Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Epse

Als je je huis wilt verkopen in Epse, dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de marktontwikkelingen en prijstrends. Op deze pagina vind je daarom handige statistieken en nuttige vastgoedcijfers over de actuele stand van zaken in de huizenmarkt van Epse, zoals gemiddelde vraagprijzen, verkoopresultaten en het aantal transacties dat in april 2024 heeft plaatsgevonden. Door goed geïnformeerd te zijn, kun je de beste beslissingen nemen voor de verkoop van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Epse

De gemiddelde verkoopprijs in Epse is in de laatste 3 maanden € 396.333 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 980.500 euro. Deze bedragen geven je een indicatie van de huidige stand in de huizenmarkt van Epse. Door fluctuaties kunnen deze cijfers continu wijzigen. Daarom is het raadzaam om deze te monitoren. Bekijk hieronder de huidige ontwikkeling:

Huizenprijzen in Epse

Afgelopen 3 maanden

€ -1.083.000
€ -26.000
€ 1.031.000

In de onderstaande grafiek vind je verhelderende informatie specifiek gericht op Epse. Dit betreft de fluctuaties van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 van de afgelopen drie maanden. Het is zeer aan te raden om naar de discrepanties tussen beide prijzen te kijken om een realistisch beeld te krijgen van de situatie:

Huizenprijzen in Epse per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400
€ 2.600
€ 4.700

Prijsontwikkeling Epse laatste 12 maanden

Het volgen van de woningprijzen in Epse over de laatste 12 maanden kan aanzienlijk inzicht bieden wanneer je jouw huis wilt verkopen. Heb je enig idee wat de gemiddelde verkoopprijs vorige maand was? Het antwoord is € 396.333. Laten we eens kijken naar de ontwikkeling van de verkoopprijzen in Epse in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Epse waard?

De woningwaarde in Epse is van diverse factoren afhankelijk. Zo spelen locatie, woningtype en -grootte, bouwjaar en staat van onderhoud een rol. Wanneer je een scherpe inschatting wilt van je woningwaarde, is kennis over de gemiddelde verkoopprijzen in Epse dus niet voldoende.

Als je nieuwsgierig bent naar de exacte waarde van je woning in Epse, is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende optie. Deze waardebepaling geeft je een goed startpunt mocht je besluiten je woning te gaan verkopen, maar ook als je juist een goed beeld wilt krijgen van de waarde om zo een weloverwogen verkoop besluit te nemen.

Met een gratis waardebepaling komt een makelaar thuis langs, geheel kosteloos. Dit is een fantastische aanpak, omdat een makelaar op basis van zijn vakkennis jouw woning nauwkeurig kan inschatten. Je krijgt hierdoor een realistisch beeld van je woningwaarde in Epse.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de vastgoedmarkt zijn er aanzienlijke verschillen in woningprijzen die locatiegebonden zijn. Sterker nog, marktverschillen per plaats kunnen aanzienlijk zijn. In dit verband is het opvallend dat de woningmarkt van Epse bepaalde verschillen vertoont in vergelijking met omliggende gemeenten.

Dit prijsverschil in de woningmarkt tussen Epse en naburige gebieden kan een interessant perspectief bieden om de huidige trends en ontwikkelingen beter te begrijpen. Door verder dan alleen Epse te kijken, krijgen we een uitgebreider beeld van de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 8.000

Best presterende makelaar in Epse

In het dorp Epse kennen we als platform een bijzonder inzicht door bij te houden welke verkoopmakelaars succesvol zijn. Door dit te meten op basis van verkoopsnelheid, het aantal verkochte woningen en gemiddelde verkoopprijzen, zijn we in staat jou te wijzen op de meest presterende makelaars. Zo helpt onze data je bij het vinden van de juiste makelaar, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Het kan een wereld van verschil zijn wie je kiest als makelaar. Niet alleen kan je huis sneller worden verkocht, maar het kan ook worden verkocht tegen een hogere prijs. Wij helpen je bij het kiezen van een makelaar die aansluit bij jouw wensen, zodat je mogelijk een beter verkoopresultaat kunt behalen.

Vergelijk makelaars in Epse Of lees meer over makelaars in Epse

Gemiddelde tarieven van makelaars in Epse

Courtages kunnen een flinke hap uit je winst nemen bij de verkoop van je huis, dus het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de tarieven. In Epse is het gemiddelde tarief van makelaars 1,12% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 396.333 praten we over zo'n € 4.439 aan makelaarskosten. Sterke variatie in tarieven tussen makelaars is gangbaar, dus het is handig om offertes van diverse makelaars op te vragen.

Omdat tarieven zo kunnen varieren, raden we je aan om deze van verschillende makelaars te bekijken. Door tarieven op te vragen krijg je een goed beeld van de kosten die verschillende makelaars in Epse in rekening brengen. Niet alle makelaars bieden dezelfde diensten aan voor hun courtage, dus let goed op wat je precies krijgt voor de prijs die je betaalt. Let op zowel de prijs als op de dienstverlening om een goede keuze te kunnen maken voor de makelaar die het beste bij je past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Epse

Je zult in Epse merken dat er een groot aantal koopwoningen beschikbaar is. Het is waar dat een bepaald percentage van de huizen hier bestemd is voor sociale huur, maar het overgrote deel bestaat uit koopwoningen. Daarmee is het in Epse vooral de koper die de meeste opties voorhanden heeft, en dat met een totaal van 747 koopwoningen in het dorp.

Aantal verkochte woningen in Epse

In de laatste 12 maanden heeft er een stroom aan activiteit plaatsgevonden in de woningmarkt van Epse. Er zijn vele woningen zowel aangemeld voor verkoop als succesvol verkocht. Het totaal aantal woningen dat verkocht is in deze periode wordt weergegeven met de tag 32. De onderstaande grafiek geeft je een gedetailleerd overzicht van het aantal aanmeldingen en transacties per maand en per jaar:

Ben je van plan jouw huis in Epse te verkopen?

Zo, het kriebelt bij je: je overweegt serieus je huis in Epse op de markt te zetten. Je merkt al meteen dat er flink wat komt kijken bij het verkopen van je woning. Niet alleen moet je nadenken over de vraagprijs, maar je moet ook zaken als een energielabel regelen. Gelukkig biedt Huis Verkopen een specifiek stappenplan dat je kunt volgen om je door het verkoopproces te begeleiden.

Het nabootsen van een succesvol verkoopproces is niet simpelweg een kwestie van het volgen van een checklist. Elke stap, hoe klein ook, vereist aandacht en zorgvuldigheid. Vooral het kiezen van een juiste makelaar is een cruciale stap. Hij/zij is immers degene die je bijstaat tijdens bezichtigingen en onderhandelingen, en je helpt met wettelijke verplichtingen. Door elk element van het proces zorgvuldig te regelen, vergroot je de kansen op een geslaagde verkoop van jouw huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, jouw vertrouwde bron voor informatie en handige tools om de verkoop van jouw woning moeiteloos te maken. Op deze pagina vind je nauwkeurige en actuele woningcijfers uit Epse, zorgvuldig samengesteld om jou een helder beeld te bieden van de huidige huizenmarkt in dit gebied. We streven ernaar deze cijfers continu bij te werken, zodat je altijd een betrouwbare bron hebt om naar terug te komen, vooral bij het zoeken naar het perfecte moment voor de verkoop van je woning.

Hoe Huis Verkopen je helpt bij de verkoop

Huis Verkopen staat klaar om elke stap van je verkoopproces te vereenvoudigen. We bieden tools zoals een gratis waardebepaling en een functie om makelaars te vergelijken, zodat je de excellente makelaar in Epse kunt vinden. Je kunt zelfs makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. De website biedt een stappenplan specifiek ontworpen voor jouw woning, en je kunt andere diensten regelen, zoals een energielabel. We doen er alles aan om zeker te zijn dat je niets over het hoofd ziet en krijg je de beste prijs bij alle lokale specialisten in Epse.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen