Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Lemele

De huizenmarkt in Lemele is in april 2024 in een boeiende fase. Veranderende woningprijzen en een variërend aantal transacties maken het voor woningverkopers interessant om de markt goed in de gaten te houden. Op deze pagina vind je handige statistieken en actualiteiten, zoals gemiddelde vraag- en verkoopprijzen, die je helpen een goed geïnformeerde beslissing te maken bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Lemele

De gemiddelde verkoopprijs in Lemele is in de laatste 3 maanden € 320.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 604.500 euro. Deze cijfers bieden een duidelijk beeld van de huidige woningmarkt in Lemele. Ze helpen je bij het op realistische wijze bepalen van de prijs van je huis als je besluit je huis te verkopen. De onderstaande grafiek geeft een helder overzicht van de marktcijfers:

Huizenprijzen in Lemele

Afgelopen 3 maanden

€ -461.000
€ 97.000
€ 655.000

Jouw woning verkopen in Lemele? Om een inschatting te maken van de vraagprijs, is het handig te kijken naar de waarde per m2. Vermenigvuldig het aantal m2 van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Lemele, en krijg een ruwe indicatie van wat je huis kan opbrengen. Benieuwd naar de huidige marktwaarde? Bekijk de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Lemele per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.800
€ 4.100
€ 4.300

Prijsontwikkeling Lemele laatste 12 maanden

De prijsevolutie van de huizen in Lemele kan je een idee geven van de algemene richting van de lokale vastgoedmarkt. Observeer deze trends zorgvuldig en laat de bewegingen je wijzen op mogelijkheden, zonder dat je overhaaste conclusies trekt.

Afgelopen maand lag de gemiddelde verkoopprijs in Lemele op € 320.000. Ontdek zelf de ontwikkeling binnen de huizenprijzen aan de hand van de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Lemele waard?

De waarde van jouw woning in Lemele hangt af van meerdere factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de staat van het onderhoud, de grootte van de woning en de locatie een prominente rol. Echter, het kan ook voorkomen dat recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving de prijs van jouw woning beïnvloeden. Het blijft dus interessant om deze gegevens te blijven volgen, aangezien deze een impact kunnen hebben op de woningwaarde.

Als je precies wilt weten wat jouw woning waard is, is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende optie. Dit geeft je een duidelijk beeld van de huidige marktwaarde van je woning. Het vormt een goed vertrekpunt, zowel als je van plan bent jouw woning te gaan verkopen, of wanneer je twijfelt en eerst de huidige waarde van jouw woning wilt inzien.

Met een gratis waardebepaling komt er een makelaar bij je thuis. Deze kijkt grondig naar je woning en houdt rekening met alle eigenschappen die jouw huis uniek maken. Een waardevaststelling door een professionele makelaar komt vaak dichterbij de realiteit dan een schatting op basis van internetgegevens. Daarnaast is deze service compleet kosteloos, een fijne bijkomstigheid in jouw overwegingsproces.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarkt bekijkt, is het belangrijk om je niet alleen op één plaats te focussen. Immers, de huizenprijzen kunnen aanzienlijk variëren tussen plaatsen, zelfs als ze in dezelfde regio liggen. Bijvoorbeeld, de prijzen rondom Lemele kunnen anders zijn dan die in Lemele zelf:

Om een helder beeld te krijgen van het huidige woningmarktklimaat, is het aan te raden ook naar de cijfers van andere gemeenten te kijken. De trends die uit de volgende grafieken naar voren komen, bieden een interessant inzicht in hoe Lemele zich verhoudt tot vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Lemele

Op Huis Verkopen hebben we een duidelijk beeld van de prestaties van de diverse makelaars in Lemele. Door onze uitgebreide kennis en vergevorderde statistieken over de verkoopsnelheid, verkoopprijs en het aantal verkochte woningen van iedere makelaar in Lemele, onderscheiden we ons van andere platformen. Ons hoofddoel is je helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze voor de makelaar die aansluit op jouw specifieke situatie en wensen.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan je enorm positief beïnvloeden. Niet alle makelaars zijn gelijk en iedere makelaar heeft zijn eigen sterke punten, waardoor het kiezen van een makelaar die bij jou past belangrijk is. Ons platform biedt jou de mogelijkheid om makelaars te vergelijken en zo de makelaar te vinden die het best aansluit bij jouw specifieke situatie en verwachtingen.

Vergelijk makelaars in Lemele Of lees meer over makelaars in Lemele

Gemiddelde tarieven van makelaars in Lemele

Wist je dat courtages van makelaars enorm kunnen variëren? Als je van plan bent een huis in Lemele te verkopen, is het belangrijk om hier goed op te letten. De gemiddelde courtage ligt in Lemele op 1,18%, maar keep in gedachten dat dit slechts een gemiddelde is, en individuele tarieven sterk kunnen verschillen.

Om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt, is het slim om veel tarieven op te vragen. Door deze stap te zetten, krijg je direct een goed beeld van de tarieven van verschillende makelaars in Lemele en omgeving. Bovendien helpt het om je te herinneren dat makelaarskosten slechts één aspect zijn. Het is ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de dienstverlening en eerdere prestaties van de makelaar, bijvoorbeeld door te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Lemele: € 320.000.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Lemele

In het pittoreske Lemele zijn er 453 koopwoningen. Wat bijzonder is, is dat er maar een fractie hiervan momenteel wordt aangeboden op de vastgoedmarkt. Dit maakt jouw woning aantrekkelijk voor potentiële kopers. Treed dus naar voren met je woning en laat deze uitzonderlijke kans niet aan je voorbijgaan.

Aantal verkochte woningen in Lemele

In de afgelopen 12 maanden hebben woningen in Lemele een bepaald pad doorlopen. Van het moment van aanmelding, tot het uiteindelijke sluiten van een transactie, elk huis heeft zijn unieke reis. Het aantal woningen dat daadwerkelijk verkocht is in Lemele, staat aangegeven met de tag 11. Hier volgt een overzichtelijke grafiek die de aanmeldingen en transacties per maand en jaar laat zien:

Ben je van plan jouw huis in Lemele te verkopen?

Wanneer je besluit jouw huis in Lemele te verkopen, zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld, het bepalen van de juiste vraagprijs, je woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteren om potentiële kopers te trekken, en natuurlijk ook de juridische en administratieve zaken getrouw behandelen. Het kan een complex proces zijn met meerdere taken die nauwkeurige aandacht vereisen.

Om de verkoop van je woning soepel te laten verlopen en te zorgen dat je niets vergeet, is het aan te bevelen een stappenplan bij de hand te hebben. De orde en structuur van een goed plan kan je helpen om alles bij te houden. Van het verkrijgen van een energielabel tot de selectie van een bekwaam verhuisbedrijf als je er een nodig hebt, een overzichtelijke aanpak kan je de controle geven die je nodig hebt om jouw woningverkoop tot een succes te maken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je huis te verkopen in Lemele, dan is het goed om te weten dat de huizenprijzen daar continu fluctueren. Daarom houden we op HuisVerkopen.nl de prijsontwikkelingen goed in de gaten. De vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen worden dagelijks bijgewerkt. Bij ons blijft je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Handige tools voor het verkopen van je woning

HuisVerkopen.nl is de plek waar je alles vindt om de verkoop van je woning in Lemele te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen en makelaars vergelijken. Maar dat is nog niet alles: je kunt er ook makelaarstarieven opvragen om kostenefficiënt te handelen. Via ons stappenplan krijg je een helder overzicht van wat er allemaal bij de verkoop van een woning komt kijken. En natuurlijk vergeten we de extra services niet. Je regelt eenvoudig een energielabel, een verhuizer, een ontruimer en nog veel meer. Registreer je op HuisVerkopen.nl en zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet bij de verkoop van je woning in Lemele.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen