Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ameide

De huizenmarkt in Ameide is constant in beweging. Met deze pagina krijg je als woningverkoper inzicht in de laatste trends en statistieken. Ontdek bijvoorbeeld hoe de gemiddelde verkoopprijs zich ontwikkelt en hoeveel transacties er plaatsvinden in juni 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ameide

De gemiddelde verkoopprijs in Ameide is in de laatste 3 maanden € 443.166 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 365.000 euro. De website houdt deze getallen voortdurend bijgewerkt om een juist beeld te geven van de lokale markt. Deze interactie tussen vraag- en verkoopprijzen kan nuttige inzichten geven bij het kopen of verkopen van je woning. Grijp deze kans om te volgen hoe prijzen zich ontwikkelen in onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Ameide

Afgelopen 3 maanden

€ 66.000
€ 280.000
€ 493.000

Het kan verhelderend zijn om, in plaats van naar de totale verkoopprijs, eens naar de prijs per vierkante meter te kijken bij een huisverkoop. Concentreren we ons nu op Ameide, dan komt een specifieke trend naar voren. Met de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter op € 3.990 biedt dit een unieke blik in de huizenmarkt. Observeer hoe de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter zich ontwikkelt in de aankomende grafiek:

Huizenprijzen in Ameide per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.700
€ 4.100

Prijsontwikkeling Ameide laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Ameide niet stilgestaan. Woningprijzen hebben bewogen, gelijk met landelijke trends. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 443.166. De onderstaande grafiek geeft een overzicht van deze ontwikkelingen:

Wat is mijn woning in Ameide waard?

De waarde van je woning in Ameide is een variabel gegeven. Dit is het gevolg van verschillende factoren zoals het huidige woningmarkt klimaat, ontwikkelingen in de buurt en algehele economische trends. Ongeacht de huidige wonationgstrend, is het verstandig om regelmatig de waarde van je woning in de gaten te houden.

Het is raadzaam om inzicht te krijgen in de financiële waarde van je thuis om te bepalen of je op de juiste koers zit. Of je nu overweegt om te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar mogelijke toekomstige opties, een accurate waardevaststelling door een deskundige makelaar kan essentieel zijn.

Wat mooi is, is dat de waardebepaling direct bij je thuis plaatsvindt. De makelaar bezoekt je woning, bekijkt alle aspecten en maakt vervolgens een grondige analyse. Gezien het feit dat dit hele proces kosteloos is, wordt het krijgen van een gedetailleerde waarde-inzicht heel eenvoudig.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers zijn nooit een uniform geheel. In de regio rondom Ameide rapporteren wij uiteenlopende verkoopprijzen. Gebieden in de directe omgeving van Ameide laten vaak andere prijsontwikkelingen zien.

Door de woningmarkt in meerdere gemeenten te onderzoeken, vorm je een accuraat beeld van de huidige situatie. Het lokale karakter van de vastgoedmarkt maakt dat huizenprijzen sterk kunnen variëren. Onderstaande grafieken worden binnenkort zichtbaar:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Ameide

Het is een feit dat makelaars in Ameide onderlinge verschillen kennen. Dit varieert van de succesratio en gemiddelde verkoopprijzen tot verschillende strategieën voor het aantrekken van potentiele kopers. De keuze voor de juiste makelaar kan daardoor complex zijn, het is daarom van belang om alle mogelijkheden zorgvuldig te onderzoeken.

Het belang van een goede makelaar bij het verkopen van je huis kan niet onderschat worden. Een geschikte makelaar kan het verschil maken tussen een moeizaam verkoopproces en een vlotte, succesvolle verkoop. Wil je zelf de diverse makelaars in Ameide onder de loep nemen? Makelaars vergelijken helpt je moeiteloos bij het maken van de juiste keuze.

Vergelijk makelaars in Ameide Of lees meer over makelaars in Ameide

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ameide

Heb je al eens nagedacht over de courtage die een makelaar rekent bij het verkopen van je huis? In Ameide ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,12%. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van je woning. Stel dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Ameide € 443.166 is, dan zijn de kosten die je aan de makelaar betaalt gemiddeld € 4.963.

Het is handig om te beginnen met offertes opvragen en deze met elkaar te vergelijken. Let naast de courtage ook op eventuele bijkomende kosten. Deze kunnen de totale kosten flink verhogen. Ook is het van belang om te kijken naar de dienstverlening en ervaring van de makelaar. Een lage courtage kan aantrekkelijk lijken, maar dit kan ten koste gaan van de service. De juiste makelaar verkoopt je huis sneller en tegen de beste prijs.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ameide

Ameide telt een totaal van 940 koopwoningen. Hoewel het aanbod breed lijkt, staat slechts een klein deel ervan daadwerkelijk op de markt. Dit creëert een soort schaarste. Voor jou, als mogelijke woningverkoper, houdt deze schaarste in dat er meer vraag dan aanbod is. Dat kan je in een gunstige positie brengen wanneer je beslist om je woning te verkopen.

Aantal verkochte woningen in Ameide

In de laatste 12 maanden is er een duidelijke beweging opgemerkt in Ameide met betrekking tot de woningmarkt. Er is een aantal woningen te koop gezet, ook wel 'aanmeldingen' genoemd. Interessanter nog, is het aantal woningen dat daadwerkelijk van eigenaar is veranderd. Dit noemen we 'transacties'. Het exacte aantal transacties wordt bijgehouden met de tag 32. Ontdek meer gedetailleerde cijfers in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Ameide te verkopen?

Wanneer je besluit jouw huis in Ameide te verkopen, komt er nogal wat op je af. Er zijn talloze zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van een energielabel, kiezen van een geschikte makelaar en mogelijk contact opnemen met een verhuisbedrijf. Maar ook praktische zaken zoals het verkoopklaar maken van je huis. Ieder detail telt, dus zelfs die ene loszittende tegel in de badkamer kan potentiele kopers afschrikken.

In de wirwar van taken en verantwoordelijkheden is enige vorm van structuur geen overbodige luxe. Daarom kan het enorm handig zijn om een stappenplan te volgen. Op onze website vind je een speciaal voor jou ontworpen stappenplan. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd welke zaken je dient te regelen om het verkoopproces van jouw woning in Ameide soepel te laten verlopen. Ga gestructureerd te werk, dat scheelt je een hoop stress!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als woningverkoper die overweegt jouw huis te verkopen, is het fijn om te weten wat de aluminium in Ameide doen. Hierop is geanticipeerd; de huizenprijzen in Ameide zijn op deze pagina continu in beweging. De prijsontwikkeling, inclusief vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen worden allemaal nauwkeurig en actueel gehouden. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de woningmarkt hier en kan je een strategische uitgangspositie voor jouw verkoop bieden.

Hoe HuisVerkopen.nl jouw woningverkoop vergemakkelijkt

Op HuisVerkopen.nl, het online platform waar je nu bent, maken handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, het eenvoudig om de beste makelaar in Ameide te vinden. Via de site kun je ook makelaarstarieven opvragen en zo besparen op makelaarskosten. Het verkoop stappenplan wijst je op alles wat er voor jouw woning geregeld moet worden, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Bijvoorbeeld het regelen van een energielabel, een verhuizer, ontruiming van de woning, woningstyling en meer!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen