Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Biddinghuizen

Ga je jouw huis verkopen in Biddinghuizen? Om de juiste keuzes te kunnen maken, is kennis van de lokale huizenmarkt van groot belang. Deze pagina houden we constant actueel met de laatste woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties in Biddinghuizen, zodat jij altijd goed geïnformeerd jouw huis kan verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Biddinghuizen

De gemiddelde verkoopprijs in Biddinghuizen is in de laatste 3 maanden € 349.198 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 342.444 euro. Dit houdt in dat de vraagprijs over het algemeen hoger ligt dan wat verkopers daadwerkelijk ontvangen voor hun woning. Het kan een indicatie zijn dat de woningmarkt in Biddinghuizen op dit moment zeer concurrerend is. Bekijk de onderstaande grafiek voor een duidelijke weergave van deze trend:

Huizenprijzen in Biddinghuizen

Afgelopen 3 maanden

€ 210.000
€ 305.000
€ 399.000

In Biddinghuizen kan het ontzettend interessant zijn om naar de waarde per m2 te kijken. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt vragen of verwachten bij het kopen of verkopen van een huis in dit dorp. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Biddinghuizen is momenteel € 3.005. Om je nog beter te informeren, zie je hieronder een gedetailleerde grafiek met de recente vraag- en verkoopprijzen per m2:

Huizenprijzen in Biddinghuizen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.600
€ 3.100

Prijsontwikkeling Biddinghuizen laatste 12 maanden

In de vastgoedsector geeft de evolutie van huizenprijzen zicht op de bewegingen in de markt. De Biddinghuizense markt vormt hierop geen uitzondering.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand laat zien wat er op de lokale woningmarkt gebeurt. Voor het meest recente overzicht van deze vastgoedcijfers, kijk naar de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Biddinghuizen waard?

De waarde van je woning in Biddinghuizen hangt af van diverse factoren, waaronder het soort huis, de grootte, de conditie van de woning en de huidige marktsituatie. Het is daarom niet gemakkelijk om een eenduidige waarde te bepalen zonder grondige kennis van deze factoren. Met marktinzicht als belangrijkste factor kan de waarde van je woning aanzienlijk variëren.

Als je benieuwd bent naar de exacte waarde van je woning in Biddinghuizen, dan is een gratis waardebepaling door een expert aan te raden. Met een gedegen waardebepaling krijg je inzicht in wat je woning waard is, en dit kan je helpen bij de beslissing om je huis te verkopen of niet. Het streven is uiteraard een zo hoog mogelijk bedrag te ontvangen voor je bezit.

Een waardebepaling door een makelaar is een uitgebreid proces. De makelaar inspecteert je woning grondig, analyseert de woningmarkt en gebruikt zijn expertise om een realistische waarde te bepalen. Het is voor de zekerheid van de correcte verkoopprijs een goed idee dit profesioneel te laten vaststellen, en bovendien is deze service in veel gevallen kosteloos.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In woningmarktcijfers zien we dat deze per locatie sterk kunnen variëren. Zo vertonen de huizenprijzen in naburige gebieden een ander beeld dan in Biddinghuizen. Dit contrast biedt een vollediger overzicht van het huidige marktbeeld. Het begrijpen van deze verschillen kan je op weg helpen bij het inschatten van de verkoopprijzen in Biddinghuizen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Biddinghuizen

In Biddinghuizen is de variëteit tussen makelaars zeker te merken, oftewel: niet elke makelaar is hetzelfde. Het kan verschillen in de manier waarop zij communiceren, hun prijzen bepalen en hun verkoopstrategieën hanteren. Deze verscheidenheid kan van invloed zijn op jouw verkoopervaring en eindresultaat.

Een afgewogen keuze voor de juiste makelaar in Biddinghuizen kan je enorm veel voordeel opleveren. Naast een goede prijs voor je woning, kan de juiste makelaar ook een aangenaam proces verzorgen, wat van belang is op zo'n belangrijk moment in je leven. Op de website vind je een handige tool om makelaars te vergelijken, dit kan je helpen bij het maken van je beslissing.

Vergelijk makelaars in Biddinghuizen Of lees meer over makelaars in Biddinghuizen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Biddinghuizen

Wist je dat de courtage die makelaars in Biddinghuizen vragen kan variëren? Deze courtage, ook wel makelaarskosten genoemd, is vaak een percentage van de verkoopprijs van jouw huis. Het gemiddelde tarief ligt rond de 1,15% van de verkoopprijs, wat bij de gemiddelde verkoopprijs in Biddinghuizen (zo'n € 349.198 euro) best kan oplopen.

Hoewel het makelaarstarief belangrijk is, zijn er meer factoren die een rol spelen bij de verkoop van jouw huis. Denk aan de marketingstrategie, onderhandelingsvaardigheden en lokale marktkennis van de makelaar. Ik raad je aan om bij meerdere makelaars in Biddinghuizen een offerte op te vragen. Zo krijg je een helder beeld van de diensten, tarieven en meerwaarde van diverse makelaars.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Biddinghuizen

Biddinghuizen telt een respectabel aantal koopwoningen, namelijk 1910. Wat opvalt is dat momenteel slechts een fractie van deze woningen te koop staat. Dit gegeven benadrukt de potentie van jouw woning op de markt. Met de huidige schaarste aan koopwoningen, zou jouw woning zeker de interesse van veel potentiële kopers kunnen wekken.

Aantal verkochte woningen in Biddinghuizen

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Biddinghuizen diverse woningtransacties plaatsgevonden. Hieronder wordt getoond hoeveel woningen er in totaal te koop zijn aangeboden, oftewel het aantal aanmeldingen, en hoeveel van deze woningen er daadwerkelijk zijn verkocht, aangeduid als het aantal transacties. Dit overzicht, met daarin 71 verkooptransacties, vind je in de grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Biddinghuizen te verkopen?

Als je jouw huis in Biddinghuizen wilt verkopen, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Je moet nadenken over zaken zoals de woningwaarde, het aanvragen van een energielabel en het vinden van een goede makelaar. Ook de kosten die hierbij komen kijken, zoals makelaarstarieven, kunnen hebben grote invloed op het verkoopproces.

Het is altijd een goed idee om een stappenplan te volgen bij de verkoop van je huis. Hierin staan alle taken die je moet uitvoeren op een logische volgorde, waardoor je niets over het hoofd ziet en de verkoop soepel verloopt. Een goed stappenplan geeft je overzicht en brengt rust in het hele proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Biddinghuizen zijn continu in verandering. Deze fluctuerende gegevens worden op deze site actueel gehouden om je te voorzien van de meest recente inzichten. Deze gegevens kunnen je helpen met het krijgen van een helder beeld van de lokale woningmarkt. Ze kunnen onder andere worden gebruikt om trends te identificeren en om te bepalen wanneer de beste tijd is om je huis te verkopen of om te kopen.

Voordelen van het gebruik van Huis Verkopen

Op HuisVerkopen.nl vind je tal van handige tools die je helpen bij het voorbereiden en regelen van de verkoop van je woning. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling opvragen, waarmee je een realistisch beeld krijgt van de waarde van je woning. Daarnaast kunt je makelaars vergelijken om de beste lokale makelaar te vinden en makelaarstarieven opvragen om te besparen op verkoopkosten. Alles is erop gericht om je te helpen de beste deal te krijgen bij de verkoop van jouw woning in Biddinghuizen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen