gemiddeld genomen € 875. Hoewel het een investering is, kan het zorgen voor een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop van jouw woning.

Wanneer mijn huis verkopen in 's Gravenmoer?

Vraag je je af of dit hét moment is om je huis in 's Gravenmoer te verkopen? Het eenvoudige antwoord is: ja. De huidige marktomstandigheden spelen in het voordeel van doorstromers. Sterke vraag en beperkt aanbod maken het een verkopersmarkt, waarbij met name doorstromers profiteren.

Benieuwd waarom april 2024 zo'n goed moment is om je woonst te verkopen? Een tekort aan woningen zorgt ervoor dat je huis waarschijnlijk snel en tegen goede voorwaarden verkocht kan worden. Er zijn voldoende kopers die klaarstaan om een stap te zetten en jouw huis in 's Gravenmoer kan de perfecte kans zijn voor hen!

Vergelijk makelaars in 's Gravenmoer Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Huis Verkopen biedt een handig en specifiek ontworpen stappenplan om de verkoop van jouw woning te begeleiden. Dit stappenplan maakt het mogelijk om zonder zorgen jouw huis te verkopen, omdat het alle noodzakelijke stappen in beeld brengt, en is daarmee pure gemaksdienstverlening. Bovendien zijn er veel kosten te besparen tijdens het verkoopproces van je huis, door offertes voor makelaarstarieven op te vragen en aanvullende dienstverlening te regelen via ons platform.

gratis waardebepaling

Een van de krachtige tools die Huis Verkopen aanbiedt, is de gratis waardebepaling. Deze tool geeft je direct een realistisch beeld van de marktwaarde van jouw woning in 's Gravenmoer. Dit helpt je om een correcte verkoopprijs te bepalen.

makelaars vergelijken

Huis Verkopen biedt je ook de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Zo kan je de beste makelaar vinden om jouw woning te verkopen. Bovendien krijg je inzicht in de makelaarstarieven en kan je besparen op makelaarskosten.

onafhankelijk en gratis platform

Huis Verkopen is een volledig onafhankelijk en gratis platform. Dit betekent dat je zonder verborgen kosten gebruik kunt maken van alle diensten, tools en het stappenplan dat wij aanbieden.

informatie over locale makelaars

Wil je inzicht in de prestaties van makelaars in 's Gravenmoer? Huis Verkopen biedt uitgebreide informatie over lokale makelaars, zoals hun verkoopstatistieken. Zo maak je gegarandeerd de beste keuze voor de verkoop van jouw woning.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in 's Gravenmoer

Er zijn verschillende manieren om de waarde van je huis te bepalen. Het is altijd aan te raden om een waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Zo krijg je een reële inschatting van wat je huis waard is.

Hoewel verkoop momenteel de betere keuze lijkt te zijn vanwege de huidige huizenmarkt, kan een goede lokale makelaar in 's Gravenmoer je het beste adviseren over jouw specifieke situatie.

Het verkopen van je huis bestaat uit enkele stappen, waaronder de voorbereiding, promotie, bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop. Voor meer details kan je terecht op het handige stappenplan voor verkoop van je huis.

De kosten voor de verkoop van jouw huis kunnen variëren. Deze bestaan o.a. uit makelaarskosten, notariskosten en kosten voor het energielabel. Bekijk hier alles over de kosten van de verkoop van een huis.

Goede research is belangrijk bij het vinden van de juiste makelaar. Je kan makelaars vergelijken op basis van ervaring, diensten en tarieven om een makelaar te vinden die bij jou past.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen