Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Breezand

De huizenmarkt in Breezand kent zijn eigen unieke eigenschappen en uitdagingen. Wanneer je overweegt je huis te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige trends en ontwikkelingen. In februari 2024 bieden we je een uitgebreide blik op de meest recente cijfers en statistieken voor de Breezandse woningmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Breezand

De gemiddelde verkoopprijs in Breezand is in de laatste 3 maanden € 222.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 450.800 euro. Deze historische gegevens zijn nuttig voor potentiële verkopers en kopers die de huidige marktwaarde in dit gebied willen vaststellen. Om een completer beeld te krijgen van de markt in Breezand, bekijk je de grafiek hieronder, die de afgelopen maanden in detail toont:

Huizenprijzen in Breezand

Afgelopen 3 maanden

€ -427.000
€ 37.000
€ 501.000

De onderstaande grafiek geeft inzicht in de recente ontwikkelingen betreffende de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 in Breezand. Deze realistische weergave van de huiswaarde is gebaseerd op daadwerkelijke woningmarktcijfers van de afgelopen drie maanden. Het vertelt je op heldere wijze de huidige stand van zaken. Hierbij de grafiek:

Huizenprijzen in Breezand per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900
€ 2.100
€ 3.400

Prijsontwikkeling Breezand laatste 12 maanden

In Breezand hebben de woningprijzen het afgelopen jaar een verandering doorgemaakt. Zonder specifieke details over de richting of bijzonderheden te geven, bevinden we ons in een tijdperk van beweging. Vorige maand lag de gemiddelde verkoopprijs op € 222.500 euro. Hieronder laten wij de marktcijfers zien:

Wat is mijn woning in Breezand waard?

De waarde van jouw woning in Breezand is geen statisch gegeven, maar iets dat doorlopend in beweging is. Factoren als de huidige marktsituatie, wijzigingen in de buurt of aanpassingen aan de woning zelf hebben allemaal invloed op de woningwaarde. Wil je exact weten wat jouw huis waard is, dan is het simpelweg kennen van de gemiddelde verkoopprijs in Breezand niet voldoende.

Om zekerheid te hebben over de waarde van je woning is het raadzaam je huis professioneel te laten taxeren. De waarde kan namelijk invloed hebben op bijvoorbeeld de verkoopprijs of je hypotheek. Deze duidelijkheid krijg je met een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar.

Deze gratis waardebepaling vindt bij jou thuis plaats. Dit betekent dat de makelaar een gedetailleerd beeld krijgt van jouw woning en dus een nauwkeurige inschatting kan maken. Omdat de makelaar naar jou toekomt is het nauwelijks een moeite, maar het geeft je wel waardevolle informatie over de verkoopwaarde van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de Nederlandse woningmarkt zien we aanzienlijke verschuivingen in de huizenprijzen. Deze fluctuaties spelen per plaats en kunnen significant van elkaar verschillen. In bijvoorbeeld Breezand kunnen de prijzen anders uitpakken dan in omliggende gebieden.

De gedetailleerde blik op de verkoopprijzen in zowel Breezand als de naburige gemeenten biedt ons een duidelijk overzicht van het huidige beeld op de markt. Dit geeft waardevolle inzichten in de prijsverschillen en kan bijdragen aan het doen van een weldoordachte aankoop of verkoopbeslissing.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Breezand

Hoe maak je de juiste keuze voor een makelaar in Breezand? Het antwoord is simpeler dan je denkt. Makelaars in Breezand verschillen in hun aanpak, marketingstrategieën en tarieven. Sommige focussen op online marketing, anderen gebruiken traditionele methoden en de tarieven kunnen variëren afhankelijk van de services die ze bieden.

Het maken van een goede keuze voor een makelaar is van groot belang, het kan een enorm verschil maken in de uiteindelijke verkoop van je huis. Een ervaren makelaar kan namelijk je huis op de juiste manier in de markt zetten en het maximale uit de onderhandelingen halen. Daarom is het een goed idee om meerdere makelaars te vergelijken. Zo ben je goed voorbereid en kun je de beste beslissing nemen.

Vergelijk makelaars in Breezand Of lees meer over makelaars in Breezand

Gemiddelde tarieven van makelaars in Breezand

Duikend in de wereld van het huis verkopen, kom je er al snel achter dat courtages flink kunnen verschillen. In Breezand ligt het gemiddelde tarief van een makelaar rond de 1,17% van de verkoopprijs van jouw huis. Als we dat omrekenen naar euro's, betekent dit dat je gemiddeld zo'n € 2.603 kwijt bent aan makelaarskosten, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 222.500.

Houd er rekening mee dat goedkoop soms duurkoop kan zijn. Het is belangrijk dat je kiest voor een makelaar die aansluit bij jouw situatie en de woning die je wilt verkopen. Let erop dat de makelaar genoeg ervaring heeft, een realistische vraagprijs stelt en een goed verkoopplan heeft. Probeer de balans te vinden tussen een scherp tarief en een makelaar die maximale resultaten kan behalen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Breezand

Breezand is rijk aan koopwoningen: er zijn er maar liefst ! Als je overweegt om je huis te verkopen, is het interessant om te weten dat deze woningen diverse destinaties kunnen hebben. Hierbij valt te denken aan gezinswoningen, starterwoningen of juist seniorenwoningen. Dit maakt de markt breed en flexibel, wat de verkoop van jouw huis mogelijk vergemakkelijkt.

Ben je van plan jouw huis in Breezand te verkopen?

Heb je erover nagedacht om jouw mooie huis in Breezand van de hand te doen? Je stapt dan in een boeiend proces waarbij een degelijke voorbereiding belangrijk is. Neem eens een kijkje naar het stappenplan dat speciaal voor jou en jouw woning is opgesteld door Huis Verkopen, het biedt je inzicht in alle zaken die je moet regelen voor een succesvolle verkoophandeling.

Zorgvuldig handelen tijdens de verkoop van je huis en het kiezen van een goede makelaar zijn onmisbaar voor een soepel verloop. Het stappenplan zal je begeleiden doorheen het hele proces, van energielabel tot eventuele keuze van een verhuisbedrijf. Vergeet niet dat bij het kiezen van een makelaar, kwaliteit belangrijker is dan kostprijs. Een ervaren makelaar kan je immers een optimaal verkoopresultaat bieden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste woningmarktcijfers in Breezand, dan ben je aan het juiste adres. Op deze plek wordt er continu voor gezorgd dat de meest actuele statistieken voor handen zijn. Het kan heel nuttig zijn om op de hoogte te blijven van deze cijfers. Het helpt je om markttrends te spotten die van invloed kunnen zijn op de waarde van jouw woning en kan je inzicht geven in de beste tijd om te verkopen.

Maximaliseer de verkoop van je woning met Huis Verkopen

Huis Verkopen helpt je om de verkoop van je woning te optimaliseren op verschillende manieren. Om te beginnen biedt zij een gratis hulpmiddel aan voor het inschatten van de waarde van jouw woning. Daarnaast kun je op de site makelaars vergelijken om de meest geschikte makelaar in Breezand te vinden voor de klus. Je kan ook lokale makelaarstarieven opvragen en zo aanzienlijk besparen op makelaarskosten. Huis Verkopen biedt dus een makkelijk en kosteneffectief platform voor het managen van de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen