Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 's Gravenmoer

Welkom! Als je overweegt je huis in 's Gravenmoer te verkopen, tref je hier relevante vastgoedstatistieken. De huizenmarkt in 's Gravenmoer is continu in beweging, met fluctuerende vraagprijzen, verkoopprijzen en transactieaantallen. Het kennen van deze trends kan je besluitvorming vereenvoudigen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 's Gravenmoer

De gemiddelde verkoopprijs in 's Gravenmoer is in de laatste 3 maanden € 449.650 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 463.000 euro. Lineaire cijfers zoals deze geven je een indicatie van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Besef dat deze cijfers continu fluctueren en ze zorgen voor een grootschaliger perspectief. Om een goed aan- of verkoopbesluit te nemen, is het belangrijk dat je je grondig verdiept in de lokale prijzen. Hieronder zie je de grafiek met de prijsontwikkeling in 's Gravenmoer:

Huizenprijzen in 's Gravenmoer

Afgelopen 3 maanden

€ 302.000
€ 407.000
€ 513.000

Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in 's Gravenmoer, is het altijd belangrijk om de waarde per vierkante meter in het oog te houden. Dit geeft je een duidelijk inzicht in de marktwaarde en helpt je om realistische prijsverwachtingen te stellen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt € 3.353. Deze woningmarktcijfers zullen je helpen om goed geïnformeerde beslissingen te nemen. Bekijk de onderstaande grafiek voor een duidelijk beeld van de recente ontwikkelingen:

Huizenprijzen in 's Gravenmoer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.200
€ 3.500

Prijsontwikkeling 's Gravenmoer laatste 12 maanden

In 's Gravenmoer zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden aan beweging onderhevig geweest. De gemiddelde verkoopprijs van een huis lag vorige maand op € 449.650 euro. Deze schommelingen weerspiegelen op een algemene manier de landelijke trends:

Wat is mijn woning in 's Gravenmoer waard?

De waarde van jouw woning in 's Gravenmoer is continu in beweging. Dat komt door meerdere factoren, zoals vraag en aanbod op de woningmarkt, de staat van onderhoud aan het huis en de ontwikkelingen in de directe omgeving. In een fluctuerende markt als deze, zijn de exacte waarden van immateriële zaken, zoals woongenot en leefklimaat, lastig te berekenen.

Om geen kat in de zak te kopen, is het verstandig om je exact te informeren over de waarde van je woning. Zo voorkom je verrassingen en kun je gefundeerde beslissingen nemen m.b.t. verkoop of verbouwing. Een eenvoudige en kosteloze manier om deze informatie te krijgen is door middel van een gratis waardebepaling van een makelaar.

Een gratis waardebepaling door een makelaar wordt aan huis uitgevoerd, waardoor je zelf geen tijdrovend onderzoek hoeft te doen. Alles gebeurt in het comfort van je eigen huis en je krijgt een professioneel en nauwkeurig overzicht. Deze service is een eenvoudige manier om te weten wat je huis in 's Gravenmoer waard is zonder dat het je iets kost.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zult ontdekken dat de prijzen van huizen in Nederlandse steden en dorpen variëren. Als je bijvoorbeeld kijkt naar 's Gravenmoer, zie je dat de prijzen van huizen daar licht afwijken van die in nabijgelegen plaatsen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze verschillen, vooral als je een huis in de regio overweegt. Dit soort variatie is terug te zien in marktcijfers en kan je inzicht geven in de lokale vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in 's Gravenmoer

Ben je op zoek naar een geschikte makelaar voor het verkopen van je huis in 's Gravenmoer? Dan is het goed om te weten dat makelaars op diverse manieren van elkaar kunnen verschillen. Reken bijvoorbeeld op verschillen in werkwijzen, specialismen en makelaarstarieven.

Begrijp dat de keuze voor een goede makelaar een groot verschil kan maken. Een kundige verkoopmakelaar kan bijvoorbeeld zorgen voor een optimale presentatie van je woning, het voeren van onderhandelingen en een correcte afhandeling van het papierwerk. Zie de waarde in van makelaars vergelijken, zodat je een makelaar kunt vinden die het beste aansluit bij jouw specifieke situatie.

Vergelijk makelaars in 's Gravenmoer Of lees meer over makelaars in 's Gravenmoer

Gemiddelde tarieven van makelaars in 's Gravenmoer

Als je denkt aan het verkopen van je huis in 's Gravenmoer, zullen makelaarstarieven een belangrijk onderdeel zijn van je overwegingen. Het gemiddelde tarief, oftewel courtage, van makelaars in 's Gravenmoer is 1,14% van de verkoopprijs van het huis. Een huis met de gemiddelde verkoopprijs in 's Gravenmoer € 449.650 zou dus gemiddeld € 5.126 aan makelaarskosten betekenen.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om voor de goedkoopste makelaar te gaan, is prijs niet het enige dat telt. De goedkoopste makelaar levert niet altijd de beste service of het beste resultaat. Daarom is het verstandig om ook naar de ervaringen van andere verkopers, de expertise van de makelaar en de bijbehorende diensten die ze aanbieden te kijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 's Gravenmoer

Hoewel 's Gravenmoer een selectie sociale huurwoningen heeft, domineren eigen woningen het vastgoedlandschap van dit rustieke dorpje. De meerderheid van de huizen zijn namelijk beschikbaar als koopwoningen, waardoor het ideaal is als je op zoek bent naar een plek om jezelf te settelen. Met een totaal van 697 koopwoningen, biedt 's Gravenmoer je een breed scala aan mogelijkheden om een nieuw thuis te vinden.

Aantal verkochte woningen in 's Gravenmoer

In de afgelopen 12 maanden zijn er in 's Gravenmoer verschillende woningen in de verkoop gezet. Dit aantal 'aanmeldingen' en het uiteindelijke aantal succesvolle 'transacties', oftewel huisverkopen, verandert mee met de seizoenen. Een blik op de onderstaande grafiek zal je een duidelijk overzicht geven van het aantal aanmeldingen en transacties in 's Gravenmoer in de afgelopen 12 maanden, waarbij het aantal uitgelichte transacties aangegeven zal zijn als 22:

Ben je van plan jouw huis in 's Gravenmoer te verkopen?

Het verkopen van je woning in ’s Gravenmoer kan een uitdagend proces zijn. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening dient te houden, zoals de huidige woningmarkt, de vraagprijs bepaling en de promotie van het huis. Bijvoorbeeld, de concurrentie kan groot zijn en het kan lastig zijn om jouw woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Daarbij speelt ook de timing een rol, want je wilt natuurlijk dat je huis (snel en tegen de beste prijs verkocht wordt.

Ondanks deze uitdagingen, zijn er diverse manieren om het verkoopproces te vereenvoudigen. Vooral een goede voorbereiding kan veel verschil maken. Begin met het op orde brengen van de administratie, zorg ervoor dat je huis er netjes en aantrekkelijk uitziet en overweeg om een makelaar in te schakelen. Op onze website hebben wij voor jou een handig stappenplan samengesteld, dat specifiek afgestemd is op het verkopen van een woning in 's Gravenmoer. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om het verkoopproces soepel te laten verlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in 's Gravenmoer is altijd in verandering, met woningmarktcijfers die continu fluctueren. Daarom is het op deze pagina onze taak om deze gegevens nauwgezet bij te houden, zodat je altijd kunt rekenen op de meest actuele statistieken. Het juist interpreteren van deze marktcijfers is nuttig voor iedereen die betrokken is bij de woningmarkt, of je nu een toekomstige verkoper, koper of investeerder bent. Deze informatie geeft je inzicht in het marktgedrag, waardoor je slimmere beslissingen kunt nemen.

Handige tools en diensten van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl biedt een rijkdom aan handige functies om je bij elke stap van het verkoopproces te assisteren. Met tools zoals een gratis waardebepaling en een functie voor het vergelijken van makelaars, kun je de beste makelaar in 's Gravenmoer vinden. Bovendien kun je via onze website makelaarstarieven opvragen, waardoor je kunt besparen op makelaarskosten. Ons uitgebreide stappenplan helpt je om elk aspect van je verkoop voor te bereiden, zodat je geen enkele stap overslaat. Tot slot bieden we ook extra diensten aan zoals een energielabel en hulp bij het vinden van een verhuizer of ontruimer.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen