Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beilen

Op zoek naar meer inzicht in de woningmarkt van Beilen voordat je je huis gaat verkopen? Onze handige verzameling woningmarktcijfers helpt je een beter beeld te krijgen. Ontdek de trends rondom woningprijzen, transactieaantallen en vraagprijzen per m2.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beilen

De gemiddelde verkoopprijs in Beilen is in de laatste 3 maanden € 473.425 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 465.921 euro. Deze cijfers zijn een heldere indicatie van de huidige situatie op de vastgoedmarkt. Let wel, de huizenprijzen kunnen fluctueren, dus het is aan te raden om deze statistieken regelmatig te raadplegen. Hieronder vind je een grafiek die deze prijzen duidelijk in kaart brengt:

Huizenprijzen in Beilen

Afgelopen 3 maanden

€ 332.000
€ 428.000
€ 523.000

Als je overweegt om je huis te verkopen, kan het verhelderend zijn om de gemiddelde waarde per vierkante meter in Beilen in de gaten te houden. Door het aantal m2 van je woning te vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2, krijg je een grove indicatie van waar je op kunt anticiperen bij de verkoop van je huis. Deze waarde per vierkante meter kan je veel inzicht geven. In de onderstaande grafiek zie je de ontwikkeling van de verkoopprijzen en vraagprijzen in Beilen van de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Beilen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.100
€ 3.400

Prijsontwikkeling Beilen laatste 12 maanden

Het is raadzaam om de ontwikkeling van de huizenprijzen in Beilen over de laatste 12 maanden goed bij te houden. Weet dat de gemiddelde verkoopprijs vorige maand € 473.425 was. Neem vooral een kijkje naar de onderstaande grafiek voor specifieke marktbewegingen:

Wat is mijn woning in Beilen waard?

De woningwaarde van jouw huis in Beilen hangt af van diverse factoren. Voorbeelden hiervan zijn de locatie van het huis, het aantal vierkante meters, de staat van onderhoud, en de huidige woningmarkt. Ook spelen recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de omgeving een rol.

Als je precies wilt weten wat de waarde is van jouw huis, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende strategie. Of je nu van plan bent om zeker te gaan verkopen of gewoon een goed beeld wilt krijgen van de exacte waarde van je woning, een waardebepaling is een goed startpunt. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen door de pagina waar waardebepaling wordt aangeboden te bezoeken.

Bij een gratis waardebepaling komt er een makelaar bij je thuis. Dit is geheel kosteloos. Een gratis waardebepaling door een makelaar is zeer aan te raden omdat deze professional niet alleen kijkt naar de huidige staat van jouw woning, maar ook relevante marktinformatie meeneemt in de waardebepaling.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarktsituatie in Beilen analyseert, is het belangrijk om niet alleen naar de lokale gegevens te kijken. Verschillen in de vastgoedmarkt zijn duidelijk waar te nemen. Zo zijn er eveneens afwijkende trends zichtbaar in de omliggende plaatsen. Deze variaties bieden een completer beeld van de huidige stand van zaken in de woningmarkt.

Door uit te zoomen en het grotere geheel te observeren, krijgt men een goed inzicht in de nuances van de markt. Het is fascinerend om te zien hoe de huizenprijzen in Beilen zich verhouden tot die in naburige gemeenten. Het biedt een rijkere context voor het begrijpen van de specifieke marktdynamiek van Beilen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Beilen

Binnen Beilen varieert de prestatie van verkoopmakelaars behoorlijk. Hier komt HuisVerkopen.nl in beeld om je te helpen de juiste keuze te maken. Ons platform bewaakt gedetailleerde statistieken van alle makelaars in en rond Beilen, die ons inzicht geven in factoren zoals de verkoopsnelheid van een woning, gemiddelde verkoopprijzen en de hoeveelheid woningen die elke makelaar verkoopt.

Kiezen voor een makelaar die aansluit bij jouw behoeften kan enorm bijdragen aan een succesvolle woningverkoop. Elke woning en situatie is uniek, en de juiste makelaar kan je helpen om de potentiële valkuilen te navigeren en maximale waarde uit je verkoop te halen. Maak dus gebruik van de mogelijkheid om makelaars te vergelijken via ons platform, omdat de impact van jouw keuze groot kan zijn.

Vergelijk makelaars in Beilen Of lees meer over makelaars in Beilen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beilen

Wist je dat de courtage die je betaalt aan een makelaar kan variëren? Gemiddeld rekenen de makelaars in Beilen een courtage van 1,10%. Het is echter belangrijk om niet alleen naar dit percentage te kijken; de dienstverlening en wat de makelaar voor je kan opleveren zijn minstens zo relevant. Makelaarstarieven zijn immers uiteenlopend en dit kan invloed hebben op de uiteindelijke opbrengst van jouw huis.

Hierbij geldt: voor kwaliteit mag best worden betaald. Een goede makelaar kent de lokale markt, heeft een breed netwerk en een effectieve verkoopstrategie. Dit kan je veel meer opleveren dan dat het je kost. Het is dus aan jou om de balans te vinden tussen wat je betaalt en wat je krijgt. Wil je meer inzicht in alle kosten bij het verkopen van je huis? Op onze website hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beilen

Als je door de straten van Beilen wandelt, zie je al snel dat het merendeel van de panden in deze plaats bestaat uit koopwoningen. Maar Beilen kent ook zeker diversiteit als het gaat om woningtypes. Naast het overwicht van koopwoningen 3299, is er ook een aanbod van (sociale) huurwoningen, en panden met een ander doel dan wonen. Op deze manier is er voor iedere woonbehoefte wel een passende optie te vinden in Beilen.

Aantal verkochte woningen in Beilen

In de afgelopen 12 maanden aantal woningen in Beilen zijn er veel huizenbewegingen waargenomen. Een blik op het aantal aanmeldingen en transacties – oftewel, huizen die te koop werden gezet en daadwerkelijk verkocht zijn – geeft hier inzicht in. De specifieke aantallen vind je hieronder in de grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Beilen te verkopen?

Heb je plannen om het roer om te gooien en je woning in Beilen van de hand te doen? Dan is het handig om een georganiseerd proces te volgen, zodat alles op rolletjes loopt. Ondersteuning hierbij is geen overbodige luxe en daarom biedt Huis Verkopen een uitgebreid stappenplan dat alle onderdelen van het verkoopproces belicht.

De selectie van een betrouwbare makelaar spant de kroon tijdens het verkoopproces. Een ervaren professional kan je helpen bij het navigeren door de complexiteit van de vastgoedmarkt en de waarde van jouw woning maximaliseren. Zorgvuldigheid van dit hele proces garandeert het gewenste resultaat. Laat dus niets aan het toeval over en zorg dat iedere stap secuur wordt uitgevoerd.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Beilen is de woningmarkt voortdurend in beweging. Dit wil zeggen dat de actuele woningmarktcijfers continu veranderen. Daarom is het van groot belang om continue op de hoogte te blijven van de laatste marktontwikkelingen. Via deze website houden we je bij over de meest recente statistieken op de woningmarkt in Beilen. Deze actuele marktcijfers kunnen een waardevolle hulp zijn bij de voorbereiding en organisatie van de verkoop van je woning. Ze helpen je om een beter inzicht te krijgen in de status van de woningmarkt, om zo de beste beslissingen te kunnen nemen.

Voordelen van HuisVerkopen.nl bij verkoopvoorbereiding

Bij de verkoop van je woning, kan HuisVerkopen.nl je op tal van manieren ondersteunen. Wil je een realistische prijs voor je woning krijgen? Maak dan gebruik van onze tool voor een gratis waardebepaling. Hulp nodig bij het vinden van de beste makelaar in Beilen? Met onze makelaarsvergelijking kun je verschillende makelaarstarieven en -diensten naast elkaar leggen. Bovendien helpt ons platform je ook bij het opstellen van een compleet en duidelijk stappenplan voor de verkoop van je woning. Met HuisVerkopen.nl aan je zijde bereid je de verkoop van je woning op de beste manier voor, en mis je niets belangrijks bij de voorbereiding of afronding van je woningverkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen