Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Handel

Je wilt je huis in Handel verkopen? Begrijp dan de ins en outs van de huizenmarkt daar. Inzicht in vastgoedcijfers, transacties en prijstrends is zeer nuttig. Deze pagina biedt je gedetailleerde en actuele informatie over de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt van Handel.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Handel

De gemiddelde verkoopprijs in Handel is in de laatste 3 maanden € 522.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 451.125 euro. Deze cijfers kunnen behulpzaam zijn bij het bepalen van je eigen verkoopstrategie en het doen van een realistisch bod. Het verschil tussen beide tarieven kan een indicatie geven van de onderhandelingsruimte bij de aanschaf van een huis. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer informatie:

Huizenprijzen in Handel

Afgelopen 3 maanden

€ 169.000
€ 371.000
€ 572.000

Het is aantrekkelijk om naar specifieke kenmerken van je huis te kijken, maar heb je er al eens over nagedacht om te letten op de waarde per vierkante meter? In Handel, bijvoorbeeld, zegt de gemiddelde verkoopprijs per m2 al gauw veel over het huidige vastgoedklimaat. Sterker nog, de huidige gemiddelde verkoopprijs in Handel is € 4.463 per vierkante meter. Onderstaande grafiek geeft je een compleet beeld van de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Handel. Deze informatie kan erg nuttig zijn bij het in kaart brengen van jouw verkoopproces:

Huizenprijzen in Handel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 3.200
€ 4.600

Prijsontwikkeling Handel laatste 12 maanden

Als je overweegt om je huis in Handel te verkopen, is het verstandig om inzicht te hebben in de recente ontwikkeling van de huizenprijzen in deze regio. Over de laatste 12 maanden geeft dit beeld je een goede indicatie van de markt. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand lag bijvoorbeeld op € 522.000 euro. Hierbij de grafiek van de huizenprijzen in Handel over de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Handel waard?

De beslissing om jouw huis in Handel te verkopen kan behoorlijk beïnvloed worden door het bedrag dat je voor jouw woning zou kunnen krijgen in de huidige woningmarkt. Zoals algemeen bekend, fluctueren de huizenprijzen regelmatig. Daarnaast kunnen ze ook flink verschillen per locatie en zijn ze onder andere afhankelijk van de vraag en het aanbod op de woningmarkt.

Overweeg je de verkoop van je woning? Dan is het een goed idee om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Via de waardebepaling pagina kun je direct een waardebepaling aanvragen. Deze service kan je een duidelijk inzicht geven in de verwachte opbrengst van jouw woning, wat je kan helpen in het nemen van verkoopbeslissingen.

De gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat een professionele en lokale makelaar een inschatting maakt van de waarde van jouw woning. Echter, het is belangrijk om te weten dat de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Daarom zou het verstandig kunnen zijn om meerdere makelaars te vragen om een waardebepaling, zodat je een beter beeld krijgt van de potentiële verkoopwaarde van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer we de huizenprijzen van Handel in ogenschouw nemen, is het relevant om deze in perspectief te plaatsen. De vastgoedmarkt fluctueert namelijk, niet alleen op nationaal niveau, maar er zijn ook lokale verschillen merkbaar. De prijzen van eigendommen in de dorpen en steden rondom Handel, kunnen variëren ten opzichte van die in Handel zelf.

Het vergelijken van huizenprijzen in omliggende gemeenten vertelt ons meer over de marktsituatie. Dit beeld wordt nauwkeuriger zodra we dit op een bredere schaal bekijken. Daarom nemen we in de onderstaande grafiek zowel de verkoopprijzen in Handel op, als de prijzen per vierkante meter in vergelijkbare plaatsen rondom Handel:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Handel

Het vinden van de juiste makelaar voor de verkoop van je huis in Handel is geen gemakkelijke opgave. Er zijn namelijk veel makelaars actief in deze stad. Sommige makelaars excelleren door hun scherpe tarieven, anderen door hun uitstekende klantenservice of hun brede netwerk aan potentiële kopers. Het is daarom van belang dat je meerdere makelaars bestudeert en beoordeelt op basis van de aspecten die voor jou belangrijk zijn.

De keuze van een makelaar is van groot belang bij de verkoop van je huis in Handel. Een goede makelaar kent de lokale markt als geen ander, kan je huis opvallend presenteren en heeft uitstekende onderhandelingsvaardigheden. Dit kan leiden tot een hogere verkoopprijs en een snellere verkoop van je huis. Het loont daarom om makelaars te vergelijken om zo de beste makelaar voor jou te vinden.

Vergelijk makelaars in Handel Of lees meer over makelaars in Handel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Handel

Het verkopen van een woning gaat gepaard met diverse kosten, waaronder de courtage voor de makelaar. Deze tarieven kunnen erg verschillen per bureau, maar in Handel ligt het gemiddelde rond de 1,11%. Op een gemiddelde verkoopprijs van € 522.000, betekent dit dat de gemiddelde makelaarskosten uitkomen op € 5.794. Overwegend is het inschatten van de juiste courtage een complex proces, dus houd rekening met dit percentage bij het budgetteren van je verkoop.

Daarnaast is het van belang om je bewust te zijn dat de meeste makelaars ook opstartkosten rekenen. Dit zijn kosten voor het in de verkoop zetten van je woning. Om de juiste makelaar te vinden voor de verkoop van je huis, is het slim om verschillende makelaars te vergelijken. Je kunt makelaars in Handel eenvoudig vergelijken op hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Dit kan je helpen een weloverwogen keuze te maken en het kan je wellicht enkele kosten besparen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Handel

Hoewel je in Handel ook een selectie van woningen aantreft die onder de sociale huursector vallen, wordt het grootste aandeel ingenomen door koopwoningen. Met het huidige aantal koopwoningen in Handel op 531, domineren deze de woningmarkt in het dorp. Dit geeft een goed beeld van het type woningen dat overheerst in Handel en de wijze waarop de woonomstandigheden hier zijn geregeld.

Aantal verkochte woningen in Handel

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Handel verschillende aanmeldingen en transacties plaatsgevonden. Met aanmeldingen bedoelen we de woningen die op de markt zijn gekomen. De transacties hebben betrekking op de woningen die daadwerkelijk zijn verkocht. In de afgelopen periode zijn er 14 woningen verkocht (transacties). Bekijk hierna de gedetailleerde grafiek met de maandelijkse verkoopaantallen:

Ben je van plan jouw huis in Handel te verkopen?

Er komt bij de verkoop van jouw woning in Handel behoorlijk wat kijken. Allereerst is het bijvoorbeeld zaak om de waardebepaling door een makelaar aan te vragen, een essentiële stap in het proces. Daarnaast is het verstandig om je energielabel aan te vragen, aangezien potentiële kopers hier inzicht in willen hebben. En verkoopadvies bij een makelaar aanvragen kan zorgen voor de juiste aanpak in de verkoopprocedure.

Een goed georganiseerde aanpak kan behoorlijk helpen bij het in goede banen leiden van de verkoop. Het stappenplan voor de verkoop van je huis, beschikbaar bij HuisVerkopen.nl, is hiervoor een uitstekend hulpmiddel. Het biedt een duidelijke houvast bij de vele zaken die op je af komen. Zo helpt het je onder andere bij het vinden van een goede partij om makelaarstarieven op te vragen bij lokale makelaars en bij het correct navigeren door alle kosten van de verkoop van een huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het mag duidelijk zijn dat de woningmarktcijfers in Handel allesbehalve stilstaan. Ze veranderen namelijk voortdurend! Gelukkig houden we de cijfers hier continu up-to-date, waardoor jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. De marktcijfers zijn erg handig, omdat ze inzicht geven in de woningwaardes en vraag die er is in Handel. Ze kunnen je helpen om de verkoopprijs van je woning te optimaliseren en een passende verkoopstrategie te bepalen.

Hoe Huis Verkopen de verkoop van je woning makkelijker maakt

Huis Verkopen helpt je op verschillende manieren bij het regelen van de verkoop van je woning. Zo bieden we o.a. een handige stappenplan zodat je precies weet wat er geregeld moet worden voor de verkoop en niets over het hoofd ziet. Via ons platform kan je daarnaast makelaars vergelijken om de beste makelaar in Handel te vinden en kan je makelaarstarieven opvragen om te besparen op je makelaarskosten. Wil je de waarde van je huis kennen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. We nemen je veel werk uit handen en zorgen ervoor dat je alles voor de verkoop op de beste manier regelt en daarbij de beste prijs krijgt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen