Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Breskens

Als je overweegt om je woning in Breskens te verkopen, is het raadzaam om de huidige marktcijfers te kennen. Kennis van de ontwikkeling van huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen in Breskens zal je helpen om een betere beslissing te nemen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Breskens

De gemiddelde verkoopprijs in Breskens is in de laatste 3 maanden € 386.538 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 360.421 euro. Deze prijzen houden rekening met het wisselende aanbod aan huizen dat de afgelopen 3 maanden beschikbaar was. Dus besef wel dat deze gemiddelden momentopnamen zijn en kunnen fluctueren. Meer inzicht tref je in de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in Breskens

Afgelopen 3 maanden

€ 183.000
€ 310.000
€ 437.000

Als je een huis wil kopen of verkopen in Breskens, is de prijs per vierkante meter altijd een belangrijk gegeven om in acht te nemen. Het vergelijken van de waarde per vierkante meter tussen verschillende woningen geeft een realistisch beeld van de huidige markt. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Breskens ligt momenteel rond € 3.343. Bekijk de onderstaande grafiek eens voor een helder beeld van de recente ontwikkelingen:

Huizenprijzen in Breskens per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.100
€ 3.700

Prijsontwikkeling Breskens laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Breskens een verandering laten zien. De exacte richting van deze verandering is niet gespecificeerd, waarmee we ons richten op de feiten zonder veronderstellingen over de markt te maken.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Breskens afgelopen maand was € 386.538. Deze beweging in de prijzen is overigens kenmerkend voor de gehele Nederlandse woningmarkt:

Wat is mijn woning in Breskens waard?

De waarde van jouw huis in Breskens wordt beïnvloed door uiteenlopende factoren. Het gaat niet enkel om de soort woning die je bezit, maar ook om zaken zoals de grootte van woonoppervlakte, de conditie waarin het huis verkeert en vooral de huidige status van de huizenmarkt. Deze veelzijdigheid maakt het bepalen van de huizenprijs een complexe aangelegenheid.

Graag te weten komen wat jouw huis in Breskens precies waard is? Een optie die je daarvoor hebt, is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een bevoegde makelaar. Dit biedt je het inzicht en de helderheid die nodig is om gemotiveerd te beslissen of je de woning wilt verkopen of niet.

Bij een kosteloze waardebepaling, analyseert een makelaar grondig je huis en maakt op basis van zijn expertise en kennis van de markt een inschatting van de waarde van je woning. Het is een onmisbare schakel in het proces om jouw huis succesvol op de markt te brengen, daar een correcte inschatting van de waarde van het pand centraal staat.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je kijkt naar de woningmarkt, kun je zien dat niet alle huizenprijzen hetzelfde zijn. Elke locatie kent zijn eigen unieke cijfers. Bijvoorbeeld, rondom Breskens zie je prijsverschillen vergeleken met de gemeente zelf.

Het in ogenschouw nemen van de prijzen in andere steden en dorpen, geeft je een completer beeld van de huidige stand van de huizenmarkt. Onderstaande grafieken illustreren dit:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Breskens

Op HuisVerkopen.nl begrijpen wij goed hoe verschillend makelaars kunnen presteren in Breskens. Door ons gedetailleerd onderzoek naar lokale woningmarktstatistieken en makelaarsprestaties, kunnen we zien welke makelaars gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen, sneller een huis verkopen of gewoonweg meer huizen verkopen in Breskens. We gebruiken deze waardevolle informatie om je te helpen de makelaar te vinden die in jouw specifieke situatie het beste past. Elke woning en elke situatie is tenslotte uniek.

Zo'n persoonlijke match met een geschikte makelaar kan aanzienlijk bijdragen aan een succesvolle verkoopervaring. Als je een makelaar kiest die is afgestemd op jouw behoeften en omstandigheden, zul je waarschijnlijk sneller, en mogelijk tegen een hogere prijs, jouw huis verkopen. Met onze ruime data en analysemogelijkheden helpen wij je om zo'n waardevolle match te vinden.

Vergelijk makelaars in Breskens Of lees meer over makelaars in Breskens

Gemiddelde tarieven van makelaars in Breskens

De courtages van makelaars zijn een belangrijk aandachtspunt als je jouw huis wilt verkopen in Breskens. Gemiddeld rekenen makelaars in Breskens een courtage van 1,10% over de verkoopprijs van jouw woning. Dit is dus een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Stel dat je jouw huis bijvoorbeeld verkoopt voor € 386.538 euro, dan is de courtage van de makelaar dus gebaseerd op dat bedrag.

Als je een duidelijk beeld wilt krijgen van de tarieven van verschillende makelaars in Breskens, is het slim om deze bij meerdere makelaars op te vragen. Via deze tool kun je eenvoudig tarieven opvragen bij meerdere makelaars in Breskens en omgeving. Zo krijg je inzicht in de tarieven die specifiek voor jouw situatie gelden. Hiermee kun je een weloverwogen keuze maken. Let bij het kiezen van een makelaar naast de courtage ook op de kwaliteit van de dienstverlening en de persoonlijke klik. Het gaat per slot van rekening wel om de verkoop van jouw huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Breskens

In Breskens bevinden zich koopwoningen, maar slechts een heel klein gedeelte daarvan is op dit moment beschikbaar voor verkoop. Dit betekent dat als je jouw huis in de verkoop zou zetten, er waarschijnlijk snel interesse getoond zal worden. Het huidige woningaanbod biedt dus zeker kansen voor jou om jouw huis in de kijker te zetten.

Ben je van plan jouw huis in Breskens te verkopen?

Het verkopen van je huis in Breskens is een proces waarbij veel punten van aandacht komen kijken. Je kunt denken aan het vaststellen van een realistische vraagprijs, maar ook aan het regelen van technische zaken zoals het verkrijgen van een definitief energielabel. Het kiezen van een betrouwbare makelaar en mogelijk ook een goed verhuisbedrijf zijn andere aspecten die zeker niet onderschat moeten worden. Al deze stappen zijn cruciaal voor het succesvol verkopen van jouw huis en voor het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Om je in deze uitdagende taak te ondersteunen, kan een concreet stappenplan goed van pas komen. Een goed stappenplan geeft je een duidelijke houvast en zorgt dat je niets over het hoofd ziet. Op onze website kun je een speciaal stappenplan voor de verkoop van jouw woning in Breskens vinden. Met dit stappenplan aan jouw zijde, wordt het verkoopproces een stuk overzichtelijker en kun je met vertrouwen je huis in Breskens verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als iets constant in beweging is, dan is het wel de huizenmarkt in Breskens. Keer op keer verschuiven de marktcijfers, als golven die op het strand rollen en weer terugtrekken. Om deze reden zorgen we ervoor dat de informatie duidelijk en actueel beschikbaar is op onze website.

Makkelijker een huis verkopen met HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is jouw gids in het verkopen van je woning. Wij belichten elke stap, hoe groot of klein ook. Eerst alles leren over de kosten van de verkoop? Geen probleem! Direct aan de slag met het vergelijken van makelaars? Ook dat is mogelijk! Geïnteresseerd in een gratis waardebepaling door een lokale makelaar? Dat kan worden geregeld! Zelfs voor het aanvragen van een energielabel voor je woning ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit het ruime aanbod aan tips om het beste uit de verkoop van je huis te halen en gebruik ons stappenplan voor optimale zekerheid en overzicht in het proces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen