Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Stompetoren

Overweeg je je woning in het pittoreske Stompetoren te verkopen? Met HuisVerkopen.nl zet je de eerste stappen in de juiste richting. Hier kun je alles tot in de puntjes voorbereiden om een succesvolle verkoop van je eigendom te realiseren.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Stompetoren

Als je in Stompetoren jouw huis gaat verkopen, zijn er diverse zaken om alert op te zijn. Zo is het raadzaam om je woning er spic en span uit te laten zien. Dat betekent geen achterstallig onderhoud, een frisse lik verf en een opgeruimde woning. Daarnaast is de presentatie van je huis op diverse media van belang. Goede foto’s en een pakkende beschrijving kunnen potentiële kopers aantrekken. Vergeet ook de juiste prijsbepaling niet, een te hoge vraagprijs kan kopers afschrikken.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe snel huizen in Stompetoren worden verkocht, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is en hoe je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Ook ben je wellicht benieuwd naar de huidige woningwaarde. Wil je hier meer informatie over? Dan kun je hier makelaars vergelijken en ontdekken welke makelaar goed presteert in Stompetoren. Hieronder volgen de actuele cijfers over woningverkoop in Stompetoren:

Februari 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
69 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 495.875
Besparing (gem.)
€ 1.240

Je huis snel verkopen in Stompetoren

Aan de verkoop van je woning in Stompetoren wil je niet teveel tijd kwijt zijn. Met een gemiddelde verkoopsnelheid van 69 dagen is het wel duidelijk dat je de juiste strategie nodig hebt om op te vallen tussen het andere aanbod. Gelukkig kunnen onderstaande tips je op weg helpen.

 1. Zorg voor een perfecte presentatie van je woning. Zorg dat je huis er van binnen en buiten netjes en goed onderhouden uit ziet. Goed licht, een opgeruimde omgeving en neutrale kleuren kunnen helpen een positief beeld te scheppen.
 2. Maak gebruik van de kracht van online platformen. Door je huis te promoten op grote huizensites zoals Funda, bereik je een grote groep potentiële kopers. Een openbare woningverkoop via online platformen vergroot je kans op een snelle verkoop.
 3. Een mooi huis verkoopt zichzelf, maar een realistische prijs is ook essentieel voor een snelle verkoop. Doe onderzoek naar vergelijkbare woningen in Stompetoren en stel met je makelaar een competitieve vraagprijs op.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Stompetoren

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Stompetoren op?

Als je van plan bent je huis in Stompetoren te verkopen, vraag je je natuurlijk af wat je woning zou kunnen opbrengen. De gemiddelde verkoopprijs in Stompetoren ligt momenteel rond de € 495.875, maar laat je niet misleiden! De uiteindelijke verkoopsom hangt namelijk niet alleen af van de locatie, maar ook van onder andere de staat van je woning, oppervlakte, eventuele verbouwingen of zelfs het soort woning

Je bent waarschijnlijk ook nieuwsgierig wat de gemiddelde prijs per vierkante meter is in Stompetoren. Momenteel is dit € 2.870. Dit draagt bij aan een indicatie van de waarde van je huis, maar voor een zeer nauwkeurig beeld is het zinvol om een waardebepaling uit te laten voeren door een professional. Je kan een waardebepaling aanvragen bij meerdere makelaars om zo de meest accurate schatting te krijgen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Stompetoren

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600
€ 2.200
€ 3.900

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Stompetoren bij (up-to-date: februari 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Stompetoren.

Tips om je woning te verkopen in Stompetoren

Het verkopen van je huis in Stompetoren kan een flinke uitdaging zijn. Het kan lastig zijn om precies te weten welke strategieën het beste werken. Hier zijn enkele tips om je te helpen een succesvolle verkoop te realiseren.

 • Goede presentatie: Een net en opgeruimd huis draagt bij aan een positieve indruk bij potentiële kopers. Zorg ervoor dat elke kamer er verzorgd uitziet.
 • Juiste prijsstelling: Doe goed onderzoek naar de huidige marktwaarde in Stompetoren. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken.
 • Inschakeling makelaar: Een lokale makelaar uit Stompetoren kent de markt goed en kan je ondersteunen bij het bepalen van de verkoopstrategie.
 • Effectieve marketing: Gebruik diverse kanalen om jouw huis onder de aandacht te brengen. Denk aan online advertenties, sociale media en lokale kranten.
 • Flexibiliteit: Sta open voor bezichtigingen op verschillende tijdstippen, om zo een grotere groep potentiële kopers te bereiken.

Ontdek jouw stappenplan in Stompetoren:

 • Persoonlijk stappenplan afgestemd op je woning
 • Voorkomt dat je belangrijke stappen in het verkoopproces overslaat
 • Biedt duidelijk inzicht in wat er geregeld moet worden
 • Kan je duizenden euro's besparen bij het verkopen van je huis
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Stompetoren?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Stompetoren kost je als verkoper gemiddeld € 8.329. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Stompetoren In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 495.875) € 5.653
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 8.329

Kosten van makelaars in Stompetoren

Als je van plan bent je huis in Stompetoren te verkopen, is de inzet van een makelaar een gangbare route. De gemiddelde kosten die een makelaar rekent, zijn vaak een percentage van de verkoopprijs van je huis. Dit noemen ze ook wel de courtage. In Stompetoren bedragen deze kosten gemiddeld 1,14% van de verkoopprijs.

Niet iedere makelaar in Stompetoren rekent echter dezelfde courtage. Daarbij verschillen ze niet alleen in tarief, maar ook in de mate waarin ze je ondersteunen bij de verkoop. Sommige makelaars zullen vrijwel alles voor je regelen, bij anderen zul je zelf nog een aantal zaken moet doen. Voor meer inzicht in de verschillende tarieven en dienstverleningen, kun je tarieven opvragen bij diverse makelaars in Stompetoren.

Lees meer over makelaars in Stompetoren.

Andere kosten bij verkoop

Verkoopstyling en onderhoud

Er zijn verschillende manieren om je huis in Stompetoren aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Eén daarvan is verkoopstyling. Door een frisse en neutrale look te creëren, kan dit de verkoop en de verkoopprijs ten goede komen. Denk aan klusjes zoals schilderen, behangen of de tuin opknappen.

Klein onderhoud is ook een belangrijke factor. Een huis dat goed onderhouden is, geeft kopers het gevoel dat het huis "klaar" is om in te trekken en dat ze niet onmiddellijk aan herstellingen of verbeteringen moeten beginnen. De gemiddelde kosten voor verkoopstyling en klein onderhoud bedragen € 875.

Kosten voor het doorhalen van de hypotheek

Wanneer je jouw woning in Stompetoren verkoopt en een hypotheek op de woning hebt, zal deze moeten worden doorgehaald. Dit doorhalen van de hypotheek dient te gebeuren bij een notaris. Denk er dus aan dat hier kosten aan verbonden zijn.

De exacte kosten kunnen variëren, maar de gemiddelde notariskosten voor het doorhalen van een hypotheek zijn € 350. Dit is dus een extra kostenpost waar je als verkoper rekening mee dient te houden.

Wanneer mijn huis verkopen in Stompetoren?

Overweeg je jouw huis in Stompetoren te verkopen, maar twijfel je over het moment? In de huidige woningmarkt, en zeker in een gewilde regio als Stompetoren, is het een goede tijd om je huis te koop aan te bieden. Maar dit roept wellicht de vraag op hoe je de beste makelaar kiest om dit proces in goede banen te leiden?

Geen zorgen, een vergelijking tussen verschillende makelaars kan je hierbij helpen. Makelaars kunnen immers variëren in hun aanpak en adviezen, en een goede vergelijking helpt je om de makelaar te vinden die het beste bij jou en jouw situatie past. Start dus vandaag nog met het zetten van deze eerste stap naar een succesvolle verkoop van jouw huis in februari 2024.

Vergelijk makelaars in Stompetoren Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Wil je jouw huis verkopen in Stompetoren? Je hebt vast al ontdekt dat er veel bij komt kijken. Maar maak je geen zorgen, het stappenplan van Huis Verkopen zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en niets meer dan nodig betaalt. Met een eenvoudig te volgen stappenplan heb je een duidelijk overzicht van wat er nodig is voor de verkoop van je huis. Het is slim om dit stappenplan te gebruiken, het maakt je leven een stuk eenvoudiger!

Vind de beste lokale makelaar

Ben je op zoek naar de beste makelaar in Stompetoren? Geen probleem, dankzij Huis Verkopen heb je toegang tot statistieken van alle lokale makelaars. Je kunt deze makelaars vergelijken op aspecten zoals verkoopopbrengst en snelheid. Zeg vaarwel tegen onzekerheid en vind de ideale makelaar voor jou!

Bespaar op makelaarskosten

Door dienstverleners zoals makelaars en energieadviseurs op tarieven en beschikbaarheid te vergelijken via ons stappenplan, kun je heel wat kosten besparen. Kosten besparen op deze diensten betekent dat je meer overhoudt aan de verkoop van je woning.

Volledig onafhankelijk en objectief

Huis Verkopen is het grootste platform dat zich richt op het regelen van de verkoop van je huis, en is 100% onafhankelijk. We zitten aan jouw kant en strijden tegen desinformatie in de markt. Je kunt ons volledig vertrouwen!

Houd het overzicht met het interactieve stappenplan

Weten waar je op moet letten tijdens het verkoopproces kan lastig zijn. Met het interactieve stappenplan van Huis Verkopen houd je het overzicht en regel je alles op één plek. Vink simpelweg iedere voltooide stap af. Jouw afspraken, checklists, je vindt het allemaal terug op één plek.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Stompetoren

Voor het verkopen van je huis heb je diverse documenten nodig. Denk aan de eigendomsakte, het energielabel en informatie over eventuele verbouwingen. Zorg dat je dit op tijd verzamelt.

De snelheid waarmee je je huis verkoopt, is afhankelijk van diverse factoren zoals de vraagprijs en de woningmarkt in Stompetoren. Gemiddelde verkoopsnelheden vind je op onze pagina.

Het bepalen van een realistische vraagprijs is een strategische beslissing. Overleg met je makelaar, onderzoek recente verkoopprijzen in je omgeving en raadpleeg onze tips.

Bij het verkopen en verhuizen moet je denken aan het regelen van een verhuizing, het opzeggen of overzetten van contracten en abonnementen, en het doorgeven van je nieuwe adres. Lees meer op onze site.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen