Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Lieshout

De huizenmarkt in Lieshout is continu in beweging. Met de gegevens van april 2024, heb je inzicht in de meest recente woningmarktcijfers: zoals verkoopprijzen en het aantal transacties. Met deze kennis, kun je beter anticiperen op kansen wanneer je jouw huis wil verkopen in Lieshout.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Lieshout

De gemiddelde verkoopprijs in Lieshout is in de laatste 3 maanden € 481.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 598.750 euro. De afstand tussen deze twee cijfers kan een indicatie zijn van de onderhandelingsruimte die je in de praktijk kunt verwachten bij een huis verkopen in deze omgeving. Hieronder kun je het actuele overzicht van verkoopprijzen en vraagprijzen in de laatste drie maanden in Lieshout zien:

Huizenprijzen in Lieshout

Afgelopen 3 maanden

€ 90.000
€ 370.000
€ 649.000

Wanneer je een huis gaat verkopen, wil je een goede prijs krijgen. Daarbij is niet alleen de totale vraagprijs belangrijk, maar zeker ook de prijs per vierkante meter. In Lieshout ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 momenteel op € 3.319. Dit zegt veel over de waarde van je huis: je kunt de totale verkoopprijs hoog inschatten, maar als je veel vierkante meters aanbiedt kan de prijs per m2 juist laag uitvallen. Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest recente informatie over de huizenprijzen per m2. Bekijk hieronder de ontwikkelingen van de laatste drie maanden in een handige grafiek:

Huizenprijzen in Lieshout per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.800
€ 2.900
€ 4.000

Prijsontwikkeling Lieshout laatste 12 maanden

In Lieshout is de woningmarkt de afgelopen 12 maanden zeker in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 481.250 euro. Door te focussen op de marktbewegingen, krijg je een duidelijker beeld van deze ontwikkelingen. Hier is de grafiek die de veranderingen van de afgelopen 12 maanden weergeeft:

Wat is mijn woning in Lieshout waard?

De waarde van je huis in Lieshout is afhankelijk van verschillende variabelen. Denk bijvoorbeeld aan het soort woning waarin je woont, de oppervlakte van je huis, de huidige conditie ervan en de huidige stand van de markt. Elk van deze aspecten speelt een rol bij de bepaling van de totale waarde van je huis.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw thuis in Lieshout? Een indicatie is slechts een gok, maar echte duidelijkheid geeft een gratis waardebepaling door een makelaar. Met die informatie kun je een afgewogen besluit maken over het al dan niet verkopen van je woning.

Zo'n gratis waardebepaling door een makelaar begint met een grondige inspectie van je woning, gevolgd door een analyse van vergelijkbare objecten in de buurt die onlangs zijn verkocht. De makelaar pakt het professioneel aan en houdt rekening met allerlei aspecten. De zeer waardevolle kennis en ervaring van een makelaar zorgt voor een reële, betrouwbare waardebepaling van je woonst in Lieshout.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is goed om te weten dat de kenmerken van de woningmarkt per regio aanzienlijk kunnen variëren. Zo kunnen de gemiddelde huizenprijzen in gebieden rondom Lieshout aanzienlijk afwijken van die binnen de grenzen van deze plaats.

Door een brede blik te hanteren en huizenprijzen in een groter perspectief te bekijken, ontstaat een helder beeld van de huidige stand van de woningmarkt. Zo begrijp je beter hoe de lokale huizenprijzen zich tot elkaar verhouden.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Lieshout

Bij makelaars in Lieshout zien wij een breed scala aan prestaties en verkoopmethodes. Waar de ene makelaar uitblinkt in het snel verkopen van een woning, lukt het een andere makelaar vaak om een hogere verkoopprijs te behalen. Wij benadrukken dat iedere woning en situatie anders is, en dat het daarom belangrijk is om een makelaar te vinden die goed bij jou en jouw woning past.

De keuze van een makelaar kan een groot verschil maken in het verkoopproces van jouw woning. Met onze hulp kun je de verschillende makelaars vergelijken, en zo de meest geschikte kiezen. Ontdek hoe het maken van een weloverwogen keuze, je kan helpen om een beter resultaat te bereiken bij het verkopen van je woning in Lieshout.

Vergelijk makelaars in Lieshout Of lees meer over makelaars in Lieshout

Gemiddelde tarieven van makelaars in Lieshout

Misschien ben je jezelf nog aan het oriënteren, maar wist je dat courtages voor makelaars in Lieshout soms enorm kunnen verschillen? Deze kosten, vaak uitgedrukt in procenten van de verkoopprijs, kunnen variëren van de ene naar de andere makelaar. Gemiddeld ligt het tarief rond de 1,12% van de verkoopprijs. Met de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Lieshout, zijnde € 481.250, kan dat aardig oplopen.

Dus als je jouw woning wilt verkopen, let dan goed op de makelaarstarieven. Maar hoe kom je erachter welke tarieven makelaars in Lieshout rekenen? Het makkelijkste is om op tarieven te klikken. Dan kun je direct makelaarstarieven in de omgeving van Lieshout opvragen. De geselecteerde makelaars informeren je over hun tarieven, zodat je precies weet wat de kosten zijn en je deze goed kunt vergelijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Lieshout

In Lieshout zijn er 1396 koopwoningen, maar het aantal dat op dit moment te koop staat, is een klein percentage van dit totaal. Je kunt deze situatie in je voordeel gebruiken, want jouw huis zou nu zeker aandacht trekken in de huidige marktomstandigheden. Het is duidelijk het juiste moment om over de verkoop na te denken en kansen te benutten die zich aandienen.

Aantal verkochte woningen in Lieshout

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Lieshout een behoorlijk aantal woningen van eigenaar veranderd. Met de 25 succesvolle transacties, zien we een continue stroom van aan- en verkoop in dit gebied. Onder deze tekst vindt je de grafiek met alle aanmeldingen en transacties in Lieshout over de laatste 12 maanden:

Ben je van plan jouw huis in Lieshout te verkopen?

Ben je van plan om je huis in Lieshout te verkopen? Dan komt daar mogelijk meer bij kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Gelukkig kun je rekenen op de heldere richtlijnen van Huis Verkopen, die je aan de hand van een speciaal op maat gemaakt stappenplan helpen elk aspect van het verkoopproces grondig te regelen.

Wat je zeker niet mag overslaan, is het kiezen van een bekwame makelaar. Deze specialist kan je adviseren en assisteren bij het nemen van belangrijke beslissingen. Maar dat is zeker niet alles. Elke stap in het verkoopproces vraagt om zorgvuldigheid, gaande van het aanvragen van een energielabel tot het eventueel inschakelen van een verhuisbedrijf. Laat niets aan het toeval over en zorg voor een succesvolle verkoop van jouw woning in Lieshout!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In de voortdurend veranderende wereld van de huizenmarkt vormen de recentelijke statistieken van Lieshout een belangrijk aspect dat je wilt volgen. Wat zijn de gemiddelde vraagprijzen en hoe snel worden woningen verkocht? Je vindt hier de meest actuele gegevens betreffende dit dorp. Door het bijhouden van deze statistieken op onze website, weet je altijd waar je aan toe bent en kun je weloverwogen beslissingen nemen.

Extra diensten om je te helpen

Maar HuisVerkopen.nl heeft nog meer te bieden. Wil je meer weten over de verkoopkosten of ben je op zoek naar potentiële makelaars? Op onze site kun je alles te weten komen omtrent de tarieven bij verkoop en verschillende makelaars vergelijken. Daarnaast bieden we relevante informatie, zoals de waarde van je woning en of er een geldig energielabel aanwezig is. Ontdek talloze tips en tools om je verkoopproces aangenamer en succesvoller te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen