Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hoogeloon

Op de huizenmarkt in Hoogeloon heb je behoefte aan de meest actuele vastgoedcijfers. Zo kun je effectief je huis verkopen. In april 2024 zijn er verschillende factoren die invloed hebben op vraag en aanbod, verkoopprijzen en het aantal transacties.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hoogeloon

De gemiddelde verkoopprijs in Hoogeloon is in de laatste 3 maanden € 991.666 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 428.750 euro. Deze getallen veranderen voortdurend, aangezien het aanbod en de vraag op de huizenmarkt fluctueren. Prijzen worden dus beïnvloed door het aantal beschikbare woningen in een gegeven tijdspa. Bereid je voor op de volgende grafiek die deze prijzen en hun ontwikkeling over de afgelopen 3 maanden illustreert:

Huizenprijzen in Hoogeloon

Afgelopen 3 maanden

€ -1.001.000
€ 20.000
€ 1.042.000

In de onderstaande grafiek wordt het beeld van de woningmarktcijfers in Hoogeloon over de afgelopen 3 maanden uitgelicht. Je ziet er de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Hoogeloon, zodat je een duidelijk overzicht hebt van de recente ontwikkelingen in dit gebied. Dit kan een waarde vol inzicht zijn in de huidige markt:

Huizenprijzen in Hoogeloon per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 0
€ 2.800
€ 5.500

Prijsontwikkeling Hoogeloon laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Hoogeloon zeker niet stilgestaan. Veranderingen in deze prijzen kunnen worden opgemaakt uit de officiële woningmarktcijfers.

Om een indicatie te geven: de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Hoogeloon afgelopen maand was € 991.666 euro. Bekijk de gedetailleerde trends in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Hoogeloon waard?

De woningwaarde in Hoogeloon verandert continu. Dit komt door tal van factoren zoals vraag en aanbod, economische trends en de algemene staat van de woning. Zo kan een gerenoveerde woning meer waard worden, terwijl een oud pand juist in waarde kan dalen.

Het is van belang om duidelijkheid te krijgen over de actuele waarde van je woning. Dit geeft inzicht in de financiële mogelijkheden van een eventuele verkoop of herfinanciering. Gelukkig kan dit eenvoudig door een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar.

Deze waardebepaling vindt plaats aan huis, wat het jou gemakkelijker maakt. Je hoeft geen moeilijke berekeningen te doen of complexe marktanalyses te maken, dat doet de makelaar voor je. Dit maakt het proces van het bepalen van de woningwaarde toegankelijk en efficiënt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het blijft interessant om de variatie in huizenprijzen per locatie te observeren. Zo hebben de huizen in het dorp Hoogeloon net weer een andere prijsstelling dan in de nabijgelegen plaatsen. Het is niet enkel de gemiddelde verkoopprijs die er toe doet, ook de gemiddelde prijs per vierkante meter kan veel inzicht geven. Dit verschil in huizenprijzen kan handig zijn om te weten, of je nu overweegt om te kopen, te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Hoogeloon

Bij Huis Verkopen houden we nauwlettend de statistieken van makelaars in Hoogeloon bij. Van verkoopsnelheid tot gemiddelde verkoopprijs, we weten welke makelaars er bovenuit springen. Hierdoor kunnen we je helpen bij het vinden van de meest passende makelaar in Hoogeloon voor je situatie.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan namelijk een flink verschil kan maken. Het kan bijdragen aan de snelheid waarmee je woning verkocht wordt en zelfs invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs. Maar vergeet niet, het is verstandig om altijd informatie in te winnen bij verschillende makelaars zodat je goed kan vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hoogeloon Of lees meer over makelaars in Hoogeloon

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hoogeloon

Een belangrijk aspect bij het verkopen van je huis zijn de courtages van makelaars. Wist je dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogeloon 1,12% procent bedraagt? Dat lijkt misschien niet veel, maar met een gemiddelde verkoopprijs van € 991.666 euro, kan dit bedrag al snel oplopen. En dan zijn de opstartkosten voor het in de verkoop plaatsen van je woning nog niet eens meegerekend.

Daarom is ons advies om voor het kiezen van een makelaar, eerst echt goed de tarieven en voorwaarden te vergelijken. Om je hierbij te helpen, kun je via deze link de tarieven bij makelaars in Hoogeloon en omgeving opvragen. Hier ontvang je direct informatie van de makelaars over hun verkooptarieven. Zo voorkom je verrassingen en kun je een weloverwogen beslissing maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hoogeloon

In het rustieke Hoogeloon is een select aantal koopwoningen te vinden. Deze woningen hebben de functie van een thuis voor de gelukkige eigenaren, maar kunnen ook ingezet worden als verhuurwoningen. Jouw keuzes bij de zoektocht naar een koop- of huurwoning in dit dorp kunnen wat beperkt zijn, gezien slechts een fractie van het totaal aantal van 746 koopwoningen beschikbaar is voor aankoop of verhuur.

Aantal verkochte woningen in Hoogeloon

In de afgelopen 12 maanden hebben zich in Hoogeloon zowel aanmeldingen als transacties afgespeeld. Het overzicht van aanmeldingen geeft inzicht in het aantal woningen dat werd aangeboden. Met 13 uitgevoerde transacties, krijgen we zicht op de hoeveelheid daadwerkelijk verkochte huizen. Bekijk de details in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Hoogeloon te verkopen?

Ben je van plan om je huis in Hoogeloon te verkopen? Dan is het belangrijk om dit proces zorgvuldig aan te pakken. Aan de hand van het stappenplan op onze website krijg je inzicht in je road to succes. Dit plan helpt je bij het regelen van alle zaken die komen kijken bij de verkoop van je huis, zoals het bepalen van de juiste verkoopprijs en het selecteren van een geschikte makelaar.

Niets is zo belangrijk als het kiezen van een goede makelaar, dit is namelijk de persoon die je helpt gedurende het gehele proces. Het stappenplan van Huis Verkopen biedt je hier handige tips voor. Daarnaast ondersteunt het stappenplan je bij andere belangrijke aspecten van het verkoopproces zoals het regelen van een energielabel en eventueel een verhuisbedrijf. Kies zorgvuldig, want de verkoop van je woning is een grote stap.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Vastgoeddata Hoogeloon is hier op Huis Verkopen met nauwkeurigheid samengesteld en wordt steevast actueel gehouden. De overzichten en cijfers die je hier tegenkomt, geven je een betrouwbaar en helder beeld van de woningmarkt in Hoogeloon. Of je nu al van plan bent om je woning te verkopen, of enkel de markt bestudeert om het juiste moment te kiezen, deze gegevens zijn een waardevol startpunt.

Huis Verkopen, de makkelijke manier

Zie je op tegen het verkopen van je huis door al het regelwerk dat erbij komt kijken? Huis Verkopen is er speciaal om dat proces voor jou te stroomlijnen. Zo kun je op onze site heel eenvoudig een waardebepaling aanvragen of lokale makelaars vergelijken om de beste keuze te maken. Maak gebruik van het heldere stappenplan zodat geen enkel detail van de verkoop over het hoofd wordt gezien. Ook het regelen van bijvoorbeeld een energielabel of het vinden van een verhuizer is zo gepiept met Huis Verkopen. Je behoudt het overzicht en kunt vertrouwen op een soepele verkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen