Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geertruidenberg

De huizenmarkt in Geertruidenberg is volop in beweging. De afgelopen periode februari 2024 heeft verschillende verschuivingen laten zien in vraagprijs, verkoopprijs, en het aantal transacties. Als je overweegt je huis te verkopen, kunnen deze statistieken en vastgoedcijfers je helpen om een helder beeld te vormen van de markt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geertruidenberg

De gemiddelde verkoopprijs in Geertruidenberg is in de laatste 3 maanden € 419.929 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 447.416 euro. Dit betekent dat als je overweegt je huis te verkopen in Geertruidenberg, deze cijfers je een indicatie geven van wat je mogelijk kunt krijgen voor je huis. Daarnaast helpen ze je ook om realistische verwachtingen te stellen. Hieronder vind je een grafiek met deze cijfers:

Huizenprijzen in Geertruidenberg

Afgelopen 3 maanden

€ 239.000
€ 368.000
€ 497.000

Het bepalen van de juiste verkoopprijs voor je huis kan complex zijn, vooral als je niet vertrouwd bent met de lokale vastgoedmarkt in Geertruidenberg. Een handige methode om je te helpen bij dit proces is door de waarde per vierkante meter te bekijken. Door het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in de stad, krijg je een indicatie wat je mogelijk voor je eigen huis zou kunnen krijgen. De woningmarktcijfers van de afgelopen drie maanden kan je hier goed bij helpen:

Huizenprijzen in Geertruidenberg per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.400
€ 3.500

Prijsontwikkeling Geertruidenberg laatste 12 maanden

In Geertruidenberg is de verandering van huizenprijzen indicatief voor bewegingen op de vastgoedmarkt. Welke koers deze bewegingen hebben, wordt niet geïnterpreteerd, maar de verandering in gemiddelde verkoopprijzen maand op maand geeft een beeld van de markttendensen.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Geertruidenberg vorige maand bedroeg € 419.929. De ebb en vloed van deze cijfers reflecteert de algemene trends in de Nederlandse huizenmarkt. Hierover meer in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Geertruidenberg waard?

De beslissing om jouw huis in Geertruidenberg te verkopen hangt vaak af van de geschatte waarde van je woning in de huidige woningmarkt. Als je precies wilt weten wat jouw woning waard is, is het weten van de gemiddelde verkoopprijs in Geertruidenberg vaak niet voldoende. De exacte prijs van je woning is afhankelijk van vele factoren, waaronder de grootte, het type, de conditie en de locatie.

Overweeg je de verkoop van je woning in Geertruidenberg en ben je benieuwd wat het zou kunnen opleveren? Een slimme eerste stap zou zijn om een gratis waardebepaling bij een makelaar aan te vragen op deze pagina. Dit geeft je namelijk een beter beeld van wat de mogelijke opbrengst van je woning zou kunnen zijn en helpt je bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Het process van een gratis waardebepaling door een makelaar is eenvoudig. De makelaar bekijkt en beoordeelt je woning en komt vervolgens met een schatting van de waarde. Het kan slim zijn om meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van de mogelijke opbrengst van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Er is een merkbaar verschil in woningmarktcijfers per plaats. Als je kijkt naar Geertruidenberg, zie je dat de huizenprijzen daar niet gelijk lopen met die in omliggende gemeenten. Een visuele weergave van deze prijsverschillen geeft een interessant beeld van de huidige huizenmarkt:

Door de gemiddelde verkoopprijzen in Geertruidenberg te vergelijken met die in soortgelijke plaatsen, ontstaat er een duidelijk beeld van de plaatselijke huizenmarkt. Het is fascinerend te zien hoe de huizenprijzen in Geertruidenberg, zowel totaal als per m2, verschillen van die in andere gemeenten:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Geertruidenberg

In Geertruidenberg zien we een breed spectrum aan makelaarsprestaties. Hoewel sommige makelaars consistent hoge verkoopprijzen behalen en snel huizen van de markt halen, zijn er ook makelaars die worstelen om aan de verwachtingen te voldoen. De variatie onder makelaars kan te maken hebben met ervaring, kennis van de lokale markt en netwerk in de regio.

Het is dan ook in jouw voordeel om de tijd te nemen om de juiste makelaar te selecteren. Een geschikte makelaar kan je helpen bij het navigeren in de complexe woningmarkt van Geertruidenberg. Om je te helpen met het kiezen, kan je makelaars vergelijken om zo een goed geïnformeerde beslissing te maken.

Vergelijk makelaars in Geertruidenberg Of lees meer over makelaars in Geertruidenberg

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geertruidenberg

Let op! Het courtagepercentage kan een grote invloed uitoefenen op de kosten die je maakt bij het verkopen van jouw huis. Makelaars in Geertruidenberg hanteren gemiddeld een courtage van 1,11% van de uiteindelijke verkoopprijs. Met de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Geertruidenberg op € 419.929 euro, kunnen deze kosten inderdaad flink oplopen.

Voordat je in zee gaat met een verkoopmakelaar, is het slim om bepaalde zaken te checken. De tarieven van makelaars kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Door op onze site de makelaarstarieven op te vragen, kun je een goede indruk krijgen van de kosten die de verschillende makelaars in Geertruidenberg rekenen. Zo weet je precies waar je qua prijs aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geertruidenberg

In de charmante gemeente Geertruidenberg vind je een mengeling van koopwoningen, deze worden zowel bewoond door de eigenaren zelf als door huurders. Ongetwijfeld zal je je afvragen: "Wat is het aantal wooneenheden dat hier in de verkoop of verhuur is?" Hoewel er een behoorlijk aantal koopwoningen in Geertruidenberg zijn, namelijk , moet je er rekening mee houden dat slechts een klein deel hiervan daadwerkelijk beschikbaar is voor aankoop of huur op enig moment. Dit maakt het vinden van jouw ideale woning in deze regio een boeiende uitdaging.

Aantal verkochte woningen in Geertruidenberg

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Geertruidenberg diverse activiteiten gezien. Dit blijkt uit de aanmeldingen, dus nieuwe woningen die in verkoop werden gezet, en de uiteindelijke transacties, waarbij de woningen daadwerkelijk verkocht werden. We onthullen hier het aantal huizen dat recentelijk van eigenaar veranderde. De daadwerkelijke verkoopcijfers tonen we in de onderstaande grafiek, via de tag 64:

Ben je van plan jouw huis in Geertruidenberg te verkopen?

Sta je op het punt om jouw huis in Geertruidenberg te verkopen? Dan zit je bij Huis Verkopen aan het goede adres. Met onze stap-voor-stap begeleiding, zorgen we ervoor dat je geen enkele stap in het verkoopproces mist. Van het op orde brengen van juridische zaken tot het vinden van een geschikte koper, geen detail wordt overgeslagen.

Het maken van de juiste keuzes is hierbij van groot belang. Denk hierbij aan het selecteren van een betrouwbare makelaar. Daarnaast zijn ook stappen zoals het regelen van een verhuisbedrijf en het aanvragen van een energielabel overzichtelijk in ons stappenplan opgenomen. Neem rustig de tijd om alle stappen door te nemen zodat je met een gerust hart jouw huis kunt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen streven we er naar om jouw als woningeigenaar te voorzien van de meest recente en accurate woningcijfers in Geertruidenberg. We realiseren ons dat het kiezen van het juiste verkoopmoment invloed kan hebben op het succes van je huisverkoop. Daarom werken we vastberaden om je constant de laatste gegevens en trends van de huizenmarkt in Geertruidenberg aan te bieden. Onze informatie wordt continu bijgewerkt om de dynamiek van de vastgoedmarkt nauwkeurig te weerspiegelen.

Tools en services van Huis Verkopen

Huis Verkopen is je one-stop platform voor het regelen en vereenvoudigen van de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, je kunt een gratis waardebepaling van je woning aanvragen, wat helpt bij het vaststellen van een realistische vraagprijs. Ook kun je makelaars vergelijken, wat de keuze voor de voor jou meest geschikte makelaar binnen Geertruidenberg vergemakkelijkt. Als extra helpen we je om makelaarstarieven op te vragen, waardoor je kunt besparen op de makelaarskosten. Met deze en nog veel meer handige hulpmiddelen, streeft Huis Verkopen ernaar om het verkoopproces van je woning zo eenvoudig en stressvrij mogelijk voor je te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen