Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Lemelerveld

Je wilt jouw huis verkopen in Lemelerveld? De lokale woningmarkt kan uitdagend zijn, gekenmerkt door variërende vraagprijzen per m2 en wisselende verkoopprijzen. Hier krijg je inzicht in relevante cijfers en statistieken om je te helpen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Lemelerveld

De gemiddelde verkoopprijs in Lemelerveld is in de laatste 3 maanden € 562.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 519.200 euro. Deze statische gegevens helpen je een duidelijk beeld te krijgen van de huidige marktomstandigheden. Inzicht in deze data kan je helpen een goed moment te vinden om je huis te verkopen. Bekijk de onderstaande grafiek voor een duidelijker beeld:

Huizenprijzen in Lemelerveld

Afgelopen 3 maanden

€ 302.000
€ 457.000
€ 612.000

In de aankomende grafiek krijg je een duidelijk overzicht van de ontwikkeling van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Lemelerveld over de afgelopen 3 maanden. Deze data schijnt licht op de verschillen tussen vraag- en verkoopprijs per vierkante meter die steevast ontstaan:

Huizenprijzen in Lemelerveld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.100
€ 3.500

Prijsontwikkeling Lemelerveld laatste 12 maanden

De woningmarkt in Lemelerveld is zeker niet statisch te noemen: de afgelopen 12 maanden heeft er een constante beweging plaatsgevonden. Daardoor kan het huis verkopen in deze periode zeker interessant zijn geweest.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand omvat verrassend genoeg een bedrag van € 562.250 euro. Laten we eens een kijkje nemen hoe de verkoopprijzen van de huizen zich in het afgelopen jaar hebben ontwikkeld:

Wat is mijn woning in Lemelerveld waard?

Het besluit om je huis in Lemelerveld te verkopen kan ingrijpend zijn, vooral als je onzeker bent over de potentiële opbrengst. De huidige conditie van de huizenmarkt speelt een grote rol in wat jouw woning kan opleveren. Inzicht in de geschatte waarde van je woning kan je helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Overweeg je de verkoop van je woning? Dan is het een slim idee om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Het zal je een duidelijk en realistisch beeld geven van wat je kunt verwachten. Op onze website kun je eenvoudig een gratis waardebepaling aanvragen.

Een waardebepaling door een makelaar omvat meestal een beoordeling van jouw woning en een vergelijking met soortgelijke woningen in Lemelerveld die recentelijk verkocht zijn. Houd er rekening mee dat de geschatte waarde per makelaar kan verschillen. Overweeg daarom om meerdere waardebepalingen aan te vragen, dit kan aangegeven worden bij het doen van de aanvraag.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarkt van Lemelerveld observeert, is het raadzaam deze ook te vergelijken met de markten van omliggende plaatsen. De verschillen in huizenprijzen kunnen variëren tussen deze gebieden. Door ook deze gemeenten te analyseren, verschaf je jezelf een helder en divers beeld van de vastgoedsituatie.

Van bijzondere waarde voor zowel kopers als verkopers is de prijsinformatie. Hieronder vind je twee grafieken die deze prijzen illustreren, zowel in totaal als per vierkante meter, in Lemelerveld en vergelijkbare steden:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Lemelerveld

Op de immer competitieve woningmarkt in Lemelerveld zijn er duidelijke verschillen in de prestaties van verkoopmakelaars. Niet alleen qua verkoopsnelheid en verkoopprijs, maar ook in het aantal wooneenheden dat ze verkopen en hoe lang ze er gemiddeld over doen. Als platform brengen wij al deze factoren in kaart, zodat je makkelijker een keuze kunt maken voor de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

De keuze van een geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken. Door de juiste makelaar te selecteren, kun je ervan uitgaan dat je woning sneller wordt verkocht en mogelijk zelfs voor een hogere prijs dan gemiddeld. Wij helpen je in je zoektocht naar die ideale makelaar, door alle relevante informatie overzichtelijk voor je op een rijtje te zetten.

Vergelijk makelaars in Lemelerveld Of lees meer over makelaars in Lemelerveld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Lemelerveld

Courtages klinken misschien ingewikkeld, maar feitelijk is het niets meer dan het percentage dat een makelaar vraagt over de verkoopprijs van jouw huis. In Lemelerveld ligt dit percentage gemiddeld op 1,09%. Houd hier dus rekening mee in jouw budgetplanning. Bij een gemiddelde verkoopprijs in Lemelerveld van € 562.250, betekent dit dat je, op basis van het gemiddelde courtagepercentage, ongeveer € 6.129 aan makelaarskosten mag verwachten.

Tips voor het selecteren van een makelaar voor de verkoop van jouw huis? Let zeker niet alleen op de courtage, maar bekijk ook de werkwijze, de verkoopstrategie en de klantervaringen van verschillende makelaars. Wil je graag een selectie van makelaars in Lemelerveld en omgeving zien die aansluit bij jouw voorkeuren? Op huisverkopen.nl kun je eenvoudig de juiste makelaar vinden. Weet dat courtage doorgaans pas verrekend wordt nadat de verkoop van jouw huis definitief is, dus bij de notaris.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Lemelerveld

Hoewel er in Lemelerveld een selectie aan woningen beschikbaar is voor sociale huur, moet je weten dat de grootste hoeveelheid woningen in dit dorp koopwoningen zijn. Als specifiek getal hanteren we 1529 als huidige aantal koopwoningen. Wellicht vind je het interessant om deze gegevens in overweging te nemen als je overweegt om je in Lemelerveld te vestigen.

Aantal verkochte woningen in Lemelerveld

In het afgelopen jaar heeft de woningmarkt in Lemelerveld een actieve periode doorgemaakt. Er zijn volop woningen in de verkoop geplaatst, wat duidt op een levendige interesse van eigenaren om hun woning te verkopen. Het daadwerkelijke aantal verkochte woningen (ofwel de transacties) valt te bekijken met de tag 26. Bekijk hieronder de grafiek over deze ontwikkelingen:

Ben je van plan jouw huis in Lemelerveld te verkopen?

Wanneer je van plan bent je huis in Lemelerveld te verkopen, komen er heel wat factoren bij kijken. Zo is een realistische waardebepaling door een makelaar aanvragen een belangrijke eerste stap om een helder beeld van de verwachte opbrengst te krijgen. Het opvragen van makelaarstarieven bij lokale makelaars en het aanvragen van een energielabel zijn andere zaken die belangrijk zijn voor een soepele verkoop.

Voor een gestructureerd en overzichtelijk proces van de verkoop van jouw huis in Lemelerveld kan een handig stappenplan uitkomst bieden. Hiermee heb je een duidelijk overzicht van iedere stap die je moet ondernemen en behoud je grip op het gehele proces. Hierdoor houd je gemakkelijk het overzicht en voorkom je dat je cruciale stappen in het verkoopproces over het hoofd ziet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De statistieken rondom de woningmarkt in Lemelerveld zijn constant in verandering. Daarom streven we ernaar om de cijfers op jouw scherm altijd actueel te houden. Deze bijgewerkte marktcijfers bieden je waardevolle informatie over de trends en ontwikkelingen in de lokale woningmarkt. Hiermee kun je handig inspelen op de huidige situatie en maak je goed geïnformeerde beslissingen over de verkoop van jouw woning.

Hoe HuisVerkopen.nl je helpt bij het regelen van je woningverkoop

Bij HuisVerkopen.nl willen we je ondersteunen bij elke stap van de verkoop van je woning. Onze website biedt praktische hulpmiddelen zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Zo helpen wij je om de best passende makelaar in Lemelerveld te vinden. Tevens is het mogelijk om makelaarstarieven op te vragen, waardoor je mogelijk kunt besparen op makelaarskosten. Ons stappenplan vertelt je overzichtelijk welke acties je moet ondernemen voor de verkoop van jouw woning, waarmee je voorkomt dat je essentiële stappen over het hoofd ziet. Kortom, HuisVerkopen.nl biedt alles wat je nodig hebt om de verkoop van je woning efficiënt en succesvol te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen