Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hem

De huizenmarkt in Hem kan grillig zijn. Gelukkig biedt deze pagina je relevante en actuele vastgoedcijfers, zoals gemiddelde vraag- en verkoopprijzen, waardoor je goed geïnformeerd bent om je woning te verkopen. Houd de ontwikkelingen scherp in de gaten, want de markt verandert continue, zeker in deze huidige periode van juni 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hem

De gemiddelde verkoopprijs in Hem is in de laatste 3 maanden € 640.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 517.428 euro. Deze prijzen reflecteren de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Hem. Door je goed te verdiepen in deze prijzen, ben je beter geïnformeerd en sta je sterker in eventuele onderhandelingen bij het kopen of verkopen van een huis. Hieronder vind je de grafiek die de tarieven van de afgelopen 3 maanden in Hem illustreert:

Huizenprijzen in Hem

Afgelopen 3 maanden

€ 115.000
€ 402.000
€ 690.000

Als je overweegt je huis te verkopen, is het goed om te kijken naar de waarde per vierkante meter in jouw regio. In Hem bijvoorbeeld, biedt de gemiddelde verkoopprijs per m2 een indicatie van de mogelijke opbrengst bij verkoop. Door het aantal m2 van je woning daarbij te vermenigvuldigen, krijg je een schatting van de waarde van je huis. Bekijk de onderstaande grafiek en krijg inzicht in de huidige vraag- en verkoopprijzen per m2 in Hem:

Huizenprijzen in Hem per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 3.200
€ 4.700

Prijsontwikkeling Hem laatste 12 maanden

In Hem zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden merkbaar in beweging geweest, hoewel de specifieke richting ervan stabiel is. Dit reflecteert de fluctuaties en variaties in de lokale woningmarkt.

Dit kan opgemerkt worden aan de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand, welke € 640.000 bedroeg. Ter illustratie van deze prijsbewegingen, volgt hieronder een grafiek:

Wat is mijn woning in Hem waard?

De waarde van jouw woning in Hem is afhankelijk van diverse factoren. De locatie van de woning, de grootte en indeling, maar ook minder tastbare dingen zoals de huidige marktvraag en de staat van onderhoud spelen een rol. Het bepalen van deze waarde is complex en het deskundige oog van een makelaar biedt dan vaak uitkomst.

Als je benieuwd bent naar de exacte waarde van jouw woning, dan kun je het beste een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Dit biedt een prima startpunt bij een verkoopbeslissing óf om alleen te achterhalen wat de precieze woningwaarde is. Overweeg je om je huis te verkopen en wil je de hoogste prijs krijgen? De eerste stap is een waardebepaling aanvragen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je thuis om de woning te bekijken. Deze dienst is geheel kosteloos en biedt een betrouwbare indicatie van de marktwaarde van jouw woning. De ervaring en kennis van de lokale markt die de makelaar meebrengt is hierbij onmisbaar.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de vastgoedmarkt fluctueren woningprijzen aanzienlijk van plaats tot plaats. Het is opvallend hoe sterk de woonlasten in gemeenten rondom Hem variëren ten opzichte van deze locatie zelf.

Om een volledig beeld te schetsen van de huidige marktsituatie, is het raadzaam om niet alleen te focussen op Hem, maar ook de prijstrends in nabije gemeenten te bestuderen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Hem

In Hem lopen de statistieken van makelaars uiteen. De verschillen in verkoopsnelheid, netwerk, en ervaring bepalen jouw keuze voor een specifieke verkoopmakelaar. Bovendien, speelt de courtage, oftewel de beloning voor de verkoopmakelaar, een grote rol in deze beslissing.

Het kiezen van een passende makelaar kan enorm veel voordeel opleveren. Bijvoorbeeld, snellere verkoop van je huis of een hoger verkoopbedrag. Wil je de verschillende verkoopmakelaars in Hem tegen elkaar afwegen, bezoek dan ons handige platform om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hem Of lees meer over makelaars in Hem

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hem

Je hebt beslist om je woning te verkopen en daarbij heb je de hulp van een erkende makelaar ingeschakeld. De courtages van makelaars kunnen sterk variëren, maar weet dat in Hem, het gemiddelde tarief momenteel op 1,16% ligt. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat verscheidene verkoopmakelaars je in rekening zouden brengen, kun je hier de tarieven opvragen.

Bedenk dat het kiezen van de juiste makelaar niet enkel op basis van het tarief zou moeten zijn. Bekijk ook welke diensten er allemaal inbegrepen zijn en hoe ze je kunnen bijstaan om de maximale verkoopprijs te behalen, die in Hem gemiddeld € 640.000 euro bedraagt. Het is net zo belangrijk om aandacht te besteden aan de kennis, ervaring en lokale marktinzichten van de makelaar om je beoogde verkoop te realiseren.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hem

In Hem is de woningmarkt voornamelijk in handen van koopwoningen, waarvan het totaal 479 bedraagt. Deze woningen kunnen verschillende doelen hebben, denk bijvoorbeeld aan bewoning door de eigenaar zelf, of in andere gevallen, verhuur aan derden. Het komt echter wel vaker voor dat maar een klein deel van dit totale aantal koopwoningen daadwerkelijk beschikbaar is voor aankoop of huur, wat het overzicht van mogelijke woningen iets beperkt.

Aantal verkochte woningen in Hem

In de afgelopen 12 maanden is er een bepaald aantal woningen in Hem op de markt gekomen. Ondanks de hectische periode, zijn er ook woningen daadwerkelijk van eigenaar gewisseld. Het totale aantal woningen dat succesvol verkocht is, is 11. Bekijk hieronder de verkoopcijfers:

Ben je van plan jouw huis in Hem te verkopen?

Overweeg je jouw woning in Hem te verkopen? Dat is een groot besluit waarbij een hoop geregeld moet worden. Maar geen paniek, bij Huis Verkopen geven we je niet enkel advies, maar hebben we ook een practical stappenplan die je kunt volgen om ieder aspect van dit proces te navigeren.

Het selecteren van een goede makelaar is ontzettend belangrijk, evenals het nauwkeurig regelen van iedere fase in het proces. Met ons stappenplan voor de verkoop van jouw woning in Hem zal je precies weten wat er moet gebeuren. Zo voorkom je verrassingen en ben je op alles voorbereid voor een succesvolle verkoop!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom! Hier vind je de meest actuele gegevens omtrent de huizenmarkt in Hem. We zorgen er continu voor dat deze informatie actueel is, zodat jij als potentiële verkoper altijd een accuraat inzicht hebt. Deze gegevens komen goed van pas om een realistisch beeld te krijgen van de huidige marktwaarde van jouw woning. Ze bieden je waardevolle informatie om jouw toekomstplannen te onderbouwen.

Verder ontdekken met HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is jouw gids bij de verkoop van jouw woning. Het platform is rijkelijk gevuld met tips over hoe je jouw woning efficiënt kunt verkopen. Met een interactief stappenplan weet jij precies welke acties jij moet ondernemen. Het platform verschaft aanvullende informatie zoals verkoopkosten en geeft de mogelijkheid om jouw woningwaarde te verkrijgen middels een waardebepaling van een deskundige locale makelaar. Een relevante energielabel voor je woning ontbreekt? Geen probleem, je kunt direct een aanvraag doen bij een lokale energieadviseur. Sauveer tijd en moeite door het uitgebreide assortiment aan diensten van HuisVerkopen.nl als hulpmiddel bij jouw woningverkoop te gebruiken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen