Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in 't Goy

Overweeg je jouw huis in 't Goy te verkopen? Dit kan een grote stap zijn. Maak het proces stressvrij door vooraf gedegen onderzoek te doen naar verschillende makelaars, zodat je de juiste keuze maakt en het meeste uit je verkoop haalt.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in 't Goy

Als woningverkoper in 't Goy heb je verschillende doelen voor ogen tijdens het verkoopproces van je huis. Misschien wil je wel zo snel mogelijk verkopen vanwege een spannende nieuwe stap in je leven. Of misschien is het maximaliseren van de verkoopopbrengst het belangrijkste voor je. Het kan ook dat je zoekt naar een makelaar die jouw zorgen uit handen neemt en alles professioneel regelt. Elk verkoopproces is uniek en jouw persoonlijke doelen staan centraal.

Je vraagt je wellicht af hoe de woningmarkt in 't Goy ervoor staat. Hoe snel worden huizen verkocht en wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? Maar ook, hoeveel kun je eigenlijk besparen door makelaars te vergelijken? Een uitstekende manier om deze vragen te beantwoorden is door een gratis verkoopadvies aan te vragen. Lees hieronder de actuele cijfers over de woningmarkt in 't Goy:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
29 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 551.666
Besparing (gem.)
€ 1.296

Je huis snel verkopen in 't Goy

In 't Goy worden woningen gemiddeld verkocht in 29 dagen. Dit is relatief snel vergeleken met veel andere locaties. Wil je jouw huis nog sneller verkopen? Lees dan de volgende tips.

 1. Optimale presentatie: Maak je huis zo aantrekkelijk mogelijk. Een schoon, opgeruimd huis zonder persoonlijke spullen trekt sneller kopers. Denk ook aan de tuin en exterieur. Een nieuwe laag verf kan wonderen doen.
 2. Bepaal een realistische bodemprijs: Hoe lager je minimumprijs, hoe sneller je huis verkocht kan worden. Denk goed na over het bedrag dat je minimaal wilt ontvangen en wees hierover duidelijk naar potentiële kopers.
 3. Effectieve marketing: Breng je huis actief onder de aandacht van potentiële kopers. Dit kan zowel online als offline. Denk aan sociale media, lokale media en reclame via je eigen netwerk.

Tips in 't Goy

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in 't Goy op?

Huizen in 't Goy staan in deze periode bekend om hun gemiddelde verkoopprijs van € 551.666. Deze prijs kan weliswaar fluctueren op basis van verschillende elementen. Aspecten zoals de locatie van het huis, de grootte van het perceel, hoe recent het huis is gebouwd of gerenoveerd, zijn allemaal factoren die de finale verkoopprijs kunnen beïnvloeden.

Als we naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter kijken in 't Goy, in april 2024, dan zit deze op € 2.477. Dit is zeker niet onbelangrijk om bij stil te staan in het aankoop- of verkoopproces van jouw woning. Dit getal geeft namelijk een inzicht over hoeveel je per m2 kunt verwachten te betalen of te ontvangen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in 't Goy

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -800
€ 1.500
€ 3.900

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in 't Goy bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van 't Goy.

Tips om je woning te verkopen in 't Goy

Als je van plan bent om je huis in 't Goy te verkopen, is het essentieel om scherp te zijn op een aantal aspecten om zoveel mogelijk succes te behalen. Hier zijn enkele cruciale stappen die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je huis op de markt knalt en de hoogt mogelijke verkoopprijs haalt.

 • Fotografie is alles. Huur een professionele fotograaf in om je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Dit kan de aantrekkelijkheid online enorm verbeteren.
 • Zorg voor een schoon en opgeruimd huis. Potentiële kopers moeten zichzelf kunnen visualiseren in de ruimte, en een schoon, opgeruimd huis helpt daar enorm bij.
 • Overweeg kleine renovaties. Het vernieuwen van essentiële zaken zoals vloerbedekking, keukenapparatuur of het toevoegen van een nieuw likje verf kan de waarde van je huis verhogen.
 • Wees tactisch met je prijsstelling. Het vaststellen van de juiste prijs kan het verschil maken tussen een snel verkoopproces en maandenlang wachten.
 • Besteed aandacht aan de buitenruimte. Een goed onderhouden tuin of patio kan de waarde enorm verhogen en draagt bij aan de eerste indruk van potentiële kopers.

Ontdek jouw stappenplan in 't Goy:

 • Precies op jouw situatie afgestemd stappenplan
 • Je voorkomt dat je belangrijke zaken overslaat
 • Gratis en interactief: alles regelen vanaf één plek
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in 't Goy?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in 't Goy kost je als verkoper gemiddeld € 5.680. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in 't Goy In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 551.666) € 6.620
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 5.680

Kosten van makelaars in 't Goy

Wanneer je van plan bent je huis in 't Goy te verkopen, is het verstandig een makelaar in de arm te nemen. Mits je op de kleintjes let, want een makelaar is niet goedkoop. In 't Goy betaal je namelijk gemiddeld een courtage van 1,20% over de verkoopprijs van je huis.

Wil je verzekerd zijn van de scherpste prijs? Laat dan meerdere makelaars vrijblijvend bij je thuis komen voor een offerte. Dit kan je een flinke bezuiniging opleveren. Immers, makelaarskosten kunnen flink variëren, dus het loont om je goed te oriënteren voor je een keuze maakt.

Andere kosten bij verkoop

Notariskosten

Bij de verkoop van je woning krijg je te maken met notariskosten. Deze kosten bestaan uit de kosten voor het opmaken van de eigendomsakte. Hoewel de koper hoofdzakelijk voor deze akte betaalt, ben jij als verkoper verantwoordelijk voor de doorhaling van de hypotheek of hypotheken die op jouw woning rusten. Het tarief voor deze dienst verschilt per notaris.

De doorhaling van een hypotheek wordt ook wel royement genoemd. Dit proces is belangrijk, want het betekent dat de bank geen rechten meer heeft op de woning na de verkoop. Notariskosten kunnen dus een totale kostenpost zijn waar je rekening mee moet houden als woningverkoper in 't Goy.

Onderhoudskosten

Voordat je je woning in 't Goy te koop zet, zou je mogelijk wat onderhoud aan de woning kunnen uitvoeren. Dit kunnen kleine reparaties zijn, zoals het bijwerken van schilderwerk of het repareren van een gat in het dak. Maar ook grotere zaken, zoals het vervangen van de keuken of badkamer, kunnen relevant zijn.

Investeringen in onderhoud kunnen de waarde van je woning verhogen, maar kosten ook geld. Deze uitgaven maken deel uit van de verkoopkosten. Hoewel er geen vaste regels voor zijn, kan het bijdragen aan een nette uitstraling van de woning en daarmee de verkoop bevorderen.

Kosten voor een energielabel

Elke woningverkoper in Nederland, dus ook in 't Goy, is verplicht een energielabel voor de woning te hebben. Dit label toont hoe energiezuinig de woning is. Je vraagt dit label aan bij een erkend energielabeldeskundige, wat kosten met zich meebrengt.

Hoewel deze kostenpost vaak wordt onderschat, zijn de kosten voor een energielabel ook een onderdeel van de kosten bij de verkoop van je huis. Door goed zicht te houden op de diverse verkoopkosten, voorkom je verrassingen en bevorder je een soepel verloop van het verkooptraject.

Wanneer mijn huis verkopen in 't Goy?

Is april 2024 een goed moment om jouw huis in 't Goy te verkopen? Het is logisch dat je hier vragen over hebt. Kijkend naar de algemene trends in de woningmarkt, lijkt het inderdaad een gunstige periode om de stap te zetten.

Je vraagt je mogelijk af hoe het zit met de verkoopbaarheid van je woning in 't Goy. Hoewel er altijd onzekerheid kan zijn, is het relatief eenvoudig om uitsluitsel te krijgen over jouw verkoopkansen. Met enig sectoronderzoek krijg je al snel een goed beeld van jouw mogelijkheden op de huidige markt.

Vergelijk makelaars in 't Goy Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Zou je graag de verkoop van je woning zo goed mogelijk willen regelen? Dan is Huis Verkopen absoluut het online platform waar je naar op zoek bent. Met de handige tools en grondige informatie die je op deze site vindt, bereid je de verkoop van je woning optimaal voor. Vanaf het moment dat je besluit je huis te gaan verkopen, tot aan het vinden van de beste makelaar, wordt het proces eenvoudiger dankzij Huis Verkopen.

Gratis waardebepaling

Een van de eerste stappen in het verkoopproces is het bepalen van de waarde van je woning. Bij Huis Verkopen kun je deze waardebepaling gratis aanvragen. Dit geeft je een goede indicatie van de marktwaarde van je woning, waardoor je een realistisch verkoopdoel kunt stellen.

Vergelijk makelaars

Natuurlijk wil je de beste makelaar voor de verkoop van jouw huis in 't Goy. Met de tool op Huis Verkopen kun je makkelijk en snel makelaars vergelijken. Hierdoor ben je verzekerd van een deskundige makelaar die past bij jouw situatie.

Handig stappenplan

Met het duidelijke stappenplan van Huis Verkopen weet je precies wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis. Niet alleen handig om te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, maar ook om het overzicht te behouden. Zo heb je altijd de controle over je verkoopproces.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in 't Goy

Het aanvragen van een waardebepaling is een goede start. Hiermee krijg je een indicatie van wat je huis in 't Goy waard is. Dit kan je aanvragen via deze pagina.

Het is belangrijk om een makelaar te kiezen die ervaring heeft in 't Goy. Ook kan je de tarieven van verschillende makelaars vergelijken via de tarievenopvraagpagina.

Verkoop kan een voordelige keuze zijn gezien de huidige woningmarkt. Maar uiteindelijk hangt dit af van jouw persoonlijke situatie en doelen. Het is daarom aan te raden om advies in te winnen bij een lokale makelaar.

Een snelle verkoop hangt af van verschillende factoren, zoals prijsstelling, presentatie en marketing. Voor een uitgebreid overzicht van tips kan je terecht op de snelle verkooppagina.

De vraagprijs van je huis wordt onder andere bepaald door de woningwaarde, vergelijkbare verkochte woningen in 't Goy en de woningmarkt. Meer informatie over de woningwaarde vind je op deze pagina.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen