Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Kerkenveld

Op zoek naar de juiste verkoopmakelaar in Kerkenveld? Op deze pagina vind je alle informatie over waar je op moet letten bij je keuze. Aan de hand van belangrijke eigenschappen, zoals ervaring en lokale kennis, helpt deze gids jou een weloverwogen beslissing maken.

Over makelaars in Kerkenveld

Als je op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Kerkenveld, dan is een goede vergelijking cruciaal. Wij hebben inzicht in werkelijk alle informatie over de makelaars hier, van hun betrouwbaarheid en prestaties tot hun tarieven en diensten. Het biedt je de kans om alle mogelijke opties te overzien en de makelaar te kiezen die het beste aansluit bij jouw voorkeuren en behoeften. Een zorgvuldige keuze voor de juiste makelaar kan immers het verschil maken voor het succes van jouw verkooptraject.

Zit je met vragen als 'Hoeveel vragen makelaars gemiddeld voor hun diensten in Kerkenveld?' Of 'Welke makelaar in Kerkenveld heeft de meeste woningen succesvol verkocht?' Misschien vraag je jezelf af: 'Welke makelaar past het beste bij mijn specifieke situatie?' Dit zijn allemaal belangrijke overwegingen om de juiste beslissing te maken. Kijk niet verder, want alle antwoorden die je zoekt om die goede keuze te kunnen maken voor een makelaar in Kerkenveld, vind je hier.

Juli 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.355
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.726
Besparing (gem.)
€ 1.125

Actueel

 • Bij het verkopen van je huis in Kerkenveld kan je rekenen op makelaarskosten. In de periode juli 2024 liggen deze kosten, namelijk de courtage, tussen de 1,06% en 1,56%.
 • In Kerkenveld is de huidige gemiddelde verkoopprijs per m² € 3.261. Gedetailleerde informatie hierover, kan je vinden op de pagina over de woningprijzen.
 • Het is handig om te weten dat de makelaarstarieven in Kerkenveld continu veranderen. Daarom is het verstandig om deze tarieven te vergelijken. Het vergelijken van makelaarstarieven kan je momenteel gemiddeld € 1.125 besparen.

Makelaars in de omgeving van Kerkenveld

In Kerkenveld zijn diverse makelaars actief, hoewel zij niet daadwerkelijk in Kerkenveld gevestigd zijn. De mate van ervaring met de verkoop van woningen in Kerkenveld verschilt, waardoor het verstandig is om makelaars te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Kerkenveld Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Kerkenveld?

Een makelaar in Kerkenveld rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,19% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 450.000 in Kerkenveld komt dit neer op € 5.355 aan makelaarskosten (update juli 2024).

De hoogte van de makelaarskosten is gerelateerd aan de waarde van jouw woning. Dit komt omdat het werk van de makelaar voornamelijk variabel is en afhangt van de specifieke kenmerken van jouw woning. Daarom is het handig om bij verschillende makelaars tarieven op te vragen.

Let op: de courtages van makelaars in Kerkenveld verschillen gemiddeld 0,50%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.125 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Kerkenveld. Het vergelijken van makelaarstarieven zorgt er vrijwel altijd voor dat je geld bespaart, dus neem de tijd om dit te doen.

Kosten van makelaars in Kerkenveld

Juli 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.800
€ 5.500
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Kerkenveld

Als je woont in Kerkenveld en je wilt jouw woning verkopen, dan is het goed om te weten dat de meeste makelaars opstartkosten rekenen. Dit zijn kosten die de makelaar maakt voordat jouw woning daadwerkelijk de markt opgaat. Denk aan kosten voor het opmaken van de verkoopbrochure, professionele fotografie, meetrapportage, plaatsing op huizensites zoals Funda, en de bureaukosten.

Deze opstartkosten variëren per makelaar, maar het gemiddelde bedrag dat gerekend wordt in Kerkenveld kun je vinden onder de tag € 515. Dit is een belangrijk gegeven om rekening mee te houden bij de keuze voor een makelaar. Deze kosten komen namelijk bovenop de courtage die de makelaar rekent na de succesvolle verkoop van jouw woning. Het is dus zeer zinvol om deze bedragen te vergelijken bij het kiezen van een makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Kerkenveld

In de wereld van onroerend goed in Kerkenveld, is er een term die eens je aandacht waard kan zijn: intrekkingskosten. Verschillende makelaars passen deze kosten toe wanneer je besluit om jouw huis voortijdig uit de verkoop te halen. Net zoals het woord al aangeeft, zijn intrekkingskosten een bepaald bedrag dat je verschuldigd bent aan je makelaar voor de diensten die hij al geleverd heeft.

Stel, je hebt een verandering van gedachten gehad en kiest ervoor om jouw huis niet meer te verkopen. Of misschien komt er een onverwachte situatie op je pad, waardoor de verkoop onhaalbaar wordt. In zulke gevallen kan het zijn dat je toch nog een factuur van je makelaar ontvangt voor de werkzaamheden die gedaan zijn tot dat moment. Dit zijn de zogenaamde intrekkingskosten; een vergoeding voor de inspanningen, tijd en resources die je makelaar al in de verkoop van jouw woning heeft gestoken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Kerkenveld met een vast tarief

Er zijn vaste tarief makelaars actief in Kerkenveld. Deze makelaars bieden een compleet servicepakket aan voor een vast tarief. Dit pakket omvat vaak diensten zoals het opstellen van een koopcontract, verzorgen van bezichtigingen en onderhandelingen voeren. Het gemiddelde tarief van deze makelaars ligt op € 3.250 (update: juli 2024).

Een vast tarief klinkt aantrekkelijk, maar er zijn potentiële risico's aan verbonden. Bijvoorbeeld, als je huis niet snel verkoopt, betaal je alsnog het volledige bedrag, ook al was de makelaar mogelijk minder actief in de verkoop van jouw huis. Je betaalt dus voor diensten die je misschien niet volledig hebt ontvangen.

Tip: Om te vermijden dat je te veel betaalt of niet de diensten ontvangt die je verwacht, kan het nuttig zijn om makelaars te vergelijken. Dit geeft je inzicht in de verschillende tarieven en diensten, zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen die het beste past bij jouw situatie als woningverkoper.

4 feitjes over makelaars in Kerkenveld

 • Woningen in Kerkenveld die zonder de assistentie van een makelaar op de markt worden gebracht, brengen gemiddeld €28.000 minder op. Het inschakelen van een makelaar weegt dus op tegen de kosten.
 • Voor de meeste woningverkopers in Kerkenveld is ervaring in de regio cruciaal bij het kiezen van een makelaar. Op onze vergelijkingspagina voor verkoopmakelaars kun je makelaars vinden met bewezen lokale ervaring.
 • De opstartkosten en annuleringsvoorwaarden kunnen sterk verschillen per makelaar in Kerkenveld. Zorg ervoor dat je deze voorwaarden nauwkeurig vergelijkt bij het opvragen van tarieven.
 • De gemiddelde tijd die een huis in Kerkenveld te koop staat is 56 dagen. Dit varieert echter per makelaar, dus het is waardevol om de verkoopsnelheid van verschillende makelaars te overwegen.

Wat levert de beste makelaar in Kerkenveld op?

Er is een select groepje makelaars in Kerkenveld die hun naam hoog houden met verkoopprestaties die boven het gemiddelde uitstijgen. Het gaat dan voornamelijk om de verkoopprijzen die deze makelaars weten te realiseren en de snelheid waarmee ze een woning weten te verkopen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Kerkenveld herkent:

 • De topmakelaars in Kerkenveld hebben als kenmerk dat ze, vergeleken met hun collega-makelaars, woonhuizen vaak voor een iets hogere prijs weten te verkopen. Om een idee te geven, de gemiddelde verkoopprijs ligt bij de beste makelaars van Kerkenveld rond de € 11.127.
 • Vergeleken met andere makelaars in Kerkenveld verkopen de snelste makelaars woonhuizen gemiddeld zo'n 15 dagen sneller. Hieruit blijkt dat makelaars die met zorg en toewijding werken aan de verkoop, over het algemeen de beste verkoopsnelheid halen.

De beste makelaar in Kerkenveld vinden

Met onze uitgebreide kennis van verkoopstatistieken bieden we een helder zicht op welke makelaars bovengemiddeld presteren in Kerkenveld. We houden constant alle statistieken bij van alle makelaars in de omgeving, waardoor we nauwkeurig kunnen aangeven wie zich uitblinkt in prestaties.

Het kiezen van een makelaar draait echter om meer dan alleen prestaties. Ook jouw situatie en voorkeuren spelen een belangrijke rol. Daarom adviseren we je om makelaars te vergelijken via ons vergelijkingsformulier. Zo vind je de makelaar die perfect bij je aansluit.

Waar moet je op letten bij makelaars in Kerkenveld?

Op zoek naar een makelaar in Kerkenveld? Lees hieronder de vijf punten waar je op moet letten bij jouw keuze:

Ervaring en expertise

Kies voor een makelaar met aantoonbare ervaring in jouw regio. Deze kent immers de lokale woningmarkt, wat waardevol kan zijn bij de verkoop van je huis.

Scherpe tarieven

Onderhandel over de tarieven en kijk niet alleen naar de kosten, maar naar de totale waarde van de dienst. Vergelijk tarieven, want de gemiddelde besparing door tarieven van makelaars te vergelijken in Kerkenveld is € 1.125.

Persoonlijke klik

Een goede makelaar is niet alleen deskundig, maar voelt jouw situatie ook aan. Het is belangrijk dat er een klik is, omdat je nauw samenwerkt in een stressvolle periode.

Duidelijke communicatie

Wees er zeker van dat jouw makelaar helder communiceert. Je moet op iedere stap in het proces kunnen vertrouwen. Zo voorkom je misverstanden en irritaties.

After sales service

Goede makelaars helpen je ook na de verkoop met vragen en onduidelijkheden. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger en minder stressvol.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Kerkenveld zijn er diverse NVM-verkoopmakelaars actief. Ze begeleiden jou bij de verkoop van je onroerend goed en zorgen voor zichtbaarheid bij potentiële kopers. NVM-makelaars staan bekend om hun deskundigheid en lokale marktkennis.

Naast NVM, zijn er ook verkoopmakelaars aangesloten bij de VBO en VastgoedPRO in Kerkenveld. Deze makelaarsorganisaties hanteren ook strikte kwaliteitseisen en een gedragscode. Hiermee wordt de kwaliteit van de dienstverlening en jouw belangen als consument gewaarborgd.

Weetje: De NVM, of voluit de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, is de grootste brancheorganisatie in de vastgoedsector van Nederland. Met een lidmaatschap van meer dan 4.000 makelaars, speelt de NVM een belangrijke rol in de Nederlandse woningmarkt. Meer informatie over de NVM vind je hier.

Wat doet een makelaar in Kerkenveld?

Een makelaar in Kerkenveld begeleidt je bij de verkoop van je woning, van de eerste stappen tot de uiteindelijke overdracht aan de koper. Deze vakman of -vrouw kent de lokale woningmarkt en helpt je om je huis zo goed mogelijk te presenteren.

De makelaar regelt de taxatie, de bezichtigingen en de onderhandelingen met potentiële kopers. Ook zorgt hij of zij ervoor dat alle relevante juridische en administratieve zaken op orde zijn. Dat geeft jou als verkoper rust en zekerheid.

 • Kennis van de lokale markt: de makelaar weet wat vergelijkbare woningen in Kerkenveld waard zijn.
 • Bezichtigingen organiseren: je hoeft je niet bezig te houden met het plannen en in goede banen leiden van bezichtigingen.
 • Onderhandelen over de prijs: dankzij de makelaar weet je zeker dat je de beste prijs voor je huis krijgt.
 • Juridische en administratieve zaken regelen: dit bespaart je veel tijd en moeite.
 • Persoonlijke begeleiding: de makelaar staat je bij vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris.

Waarom een makelaar in Kerkenveld inschakelen?

In de wereld van onroerend goed is de rol van de makelaar belangrijker dan ooit. Wanneer je een makelaar in Kerkenveld inschakelt, kan dit een aanzienlijke invloed hebben op zowel de snelheid van de verkoop als de uiteindelijke opbrengst van je woning. Van het optimaal presenteren van je woning tot aan het adviseren over de juiste vraagprijs en het voeren van de verkooponderhandelingen; een goede makelaar draagt bij aan een snellere en succesvollere verkoop.

Optimale presentatie

Het presenteren van je woning is een kunst op zich. Een ervaren makelaar kent de lokale markt in Kerkenveld als geen ander en weet precies hoe hij je woning aantrekkelijk moet presenteren voor potentiële kopers. Dit draagt bij aan een snellere verkoop.

Advies over de vraagprijs

Bij het bepalen van de juiste vraagprijs, komt expertise om de hoek kijken. Een te hoge vraagprijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage vraagprijs ervoor kan zorgen dat je geld laat liggen. Een goede makelaar adviseert hierin gebaseerd op grondige marktkennis.

Onderhandelingen voeren

Als het op onderhandelen aankomt, kan een makelaar het verschil maken. Hij weet hoe hij de maximale verkoopprijs voor je woning kan behalen zonder potentiële kopers af te schrikken.

Professionele begeleiding

Naast presentatie, prijsadvisering en onderhandeling, ontzorgt een makelaar je door het gehele verkoopproces te managen. Door deze professionele begeleiding kan jij je focussen op de andere belangrijke zaken rondom de woningverkoop.

Makelaars in Kerkenveld vergelijken

Je hebt besloten je huis te verkopen. Een spannende stap! Belangrijk in dit proces is de keuze voor een geschikte makelaar. Niet elke makelaar is even geschikt voor iedere situatie.

 • Hoge verkoopopbrengst
 • Snelle verkoop
 • Persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met jouw type woning

Om je optimaal te kunnen begeleiden naar de keuze van de juiste makelaar, houden we bij Huis Verkopen lokale statistieken bij van alle makelaars binnen Kerkenveld. Op basis van jouw woning, situatie en wensen, koppelen we je aan de meest geschikte makelaar. Onafhankelijk en objectief, elke dag weer voor meer dan honderd mensen.

Vergelijk makelaars in Kerkenveld Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Kerkenveld

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Kerkenveld zijn € 515. Dit kan per makelaar verschillen, dus het is aan te raden om dit goed te vergelijken. Je kunt de makelaarstarieven opvragen bij lokale makelaars.

In Kerkenveld duurt het gemiddeld 56 dagen om een huis verkocht te krijgen. Dit is het gemiddelde, dus het kan in jouw specifieke situatie sneller of langer duren.

Elke verkoop is uniek en de hoogste verkoopprijs is afhankelijk van veel factoren. Vergelijk verschillende makelaars op basis van hun verkoopprestaties om te zien wie jouw huis voor de beste prijs kan verkopen. Ga naar makelaars vergelijken voor meer informatie.

In Kerkenveld zijn de gemiddelde makelaarskosten € 5.355. Het exacte bedrag kan variëren, dus voor een exacte berekening adviseren wij om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Door makelaars te vergelijken kun je gemiddeld € 1.125 besparen. Je krijgt hiermee inzicht in tarieven, dienstverlening en kwaliteiten van makelaars. Begin met vergelijken op de vergelijkingspagina.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen