Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Abbekerk

In Abbekerk is de woningmarkt een interessant terrein. Het speelt een grote rol voor wie hier wil wonen of zijn huis wil verkopen. Op deze pagina vind je actuele statistieken en vastgoedcijfers, van huizenprijzen tot verkoopprijzen en het aantal recente woningverkopen. We zorgen dat alles up-to-date blijft.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Abbekerk

De gemiddelde verkoopprijs in Abbekerk is in de laatste 3 maanden € 390.693 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 344.333 euro. Deze cijfers geven een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Abbekerk. Let op: Er kunnen verschillen zitten in de uiteindelijke verkoopprijs en de eerder gestelde vraagprijs. Hieronder zie je de grafiek met de ontwikkeling van de huizenprijzen:

Huizenprijzen in Abbekerk

Afgelopen 3 maanden

€ 119.000
€ 280.000
€ 441.000

In de hieronder geplaatste grafiek presenteren we de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 van woningen in Abbekerk, zoals geregistreerd in de afgelopen 3 maanden. Zo krijg je een transparant beeld van de huidige stand van zaken op de lokale huizenmarkt:

Huizenprijzen in Abbekerk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.900
€ 2.500
€ 3.200

Prijsontwikkeling Abbekerk laatste 12 maanden

Het loont om de prijsschommelingen van huizen in Abbekerk van het afgelopen jaar nauwlettend te volgen. Zoveel is duidelijk bij het zien van de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand, namelijk € 390.693 euro. Kijk mee naar de onderstaande weergave van de prijstrend en constateer dat deze bewegingen, gemiddeld genomen, niet afwijken van de tendensen op nationaal niveau:

Wat is mijn woning in Abbekerk waard?

De waarde van jouw woning in Abbekerk is constant aan veranderingen onderhevig. Factoren zoals fluctuaties in huizenprijzen, wijzigingen in de marktvraag en eventuele aanpassingen of verbeteringen aan je woning kunnen de woningwaarde beïnvloeden.

Gezien deze constante veranderingen, is het verstandig om duidelijkheid te hebben over de huidige waarde van je woning. Een goed inzicht hierin helpt je bij het maken van de juiste beslissingen. Gelukkig biedt een gratis waardebepaling door een makelaar hiervoor een praktische oplossing.

Een gratis waardebepaling wordt bij jou thuis uitgevoerd. Dit stelt de makelaar in staat om een nauwkeurige en realistische inschatting van de woningwaarde te maken. Bovendien is het een laagdrempelige manier om inzicht te krijgen in de waarde van je woning zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers vertonen aanzienlijke variaties, afhankelijk van de plaats waarin je je bevindt. Zo vertonen bijvoorbeeld de steden en dorpen rondom Abbekerk andere prijstrends dan Abbekerk zelf. Verder kijken dan je eigen omgeving geeft je een vollediger inzicht in de huidige marktsituatie.:

Het is dan ook interessant om de prijzen per vierkante meter in deze gebieden te vergelijken. In de onderstaande grafieken zie je hoe de huizenprijzen in Abbekerk zich verhouden tot omliggende plaatsen. Dit inzicht kan helpen om de regionaliteit en lokalisatie van de prijsschommelingen beter te begrijpen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Abbekerk

Op HuisVerkopen.nl staan wij dagelijks in contact met de Abbekerse woningmarkt én met makelaars in Abbekerk en omgeving. We houden nauwkeurig bij welke makelaars hoge verkoopprijzen scoren, welke makelaars snelheid leveren bij verkoop en hoeveel woningen elke makelaar verkoopt. We zetten die waardevolle statistieken in om je te helpen de makelaar te vinden die het beste aansluit bij jouw specifieke wensen.

Het verschil een goede en een suboptimale makelaar kan zijn als dag en nacht. Een goed gekozen makelaar kan de verkoop van je woning sneller doen verlopen en kan zelfs een hogere verkoopprijs voor je woning realiseren. Kies dus niet zomaar een makelaar, maar een makelaar die naadloos bij jouw situatie en voorkeuren past.

Vergelijk makelaars in Abbekerk Of lees meer over makelaars in Abbekerk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Abbekerk

Let op: het courtage is niet zomaar een kostenpost. Dit percentage neemt de makelaar als beloning voor het verkopen van jouw huis. In Abbekerk is het gemiddelde courtage 1,15%. Dat betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 390.693 de makelaarskosten uit kunnen komen op € 4.493. Houd hier rekening mee in jouw verkoopplanning.

Bij het verkopen van een woning is het slim om de verschillende makelaars in Abbekerk goed te vergelijken. Zij kunnen je informeren over hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Kies voor een verkoopmakelaar die aansluit bij jouw situatie en woning, zodat je zorgeloos en voor de beste prijs jouw huis kunt verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Abbekerk

Abbekerk beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid koopwoningen. Om precies te zijn, vind je er koopwoningen. Dat wil niet zeggen dat er geen andere mogelijkheden zijn; je kunt er ook diverse (sociale) huurwoningen vinden of woningen met een andere bestemming. Kortom, ongeacht jouw voorkeuren, er is voor iedereen wel een passend thuis in Abbekerk.

Ben je van plan jouw huis in Abbekerk te verkopen?

Verkopen van een huis in Abbekerk kent zo zijn uitdagingen, zeker in de huidige concurrerende markt. Factoren zoals het juist bepalen van de vraagprijs, het huis aantrekkelijk presenteren voor potentiële kopers en het onderhandelen over de definitieve verkoopprijs kunnen best stressvol zijn. Echter, een goede voorbereiding kan je helpen om dit proces soepeler te laten verlopen.

Op onze website vind je een speciaal stappenplan voor de verkoop van je huis in Abbekerk. Dit plan omvat alles wat je moet regelen, inclusief het aanvragen van een energielabel, het kiezen van een makelaar en het op de hoogte brengen van de buren. Door dit stappenplan nauwgezet te volgen, kun je ervoor zorgen dat de verkoop van jouw woning in Abbekerk zo vlot en probleemloos mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan je huis te verkopen in Abbekerk? Hou er dan rekening mee dat de huizenprijzen niet stilstaan. Op HuisVerkopen.nl blijf je op de hoogte van de actuele situatie. We houden zaken als vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen continu bij. Deze informatie kan je helpen om beter in te schatten hoe de markt beweegt en op welk moment je het beste je huis kunt verkopen.

De handvatten van HuisVerkopen.nl bij de verkoop van je woning

HuisVerkopen.nl biedt verschillende hulpmiddelen die de verkoop van je woning in Abbekerk vergemakkelijken. Zo kun je via onze website een gratis waardebepaling aanvragen, essentieel om de juiste vraagprijs voor je huis vast te stellen. Bovendien kun je makelaarstarieven opvragen om zo te besparen op makelaarskosten. Met ons stappenplan mis je geen enkele stap in het verkoopproces. Ons platform is volledig onafhankelijk en kosteloos te gebruiken. Dit maakt de verkoop van je woning een stuk eenvoudiger.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen