Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Berlicum

Zoek je een betrouwbare makelaar in Berlicum voor de verkoop van je huis? Het kan een intensief proces zijn waarbij de juiste makelaar het verschil kan maken. Deze pagina informeert en begeleidt je bij dit proces, door specifiek inzicht te bieden in waar je op moet letten bij de keuze van een geschikte makelaar.

Over makelaars in Berlicum

Niet elke verkoopmakelaar is gelijk. Ze variëren op tal van manieren, van hun mate van ervaring tot hun werkwijze en hun netwerk van contacten. Sommige makelaars hebben een sterke focus op het behalen van een hoge verkoopprijs voor jouw woning, terwijl anderen juist meer waarde hechten aan een snelle verkoop. Het vinden van de juiste match hangt volledig af van jouw unieke behoeften en omstandigheden.

We hebben hard gewerkt om alles te begrijpen over de verkoopmakelaars in Berlicum. Door voortdurend alle aspecten bij te houden, zoals tarieven, ervaringen van klanten, en snelheid van verkoop, zijn we in staat om een duidelijk beeld te schetsen van welke Berlicum makelaar het beste aansluit bij jouw specifieke wensen . Dus of je nu op zoek bent naar een snelle verkoop of juist naar het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs, wij helpen je met het maken van de beste keuze.

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.223
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.363
Besparing (gem.)
€ 1.429

Actueel

 • In Berlicum liggen de makelaarskosten in deze periode tussen de 0,88% en 1,46%. Houd er rekening mee dat deze courtages de algemene standaard vormen. Om echt een passend beeld te krijgen is achterhaal je de exacte kosten bij de specifieke makelaar.
 • De gemiddelde verkoopprijs per m2 voor woningen in Berlicum is momenteel € 4.328 euro. Wil je een gedetailleerd overzicht van de huizenprijzen in Berlicum, dan kun je hiervoor terecht op onze website. Deze geeft je een goede indicatie van wat jouw huis eventueel kan opbrengen.
 • De makelaarstarieven zijn voortdurend in beweging. Tarieven vergelijken is absoluut aan te raden en kan je gemiddeld al snel € 1.429 euro besparen. Doe hiermee je voordeel als je op het punt staat jouw huis in Berlicum te verkopen.

Uitgelichte makelaars in Berlicum

In Berlicum beschik je over een variëteit aan verkoopmakelaars om uit te selecteren voor het aan- of verkopen van een woning. We zetten graag verschillende opties voor je op een rij om je te helpen bij deze keuze. Het kiezen van de juiste makelaar is altijd een persoonlijke beslissing, omdat deze moet passen bij jouw huis, de situatie waarin je zit en jouw eigen preferenties, en dat maakt het vergelijken van makelaars juist zo waardevol.

Logo BrouwersHonselaarMakelaars B.V.

BrouwersHonselaarMakelaars BV

BrouwersHonselaarMakelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor uit Berlicum en actief in 's-Hertogenbosch en omgeving. Al sinds 1973 zijn ze expert in verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van vastgoed. Je kunt rekenen op beëdigde makelaars die getoetst zijn aan de NVM, VastgoedCert, NWWI en NRVT kwaliteitseisen. Met een gemiddelde beoordeling van 9,5 op Funda en qua omvang vier medewerkers sterk, maken ze het verschil door hun persoonlijke en deskundige aanpak.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Berlicum dan in de lijst die je net gezien hebt. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Berlicum mee in onze vergelijking. Zo vind je wellicht de makelaar die het beste aansluit op jouw woning, situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Berlicum Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Berlicum?

Een makelaar in Berlicum rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,06% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 492.715 in Berlicum komt dit neer op € 5.223 aan makelaarskosten (update april 2024).

De courtage die een makelaar ontvangt dient als motivatie voor de makelaar om jouw huis voor de hoogste prijs te verkopen. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe hoger de courtage en dus ook de verdienste van de makelaar.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Berlicum 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.429 besparen door makelaars te vergelijken. Het is dus zeker de moeite waard om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken, dit kan je immers een hoop geld besparen en dit is geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

Kosten van makelaars in Berlicum

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.100
€ 5.300
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Berlicum

Als je jouw huis in Berlicum wilt verkopen, kom je vaak de term opstartkosten tegen. Deze kosten zijn een standaard onderdeel van het dienstenpakket van veel makelaars in Berlicum en omstreken. Ze rekenen deze kosten naast de courtage die ze ontvangen zodra de woning is verkocht. Opstartkosten dekken de initiële kosten die een makelaar maakt om de verkoop van jouw huis op te starten, nog voordat er een koper in beeld is.

Wat zijn dan typische opstartkosten? Ze dekken normaliter de kosten voor de voorbereiding van de verkoopadvertentie, zoals het maken van foto's door een professionele fotograaf, het inmeten van de woning, het plaatsen van het bord "Te Koop" en het plaatsen van jouw woning op relevante websites en portals. Het is dus duidelijk dat opstartkosten een noodzakelijke uitgave zijn in het verkoopproces van jouw woning, gezien de makelaar deze zaken voor je zal regelen om de verkoop te promoten en beheren.

Intrekkingskosten van makelaars in Berlicum

In het proces van woningverkoop in Berlicum kunnen er omstandigheden optreden waarbij je ervoor kiest om de verkoop voortijdig stop te zetten. Het is belangrijk om te weten dat de meeste makelaars in Berlicum in zulke gevallen intrekkingskosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die je moet betalen voor de tijd en het werk dat de makelaar al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken.

Intrekkingskosten kunnen variëren, maar in Berlicum ligt het gemiddelde rond de € 500. Stel je bijvoorbeeld voor dat er een persoonlijke situatie verandert, zoals een nieuwe baan in een andere stad of een verandering in je gezinssituatie. Of misschien heb je simpelweg van gedachten veranderd. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn de woningverkoop te staken. Zo helpt een overzicht van de potentiële kosten, zoals de intrekkingskosten, je een weloverwogen beslissing te nemen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Berlicum met een vast tarief

In Berlicum zijn er ook makelaars die met een vast tarief werken. In zo'n pakket zitten doorgaans diensten zoals de waardebepaling, de bezichtigingen, onderhandeling, foto's en de omschrijving van de woning. Het gemiddelde vaste tarief voor deze makelaars is € 3.250 (update: april 2024).

Werken met een makelaar die een vast tarief hanteert, brengt echter ook bepaalde risico's met zich mee. Stel je voor, je woning wordt snel verkocht of blijkt weinig onderhandeling nodig te hebben. In zulke gevallen betaal je evenveel als voor een verkooptraject dat veel meer tijd en inspanning kost. Je betaalt dus niet per daadwerkelijk geleverde inspanning.

Tip: Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het verstandig om verschillende makelaarstarieven te vergelijken. Hiermee krijg je inzicht in de diverse tarieven en de diensten die hier tegenover staan. Dit draagt bij aan je begrip over wat de verschillende kosten voor jou als woningverkoper betekenen.

De beste makelaar in Berlicum vinden

We verzamelen continu alle verkoopstatistieken van makelaars in Berlicum en omgeving. Door deze verzamelde kennis zijn we in staat om te onderscheiden welke makelaar in Berlicum het beste presteert op het gebied van huisverkoop.

Het vinden van een succesvolle makelaar is belangrijk, maar het is net zo belangrijk dat de makelaar goed aansluit bij jouw specifieke situatie en voorkeuren. Daarom is het raadzaam om gebruik te maken van ons vergelijkingsformulier. Hiermee matchen we je met de makelaar die het beste bij je past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Berlicum?

Wanneer je jouw huis in Berlicum wilt verkopen, zijn er vijf belangrijke zaken waar je op dient te letten bij het kiezen van een makelaar:

1. Ervaring in Berlicum

Het is essentieel dat de makelaar kennis heeft van de lokale woningmarkt in Berlicum. Met deze ervaring kunnen ze de juiste prijs voor jouw huis bepalen en effectieve verkoopstrategieën opzetten.

2. Verkoopstrategie

Sta achter de verkoopstrategie van de makelaar. Voel je je comfortabel bij de aanpak en marketingplannen? Zorg dat de strategie past bij jouw verwachtingen en doelen.

3. Gratis verkoopadvies

Bepaalde makelaars, zoals deze, bieden gratis verkoopadvies aan. Dit kan zeer nuttig zijn om inzicht te krijgen in wat je van het verkoopproces kunt verwachten.

4. Kostenstructuur

Zorg ervoor dat je de kostenstructuur van de makelaar volledig begrijpt. Wat zijn de vaste kosten, en voor welke diensten gelden er extra kosten? Dit helpt om onaangename verrassingen te voorkomen.

5. Communicatie

Goede communicatie is belangrijk. De makelaar moet je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang en altijd bereikbaar zijn voor vragen. Beoordeel communicatie ook op duidelijkheid en snelheid.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een woning in Berlicum verkopen is een spannende en uitdagende klus. Hierbij kan een makelaar die lid is van een branchevereniging als de NVM, VBO of VastgoedPRO goede hulp bieden. Deze makelaars werken volgens strikte gedragscodes en praktijknormen, wat zorgt voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Makelaars met een lidmaatschap van NVM, VBO of VastgoedPRO zijn ook gebonden aan de klachtenregeling van deze organisaties. Hier wordt je beschermd als er iets misgaat. Bovendien hebben deze gecertificeerde makelaars toegang tot een brede marktkennis en een netwerk in Berlicum.

Wat doet een makelaar in Berlicum?

Een goede makelaar kan een enorm verschil maken bij de verkoop van je woning in Berlicum. Zo'n expert brengt de nodige kennis en ervaring mee die onmisbaar zijn bij dit proces. Bovendien werk je samen op een persoonlijke basis.

Dit houdt in dat je bijvoorbeeld ondersteuning krijgt bij het vaststellen van de vraagprijs, het maken van goede foto's en het vakkundig afhandelen van bezichtigingen en onderhandelingen. Deze aspecten zijn van groot belang om je huis succesvol te verkopen.

 • Ondersteuning bij het vaststellen van de verkoopprijs
 • Helpen bij het professioneel presenteren van de woning
 • Organiseren en begeleiden van bezichtigingen
 • Voeren van strategische onderhandelingen
 • Compleet ontzorgen bij juridische afhandeling

Waarom een makelaar in Berlicum inschakelen?

Het verkopen van je huis in Berlicum kan behoorlijk wat stress opleveren. De vele aspecten die bij dit proces naar voren komen, kunnen overweldigend zijn, met name als je dit geheel zelf wilt aanpakken. Daarom is het kiezen van een geschikte makelaar een belangrijke stap bij de voorbereiding van de verkoop van je woning. Een makelaar kan je bij dit soort stappen begeleiden en je ontlasten. Zij beschikken over expertise en ervaring die je van grote waarde kunnen zijn.

Onderzoek en prijsbepaling

Een makelaar kent de lokale woningmarkt en heeft toegang tot gegevens die je zelf niet altijd kan vinden. Hierdoor kunnen zij een nauwkeurige waardebepaling van je woning uitvoeren. Dit is uiterst belangrijk voor het vaststellen van een realistische vraagprijs.

Nauwkeurige begeleiding

De begeleiding van een makelaar is veelomvattend. Van het adviseren over de presentatie van je woning tot hulp bij juridische aspecten. Bekijk dit uitgebreide stappenplan om een idee te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis.

Bereik en toegang

Een makelaar heeft een groot netwerk en kan dus je woning onder de aandacht brengen van een breed publiek. Daarnaast hebben ze ook toegang tot kanalen zoals de NVM-database, die je als particulier niet hebt.

Afspraken en bezichtigingen

Tenslotte neemt een makelaar je ook veel administratief werk uit handen. Ze coördineren de bezichtigingen, onderhandelen namens jou en zorgen dat alle papieren op orde zijn. Zo kan jij je focussen op de volgende stap: jouw nieuwe woning.

Makelaars in Berlicum vergelijken

Op zoek naar de beste verkoopmakelaar in Berlicum? Huis Verkopen maakt de keuze makkelijker dankzij uitgebreide statistieken en vergelijkingstools. Hiermee bespaar je op makelaarskosten en krijg je een objectief beeld van de beste opties.

 • Efficiënt makelaars vergelijken
 • Bespaar op makelaarskosten
 • Vind de best presterende makelaar
 • Gratis en vrijblijvend proberen

Of je jouw huis nu snel wilt verkopen, of streeft naar de hoogst mogelijke verkoopopbrengst, wij helpen je de juiste keuze te maken. Vul je adres en voorkeuren in en wij doen de rest. We koppelen je aan de makelaars in Berlicum die het beste passen bij jouw wensen, voorkeuren en situatie. Met Huis Verkopen krijg je snel en simpel een compleet overzicht.

Vergelijk makelaars in Berlicum Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Berlicum

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Berlicum zijn rond de € 515. Dit kan variëren afhankelijk van de makelaar en de diensten die worden aangeboden.

Door de profielen, prijzen en reviews van makelaars in jouw omgeving te vergelijken, kun je de beste keuze maken. Bekijk het overzicht om een goede makelaar te vinden.

De gemiddelde intrekkingskosten van een makelaar in Berlicum bedragen rond de € 500. Makelaars vragen dit bedrag als een verkoopopdracht wordt ingetrokken.

In Berlicum rekenen makelaars gemiddeld een courtage van 1,06%. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van het huis.

De gemiddelde makelaarskosten in Berlicum bedragen ongeveer € 5.223. Dit bedrag kan variëren per makelaar en type woning. Voor een nauwkeurige schatting kun je tarieven opvragen bij lokale makelaars.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen