Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kerkenveld

Wil je jouw woning in Kerkenveld verkopen? Dan is het interessant om op de hoogte te zijn van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. De pagina waar je nu op kijkt biedt actuele vastgoedcijfers van juli 2024, zoals gemiddelde verkoopprijzen en het aantal recente transacties. Zo krijg je een helder beeld voor jouw verkoopplannen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kerkenveld

De gemiddelde verkoopprijs in Kerkenveld is in de laatste 3 maanden € 450.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 645.000 euro. Deze cijfers veranderen constant, vanwege de altijd bewegende huizenmarkt. Het is verstandig om deze waarden regelmatig te controleren, aangezien ze een indicatie geven van de actuele stand van zaken op de huizenmarkt in Kerkenveld. Hier volgt de weergave waar deze prijzen visueel gemaakt zijn:

Huizenprijzen in Kerkenveld

Afgelopen 3 maanden

€ -122.000
€ 287.000
€ 695.000

Het is fascinerend om te ontdekken hoe de waarde van een woning in Kerkenveld zich meer kan openbaren door naar de prijs per vierkante meter te kijken. Het verschaft je een genuanceerd beeld over wat je kunt vragen voor je woning of wat je zou kunnen betalen voor een nieuw huis. Momenteel is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Kerkenveld € 3.261. Deze unieke benadering maakt dat HuisVerkopen.nl altijd de meest recente data sorry heeft. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer inzicht:

Huizenprijzen in Kerkenveld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.100
€ 3.500

Prijsontwikkeling Kerkenveld laatste 12 maanden

Inzicht in de huizenmarkt is een voortdurende uitdaging, vooral in plaatsen als Kerkenveld. Het bijhouden van de ontwikkeling van huizenprijzen in het afgelopen jaar kan je hierbij ondersteunen. Zie hieronder het overzicht van de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand, met een bedrag van € 450.000, en de prijstrends gedurende de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Kerkenveld waard?

De waarde van jouw woning in Kerkenveld hangt sterk af van verschillende factoren. Het gaat bijvoorbeeld om de grootte van je woning, de bouwjaar, staat van onderhoud en de locatie. Ook speelt de huidige marktsituatie een significant rol bij het bepalen van de woningwaarde.

Mocht je precies willen weten wat jouw woning waard is, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige keuze. Een waardebepaling geeft niet alleen een helder beeld van de huidige waarde van je huis, maar kan ook een goede basis zijn om te beslissen of het een goede tijd is om je woning te verkopen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij jou thuis om de waarde van je huis te bepalen, dit is geheel kosteloos. Je krijgt op deze manier een waardevaststelling uitgevoerd door een professional, dit biedt je nauwkeurige informatie en kan helpen bij het nemen van een goed geïnformeerde beslissing over het wel of niet verkopen van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Zoals je wellicht weet, variëren de huizenprijzen aanzienlijk van plaats tot plaats. Deze lokale variaties kunnen voortkomen uit diverse factoren zoals de beschikbaarheid van voorzieningen, transportverbindingen en zelfs het imago van de plaats. Als we specifiek kijken naar Kerkenveld, zien we dat de huizenprijzen enigszins afwijken van de prijzen in nabijgelegen plaatsen. Dit bewijst maar weer dat elk gebied zijn eigen unieke huizenmarkt heeft met een specifieke vastgoedwaarde.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Kerkenveld

De statistieken van verkoopmakelaars in Kerkenveld variëren aanzienlijk. Dit komt doordat verkoopmakelaars verschillen in aspecten als hun ervaring, het aantal verkochte woningen in een jaar, en de gemiddelde tijd die ze nodig hebben om een huis te verkopen. De aanpak van een verkoop en het aantal eigen klanten zijn ook belangrijke verschillen tussen makelaars.

Het selecteren van een passende verkoopmakelaar kan je aanzienlijk helpen bij het verkopen van je huis. Een goede makelaar kan het verschil betekenen tussen een snelle verkoop en een langdurig proces, of tussen een aantrekkelijke verkoopprijs en een teleurstellende opbrengst. Om deze reden kan het vergelijken van verschillende makelaars in Kerkenveld helpen bij het vinden van de juiste professional voor jouw situatie.

Vergelijk makelaars in Kerkenveld Of lees meer over makelaars in Kerkenveld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kerkenveld

Aandacht voor courtages is een must, aangezien het invloed heeft op de totale verkoopkosten van jouw woning. In Kerkenveld rekent de gemiddelde makelaar een courtage van 1,19% over de verkoopprijs. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 450.000 de makelaarskosten neerkomen op € 5.355. Het is dus verstandig rekening te houden met deze kosten in jouw budget.

Bij het kiezen van een makelaar voor het verkopen van jouw huis, zijn er ook andere aspecten die van belang zijn, naast de courtage. Denk bijvoorbeeld aan de service, reputatie en ervaring van de makelaar. Besteedt niet alleen aandacht aan het courtagepercentage, maar weeg alle factoren zorgvuldig af. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je prettig voelt bij de makelaar én dat jouw huis succesvol wordt verkocht voor het hoogste bedrag.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kerkenveld

In Kerkenveld is een bepaalde hoeveelheid van de woningen sociale huurwoningen. Toch is het overgrote deel van de huizen in dit dorp beschikbaar om te kopen. Deze woningen, gemarkeerd als koopwoningen, zijn dus ruimschoots aanwezig. Het precieze aantal koopwoningen in Kerkenveld is 319.

Aantal verkochte woningen in Kerkenveld

In de afgelopen 12 maanden is er in Kerkenveld volop activiteit geweest als het gaat om woningen in de verkoop. In dit tijdsbestek zijn niet alleen flink wat huizen op de markt verschenen, maar ook daadwerkelijk verkocht. Het aantal transacties is zelfs 5, zoals de onderstaande grafiek duidelijk weergeeft:

Ben je van plan jouw huis in Kerkenveld te verkopen?

Denk je erover na om jouw huis in Kerkenveld te verkopen? Gefeliciteerd, dat is een grote beslissing! Om alles goed te laten verlopen, biedt Huis Verkopen een op maat gemaakt stappenplan. Hiermee krijg je een helder overzicht van hoe je het verkooptraject op een gestructureerde manier kunt aanpakken, inclusief alle kleine, maar belangrijke, details zoals het regelen van het energielabel.

Elke stap in het verkoopproces is van groot belang, daarom adviseren we nadrukkelijk om een betrouwbare makelaar te kiezen. Deze professional weet precies hoe de markt eruit ziet en kan je begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Onthoud dat het succes van de verkoop van jouw woning ligt in het zorgvuldig orkestreren van het gehele proces en het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan om jouw woning in Kerkenveld te verkopen, dan is actuele informatie over de huizenmarkt onmisbaar. Bij Huis Verkopen volgen we dagelijks de huizenprijzen in Kerkenveld zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt. Dit geldt niet alleen voor de vraagprijzen, maar ook voor de verkoopprijzen, het aantal transacties en nieuwe aanmeldingen. We begrijpen dat elke woning uniek is, maar we willen je voorzien van de beste input voor een sterke verkoopstrategie.

Een handige website bij de voorbereiding van de verkoop

Huis Verkopen is er speciaal om je te ondersteunen bij de voorbereiding en regeling van de woningverkoop. Zo bieden we diverse diensten aan die bijdragen aan een soepele en succesvolle verkoop, zoals een gratis waardebepaling, de mogelijkheid om makelaars te vergelijken en actuele informatie over de makelaarstarieven. Met ons stappenplan voor de verkoop van jouw woning zorgen we ervoor dat geen belangrijke stap wordt overgeslagen. Bovendien is het mogelijk extra services in te zetten, zoals woningstyling of een verhuisservice.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen