Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Callantsoog

In de nog altijd veranderende woningmarkt van Callantsoog kan het lastig zijn om overzicht te behouden. Afgestemde informatie over actuele vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen helpen je een beter beeld te krijgen. We houden deze pagina continu bij om jou te voorzien van de meest recente vastgoedcijfers en trends.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Callantsoog

De gemiddelde verkoopprijs in Callantsoog is in de laatste 3 maanden € 306.875 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 440.650 euro. Deze gegevens geven een indicatie van de actuele huizenprijzen in Callantsoog. Om een nog beter beeld te krijgen van de prijsontwikkelingen, kun je de onderstaande grafiek bekijken:

Huizenprijzen in Callantsoog

Afgelopen 3 maanden

€ -122.000
€ 184.000
€ 491.000

De waarde per vierkante meter van een woning in Callantsoog is een boeiend onderwerp. Het geeft namelijk inzicht in de prijsverschillen, iets wat nuttig is wanneer je bijvoorbeeld graag wilt investeren in deze locatie. Het prijsverschil kan variëren, met name doordat de vraagprijs en verkoopprijs per vierkante meter niet gelijk zijn. Momenteel bedraagt de gemiddelde verkoopprijs in Callantsoog € 3.804 per vierkante meter. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de huidige woningprijzen in dit gebied. Dit, en meer, visualiseren we in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Callantsoog per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.200
€ 3.900

Prijsontwikkeling Callantsoog laatste 12 maanden

De woningprijzen in Callantsoog zijn de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Het blijft een boeiend gegeven om de veranderingen op de woningmarkt te volgen. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 306.875. Bekijk hieronder de marktcijfers:

Wat is mijn woning in Callantsoog waard?

De waarde van jouw woning in Callantsoog is niet enkel een getal op een stuk papier; het is een complex getal dat is samengesteld uit meerdere factoren. Zo kunnen de grootte, de ligging, de staat van onderhoud en de marktontwikkelingen allemaal een rol spelen. Factoren zoals vraag en aanbod in de regio, prijsontwikkelingen en vergelijkbare woningen in de buurt hebben ook een invloed op de waarde van jouw huis.

Wil je graag weten wat de specifieke waarde van jouw huis is, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar het beste startpunt. Dit geeft niet alleen een duidelijk beeld als je van plan bent jouw huis te verkopen, maar het helpt ook bij het maken van een afgewogen besluit als je nog twijfelt. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen via de waardebepaling aanvragen pagina.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis en dat kost je niets. Het is een uitgelezen kans om specifieke vragen te stellen en meer te weten te komen over jouw huis en de woningmarkt. Het duurt ongeveer 30 minuten, en de kennis die je opdoet kan bijzonder waardevol zijn bij de beslissing om jouw huis te verkopen of niet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de wereld van de vastgoedmarkt zien we vaak variaties in huizenprijzen tussen verschillende locaties. Dit effect is ook waarneembaar rondom het gebied van Callantsoog.

Het bekijken van het breder spectrum, door de prijzen in omliggende plaatsen onder de loep te nemen, biedt een verhelderend beeld van de huidige situatie op de vastgoedmarkt. Het is fascinerend om te ontdekken hoe de prijzen van woningen in Callantsoog afwijken van die in de omliggende gebieden.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Callantsoog

Op onze site volgen we nauwlettend de cijfers van de woningmarkt in Callantsoog en verzamelen we statistieken van de lokale makelaars. Dankzij deze inzichten weten we precies welke makelaars zich onderscheiden op gebieden als verkoopsnelheid, gemiddelde verkoopprijs en het aantal verkocht huizen. We delen deze waardevolle informatie met jou, om je te helpen de best presterende makelaar in Callantsoog te vinden.

Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken voor de uitkomst van je verkoop. Het selecteren van de juiste makelaar kan niet alleen zorgen voor een snelle verkoop, het kan ook betekenen dat jouw huis wordt verkocht tegen een hoger bedrag dan het gemiddelde. We zetten deze feiten en cijfers op een rijtje om je te helpen bij het maken van een goed onderbouwde keuze.

Vergelijk makelaars in Callantsoog Of lees meer over makelaars in Callantsoog

Gemiddelde tarieven van makelaars in Callantsoog

Als we focussen op courtages: het gemiddelde tarief van een makelaar in Callantsoog ligt rond de 1,12% van de verkoopprijs van jouw huis. Bij de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 306.875 in Callantsoog, betekent dit zo'n € 3.437 aan makelaarskosten. Het is goed om deze kosten mee te nemen in je overweging bij het selecteren van een makelaar.

Makelaars verschillen echter niet alleen op het gebied van tarief. Denk bijvoorbeeld aan hun strategie, aanpak, communicatie en de presentatie van jouw woning. Het kan zeker geen kwaad om bij meerdere makelaars tarieven op te vragen. Zo krijg je niet alleen inzicht in de verschillende tarieven, maar krijg je ook een beter beeld van hoe de diverse makelaars werken en welke het best aansluit bij jouw wensen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Callantsoog

In het sfeervolle Callantsoog vind je een aanzienlijk aantal koopwoningen, gemarkeerd als . Deze woningen dienen meerdere doelen. Bewoners kiezen er zelf voor om erin te wonen, of de woningen worden als verhuurobject gebruikt. Ondanks het totaal aantal beschikbare woningen, is er maar een klein percentage op de markt om te kopen of te huren. Dit betekent dat de mogelijkheid om jouw droomhuis in Callantsoog te vinden of investeringskansen te benutten enigszins beperkt kan zijn.

Ben je van plan jouw huis in Callantsoog te verkopen?

Ben je van plan om jouw huis in Callantsoog te verkopen? Dit kan een uitdagende onderneming zijn waarbij je te maken krijgt met veel complexe stappen. Door onze handige service te gebruiken, kun je op onze website een goed geordend stappenplan voor jouw specifieke situatie vinden om je gedurende het hele verkoopproces te begeleiden en te helpen.

Het organiseren van elk detail in het verkoopproces is immens belangrijk, met name het selecteren van een kundige makelaar. Jouw makelaar kan een maximale verkoopprijs garanderen en een positieve verkoopervaring waarborgen. Ons stappenplan begeleidt je door deze kritieke stappen, zodat je jouw huis in Callantsoog met zelfverzekerdheid en succes kunt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Bij Huis Verkopen hebben we de woningcijfers over Callantsoog met veel precisie en aandacht voor je op een rijtje gezet. Zo wil je immers graag geïnformeerdje woningverkoop starten. Deze cijfers geven inzicht in de huidige huizenprijzen in Callantsoog. We houden de gegevens up-to-date, zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt. Zo kan je het beste moment om je huis te verkopen bepalen.

Tijd besparende tools

Daarbij willen we bij Huis Verkopen méér voor je doen dan alleen het voorzien van de laatste cijfers. Denk aan de hulp die je nodig hebt bij het daadwerkelijk verkopen van je woning. Bij ons kan je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen, zodat je een startpunt hebt voor de vraagprijs. En we hebben een stappenplan voor je klaarliggen waarin staat wat je allemaal moet regelen. Ook kan je via onze website snel en eenvoudig makelaars vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt. Handig, toch? We helpen je graag bij het slimmer regelen van je woningverkoop!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen