Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Raamsdonk

De huizenmarkt in Raamsdonk is in mei 2024 volop in beweging. Met fluctuerende vraagprijzen, wisselende verkoopprijzen en een variërend aantal transacties, kun je als huiseigenaar voor uitdagingen komen te staan. Op deze pagina vind je actuele statistieken en relevante vastgoedcijfers die je helpen bij het succesvol verkopen van je huis in Raamsdonk.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Raamsdonk

De gemiddelde verkoopprijs in Raamsdonk is in de laatste 3 maanden € 678.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 475.714 euro. Dit betekent dat er een zekere balans bestaat tussen wat kopers bereid zijn te betalen en wat verkopers vragen voor hun woning in de huidige markt. Deze onderstaande grafiek illustreert de marktbewegingen in de afgelopen maanden:

Huizenprijzen in Raamsdonk

Afgelopen 3 maanden

€ -114.000
€ 307.000
€ 728.000

In de komende grafiek presenteren we de meest recente prijsontwikkelingen in Raamsdonk. Het toont de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 over de afgelopen drie maanden. Zo krijg je een duidelijk beeld van de huidige situatie op de lokale vastgoedmarkt:

Huizenprijzen in Raamsdonk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.600
€ 4.000

Prijsontwikkeling Raamsdonk laatste 12 maanden

Het is verstandig een oogje in het zeil te houden op de ontwikkelingen van de huizenprijzen in Raamsdonk, gezien de veranderingen die zich de afgelopen 12 maanden hebben voorgedaan. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand bedroeg € 678.250. Voor een duidelijke beeldvorming van deze marktbewegingen, zie hieronder de grafiek:

Wat is mijn woning in Raamsdonk waard?

De waarde van jouw huis in Raamsdonk wordt beïnvloed door een aantal aspecten: de woningstijl, de grootte, de huidige staat zonder verborgen gebreken en de status van de huidige huizenmarkt. Alle details tellen mee in het uiteindelijke bedrag. Het is immers de optelsom van deze onderdelen die jouw huis uniek maken.

Ben je benieuwd naar de precieze waarde van jouw huis in Raamsdonk? Het meest effectieve wat je kunt doen, is een kosteloze waardebepaling door een makelaar laten uitvoeren. Zo'n waardebepaling verschaft helderheid; een basisingrediënt om tot een doordacht besluit te komen over eventuele verkoop van je woning.

Een gratis waardebepaling door de makelaar is een zorgvuldig proces, waarin hij of zij jouw eigendom onderzoekt en vergelijkt met soortgelijke woningen in de omgeving. Deze aanpak biedt een solide basis voor een realistische schatting van jouw woningwaarde. Het is een betrouwbaar uitgangspunt bij eventuele verkoopbeslissingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Woon je in Raamsdonk of een naburige stad? Dan weet je vast dat de woningmarktcijfers per plaats flink kunnen variëren. Dat geldt evenzeer voor de huizenprijzen: die in de omliggende gemeenten kunnen significant verschillen van de prijzen in Raamsdonk.

Door ook de huizenmarkt in andere gemeenten nauwgezet in de gaten te houden, kun je een accurater beeld vormen van het algemene marktbeeld. Dit is onmisbare informatie voor zowel potentiële kopers als diegenen die hun huis overwegen te verkopen. Zie hieronder twee grafieken die dit beeld helder in kaart brengen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Raamsdonk

Als je het van plan bent om je huis in Raamsdonk te verkopen, zal je snel merken dat de ene verkoopmakelaar de andere niet is. Hoewel ze allemaal hetzelfde doel nastreven, namelijk jouw huis verkopen, variëren hun werkwijzen, ervaring, prestaties en tarieven aanzienlijk.

Vandaar het belang van een zorgvuldige selectie. De juiste makelaar kan een wereld van verschil maken in de snelheid en prijs waarmee je jouw huis verkoopt. Op onze site kan je gemakkelijk verschillende makelaars vergelijken om zo de beste keuze voor jouw situatie te maken.

Vergelijk makelaars in Raamsdonk Of lees meer over makelaars in Raamsdonk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Raamsdonk

Heb je enig idee wat de courtage van makelaars in Raamsdonk op het moment is? Het gemiddelde tarief ligt rond de 1,13% van de uiteindelijke verkoopprijs. Aangezien woningen in Raamsdonk voor ongeveer € 678.250 euro van eigenaar wisselen, kan dit verschil aardig oplopen. Weet je dat je makelaarstarieven in Raamsdonk ook kunt opvragen? Dit stelt je in staat om op basis van actuele gegevens een geïnformeerde beslissing te nemen

Door de tarieven te vergelijken, krijg je een goed beeld van de financiële consequenties van je huisverkoop. Vergeet niet dat goedkoop geen synoniem hoeft te zijn voor de beste keuze. Het gaat ook om de dienstenpakketten die de makelaars bieden en hun kennis van de woningmarkt in Raamsdonk. Bedenk wat voor jou belangrijk is als je je huis wilt verkopen en maak op basis hiervan een selectie van professionals om tarieven op te vragen en gesprekken mee te plannen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Raamsdonk

In Raamsdonk zijn in totaal 717 koopwoningen. Het is belangrijk te beseffen dat slechts een klein deel hiervan regelmatig op de vastgoedmarkt verschijnt. Voor jou als potentiële woningverkoper betekent deze schaarste dat je woning veel aandacht kan krijgen, gezien het beperkte aanbod vaak de vraag overstijgt. Dit kan leiden tot gunstige verkoopcondities.

Aantal verkochte woningen in Raamsdonk

In de afgelopen 12 maanden is er in Raamsdonk een bepaalde hoeveelheid woningen verkocht. Dit 12 aantal vertegenwoordigt de transacties en is een reflectie van de activiteit op de vastgoedmarkt in Raamsdonk gedurende deze periode. Ook waren er een aantal aanmeldingen, waarbij woningen in de verkoop kwamen. Hieronder vind je de grafiek die deze data verder verduidelijkt:

Ben je van plan jouw huis in Raamsdonk te verkopen?

Als je jouw huis in Raamsdonk wilt verkopen, zijn er heel wat zaken om rekening mee te houden. Zo is een waardebepaling van essentieel belang om te weten wat je woning waard is, maar het is ook belangrijk om een energielabel te hebben en het vergelijken van makelaars kan je helpen bij het vinden van de juiste professional die jou in dit proces kan bijstaan.

Gelukkig kun je al deze zaken en meer overzichtelijk managen met een handig stappenplan. Dit plan kan fungeren als een checklist die je stap voor stap door het proces leidt, van de voorbereiding tot de daadwerkelijke verkoop. Op deze manier zorg je ervoor dat je geen belangrijke stappen over het hoofd ziet, wat de verkoop van je huis in Raamsdonk een stuk gemakkelijker kan maken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je nieuwsgierig naar de recentste woningmarktcijfers in Raamsdonk? Om je up-to-the-minute informatie te geven, houden we deze cijfers aanhoudend bij op deze website. En het mooiste? Dat zijn geen droge getallen. Ze brengen licht in het duistere domein van de woningmarkt. Zo helpen ze jou bijvoorbeeld om betere beslissingen te nemen. Of je nu een koper, verkoper of gewoon een geïnteresseerde woningeigenaar bent, deze marktcijfers helpen je om op de hoogte te blijven.

Hoe HuisVerkopen.nl bij jouw woningverkoop helpt

Met handige tools als een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, faciliteert HuisVerkopen.nl de paring tussen Raamsdonkse woningverkopers en toppresteerders in de makelaardij. En dat is slechts het begin. Op dit platform kun je ook makelaarstarieven opvragen, waardoor besparen op makelaarskosten een fluitje van een cent wordt. Daarnaast bieden we een helder stappenplan voor de verkoop van je woning, zodat je met gemak door het proces navigeert en geen cruciale stappen over het hoofd ziet. Kortom, met HuisVerkopen.nl wordt de verkoop van je huis een stuk eenvoudiger, efficiënter en voordeliger.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen