Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Reusel

Als je overweegt je huis te verkopen in Reusel, dan vraag je je vast af hoe de woningmarkt er momenteel voorstaat. In april 2024 biedt deze pagina inzicht in de nieuwste vastgoedcijfers. Je vindt hier kerngegevens over bijvoorbeeld gemiddelde prijzen en recente transacties, die je helpen om een beeld te krijgen van de lokale huizenmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Reusel

De gemiddelde verkoopprijs in Reusel is in de laatste 3 maanden € 457.059 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 461.480 euro. Om dit in perspectief te plaatsen, is het handig om te visualiseren hoe deze nummers zich hebben ontwikkeld in een tijdspanne van 3 maanden. Voor een overzichtelijke presentatie van deze cijfers, hebben we een illustratieve grafiek opgesteld:

Huizenprijzen in Reusel

Afgelopen 3 maanden

€ 330.000
€ 421.000
€ 511.000

Bij het overwegen van woningprijzen, is het van vitaal belang om de waarde per vierkante meter te bekijken, vooral in een plek als Reusel. Via een eenvoudige rekensom, het aantal vierkante meters van jouw eigen woning vermenigvuldigd met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Reusel kan een indicatie bieden van de mogelijke opbrengst bij een verkoop. Om hier inzicht in te krijgen, introduceren we de onderstaande grafiek die de verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter van de afgelopen drie maanden in Reusel visualiseert:

Huizenprijzen in Reusel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 3.100
€ 3.800

Prijsontwikkeling Reusel laatste 12 maanden

In Reusel is de ontwikkeling van de huizenprijzen een duidelijke indicator van de markttrends. Deze bewegingen spiegelen zich veelal aan de landelijke gemiddelde prijsontwikkelingen, zonder daar specifieke voorspellingen aan te verbinden.

Gemeten over de afgelopen maand, lag de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Reusel op € 457.059 euro. De volgende grafiek brengt de ontwikkeling van deze prijzen over het laatste jaar in beeld:

Wat is mijn woning in Reusel waard?

De waarde van jouw woning in Reusel is geen statisch getal, maar een variabele die continu fluctueert. Dit komt door invloeden zoals veranderingen in de vastgoedmarkt, verbouwingen of upgrades aan je woning, en ontwikkelingen in de omgeving van je huis.

Om zekerheid te hebben over de actuele waarde van je woning, is het raadzaam om een objectieve beoordeling te krijgen. Een gratis waardebepaling uitgevoerd door een makelaar zorgt voor deze objectiviteit. Het voordeel van deze aanpak is dat je vervolgens met kennis van zaken je huis kunt verkopen en je zult worden gekoppeld aan een ervaren makelaar.

Wat ook fijn is, is dat een gratis waardebepaling aan huis wordt uitgevoerd. De makelaar neemt een kijkje in jouw huis, wat zorgt voor een nauwkeurige inschatting van de waarde. Dit geeft je een solide basis om je volgende stappen op te baseren, en dat is, gezien de belangrijkheid, uiterst waardevol.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wist je dat de prijs van een huis per plaats kan variëren? Dit is duidelijk zichtbaar als je de woningmarkt in Reusel bekijkt. Hier ontdek je dat de prijzen enigszins afwijken van de richtprijzen in naburige gemeentes. Het is boeiend om te zien hoe de prijzen in Reusel op hun eigen unieke manier bewegen. Dit geeft aan dat de lokale factoren en omstandigheden een belangrijke rol kunnen spelen in de prijsbepaling van woningen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Reusel

Bij Huis Verkopen zijn we volledig gericht op de woningmarkt in Reusel. Dit betekent dat we nauwelettes de prestaties van makelaars bijhouden, zoals hoe snel zij woningen verkopen, wat de gemiddelde verkoopprijs is en hoeveel huizen zij verkopen. Aan de hand van deze informatie kunnen we je helpen om de meest geschikte makelaar in Reusel te vinden.

Door ons unieke vergelijkingssysteem krijg je een helder beeld van welke makelaar het beste bij jou past. Hierdoor kun je mogelijkerwijs sneller je woning verkopen, of misschien zelfs tegen een hogere prijs. Het is in je eigen belang om een makelaar te kiezen die goed aansluit bij jouw behoeftes en wensen.

Vergelijk makelaars in Reusel Of lees meer over makelaars in Reusel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Reusel

De gemiddelde courtage van een makelaar in Reusel ligt rond 1,09% van de verkoopprijs. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 457.059, je al gauw € 4.982 kwijt bent aan makelaarskosten. Houd er rekening mee dat dit enkel het gemiddelde is; tarieven variëren sterk per makelaar en zijn daarnaast ook afhankelijk van de diensten die worden geleverd.

Voor het verkopen van je huis, adviseer ik dat je de makelaarstarieven vergelijkt alvorens een makelaar te kiezen. Besteed ook tijd aan het inwinnen van informatie over de ervaring en reputatie van de makelaar. Bedenk dat een goedkope makelaar misschien niet altijd de beste keuze is. Het is immers belangrijk om een makelaar te vinden die actief is, een goed netwerk heeft, en jouw belangen het best kan behartigen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Reusel

In Reusel bevinden zich momenteel 2928 koopwoningen. Iedere woning kan verschillende bestemmingen hebben: het kan je persoonlijke thuis zijn, maar je zou de woning ook kunnen verhuren aan derden, of je kunt het gebruiken als investeringspand voor de toekomst. Zowel de keuze van bestemming als de verkoop van jouw woning, zijn belangrijke stappen die velen maar één keer in hun leven zetten. Zorg dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden die er in Reusel zijn.

Aantal verkochte woningen in Reusel

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Reusel een aantal interessante bewegingen gemaakt. Tussen de aanmeldingen van huizen die gereed zijn voor verkoop en de werkelijke transacties van verkochte woningen, vertelt de markt ons een duidelijk verhaal. Het exacte aantal verhandelde woningen, oftewel transacties, in Reusel bedraagt 74. Laten we een kijkje nemen naar de details van deze verkoopaantallen:

Ben je van plan jouw huis in Reusel te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Reusel zijn er diverse aspecten waar je rekening mee moet houden. Het begint allemaal met het stellen van de juiste verkoopprijs, wat je kunt doen door een waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Om zo succesvol mogelijk te zijn, is het ook noodzakelijk dat je je grondig voorbereidt op het verkoopproces. Dit kan variëren van het verbeteren van je huis om de woningwaarde te verhogen, tot het aanvragen van het energielabel. Het is ook belangrijk om een goede makelaar te vinden, want die persoon kan een enorme impact hebben op het verkoopresultaat.

Het kan handig zijn om een stappenplan te volgen bij het verkopen van je huis in Reusel. Dit stappenplan ondersteunt je bij het navigeren door het verkoopproces, van waardebepaling tot het aanvragen van adviezen over verkooptarieven. Dankzij een overzichtelijk stappenplan kan je op een efficiënte manier de verkoop van je huis aanpakken. U kan dit stappenplan gemakkelijk vinden op de pagina handig stappenplan voor de verkoop van je huis. Zo kan je verzekerd zijn van een goed georganiseerde en succesvolle woningverkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wonen in het bruisende Reusel brengt altijd iets nieuws met zich mee, ook als je kijkt naar de woningmarkt. De woningmarktcijfers in Reusel zijn voortdurend in beweging en veranderen regelmatig. Daarom houden wij de statistieken rondom deze marktcijfers in Reusel steevast actueel op deze site. Je vindt hier up-to-date cijfers die een duidelijk beeld geven van de huidige marktsituatie, de waarde van woningen en verkoopprijzen. Deze informatie kan je gebruiken bij je beslissingen rondom huisverkoop en helpt je om geïnformeerde keuzes te maken.

Ontdek de voordelen van Huis Verkopen

Ondersteuning bij de verkoop van je woning nodig? HuisVerkopen.nl is bij uitstek het online platform waar je terecht kunt. Zo kun je door middel van onze gratis tool eenvoudig de waardebepaling van je woning opvragen of makelaars vergelijken om de beste match voor jouw verkoopdoelen in Reusel te vinden. Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Ons stappenplan gidst je probleemloos door het gehele verkoopproces. Dankzij deze pakket van tools en informatie ben je in staat de verkoop van je woning op een slimme, moderne manier te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen