Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bredevoort

Als je overweegt je woning in Bredevoort te verkopen, is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de huidige marktcijfers. Inzicht in de recente ontwikkelingen, zoals prijstrends en vraagprijzen per m2, kan je ondersteunen bij het realiseren van een optimale verkoopprijs.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bredevoort

De gemiddelde verkoopprijs in Bredevoort is in de laatste 3 maanden € 308.911 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 247.500 euro. Deze cijfers kunnen schommelen, aangezien ze afhankelijk zijn van de huizen die in deze specifieke periode beschikbaar zijn. ben in gedachten dat het, afhankelijk van de huizen die te koop staan, kan variëren. Bekijk de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Bredevoort

Afgelopen 3 maanden

€ -12.000
€ 173.000
€ 359.000

Bekijk de volgende grafiek voor een overzicht van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Bredevoort gedurende de afgelopen drie maanden. Dit inzicht in de lokale woningmarktcijfers kan verhelderend werken als je een huis wilt kopen of verkopen in deze regio. Oriënteer je in de financiële realiteit van Bredevoort:

Huizenprijzen in Bredevoort per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.100
€ 3.100

Prijsontwikkeling Bredevoort laatste 12 maanden

In Bredevoort hebben de woningprijzen het afgelopen jaar een beweging doorgemaakt. De gemiddelde verkoopprijs van woningen afgelopen maand was € 308.911 euro. De onderstaande grafiek presenteert nauwkeurige marktcijfers voor een uitgebreider overzicht:

Wat is mijn woning in Bredevoort waard?

Wat jouw huis in Bredevoort waard is, hangt af van diverse elementen. Denk hierbij aan het soort woning, de oppervlakte, de staat waarin de woning verkeert en de huidige huizenmarkt. Vooral de marktstand kan een grote invloed hebben op de prijs van jouw woning.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning in Bredevoort? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan dan uitkomst bieden. Het geeft je duidelijkheid over de waarde van je huis, waardoor je gemakkelijker kunt beslissen of je wilt verkopen. Je kunt een kosteloze waardebepaling aanvragen door deze link te volgen.

Hoe gaat een gratis waardebepaling door een makelaar precies in zijn werk? Een makelaar komt bij je langs, bekijkt de woning en schat de waarde in op basis van onder meer de bouwkundige staat, ligging en marktconjunctuur. Het meest interessante is dat een dergelijke waardebepaling je helemaal niets kost. Het is dus een fantastische manier om distributief te krijgen zonder zelf onderzoek te moeten doen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers kunnen sterk variëren afhankelijk van de locatie. Zo kan de huidige vastgoedmarkt en de bijbehorende prijzen in en rondom de plaats Bredevoort sterk verschillen.

Om de lokale markt goed te begrijpen, is het nuttig om huizenprijzen van verschillende gemeenten te vergelijken. Hieronder vindt u twee grafieken die het huidige marktbeeld weergeven aan de hand van de gemiddelde verkoopprijzen in Bredevoort en vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Bredevoort

Ben je op zoek naar een makelaar in Bredevoort? Dan zul je wellicht gemerkt hebben dat er uiteenlopende opties zijn. Elke makelaar hanteert een andere aanpak, variërend van een traditionele, persoonlijke benadering tot een modernere, online strategie. Sommigen richten zich op een brede prijsklasse, terwijl anderen zich specialiseren in specifieke woningtypes.

Het kiezen van de geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken. Ze kunnen je helpen de juiste prijs voor je huis te zetten, een succesvolle marketingstrategie op te zetten en lastige onderhandelingen voor je voeren. Het is daarom verstandig om tijd te besteden aan het vergelijken van makelaars zodat je de beste service voor jouw specifieke behoeften kiest.

Vergelijk makelaars in Bredevoort Of lees meer over makelaars in Bredevoort

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bredevoort

Het is interessant om te zien dat de gemiddelde courtage van makelaars in Bredevoort op 1,19% ligt. Dit percentage geeft aan wat het kostenplaatje zou zijn als je ervoor kiest om met een makelaar te werken voor de verkoop van jouw huis. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 308.911 in Bredevoort, komt dit neer op ongeveer € 3.676.

Bij het verkopen van je huis, is het slim om op andere zaken te letten dan alleen het courtagepercentage. Aspecten zoals de diensten die worden aangeboden en de reputatie van de makelaar zijn net zo belangrijk. Zorg dat je een makelaar kiest die voldoet aan jouw specifieke behoeften en die je vertrouwt met de verkoop van jouw woning. Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is hierbij het belangrijkst.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bredevoort

In het charmante Bredevoort vind je voornamelijk koopwoningen. Dit toont de tag , die we gebruiken om een actueel beeld te geven van het aantal koopwoningen. Maar het woningaanbod in Bredevoort is divers - er zijn ook huurwoningen beschikbaar, zowel in de vrije sector als in de sociale huur, en er zijn panden die dienen als bedrijfsruimte of een andere bestemming hebben.

Ben je van plan jouw huis in Bredevoort te verkopen?

Als je je huis in Bredevoort wilt verkopen, kom je een paar hobbels tegen. Het bepalen van de juiste verkoopprijs kan lastig zijn, zeker in een klein en historisch stadje als Bredevoort waar de huizenmarkt misschien anders werkt dan in een grote stad. Ook zaken regelen als een energielabel en het vinden van een goede makelaar is iets waar je flink wat tijd in zult moeten steken.

Gelukkig zijn er wel een aantal stappen die je kunt volgen om het proces wat makkelijker te maken. Door goed voorbereid te zijn en overzicht te houden, kun je het allemaal een stuk eenvoudiger maken. Ik adviseer daarom om een kijkje te nemen in ons stappenplan dat jou een handige rondleiding geeft door alles wat je moet regelen. Met het juiste overzicht kan je jouw woning in Bredevoort met meer gemak verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op het online platform Huis Verkopen, waar je je nu bevindt, ontvang je betrouwbare en up-to-date woningcijfers over Bredevoort. Deze gegevens worden nauwkeurig samengesteld, zorgvuldig bijgewerkt en komen zeer van pas bij het besluit om jouw woning te koop te zetten. Het is dan ook handig om regelmatig een kijkje te nemen voor de meest recente informatie over de huizenmarkt in Bredevoort. Jouw ideale verkoopmoment kiezen was nog nooit zo eenvoudig.

Maximale ondersteuning bij woningverkoop

Huis Verkopen is er om het je makkelijk te maken bij de verkoop van jouw huis in Bredevoort. Om te starten, helpt het je bij het bepalen van de waarde van het huis door een gratis waardebepaling aan te bieden. Daarnaast kan je makelaarstarieven van lokale makelaars opvragen via deze link, zodat je flink kunt besparen op makelaarskosten. Het stappenplan gidst je door alle stappen die genomen moeten worden voor de verkoop, terwijl je van extra diensten zoals woningstyling en energielabel aanvragen gebruik kunt maken. Met Huis Verkopen zorg je voor een vlekkeloze verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen