Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers De Goorn

Als je overweegt je huis te verkopen in De Goorn, wil je bijblijven met de laatste ontwikkelingen op de lokale woningmarkt. Het is van groot belang om de huidige vraagprijzen te volgen om de waarde van je eigen woning te vinden en een strategisch verkoopplan op te stellen. In de statistieken en vastgoedcijfers die hier onder volgen, is de meest recente data over de huizenmarkt in De Goorn geüpdatet in februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in De Goorn

De gemiddelde verkoopprijs in De Goorn is in de laatste 3 maanden € 369.958 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 349.875 euro. Door deze cijfers te analyseren, krijg je een goed inzicht in de lokale woningmarkt. Niet alleen kun je het perfecte bod voor jouw droomplek bepalen, maar je kunt ook de juiste vraagprijs voor jouw huidige huis formuleren. Hieronder zie je deze gegevens visueel weergegeven:

Huizenprijzen in De Goorn

Afgelopen 3 maanden

€ 186.000
€ 303.000
€ 420.000

Als je overweegt om je huis in De Goorn te verkopen, is het waardevol om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Deze indicatie wordt vaak over het hoofd gezien, maar het geeft een helder inzicht in de waarde van woningen in een gebied. In De Goorn ligt de gemiddelde verkoopprijs momenteel op € 3.523 per vierkante meter. Hieronder zie je de grafiek die de recente ontwikkelingen in verkoop- en vraagprijzen per m2 in De Goorn aantoont. Op HuisVerkopen.nl houden we deze informatie constant actueel:

Huizenprijzen in De Goorn per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.400
€ 3.600

Prijsontwikkeling De Goorn laatste 12 maanden

In de laatste 12 maanden was er sprake van beweging in de woningprijzen in De Goorn. Hierbij is de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand een indicatief onderdeel, welke € 369.958 bedroeg. Om deze verschuivingen op de woningmarkt te visualiseren, hieronder de grafiek:

Wat is mijn woning in De Goorn waard?

De waarde van jouw woning in De Goorn wordt bepaald door verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de locatie van de woning, de staat ervan en uiteraard de huidige vraag en aanbod op de woningmarkt. Bij dit alles speelt de locatie hoogstwaarschijnlijk de grootste rol.

Ben je nieuwsgierig naar de exacte waarde van jouw woning, dan biedt een gratis waardebepaling door een makelaar uitkomst. Dit geeft je een concreet uitgangspunt wanneer je besluit de woning te verkopen, of helpt je juist bij het bepalen of verkoop op dit moment de juiste stap is. Je kunt deze gratis waardebepaling aanvragen om zo goed voorbereid te zijn op de woningmarkt.

Tijdens de gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de actuele verkoopwaarde van je woning in te schatten. Dit advies is volledig kosteloos en kan een goede basis vormen om beslissingen te nemen rondom de verkoop van je huis. Hierbij staat kennis van de huidige woningmarkt centraal.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je kunt niet om het feit heen dat de woningmarkt behoorlijk kan variëren, afhankelijk van de plaats. Dit geldt ook voor de Goorn en haar omliggende gebieden, waar de vraag- en verkoopprijzen van huizen niet standvastig zijn. Door je blikveld te verbreden en ook de cijfers van andere gemeenten in beschouwing te nemen, kun je een beter beeld krijgen van de trends op de woningmarkt.

Het contrast tussen de huizenprijzen in de Goorn en die in nabijgelegen plaatsen is duidelijk zichtbaar. Dit alles biedt een waardevol inzicht in de huidige stand van de woningmarkt en draagt bij aan de kennis van de huidige marktsituatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in De Goorn

Als je overweegt om je huis in De Goorn te verkopen, wil je uiteraard de beste makelaar aan je zijde. Makelaars onderling verschillen op verscheidene vlakken zoals service, verkoopsnelheid en kennis over de lokale markt. Er zijn specifieke makelaars in De Goorn die hier bovenuit springen en beter presteren op deze punten dan anderen.

Het selecteren van een kwalitatieve makelaar in De Goorn is van groot belang om je huis succesvol en tegen de beste prijs te verkopen. Mooie vastgoedfoto's alleen zijn niet genoeg - een makelaar met lokale expertise en een breed netwerk kan het verschil maken. Advies nodig? Vergelijk de verschillende makelaars op basis van jouw behoeften en klantervaringen alvorens je een beslissing maakt.

Vergelijk makelaars in De Goorn Of lees meer over makelaars in De Goorn

Gemiddelde tarieven van makelaars in De Goorn

Courtages kunnen een flinke hap uit je opbrengst nemen bij de verkoop van je huis. In De Goorn rekenen makelaars gemiddeld een courtage van 1,11%. Hierbij is het belangrijk om te onthouden dat goedkoop niet altijd beter is. De verkoopstrategie, ervaring en de klik die je met een makelaar hebt, kunnen jouw uiteindelijke verkoopsucces sterk beïnvloeden.

Het opvragen van offertes bij verschillende makelaars is een verstandige stap. Je kunt prijzen vergelijken, maar krijgt ook inzicht in welke diensten inbegrepen zijn en welke additioneel zijn. Voor een duidelijk overzicht van alle kosten bij de verkoop van je huis, kan je bij ons terecht. Door je goed te oriënteren, kies je de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen en portemonnee.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in De Goorn

In de Goorn zijn er in totaal koopwoningen. Elke woning kan verschillende bestemmingen hebben, afhankelijk van je behoeften als eigenaar. Misschien zoek je een plek om je gezin te stichten, een rustige ruimte om tot jezelf te komen of juist een inspirerende omgeving voor je passie of werk. Het verkopen van je woning in de Goorn betekent dat je deel uitmaakt van een vitale woningmarkt, waarin kopers op zoek zijn naar huizen met verschillende bestemmingen.

Aantal verkochte woningen in De Goorn

In de afgelopen 12 maanden heeft er in De Goorn een actieve huizenmarkt plaatsgevonden. Bij het aanmelden van nieuwe woningen is er steeds voldoende belangstelling, resulterend in een hoog aantal transacties. Het exacte aantal transacties, woningen die uiteindelijk verkocht zijn, komt neer op 25. Hoe dit zich afzette tegen de aangemelde woningen, ontdek je in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in De Goorn te verkopen?

Als je eraan denkt om je woning in De Goorn te verkopen, zijn er flink wat zaken om rekening mee te houden. Je wilt je huis tenslotte op de beste manier presenteren om zo een gunstige prijs te realiseren. Eén van de belangrijkste stappen is het aanvragen van een waardebepaling door een makelaar. Ook is het cruciaal om een goed energielabel te hebben en de woningwaarde op een realistische manier in te schatten.

Als je nog niet eerder een huis hebt verkocht, kan het proces overweldigend lijken. Daarom is het zeer aan te raden om een helder stappenplan te hanteren bij het organiseren van de verkoop. In zo'n plan, dat je stap voor stap kunt volgen, staan precies alle benodigde acties en overwegingen beschreven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je efficiënter naar een succesvolle verkoop toewerken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in De Goorn zijn constant aan verandering onderhevig. Dat betekent dat deze pagina voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste gegevens om je van de meest recente statistieken te voorzien. Door een duidelijk zicht te hebben op woningmarktcijfers, kun je beter bepalen wat het ideale moment is om je huis in de verkoop te zetten. Ten slotte kan inzicht in deze statistieken je helpen om realistische verwachtingen te stellen over de woningprijzen in De Goorn.

Waarom HuisVerkopen.nl de beste keuze is voor jou

De tools op HuisVerkopen.nl kunnen je enorm helpen bij de voorbereiding en verkoop van je woning. Om te beginnen heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om gratis een waardebepaling aan te vragen, die je een goed idee geeft van de actuele waarde van je woning. Verder kun je makelaars vergelijken om zo de beste makelaar voor jouw situatie in De Goorn te vinden. Zo kun je zeker zijn dat je alles voor de verkoop op de beste manier regelt. Het is ook erg handig dat je andere belangrijke zaken kunt regelen via de site, zoals een energielabel aanvragen. Het platform is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken, making Huis Verkopen ongetwijfeld de ideale bondgenoot voor iedereen die overweegt hun huis in De Goorn te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen