Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Koekange

Wil je meer weten over de actuele stand van zaken op de huizenmarkt in Koekange? Je vindt hier up-to-date informatie over de woningverkoop; van gemiddelde vraag- en verkoopprijzen tot het aantal transacties in mei 2024. Een rijke bron aan relevante gegevens, handig voor een goed onderbouwde verkoopstrategie van je woning in Koekange.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Koekange

De gemiddelde verkoopprijs in Koekange is in de laatste 3 maanden € 554.429 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 794.857 euro. Deze getallen weerspiegelen de balans tussen vraag en aanbod op de vastgoedmarkt in de betreffende periode. Veranderingen zijn mogelijk, afhankelijk van het aantal beschikbare woningen voor verkoop, wat fluctueert door de seizoenen heen. Zie de grafiek onderaan voor de huidige tendensen:

Huizenprijzen in Koekange

Afgelopen 3 maanden

€ -123.000
€ 361.000
€ 845.000

Als je een indicatie wilt hebben van de verkoopprijs van je woning, is het nuttig om de gemiddelde waarde per vierkante meter in Koekange in acht te nemen. De makkelijkste manier om dit te berekenen: vermenigvuldig de oppervlakte van je huis met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Dit zal een algemeen beeld geven van hoe je verkoopproces zich kan ontwikkelen. De actuele huizenprijzen per vierkante meter zijn een goede indicatie. Hieronder volgt de grafiek met de recente verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter in Koekange:

Huizenprijzen in Koekange per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600
€ 2.600
€ 4.600

Prijsontwikkeling Koekange laatste 12 maanden

Volg jij als potentiële huizenkoper de ontwikkeling van de huizenprijzen in Koekange nauwlettend? Afgelopen maand werd een woning in Koekange gemiddeld verkocht voor € 554.429 euro. Hieronder presenteren we een overzicht van de prijsontwikkeling van de woningmarkt in Koekange over de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Koekange waard?

De waarde van jouw woning in Koekange is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Dit komt doordat de woningmarkt continu fluctueert als gevolg van invloeden vanuit zowel economische als sociale gebieden. Factoren zoals wijzigingen in rentepercentages, demografische trends en veranderingen in de lokale infrastructuur kunnen allemaal een impact hebben.

Het is raadzaam om een duidelijk beeld te hebben van de waarde van je woning. Een nauwkeurige taxatie kan je helpen bij het maken van belangrijke financiële beslissingen, zoals de verkoop van je woning of herfinanciering. Voor meer helderheid kun je een gratis waardebepaling door een gekwalificeerde makelaar overwegen.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou aan huis. Dit betekent dat je geen moeite hoeft te doen om ergens naartoe te gaan, de makelaar komt namelijk naar je toe. Zo heb je nauwelijks omkijken naar deze waardevolle stap in het verkoopproces - je kunt gewoon ontspannen in je eigen thuis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te zien dat de huizenprijzen per plaats kunnen variëren. Bijvoorbeeld, de kosten van een huis in Koekange laten soms een ander beeld zien dan de kosten van vastgoed in naburige steden en dorpen. Zelfs binnen dezelfde regio kunnen er discrepanties zijn. Dit toont aan dat elke locatie uniek is wat betreft de vastgoedcijfers en dat de markt in Koekange zich enigszins anders kan ontwikkelen dan je misschien zou verwachten.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Koekange

Op zoek naar een makelaar in Koekange om je huis te verkopen? Dat is een belangrijke keuze. Makelaars onderscheiden zich namelijk op meerdere fronten. Denk hierbij aan hun deskundigheid, ervaring, kostenstructuur en manier van communiceren. Het ligt aan jouw specifieke wensen en behoeften welke makelaar het beste bij je past.

De keuze voor een goede makelaar kan een groot verschil maken. Een bekwaam makelaar kan potentiële kopers beter aanspreken, realistische verkoopprijzen stellen en moeiteloos onderhandelen. Daarom is het verstandig om op onze website makelaars te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste makelaar in Koekange kiest.

Vergelijk makelaars in Koekange Of lees meer over makelaars in Koekange

Gemiddelde tarieven van makelaars in Koekange

Je vraagt je wellicht af waarom courtages zo belangrijk zijn bij het verkopen van een woning. De gemiddelde courtage van een makelaar in Koekange is 1,13%. Dit lijkt misschien een klein percentage, maar het komt neer op een bedrag van € 6.265 bij een gemiddelde verkoopprijs van € 554.429.

Om deze reden is het handig om te vergelijken welke verkoopmakelaars in Koekange en omgeving de beste voorwaarden en tarieven aanbieden. Elke makelaar heeft zijn eigen werkwijze, verkoopstrategie en aanpak, dus het kan nuttig zijn om contact op te nemen met verschillende makelaars. Zo krijg je een beter beeld over de kosten en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Koekange

In Koekange zijn er in totaal 820 koopwoningen. Merkwaardig genoeg staat telkens slechts een klein deel hiervan in de verkoop. Dit betekent dat er een mate van schaarste heerst. Als je jouw woning in Koekange te koop zet, hebt je dus een sterke positie. Er zijn simpelweg meer kopers dan verkopers, wat in het voordeel van de verkoper werkt.

Aantal verkochte woningen in Koekange

In de afgelopen 12 maanden is het aantal verkochte woningen in Koekange als volgt: 21. Deze cijfers omvatten zowel aanmeldingen (woningen die te koop zijn gezet) als transacties (woningen die daadwerkelijk zijn verkocht). Een gedetailleerde maandelijkse weergave hiervan zie je in de grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Koekange te verkopen?

Het verkopen van je huis in Koekange kan vrij uitdagend zijn. Buiten de reguliere zaken zoals prijsstelling en presentatie, bestaat de kans dat de kleinere gemeenschap een beperkter aantal potentiële kopers aantrekt. De locatie van de woning kan een factor zijn, evenals het feit dat mensen kiezen voor stedelijkere gebieden met meer voorzieningen.

Een mogelijke oplossing is om je te richten op de unieke karaktereigenschappen van wonen in Koekange en deze naar voren te brengen in je presentatie. Hierbij kan het goede hulpmiddel zijn om een lokale makelaar in te schakelen die bekend is met de omgeving en de doelgroep. Ook kun je je verkoopproces overzichtelijk maken door het inzien van het stappenplan. Door alle stappen van de verkoop duidelijk in kaart te brengen, kan je potentiële stress verminderen en de kans op een succesvolle verkoop vergroten.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We willen je op de hoogte stellen dat de woningcijfers van Koekange op deze pagina met uiterste zorg en precisie zijn samengesteld. De data is actueel en betrouwbaar, zodat je een helder beeld krijgt over de huidige huizenmarkt in deze regio. Het actueel houden van deze cijfers is voor ons extreem belangrijk. Daarom adviseren we je om regelmatig deze cijfers te raadplegen als je overweegt om op een strategisch moment je huis te verkopen.

Vergemakkelijk de verkoop van je huis

Huis Verkopen is er specifiek voor jou. Het is een handige online middel om de verkoop van je woning te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan onze gratis waardebepaling tool of de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Op deze manier vind je gegarandeerd de beste makelaar in Koekange. Bovendien kun je makelaarstarieven opvragen en zodoende veel geld besparen. Ons gebruiksvriendelijke stappenplan zorgt ervoor dat je weet wat je precies moet regelen voor de verkoop van jouw woning, zonder dat je een stap over het hoofd ziet. We zijn volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken. Door via Huis Verkopen jouw woningverkoop te regelen, ben je verzekerd van de beste deal bij alle lokale specialisten in Koekange.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen