Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Barger-Compascuum

Als je overweegt om je huis te verkopen in Barger-Compascuum, ben je vast geïnteresseerd in de stand van de lokale woningmarkt. Kenmerkend zijn de stabiele huizenprijzen, maar er zijn meer factoren die de waarde van je woning kunnen beïnvloeden. Hier vind je nuttige statistieken en informatie over woningverkopen in dit dorp.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Barger-Compascuum

De gemiddelde verkoopprijs in Barger-Compascuum is in de laatste 3 maanden € 300.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 323.428 euro. Dit verschil laat zien hoe de lokale woningmarkt zich ontwikkelt en biedt inzicht in hoe realistisch de vraagprijzen zijn ten opzichte van de daadwerkelijke verkoopprijzen. Hieronder vind je een verhelderende weergave van deze prijzen:

Huizenprijzen in Barger-Compascuum

Afgelopen 3 maanden

€ 129.000
€ 251.000
€ 373.000

Altijd al willen weten wat de vierkante meterprijs betekent voor de huizenmarkt in Barger-Compascuum? Het biedt namelijk inzicht in de prijsontwikkelingen en de competitiviteit van deze locatie. Met een huidige gemiddelde verkoopprijs van € 2.098 euro per vierkante meter, is het waardevol om te analyseren hoe deze prijs fluctueert. Zie in de komende grafiek hoe dit zich in de afgelopen maanden heeft ontwikkeld:

Huizenprijzen in Barger-Compascuum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500
€ 1.700
€ 2.800

Prijsontwikkeling Barger-Compascuum laatste 12 maanden

Als je overweegt om je huis te verkopen of een nieuwe woning te kopen in Barger-Compascuum, kan het nuttig zijn om een beeld te krijgen van de recente huizenprijsontwikkelingen in dit gebied. Tijdens de afgelopen 12 maanden fluctueerden de verkoopprijzen. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 300.000. Hier is een overzicht van dit afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Barger-Compascuum waard?

De waarde van een woning in Barger-Compascuum is afhankelijk van een scala aan factoren. Daarbij kun je denken aan het aantal vierkante meters, de locatie en het bouwjaar. Maar bijvoorbeeld ook de staat van onderhoud en het energielabel kunnen een grote rol spelen in de woningwaarde.

Ben je benieuwd naar de precieze waarde van jouw huis? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar echt een aanrader. Deze waardebepaling kan een goed startpunt zijn, zowel als je zeker weet dat je wilt verkopen als dat je nog aan het twijfelen bent. Een gratis waardebepaling aanvragen is geen enkel probleem.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar bij je thuis komt om de waarde van je woning te bepalen. Daar zitten geen kosten aan verbonden. Kiezen voor een gratis waardebepaling is een goed idee, omdat je zo zeker bent van een accurate inschatting van de waarde van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zult vast gemerkt hebben dat de woningmarkt in iedere plaats zijn unieke kenmerken heeft. Dit betekent dat de huizenprijzen niet overal hetzelfde zijn. Zo is het interessant om te zien dat de prijzen van huizen in Barger-Compascuum variëren, in vergelijking met de huizenprijzen in nabijgelegen plaatsen. Dit kan te maken hebben met meerdere factoren zoals de vraag en aanbod, de locatie, en het soort woningen dat er beschikbaar is.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Barger-Compascuum

Wanneer je jouw huis in Barger-Compascuum wilt verkopen, zul je merken dat de statistieken van makelaars uiteenlopen. Variërend van verkoopsnelheid tot prijsrealisatie en van ervaring tot het aantal huizen dat ze op jaarbasis verkopen - het contrast tussen makelaars is duidelijk.

Voor een succesvolle verkoop van je woning kan het koppelen aan de juiste makelaar van onschatbare waarde zijn. Persoonlijke begeleiding, de juiste promotie en een breed netwerk zijn dingen die een makelaar je kan bieden. Op onze website kun je makelaars vinden die bijdragen aan een geslaagde verkoop in Barger-Compascuum.

Vergelijk makelaars in Barger-Compascuum Of lees meer over makelaars in Barger-Compascuum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Barger-Compascuum

Wanneer je jouw woning in Barger-Compascuum wilt verkopen, is het niet alleen belangrijk om te weten wat een makelaar kost. Minstens net zo waardevol is wat de makelaar je oplevert. Gemiddeld vragen makelaars in Barger-Compascuum een courtage van 1,18% van de verkoopprijs. Het is waardevol om dit percentage in je hoofd te houden bij het maken van jouw keuze.

Voor de exacte tarieven van verschillende makelaars kun je tarieven opvragen via onze hulpmiddelen. Zorgvuldige vergelijking van deze tarieven kan je helpen bij het kiezen van een makelaar die past bij jouw budget en wensen. Houd daarbij in gedachten dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Barger-Compascuum momenteel € 300.000 bedraagt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Barger-Compascuum

In het pittoreske Barger-Compascuum tref je een forse hoeveelheid koopwoningen aan, om precies te zijn . Een opmerkelijk aspect hiervan is dat slechts een fractie hiervan momenteel te koop staat. Dit betekent dat als je overweegt je eigen woning in de verkoop te zetten, je zeker de aandacht van potentiële kopers zal trekken. Deze unieke situatie kan je zomaar in het voordeel spelen.

Aantal verkochte woningen in Barger-Compascuum

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Barger-Compascuum een actieve periode gekend. Het aantal woningen dat in deze periode is aangemeld voor verkoop en het daadwerkelijk aantal verkochte woningen zijn hierin de belangrijkste factoren. De exacte getallen voor het aantal verkochte woningen, vastgelegd als transacties, kunnen inzicht geven in deze activiteit. Deze informatie wordt hieronder gepresenteerd in grafiekvorm: 11

Ben je van plan jouw huis in Barger-Compascuum te verkopen?

Ben je van plan om je huis in Barger-Compascuum te verkopen? Dat kan best een energie- en tijdrovend proces zijn, vooral als je er niet goed voorbereid aan begint. Gelukkig biedt Huis Verkopen je een handig stappenplan aan om het minder complex en overweldigend te maken.

Het kiezen van een bekwame makelaar en het nauwkeurig volgen van iedere stap van het verkoopproces zijn van groot belang om een soepele verkoop te waarborgen. Huis Verkopen kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat elke schakel van het proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Dit is vooral belangrijk om zeker te zijn dat je geen stap overslaat.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Barger-Compascuum zijn voortdurend aan verandering onderhevig, dus het is belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom vind je op deze pagina steeds de meest recente statistieken, zorgvuldig bijgehouden en geanalyseerd. Deze marktgegevens zijn handige hulpmiddelen voor jou als verkoper. Ze bieden inzicht in de actuele woningmarkt in Barger-Compascuum. Dat helpt je bijvoorbeeld bij het bepalen van een reële verkoopprijs van je huis.

Gemakkelijke hulp bij woningverkoop

Op HuisVerkopen.nl bieden we hulp op maat voor het verkopen van je woning. Je krijgt toegang tot tools zoals een gratis waardebepaling, en de optie om makelaars te vergelijken. Hierdoor vind je makkelijk de beste makelaar in Barger-Compascuum. Je kunt bij ons ook tarieven van makelaars opvragen om te besparen op makelaarskosten. Ons handige stappenplan leidt je door de hele verkoop heen, zodat je er zeker van bent dat je niets vergeet. Met Huis Verkopen regel je eenvoudig en efficiënt de verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen