Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hemelum

Je denkt erover om je huis in Hemelum te verkopen. In februari 2024 verkeert de woningmarkt in deze regio in een interessante fase. Het verkennen van de vastgoedcijfers in Hemelum kan je een goed idee geven over de marktwaarde van je woning en helpt je bij een gedegen voorbereiding op de verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hemelum

De gemiddelde verkoopprijs in Hemelum is in de laatste 3 maanden € 402.400 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 589.000 euro. Indien de vraagprijs gemiddeld hoger is dan de verkoopprijs, geeft dat vaak aan dat er onderhandelingsruimte is bij het huis verkopen. Bekijk hieronder de grafiek voor overzichtelijke informatie over prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Hemelum

Afgelopen 3 maanden

€ -150.000
€ 245.000
€ 639.000

Het kan verrassend interessant zijn om de woningmarkt in Hemelum op te breken per vierkante meter. Waarom? Omdat dit een inzichtelijke manier is om de prijsvariatie in deze locatie te begrijpen. Overigens bedraagt de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Hemelum € 3.477 euro. Hieronder zie je de grafiek die dit inzichtelijk maakt:

Huizenprijzen in Hemelum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900
€ 2.700
€ 4.600

Prijsontwikkeling Hemelum laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden kenden de woningprijzen in Hemelum bewegingen. Signalen uit de woningmarktcijfers stellen ons in staat om deze veranderingen waar te nemen. De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand kan via de onderstaande grafiek worden opgevraagd en wordt aangeduid met de volgende indicatie: € 402.400:

Wat is mijn woning in Hemelum waard?

De waarde van jouw huis in Hemelum wordt beïnvloed door verschillende factoren. Deze variëren van het type huis en het totale oppervlak, tot de algemene staat van de woning en de huidige stand van de woningmarkt. Onder deze factoren kan de marktstand aanzienlijk fluctueren en een grote invloed hebben op de waardebepaling.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw huis in Hemelum? Een kosteloze waardebepaling door een makelaar kan inzicht geven. De waardebepaling helpt je niet enkel om te beslissen of je jouw woning wilt verkopen, maar geeft je ook meer inzicht in de potentiële opbrengst.

Een gratis waardebepaling door een makelaar biedt de kans om jouw woning professioneel te laten taxeren. De verkoopmakelaar vergelijkt jouw woning met vergelijkbare woningen in Hemelum die recent verkocht zijn. Dit geeft jou een helder beeld van de huidige marktwaarde, wat jou een sterke positie kan geven bij eventuele onderhandelingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is fascinerend om op te merken dat de huizenmarkt niet uniform is; de prijzen voor huizen wijzigen sterk op basis van locatie. Zo vind je een lichte variatie in de prijzen tussen Hemelum en haar buurten, wat te wijten is aan een aantal factoren. Als je deze prijsschommelingen wilt begrijpen, is het verstandig om niet alleen te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs, maar ook naar de gemiddelde prijs per vierkante meter. Laat je verrassen door de nuances in de huizenmarkt en raak bekend met de prijsvariaties in verschillende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Hemelum

Op ons platform zie je precies hoe makelaarsprestaties in Hemelum uiteenlopen. We houden namelijk nauwkeurig hun cijfers bij - van verkoopsnelheid tot gemiddelde verkoopprijs, tot het aantal huizen dat ze op hun naam hebben staan. Vervolgens gebruiken we dat inzicht om je te helpen een makelaar te vinden die exact aansluit bij jouw behoeften.

Het vinden van een geschikte makelaar in Hemelum kan een wereld van verschil maken. Denk aan sneller je huis verkopen, een hogere verkoopprijs behalen of simpelweg een soepel verkoopproces beleven. We zetten alle feiten op een rijtje zodat je de juiste keuze kunt maken en maximaal voordeel kunt behalen zonder het woord 'profijt' te hoeven gebruiken.

Vergelijk makelaars in Hemelum Of lees meer over makelaars in Hemelum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hemelum

Als je jouw woning in Hemelum in de verkoop wilt plaatsen, dan speelt de courtage (makelaarskosten) een belangrijke rol in je keuze voor een makelaar. Deze courtage wordt uitgedrukt als een percentage van de verkoopprijs en bedraagt gemiddeld 1,16%. Dit betekent dus dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 402.400 in Hemelum, de totale courtage neerkomt op € 4.668.

Bij de keuze voor een makelaar moet je naast de courtage ook rekening houden met eventuele opstartkosten. De meeste makelaars rekenen dit bedrag voor het op de markt brengen van jouw woning. Verder is het belangrijk dat je kijkt naar de kwaliteit van de dienstverlening: is er een goede klik met de makelaar, past de verkoopstrategie bij je wensen en kent de makelaar de lokale markt goed? Een lagere courtage betekent niet automatisch een betere deal.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hemelum

Het aantal koopwoningen in Hemelum bedraagt op dit moment . Als potentiële verkoper van jouw woning is het goed te weten dat een woning meerdere bestemmingen kan hebben, zoals bewoning, bedrijfsuitoefening of verhuur. Deze bestemmingen kunnen van invloed zijn op de waarde en aantrekkelijkheid van jouw huis voor verschillende soorten kopers.

Ben je van plan jouw huis in Hemelum te verkopen?

Als je je huis in Hemelum wilt verkopen, krijg je met een paar uitdagingen te maken. Allereerst kan de landelijke ligging van je woning voor sommigen een obstakel zijn. Daarnaast kan het isoleren van de woning, veelal oudere boerderijen, ingewikkeld zijn. Denk aan het regelen van een energielabel of het voorzien van de nodige informatie voor potentiële kopers.

Om de verkoop van je woning te vergemakkelijken, zijn er echter enkele strategieën die je kunt toepassen. Het belangrijkste is om de unieke kwaliteiten van je woning en de rustieke charme van Hemelum als een voordeel te zien. Promoot de rust en de mogelijkheid voor landelijk wonen! Daarnaast kan het nuttig zijn om een stappenplan te volgen dat je helpt bij het regelen van noodzakelijke zaken zoals het energielabel, het kiezen van een betrouwbare makelaar en eventueel zelfs een verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de constante verschuivingen in de huizenmarkt van Hemelum en daarom zorgen we ervoor dat de statistieken hier op de website altijd actueel zijn. Als bezoeker heb je zo altijd de meest recente informatie, wat enorm waardevol is voor de verkoop van je woning in dit dorp. Deze cijfers geven je namelijk inzicht in de huidige trends en ontwikkelingen, zodat je weet op welk moment je het best je huis kunt verkopen, wat de gemiddelde woningprijs is en hoe lang een woning gemiddeld te koop staat. Hierdoor kun je beter inschatten wat je van de verkoop van jouw huis in Hemelum kunt verwachten.

Nuttige informatie voor het verkopen van jouw woning

HuisVerkopen.nl fungeert niet alleen als up-to-date bron van informatie over plaatselijke huizenmarktstandaarden, maar bewijst ook waardevolle diensten die helpen bij het voorbereiden en uitvoeren van je woningverkoop. Het aanvragen van een scherpe waardebepaling bij een lokale makelaar, bijvoorbeeld, helpt je om ervoor te zorgen dat je woning juist geprijsd is. Ook kun je hier relevante tarieven van verschillende makelaars vergelijken, wat handig is als je nog op zoek bent naar een geschikte makelaar. Op die manier zorgen we ervoor dat je straks met de juiste kennis en voorbereiding de verkoop van je huis kunt realiseren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen