Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Berlicum

Als je overweegt om je huis in Berlicum te verkopen, is het nuttig om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Zo is de huizenmarkt in Berlicum februari 2024 flink in beweging. Verkennen van huidige verkoopprijzen, markttrends en het aantal transacties in Berlicum kan je helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Berlicum

De gemiddelde verkoopprijs in Berlicum is in de laatste 3 maanden € 552.625 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 656.857 euro. Dit zijn natuurlijk slechts getallen: het is de onderliggende gegevens en trends die echt waardevol zijn. De huizenprijzen zijn namelijk continu in beweging en het zijn deze verschuivingen die je inzicht geven in de marktsituatie. Kijk daarvoor naar de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Berlicum

Afgelopen 3 maanden

€ 193.000
€ 450.000
€ 707.000

Als een kijkje neemt naar de vastgoedmarkt in Berlicum, is het niet alleen interessant om te kijken naar de totale verkoopprijzen van woningen, maar vooral ook naar de gemiddelde waarde per vierkante meter. Deze waarde geeft een genuanceerder beeld, doordat het de prijs relativeert naar de grootte van de woning. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Berlicum € 4.241. In de onderstaande grafiek geven we je een actueel overzicht van de vraag- en verkoopprijzen per m2 gedurende de laatste drie maanden:

Huizenprijzen in Berlicum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.800
€ 4.300

Prijsontwikkeling Berlicum laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de huizenprijzen in Berlicum in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs van een woning afgelopen maand in Berlicum was € 552.625. Bekijk hieronder de gedetailleerde grafiek voor een overzicht van het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Berlicum waard?

De waarde van jouw woning in Berlicum is geen stabiele factor, deze staat bloot aan veranderingen. Zo kan de status van de lokale economie, het aantrekken of juist afstoten van voorzieningen in de buurt of algemene ontwikkelingen op de woningmarkt deze beïnvloeden. Het is daarom voor jou als woningbezitter van belang om inzicht te hebben in deze fluctuaties.

Mocht je echter nog wat onduidelijkheid ervaren over de waarde van je woning, dan zou een gratis waardebepaling door een erkende makelaar een goede oplossing zijn. Niet alleen krijg je hiermee duidelijkheid en zekerheid over de waarde van je eigendom, maar je wordt ook nog eens gematcht met een ervaren makelaar die jou helpt met al je vragen.

Een bijkomend voordeel van deze waardebepaling is dat deze plaatsvindt bij jou aan huis. Je hoeft dus geen rekening te houden met reistijd of voorbereiding om te profiteren van deze dienst. Slechts een klein moment van jouw tijd kan je al veel waarde en inzicht geven.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is fascinerend om te zien hoe de woningmarktcijfers variëren per locatie. Feit is dat de huizenprijzen in de omgeving van Berlicum niet precies hetzelfde zijn als in Berlicum zelf.

Door ook te focussen op de huizenprijzen in nabijgelegen gemeenten, krijg je een veelzijdig en realistisch beeld van de huidige marktsituatie. Zo kun je beter inschatten wat de waarde van een huis kan zijn in een specifieke omgeving.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Berlicum

Bij HuisVerkopen.nl realiseren we ons dat er verschillen zijn tussen verkoopmakelaars in Berlicum. Deze verschillen zijn niet alleen in de aantallen woningen die ze verkopen of de snelheid waarmee ze dat doen, maar ook bijvoorbeeld in de uiteindelijke verkoopprijzen. We analyseren deze gegevens en geven zo een overzicht, zodat je een meer geïnformeerde keuze kunt maken.

De keuze voor een makelaar in Berlicum kan een groot verschil maken voor jouw verkoopervaring. Een makelaar die aansluit bij jouw behoeften en doelen kan de verkooptransactie gemakkelijker en winstgevender maken. De juiste informatie over de prestaties van makelaars in de omgeving kan je helpen om deze keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Berlicum Of lees meer over makelaars in Berlicum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Berlicum

Je hebt vast wel al eens van courtage gehoord, dat is de vergoeding die je makelaar krijgt bij de verkoop van jouw woning. Het gemiddelde tarief van makelaars in Berlicum ligt rond de 1,06%. Bij een gemiddelde verkoopprijs in Berlicum van € 552.625 euro komt dit neer op € 5.858 euro. Deze kosten kunnen een grote hap uit de opbrengst van de verkoop nemen.

Als je je huis wilt verkopen, is het daarom verstandig om eerst gelijkwaardige makelaars te vergelijken. Je kunt eenvoudig makelaars vergelijken via onze site om zo snel duidelijkheid te krijgen over de kosten en kwaliteit die ze bieden. Let er altijd op dat je een makelaar kiest met een redelijke courtage, maar staar je niet blind op de kosten. Kwaliteit is net zo belangrijk.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Berlicum

In Berlicum zijn in totaal koopwoningen. Elke woning kan verschillende bestemmingen hebben, denk bijvoorbeeld aan een gezinswoning, een vrijstaande woning, een seniorenwoning of een starterswoning. Dat betekent dat er voor potentiële kopers een grote variëteit aan keuzemogelijkheden is en voor jou als verkoper een breed spectrum aan potentiële kopers.

Ben je van plan jouw huis in Berlicum te verkopen?

Sta je op het punt om je huis in Berlicum te verkopen? Dan is het van groot belang dat je dit proces met aandacht en nauwkeurigheid aanpakt. Eén van de belangrijkste stappen is het selecteren van een betrouwbare makelaar die jouw belangen optimaal behartigt.

Om je te ondersteunen in dit proces heeft Huis Verkopen een handige stappenplan samengesteld, speciaal voor jouw woning in Berlicum. Dit plan omvat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle woningverkoop, van het regelen van een energielabel tot het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf. Met de juiste voorbereiding zorg je voor een zo efficiënte en voorspoedige verkoop van jouw huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We hebben op Huis Verkopen een databank met veel zorg en precisie samengesteld met de huidige woningcijfers in Berlicum. Deze informatie is essentieel voor iedere huizenbezitter die overweegt zijn woning te verkopen en wil weten wat de woningwaarde is. Dit kan je helpen om de beste verkoopbeslissingen te nemen. Bovendien houden we de woningcijfers voortdurend bij, dus als je actuele gegevens wilt hebben over de vastgoedmarkt van Berlicum, dan zit je goed op deze site.

Hulp bij het regelen van de verkoop

Huis Verkopen is er om het regelwerk rondom de verkoop van een woning zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je op zoek bent naar een goede makelaar in Berlicum, kun je met onze handige tools de beste lokale makelaars vergelijken. Wil je makelaarstarieven opvragen om op de kosten te besparen? Dat kan bij ons. Aanvullende diensten zoals het aanvragen van een energielabel of hulp bij woningstyling? Met Huis Verkopen kan je dit allemaal regelen. Als je de verkoop van je woning voorbereidt met onze hulp, sla je geen enkele stap over. En je regelt alles op jouw manier, met de beste deals.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen