Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oosteind

Op zoek naar gedetailleerde informatie over het verkopen van je huis in Oosteind? Hier vind je actuele woningmarktcijfers en een uitgebreide analyse van de lokale vastgoedmarkt. Ontdek trends in verkoopprijzen, vraagprijzen per m2 en het totaal aan woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oosteind

De gemiddelde verkoopprijs in Oosteind is in de laatste 3 maanden € 622.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 553.166 euro. Voor het maken van geïnformeerde beslissingen, zoals het aanbieden van een huis voor verkoop, is het kennen van deze cijfers van groot belang. Zowel verkopers als kopers kunnen zich daarmee beter positioneren op de markt. Daarom presenteren we de hieronder de meest recente grafiek met prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Oosteind

Afgelopen 3 maanden

€ 275.000
€ 474.000
€ 673.000

Om inzicht te krijgen in de woningprijzen van Oosteind is het verstandig te focussen op de waarde per vierkante meter. Wanneer je de oppervlakte van je woning vermenigvuldigt met de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, krijg je een indicatie van het mogelijke verkoopresultaat. De onderstaande grafiek geeft de verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter in Oosteind van de afgelopen drie maanden weer:

Huizenprijzen in Oosteind per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.200
€ 3.800

Prijsontwikkeling Oosteind laatste 12 maanden

Aandachtig de marktcijfers volgen, vooral wat betreft de ontwikkeling van de huizenprijzen in Oosteind in het afgelopen jaar, is een goed idee. Inzicht in de gemiddelde verkoopprijs kan je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van een eigen vraagprijs bij huis verkopen. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 622.500. Observeren zonder aannames te maken, kan verrijkend zijn. Bekijk zelf de evolutie in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Oosteind waard?

De waarde van jouw woning in Oosteind staat niet vast en is constant aan verandering onderhevig. Faculteiten die hieraan bijdragen zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, aanpassingen in de woonomgeving en wijzigingen in het huizenbeleid. Juist door deze continue veranderingen is het soms lastig om bij te houden wat de daadwerkelijke waarde van jouw woning is op dit moment.

Vind je het moeilijk om de huidige waarde van je huis te bepalen? Het kan dan handig zijn om gebruik te maken van een gratis waardebepaling door een makelaar. Een professionele makelaar zorgt voor de nodige duidelijkheid en analyses, zodat je precies weet wat je woning waard is en belangrijker nog; waarom dat zo is.

Een waardebepaling van jouw huis is gemakkelijk aan te vragen en vindt altijd aan huis plaats. De makelaar komt persoonlijk bij je langs om de woning te bekijken en op basis daarvan een schatting te maken. Het vergt weinig van je tijd, terwijl je wel een duidelijk en realistisch beeld krijgt van de huidige waarde van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Niets illustreren beter dat vastgoed lokaal is dan de verschillen in woningmarktcijfers per locatie. De prijzen fluctueren aanzienlijk zelfs tussen nabijgelegen plaatsen. Een situatie die aantoont dat Oosteind uniek is ten opzichte van omringende gemeenten.

Het onderstaande beeld onthult de gemiddelde verkoopprijzen - zowel totaal als per m² - in Oosteind én in vergelijkbare plaatsen. Een waardevolle blik op het huidige marktbeeld, of je nu overweegt in te kopen of vandaag besluit je woning te verkopen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Oosteind

Als het gaat om het verkopen van je huis in Oosteind, ben je natuurlijk op zoek naar de best presterende makelaar. Er zijn veel makelaars die zich onderscheiden op unieke vlakken; bijvoorbeeld door snel veel kijkers te trekken, sterk te onderhandelen of geweldig te presenteren op woningwebsites. Deze factoren kunnen aanzienlijk verschil maken in de verkoopprestaties.

De keuze voor een goede makelaar in Oosteind kan een substantiële invloed hebben op het verkoopproces van je huis. Het kan de verkoopsnelheid beïnvloeden, de uiteindelijke verkoopprijs en zelfs je gemoedsrust gedurende het proces. Daarom raden we je aan om verschillende makelaars te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Oosteind Of lees meer over makelaars in Oosteind

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oosteind

Let op, courtages kunnen flink variëren. De gemiddelde courtage van een makelaar in Oosteind is 1,12% van de verkoopprijs. Dit kan behoorlijk oplopen, zeker als je nagaat dat de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Oosteind € 622.500 euro is.

Het is verstandig om bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de courtage te kijken maar ook naar de dienstverlening. Eén procent lijkt misschien niet zoveel, maar als je bedenkt dat dit op de totale verkoopsom komt, kan dit aardig in de papieren lopen. Rond de tarieven op een slimme manier af door tarieven op te vragen bij verschillende makelaars in jouw omgeving. Zo krijg je een goed inzicht in de totale kosten en kun je makelaars goed vergelijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oosteind

Oosteind is rijk aan koopwoningen, maar op dit moment is er slechts een fractie van deze woningen beschikbaar op de markt. Het exacte aantal koopwoningen in dit gebied is 436. Hierdoor heeft je woning, als deze nu in de verkoop zou gaan, een hoge kans op veel belangstelling. Het is een uitgelezen moment om de mogelijkheden te overwegen.

Aantal verkochte woningen in Oosteind

In de afgelopen 12 maanden hebben er zich verschillende activiteiten voorgedaan op de huizenmarkt in Oosteind. Er werden namelijk meerdere woningen aangemeld, oftewel in de verkoop geplaatst. Daarnaast vonden er transacties plaats, waarbij woningen daadwerkelijk van eigenaar wisselden. Het exacte aantal verkochte woningen in die periode is: 12. Voor meer details, zie de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Oosteind te verkopen?

Als je overweegt jouw huis in Oosteind te verkopen, zijn er diverse factoren om mee rekening te houden. Zo spelen aspecten als de vraagprijs die je voor je woning vraagt en het bepalen van de woningwaarde een sleutelrol. Daarnaast is de juiste makelaar vinden cruciaal voor een succesvolle verkoop. Ook zal je verkoopadvies nodig hebben en mag het aanvragen van een energielabel niet ontbreken.

Ronduit overweldigend, al deze aspecten van een huisverkoop, niet waar? Gelukkig kun je gebruik maken van een stappenplan dat je begeleidt in het proces. Door deze stap-voor-stap aanpak te volgen, zorg je ervoor dat je geen essentiële onderdelen overslaat, om uiteindelijk jouw huis succesvol en voor de hoogst mogelijke verkoopprijs te verkopen. Je krijgt meer inzicht en controle over de verkoop, zonder dat je overweldigd raakt door alle complicaties die kunnen opduiken in het proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de pagina die alles bijhoudt over de huizenprijzen in Oosteind. Hier kun je informatie vinden over bijvoorbeeld de vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, nieuwe aanmeldingen en nog veel meer. Het bijzondere is dat deze informatie actueel is en voortdurend wordt bijgewerkt om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Als je overweegt om je woning te verkopen, ben je hier op de juiste plek voor de meest recente data en statistieken.

Handige tools voor de verkoop van je woning

Als je van plan bent om je woning te verkopen, biedt HuisVerkopen.nl een breed scala aan handige hulpmiddelen. Denk aan het aanvragen van een gratis waardebepaling, of het vergelijken van lokale makelaars. Nog zo'n slimme tool: je kunt online makelaarstarieven opvragen, zodat je kunt besparen op de kosten. Dankzij het uitgebreide verkoopstappenplan vergeet je geen enkele stap in het proces. Ook zijn er extra diensten te regelen via de website, zoals het aanvragen van een energielabel. HuisVerkopen.nl helpt je om de verkoop van je woning optimaal voor te bereiden en te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen