Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Gemert

Wil je jouw huis verkopen in Gemert? Dan is de informatie op deze pagina bijzonder nuttig. Hier vind je uiteenlopende vastgoedcijfers, zoals gemiddelde woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen, plus het aantal afgesloten transacties per juli 2024. Een goed inzicht in deze actuele marktcijfers draagt bij aan een succesvolle verkoop van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Gemert

De gemiddelde verkoopprijs in Gemert is in de laatste 3 maanden € 438.219 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 473.766 euro. Deze cijfers geven je een goed inzicht in de huidige woningmarkt van Gemert. Door naar de gemiddelde verkoopprijzen te kijken, krijg je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten als je je huis wilt verkopen. Tegelijkertijd helpt het je om een passend bod neer te leggen als potentiële koper. Bekijk nu de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Gemert

Afgelopen 3 maanden

€ 239.000
€ 381.000
€ 524.000

In Gemert voltrekt zich een boeiende ontwikkeling op de woningmarkt. Het blijkt namelijk handig om de verkoopprijs per vierkante meter in ogenschouw te nemen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2: € 3.927. Om een beeld te krijgen van deze prijzen biedt de volgende grafiek een gedetailleerd overzicht van de verkoop- en vraagprijzen in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Gemert per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.900
€ 3.500
€ 4.000

Prijsontwikkeling Gemert laatste 12 maanden

In de huisverkoop zegt men vaak dat prijsontwikkelingen een spiegel zijn van de markt. Dat geldt ook in Gemert. Door naar deze verkoopprijzen te kijken, is het mogelijk om de marktbewegingen te volgen zonder over de specifieke richting of unieke gebeurtenissen te speculeren.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in de afgelopen maand bedroeg € 438.219. Een blik op de grafiek hieronder zal je nader informeren over de prijsontwikkeling van huizenprijzen in Gemert tijdens de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Gemert waard?

De beslissing om je woning in Gemert te verkopen hangt vaak sterk samen met de vraag: Wat zou mijn huis momenteel opbrengen in de huidige markt? Het beantwoorden van deze vraag kan een ingrijpende rol spelen in de keuze om wel of niet te verkopen.

Overweeg je de verkoop van je woning en wil je graag een beter beeld krijgen van de mogelijke opbrengst? Een slim idee in dit stadium is het laten uitvoeren van een gratis waardebepaling door een makelaar. Je kunt een dergelijke waardebepaling eenvoudig aanvragen via deze link en krijgt daarmee een realistisch beeld van wat je woning waard zou zijn.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar een schatting maakt van de waarde van je woning op basis van diverse gegevens en marktinformatie. Het kan verstandig zijn om deze waardebepaling door meerdere makelaars te laten uitvoeren, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Bij het aanvragen van de waardebepaling kun je aangeven dat je de waarde door meerdere makelaars wilt laten vaststellen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers kunnen sterk variëren van plaats tot plaats. Zo kunnen de huizenprijzen in buurgemeenten van Gemert significant verschillen van die in Gemert zelf. Het begrijpen van deze verschillen kan belangrijke inzichten opleveren over het huidige marktbeeld:

Vergelijk daarom niet alleen de huizenprijzen in je eigen gemeente, maar ook die in omliggende gemeenten. De gemiddelde verkoopprijzen in verschillende regio's kunnen je een uitgebreid overzicht geven van de huidige woningmarkt. Bekijk de onderstaande grafieken voor een helder beeld hiervan:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Gemert

Op Huis Verkopen hebben we een scherp oog op de verkoopmakelaars in Gemert. We volgen hun prestaties, van het tempo waarmee ze een huis verkopen, tot de verkoopprijs die ze gemiddeld behalen, en het aantal woningen dat ze verkocht hebben. Zo geven we een glashelder beeld van makelaars in jouw regio.

Wat betekent dit voor jou? Door deze gegevens ben je in staat om een weloverwogen beslissing te maken bij het vinden van een geschikte makelaar. Het vergelijken van de makelaars kan een aanzienlijk verschil maken in hoe soepel en succesvol het verkoopproces zal verlopen.

Vergelijk makelaars in Gemert Of lees meer over makelaars in Gemert

Gemiddelde tarieven van makelaars in Gemert

Het verkopen van jouw huis brengt makelaarskosten met zich mee en het is interessant om te weten wat de gemiddelde courtage is in Gemert. De courtage ligt hier gemiddeld op 1,10% van de uiteindelijke verkoopprijs. Het is goed om deze informatie te weten, omdat het je een beeld geeft van de kosten die je kunt verwachten bij de verkoop van jouw woning.

Bij het kiezen van de juiste makelaar, moet je ook denken aan andere factoren dan alleen de courtage, zoals hun expertise, reputatie en ervaring. Het is dan ook een goed idee om makelaarstarieven in Gemert op te vragen om zo een weloverwogen keuze te maken. Wees daarnaast alert op eventuele bijkomende kosten zoals promotiekosten, en ga na of de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Gemert (€ 438.219) overeenkomt met jouw eigen verwachtingen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Gemert

In Gemert vind je een bepaald aantal koopwoningen, te weten 4644. Deze woningen dienen als thuis voor de eigenaren, maar kunnen ook als verhuurwoningen worden benut. Interessant is wel dat, van deze try-out van koopwoningen, slechts een minimaal percentage echt voor verkoop of verhuur beschikbaar is op de markt.

Aantal verkochte woningen in Gemert

In Gemert zijn dit jaar verschillende woningen aangemeld voor verkoop en diverse transacties voltooid. Over de laatste 12 maanden zie je een reflectie van deze activiteit, met een bepaald aantal succesvolle verkopen - 140 om precies te zijn. Onderstaand is de grafiek die de maandelijkse en jaarlijkse aanmeldingen en transacties in detail weergeeft:

Ben je van plan jouw huis in Gemert te verkopen?

Zit je al een tijdje te broeden op de gedachte om jouw huis in Gemert te koop te zetten? Een huis verkopen is geen dagelijkse kost en er komt heel wat bij kijken. Het goede nieuws is dat je op de juiste plek bent om je goed voor te bereiden op deze omvangrijke taak. Met ons gedetailleerd stappenplan lichten we elke stap van het verkopen van jouw woning helder toe en helpen wij je om alles zo efficiënt en probleemloos mogelijk te regelen.

Het is een feit: een huis verkopen is niet zomaar een fluitje van een cent. Iedere stap vraagt om jouw aandacht, van juridische zaken tot marketingstrategieën, dus zorg dat je met zorg en aandacht te werk gaat. Een van de meest invloedrijke factoren in dit proces is echter het kiezen van een betrouwbare en ervaren makelaar. Dit kan het verschil maken tussen een gestroomlijnde verkoop en een rit vol hobbels en kuilen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Weet dat de huizenprijzen in Gemert continue aan verandering onderhevig zijn. De prijsontwikkelingen worden op deze pagina actueel gehouden, zodat je op de hoogte blijft van de meest recente data. Alle relevante details, zoals vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties en nieuwe woningaanmeldingen, worden continu bijgewerkt. Door geregeld deze pagina te raadplegen, ben je er zeker van dat je geen belangrijke wijzigingen in de woningmarkt mist.

Aanvullende diensten bij Huis Verkopen

De website van Huis Verkopen kan je op diverse manieren ondersteunen bij het regelen van de verkoop van je woning. Denk aan het gebruik van handige tools, zoals het aanvragen van een gratis waardebepaling of het vergelijken van makelaars zodat je de beste keuze kunt maken. Daarnaast kan je makelaarstarieven opvragen en zo besparen op kosten. Het overzichtelijke stappenplan wijst je de weg tijdens het verkoopproces. Als je jouw verkoop via Huis Verkopen regelt, weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet en een goede deal sluit met alle lokale specialisten in Gemert.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen