Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hooghalen

In Hooghalen biedt de huidige woningmarkt je nu mooie kansen om je huis te verkopen. Met verschuivingen in vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties, krijg je een duidelijk beeld van de realiteit op de vastgoedmarkt in jouw regio.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hooghalen

De gemiddelde verkoopprijs in Hooghalen is in de laatste 3 maanden € 341.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 356.500 euro. Deze cijfers geven inzicht in de huidige stand van de woningmarkt in Hooghalen. Kijk zelf verder naar de onderstaande grafiek die deze prijzen in detail laat zien:

Huizenprijzen in Hooghalen

Afgelopen 3 maanden

€ 189.000
€ 298.000
€ 407.000

De onderstaande grafiek geeft een inzichtelijke weergave van de recente prijsontwikkelingen in Hooghalen. Deze visualisatie toont de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2, zoals vastgesteld in de afgelopen drie maanden. Zo krijg je als potentiële koper of verkoper een helder overzicht over hoe de lokale markt zich beweegt:

Huizenprijzen in Hooghalen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -200
€ 1.700
€ 3.700

Prijsontwikkeling Hooghalen laatste 12 maanden

Het in de gaten houden van de voortgang in de huizenmarkt is een verstandige zet, zeker als je van plan bent om een huis te verkopen. In Hooghalen was de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand € 341.250 euro. Zoals landelijke trends laten zien, volgt de lokale markt in Hooghalen ook het grotere landschap van de Nederlandse woningmarkt. Bekijk de volgende grafiek voor een overzicht van de prijsschommelingen in de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Hooghalen waard?

Als je overweegt je huis in Hooghalen te verkopen, is de huidige waarde van je woning waarschijnlijk een belangrijke factor in je beslissing. De woningmarkt kan onvoorspelbaar zijn en de waarde van je woning kan sterk variëren. Daarom is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen.

Ben je benieuwd wat jouw woning exact op zou kunnen leveren? Misschien vind je het dan interessant om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Dit kan je een duidelijk overzicht geven van de mogelijke vraagprijs van je woning en kan je helpen besluiten of dit het moment is om te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar werkt vrij simpel. De makelaar komt langs, bekijkt je woning en geeft op basis van zijn expertise een waardebepaling af. Voor een meer betrouwbare schatting kan het verstandig zijn om meer dan één makelaar een waardebepaling te laten doen, aangezien geschatte waarden kunnen variëren tussen verschillende makelaars.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huidige ontwikkelingen op de woningmarkt zijn niet uniform verdeeld over het hele land. Zo varieert het beeld van de vastgoedprijzen aanzienlijk van plaats tot plaats. Merkwaardig genoeg zijn de prijzen in sommige naburige zones rond Hooghalen anders dan in Hooghalen zelf.

Door te focussen op de specifieke data van de omliggende regio's krijg je een rijker en meer genuanceerd inzicht in de marktcijfers. Dit diepgaande perspectief kan je helpen bij het beter vatten van de actuele vastgoedstatus in Hooghalen en haar omgeving.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hooghalen

Als je overweegt om je huis in Hooghalen te verkopen, is het belangrijk om te weten dat makelaars van elkaar verschillen. De verschillen variëren van hun het aantal woningen dat ze verkopen, hun tarieven tot aan hun ervaring met het gebied. Daarnaast bestaat er ook diversiteit in klantervaringen.

Alhoewel iedere makelaar uniek is, kan het vinden van de juiste voor je situatie een groot verschil maken. Het kan je helpen bij het sneller verkloppen van je huis en mogelijk ook bij het verkopen tegen een hogere prijs. Om je te helpen met het maken van een keuze, hebben we een pagina gecreëerd waar je makelaars kan vergelijken en vinden die het beste bij jouw situatie past.

Vergelijk makelaars in Hooghalen Of lees meer over makelaars in Hooghalen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hooghalen

Kom je in Hooghalen wonen en wil je je huis verkopen? Wees je dan bewust van de gemiddelde courtages. De gemiddelde kosten (courtage) voor een makelaar in Hooghalen liggen rond de 1,18% van de uiteindelijke verkoopprijs. Dat lijkt misschien een klein percentage, maar bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning in Hooghalen (€ 341.250), komt dat neer op gemiddeld € 4.027 aan makelaarskosten. Bedenk voordat je een beslissing maakt of de diensten van de makelaar dit bedrag waard zijn voor jou.

Als je besluit dat een makelaar de beste keuze is om je huis te verkopen, is het belangrijk dat je de juiste makelaar voor jouw specifieke situatie vindt. Geen enkele woning of situatie is namelijk hetzelfde. De perfecte makelaar voor jou is iemand die de waarde van jouw huis zo hoog mogelijk weet vast te stellen, maar tegelijkertijd ook jouw persoonlijke wensen en situatie begrijpt. Maak wijs gebruik van de mogelijkheid om makelaars in Hooghalen te vergelijken. Je kunt daarbij makelaars selecteren die aan jouw voorkeuren voldoen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hooghalen

Hooghalen is bedeeld met een assortiment aan koopwoningen. Deze woningen worden voor verschillende doeleinden gebruikt, sommigen bewonen ze zelf en anderen kiezen ervoor om ze te verhuren. Ondanks het totale aantal koopwoningen in Hooghalen, dat op 471 staat, is slechts een minimale hoeveelheid hiervan daadwerkelijk beschikbaar voor aankoop of huur, wat de opties in deze prachtige plaats des te schaarser maakt.

Aantal verkochte woningen in Hooghalen

In de afgelopen 12 maanden hebben er meerdere huistransacties plaatsgevonden in Hooghalen. Er zijn gedurende deze periode talrijke woningen aangemeld en het aantal verkochte woningen ligt op 23. Bekijk in de onderstaande grafiek hoe de aanmeldingen en de transacties zich tot elkaar verhouden:

Ben je van plan jouw huis in Hooghalen te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Hooghalen komt veel kijken. Naast de emotionele impact, zijn er ook veel praktische zaken om op te letten. Moet je nieuwe huis bijvoorbeeld al klaar zijn voordat je jouw huidige woning verkoopt, of kun je tijdelijk ergens anders verblijven? Het maken van een goed verkoopplan, het vinden van een betrouwbare makelaar en het regelen van officiële documenten zoals een energielabel zijn ook noodzakelijk. Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs krijgen voor je huis, maar hoe bepaal je de juiste vraagprijs?

Een stappenplan kan je helpen bij het regelen van de verkoop en je een helder beeld geven van wat je allemaal moet doen. In dit stappenplan vind je uitgebreide informatie over onder andere het bepalen van de vraagprijs en het vinden van een geschikte makelaar. Daarnaast krijg je concrete adviezen over hoe je jouw huis aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers, inclusief details over het regelen van een energielabel. Zo'n stappenplan helpt je om niets over het hoofd te zien en ervoor te zorgen dat de verkoop van jouw woning in Hooghalen zo soepel mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Vanuit Huis Verkopen, zijn we bijzonder trots op de grondigheid waarmee we woningcijfers in Hooghalen samenstellen. We begrijpen dat actuele en betrouwbare informatie enorm behulpzaam is bij het beslissen over jouw unieke situatie. We doen er alles aan om de cijfers nauwkeurig en bijgewerkt te houden. Met deze statistieken verschaft Huis Verkopen een verhelderende kijk op de stand van de woningmarkt in Hooghalen waardoor jij de beslissing kunt nemen die het best voor jou werkt.

Hoe helpt Huis Verkopen bij het regelen van je woningverkoop

Huis Verkopen is jouw one-stop-platform voor alle zaken die betrekking hebben op de verkoop van je woning, of je nu een beginner bent of een ervaren verkoper. Door bijvoorbeeld een waardebepaling bij een makelaar aan te vragen en makelaars te vergelijken op ons platform, zorg je ervoor dat jij de beste deal krijgt. Het is ook eenvoudig om lokaal makelaarstarieven op te vragen, wat kan helpen bij het besparen op makelaarskosten. Kort gezegd, Huis Verkopen is een gratis en onafhankelijke tool waarmee jij de touwtjes in handen hebt bij de verkoop van je woning in Hooghalen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen