Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Made

Welkom, je bent op zoek naar informatie over de huizenmarkt in Made. Op deze pagina vind je actuele data over het verkopen van je woning, met feiten en cijfers up-to-date tot mei 2024. Hierbij kun je denken aan gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen tot transacties per jaar. Start je verkoopproces met de beste kennis van de lokale markt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Made

De gemiddelde verkoopprijs in Made is in de laatste 3 maanden € 371.280 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 457.482 euro. Deze cijfers veranderen constant, wat een juiste afspiegeling is van de levendige woningmarkt in deze regio. Hieronder vind je een grafiek die je een overzicht geeft van de trends in vraag- en verkoopprijzen:

Huizenprijzen in Made

Afgelopen 3 maanden

€ 53.000
€ 280.000
€ 507.000

Bij het inschatten van woningprijzen in Made spelen verschillende factoren een rol. Eén daarvan is de gemiddelde waarde per vierkante meter. Om inzicht te krijgen in de mogelijke verkoopprijs van je huis, is het zinvol om het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2. De uitkomst van deze berekening geeft een indicatie van de financiële opbrengst. Houdt er wel rekening mee dat dit een ruwe schatting is. Bij HuisVerkopen.nl volgen we de woningprijzen nauwgezet, dus we hebben altijd de meest actuele informatie over de prijzen per vierkante meter in Made. Bekijk de grafiek hieronder voor de exacte getallen van de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Made per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.200
€ 4.000

Prijsontwikkeling Made laatste 12 maanden

In de wereld van onroerend goed kan de prijs van een woning veel verklaren over de huidige beweging van de markt. Hetzelfde geldt voor Made; de fluctuatie in de gemiddelde verkoopprijs kan ons een inzicht geven in de bewegingen binnen de lokale woningmarkt.

In het licht hiervan is de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Made in de afgelopen maand een feit dat onze aandacht vraagt. Deze prijs komt uit op een bedrag van € 371.280. Kijk nu naar de bijgevoegde grafiek voor een visuele weergave van de prijsontwikkeling in het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Made waard?

De waarde van je woning in Made wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het soort woning, de grootte, de onderhoudstoestand ervan en de huidige situatie op de huizenmarkt. In een florerende markt is je huis bijvoorbeeld waarschijnlijk meer waard dan in een stagnerende markt. Al deze aspecten samen bepalen hoeveel je voor je huis kunt vragen.

Ben je nieuwsgierig wat je woning in Made waard is? Dan is het verstandig om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Met een waardebepaling krijg je een duidelijk beeld van wat jouw woning waard is. Op basis hiervan kun je een weloverwogen beslissing nemen over of je je woning wilt verkopen en voor welke prijs.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een eenvoudige en betrouwbare manier om de waarde van je huis te bepalen. De makelaar komt bij je thuis en neemt de kenmerken van je huis en de omgeving onder de loep. Bovendien is het mogelijk, en zelfs aan te raden, om meerdere waardebepalingen te laten uitvoeren bij diverse makelaars voor een nog accurater beeld.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Woningmarktcijfers variëren aanzienlijk afhankelijk van de plaats waar je kijkt. Zo laten bijvoorbeeld de regio's rondom Made andere prijstrends zien dan Made zelf. Deze ruimere blik op de huizenmarkt biedt een diepgaand inzicht in de actuele vastgoedcijfers.

Kijkend naar de onderstaande grafieken, krijg je meer duidelijkheid over hoe de prijsontwikkelingen in Made zich verhouden tot die in vergelijkbare gebieden:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Made

Op HuisVerkopen.nl houden we de prestaties van alle makelaars in Made nauwlettend in de gaten. Hierbij kijken we onder andere naar hoe snel ze woningen verkopen, welke makelaars een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen ze gemiddeld verkopen. Deze informatie gebruiken we om jou te helpen de meest geschikte makelaar te vinden door ze met elkaar te vergelijken.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan veel verschil maken. Niet alleen in hoe snel je woning wordt verkocht, maar ook in de uiteindelijke verkoopprijs. Door de prestaties van verschillende makelaars in Made met elkaar te vergelijken, krijg je een beter beeld van welke makelaar je het best kan ondersteunen bij jouw specifieke situatie.

Vergelijk makelaars in Made Of lees meer over makelaars in Made

Gemiddelde tarieven van makelaars in Made

Schenk aandacht aan de courtages bij de verkoop van je woning. Ken je het gemiddelde tarief dat makelaars in Made rekenen? Het is 1,15% van de verkoopprijs. De verkoopprijs van een gemiddeld huis in Made is € 371.280. Daardoor kom je bij 1,15% courtage uit op € 4.270. Bereken eerst wat de kosten voor jou zullen zijn en vergelijk de waarde van de diensten van de makelaar met deze kosten.

Wanneer je je huis wilt verkopen, is het beter om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt. Je overweegt immers om een deel van de verkoopwaarde uit te besteden. Het vergelijken van makelaars kan je daarbij helpen. Ga naar onze pagina om makelaars in Made te vergelijken en vind de beste match voor jouw specifieke behoeften. Haal het meeste uit jouw verkoopproces door de juiste partner te kiezen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Made

In Made zijn er in totaal 4048 koopwoningen. Hoewel dit een aanzienlijk aantal is, komt slechts een klein percentage hiervan telkens beschikbaar voor de verkoop. Voor jou als woningverkoper betekent deze schaarste een groter potentieel om je woning snel en tegen een aantrekkelijke prijs te verkopen.

Aantal verkochte woningen in Made

In het afgelopen jaar hebben veel huiseigenaren in Made de stap genomen om hun woning aan te melden voor verkoop. Het is interessant om te zien hoeveel aanmeldingen er daadwerkelijk hebben geresulteerd in een succesvolle verkoop. In de onderstaande grafiek wordt dit inzichtelijk gemaakt met de 83 geslaagde transacties:

Ben je van plan jouw huis in Made te verkopen?

Er komt bij het verkopen van je woning in Made meer kijken dan je wellicht in eerste instantie denkt. Allereerst zal de huidige woningwaarde van je huis vastgesteld worden, meestal door middel van een waardebepaling. Daarnaast zul je ook een strategie moeten uitstippelen met een goede makelaar om jouw pand voor de best mogelijke prijs te verkopen. En vergeet ook niet om een energielabel aan te vragen, potentiële kopers hechten hier waarde aan.

Om je te helpen bij dit proces, is het goed om een gestructureerd stappenplan te volgen. Het geeft je een duidelijk overzicht van wat je allemaal moet doen en in welke volgorde. Het stelt je in staat om het proces soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet. Check daarvoor dit praktische stappenplan voor de verkoop van je huis. Als je je goed voorbereidt en een plan volgt, dan is de verkoop van je huis in Made een stuk minder overweldigend. Efficiëntie is de sleutel!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Made zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Op Huis Verkopen zorgen we ervoor dat deze data continu bijgewerkt wordt, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends. Deze informatie is er niet alleen om je up-to-date te houden, maar voorziet je ook van waardevolle inzichten als je jouw woning op de markt wil zetten. Door deze gegevens te interpreteren, krijg je inzicht in hoe de markt zich beweegt, wat je kan helpen bij het maken van slimme beslissingen.

Wat biedt HuisVerkopen.nl voor de verkoop van jouw woning

Huis Verkopen ondersteunt je op tal van manieren bij de verkoop van je woning. Met onze handige tools, waaronder een gratis waardebepaling en een functie om makelaars te vergelijken, vind je makkelijk de beste lokale professionals. Je kunt zelfs makelaarstarieven opvragen waardoor je kunt besparen op makelaarskosten. Ons platform biedt eveneens een overzichtelijk stappenplan voor verkoop, waarin duidelijk wordt welke stappen je moet nemen om niets te missen. We bieden ook makkelijk te regelen aanvullende diensten aan zoals een energielabel, een verhuizer, een ontruimer en woningstyling.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen