Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Heeswijk-Dinther

Overweeg je je huis te verkopen in Heeswijk-Dinther? Dan is het inzichtelijk om de actuele cijfers van de lokale vastgoedmarkt te kennen. Deze pagina geeft je een helder overzicht van relevante gegevens, zoals gemiddelde woningprijzen, verkoopbedragen en aantal transacties. Vooral het volgen van de huidige vraagprijzen in Heeswijk-Dinther kan van grote waarde zijn, gezien dit je kan helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs in februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Heeswijk-Dinther

De gemiddelde verkoopprijs in Heeswijk-Dinther is in de laatste 3 maanden € 591.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 636.090 euro. Als de vraagprijs hoger ligt dan de verkoopprijs, betekent dit vaak dat er speelruimte is in de onderhandelingen. Het laat zien dat kopers gemiddeld iets minder betalen dan de initiële vraagprijs. Onderaan deze paragraaf zie je de ontwikkeling van deze prijzen in een grafiek:

Huizenprijzen in Heeswijk-Dinther

Afgelopen 3 maanden

€ 371.000
€ 528.000
€ 686.000

Heb je je wel eens afgevraagd wat de waarde per vierkante meter van een huis in Heeswijk-Dinther is? Deze statistiek kan een uitstekende indicatie geven van de lokale vastgoedmarkt. Momenteel is de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter € 3.908 euro. Om beter te begrijpen hoe dit getal zich verhoudt tot recente prijsontwikkelingen, neem een kijkje in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Heeswijk-Dinther per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.300
€ 4.000

Prijsontwikkeling Heeswijk-Dinther laatste 12 maanden

Het is raadzaam goed zicht te houden op de fluctuaties in de woningmarkt van Heeswijk-Dinther, specifiek in het licht van de huizenprijzen in de afgelopen 12 maanden. Inzicht hierin kan je helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen omtrent het huis verkopen. Overigens, de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 591.500. Hieronder zie je de grafiek:

Wat is mijn woning in Heeswijk-Dinther waard?

Wat jouw huis in Heeswijk-Dinther waard is, kan fluctueren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type woning, de grootte van het oppervlak, de algehele conditie van het huis en de stand van de huidige huizenmarkt. Het is dan ook belangrijk om te beseffen dat de woningwaarde continu kan veranderen.

Is het voor jou een raadsel wat jouw huis in Heeswijk-Dinther precies waard is? Je kunt het beste een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar voor opheldering. Dit zorgt ervoor dat je met zekerheid kunt beslissen of je jouw woning wilt verkopen of niet.

Het proces van een gratis waardebepaling door een makelaar is eenvoudig. De makelaar komt langs, bekijkt de woning en de omgeving, en stelt dan een geschatte verkoopwaarde op. Dit geeft je een betrouwbaar en realistisch beeld en maakt de waardebepaling een verstandige stap in de mogelijke verkoop van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is een opvallend feit dat woningmarktcijfers sterk kunnen variëren per locatie. Een helder voorbeeld hiervan kunnen wij terugvinden in de omliggende gebieden van Heeswijk-Dinther. Het blijkt dat de huizenprijzen daar aanzienlijk afwijken in vergelijking met die in Heeswijk-Dinther zelf. Door deze prijzen te analyseren en te vergelijken, kan een helder beeld van de huidige situatie op de huizenmarkt ontstaan:

De volgende grafieken presenteren deze vergelijking van huizenprijzen. Deze inzichten zijn bijzonder relevant, omdat ze laten zien hoe de woningwaarde in Heeswijk-Dinther zich verhoudt tot die in andere vergelijkbare plaatsen. Neem gerust de tijd om deze gegevens te bestuderen en hieruit waardevolle conclusies te trekken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Heeswijk-Dinther

Op ons online platform laten we je kennis maken met de verschillende verkoopmakelaars in Heeswijk-Dinther. We houden de prestaties van iedere makelaar nauwkeurig bij, waardoor we weten welke makelaars het beste presteren, het snelst een woning verkopen en de hoogste verkoopprijs realiseren. Met deze statistieken willen we je helpen bij het vinden van de meest passende makelaar voor jouw situatie door middel van een heldere vergelijking.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan een groot effect hebben op de verkoop van jouw huis in Heeswijk-Dinther. Het kan namelijk het verschil betekenen tussen een snelle verkoop en een lange verkoopperiode, of tussen een hoge en een lage verkoopprijs. Wij bieden daarom alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor een makelaar die bij jouw behoeften past.

Vergelijk makelaars in Heeswijk-Dinther Of lees meer over makelaars in Heeswijk-Dinther

Gemiddelde tarieven van makelaars in Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther draagt de gemiddelde courtage van de makelaar flink bij aan de kosten van het verkopen van jouw woning. Het gemiddelde tarief ligt rond de 1,09% van de verkoopprijs. Met de gemiddelde verkoopprijs in deze regio op € 591.500, komt dat neer op ongeveer € 6.447. Het is dus slim om goed te letten op dit percentage wanneer je een makelaar kiest.

Maar let op, makelaars verschillen niet alleen in tarief. Ze verschillen ook in hun strategie, aanpak en de kwaliteit van hun diensten. Daarom is het verstandig om meerdere makelaars te vergelijken. Zo kun je de makelaar vinden die het beste bij jou en jouw woning past, niet alleen op basis van de courtage, maar juist ook op andere factoren die voor jou belangrijk zijn.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther vind je weliswaar een deel sociale huurwoningen, het merendeel van de woningen is eigendom. De overhand is duidelijk voor de koopwoningen. Sterker nog, huizen zijn in het bezit van hun bewoners. Dus als je op zoek bent naar een huis om je eigen te maken in Heeswijk-Dinther, dan zit je hier op de juiste plek.

Ben je van plan jouw huis in Heeswijk-Dinther te verkopen?

Staat je woning in Heeswijk-Dinther op het punt om te veranderen van "mijn huis" naar "te koop"? Als het antwoord daarop ja is, sta je aan het begin van een belangrijk proces vol met beslissingen en acties. De allereerste stap? Het op een rijtje zetten van alles wat je moet regelen en beslissen. Gelukkig hebben we bij Huis Verkopen de perfecte tool om je hierbij te helpen, ons handige stappenplan.

Het kiezen van een goede makelaar is een van de meest invloedrijke beslissingen in het verkoopproces van je woning, omdat zij de schakel vormen tussen jou en de potentiële kopers. Maar dat is niet het enige dat op jouw lijstje moet staan. Het is ook belangrijk om zaken als het aanvragen van een energielabel of het misschien inschakelen van een verhuisbedrijf niet uit het oog te verliezen. Aan al deze zaken is gedacht in het stappenplan, zodat je niets over het hoofd ziet in jouw tocht naar de verkoop van je huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als jij op de hoogte wilt blijven van de laatste cijfers over de huizenmarkt in Heeswijk-Dinther, dan is actuele data iets wat je niet mag missen. Omdat die data constant verandert door nieuwe ontwikkelingen beseffen we dat het belangrijk is om je regelmatig op de hoogte te brengen van de laatste trends en statistieken. Deze inzichten kunnen namelijk helpen om te begrijpen wat er aan de hand is op de lokale markt, zodat je betere beslissingen kunt nemen bij het verkopen van jouw woning.

Verkopen met HuisVerkopen.nl

Ben je ook op zoek naar het meest uitgebreide pakket aan diensten om je woning te verkopen? Dan is HuisVerkopen.nl waar je moet zijn. Van inzicht in de kosten van het verkopen van je huis tot vergelijking van verschillende makelaars, we hebben aan alles gedacht. Wil je graag weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij een lokale makelaar via onze site. Bovendien hebben we handige tips om je huis snel en tegen de hoogste prijs te verkopen. Kortom, met HuisVerkopen.nl aan je zijde ben je helemaal klaar voor de verkoop van je huis!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen