Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Duizel

Als je je huis in Duizel wilt verkopen, dan zijn er momenteel interessante kansen. De huizenmarkt in Duizel is in de loop van februari 2024 veranderd en dat biedt voordelen. Op deze pagina vind je up-to-date statistieken en cijfers over woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in Duizel.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Duizel

De gemiddelde verkoopprijs in Duizel is in de laatste 3 maanden € 798.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 707.727 euro. Deze getallen laten een duidelijk beeld zien van de huidige woningmarkt in dit gebied. Voor een visueel overzicht van deze huizenprijzen, bekijk de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Duizel

Afgelopen 3 maanden

€ 380.000
€ 614.000
€ 848.000

Als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt van Duizel, dan is het waardevol om te kijken naar de prijs per m2. Deze factor geeft inzicht in de waarde van de ruimte die je krijgt voor je geld. Momenteel ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Duizel op € 3.803. Hieronder zie je een grafiek met de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Duizel:

Huizenprijzen in Duizel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900
€ 3.000
€ 5.100

Prijsontwikkeling Duizel laatste 12 maanden

In Duizel zijn de woningprijzen in de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. Er is geen specifiek patroon te trekken uit de fluctuaties, maar elke verandering heeft invloed op de gemiddelde verkoopprijs.

Vorige maand lag de gemiddelde verkoopprijs in Duizel op € 798.000 euro. Voor een duidelijk overzicht van de prijstrends in de afgelopen 12 maanden, raadpleeg de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Duizel waard?

De waarde van jouw woning in Duizel is afhankelijk van een scala aan factoren. Zo speelt de grootte van je huis, het aantal slaapkamers, de staat van onderhoud, de kwaliteit van de buurt en de recente prijsontwikkelingen in de lokale vastgoedmarkt een enorme rol. Deze factoren bepalen samen de marktwaarde van jouw huis.

Mocht je benieuwd zijn naar de exacte waarde van jouweigendom in Duizel, dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar zeker uitkomst bieden. Of je nu daadwerkelijk overweegt om je huis te verkopen of gewoon een duidelijk beeld wenst van de huidige waarde, een waardebepaling vormt een uitstekend vertrekpunt. Dit kan eenvoudig worden aangevraagd door een waardebepaling in te vullen.

Bij een gratis waardebepaling zal een verkoopmakelaar bij je thuis komen om jouw pand te evalueren. Niet alleen krijg je hiermee inzicht in de waarde van je woning, maar je krijgt ook te horen hoe je deze eventueel kunt verhogen. Dit is bovendien volledig kosteloos, wat altijd een fijne bijkomstigheid is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huizenmarkt is een complex geheel, waarbij de woningprijzen niet enkel fluctueren in de loop van de tijd, maar ook significant variëren van plaats tot plaats. De prijsschommelingen in de omgeving van Duizel, bijvoorbeeld, wijken mogelijk af van die in Duizel zelf.

Om een holistisch beeld te vormen van de huidige woningmarkt, is het nuttig om de prijzen in verschillende gemeenten te vergelijken. Hieronder volgen twee grafieken die een overzicht geven van de gemiddelde verkoopprijzen, zowel totaal als per vierkante meter, in Duizel en omliggende plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Duizel

Waarom zou je kiezen voor een bepaalde makelaar in Duizel? Deze vraag klinkt simpel, maar er is eigenlijk geen eenduidig antwoord. Makelaars verschillen namelijk op veel manieren, variërend van de kennis van de lokale markt tot aan de aangeboden verkoopstrategieën en de prijs voor hun diensten.

Het kiezen van een goede makelaar kan een groot verschil maken. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij onderhandelingen, een optimale verkoopprijs bepalen en zorgen voor maximale zichtbaarheid onder potentiële kopers. Maak een weloverwogen keuze door verschillende makelaars in Duizel en omgeving te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Duizel Of lees meer over makelaars in Duizel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Duizel

Let op, courtages kunnen flink variëren tussen makelaars in Duizel. Het gemiddelde tarief dat een makelaar in deze regio hanteert, ligt rond de 1,09% van de verkoopprijs. Voor een woning met een gemiddelde verkoopprijs van € 798.000, betekent dit dat de kosten bij een gemiddelde courtage neerkomen op € 8.698. Het is dus belangrijk om je bewust te zijn van deze tarieven voordat je een makelaar in de arm neemt.

Bij het kiezen van een makelaar is het verstandig om niet alleen naar het courtage percentage te kijken, maar ook naar eventuele opstartkosten. De meeste makelaars rekenen deze kosten om je woning überhaupt in de verkoop te plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan welke diensten er binnen het courtage vallen. Denk hierbij aan fotografie, promotie en bezichtigingen. Informeer dus goed bij jouw mogelijke makelaars naar hun tarieven en services voordat je een keuze maakt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Duizel

Als je een blik werpt op de huizenmarkt in Duizel zie je snel dat, ondanks de aanwezigheid van enkele sociale huurwoningen, het merendeel bestaat uit koopwoningen. En dat is een feit dat met het blote oog onmogelijk te negeren is. Het exacte aantal koopwoningen in Duizel staat op dit moment op , wat weergeeft dat kopers in Duizel zeker niet tekort komen wanneer het aankomt op het zoeken van beschikbare woningen.

Ben je van plan jouw huis in Duizel te verkopen?

Het verkopen van je huis in Duizel kan een enorme uitdaging zijn. De lokale vastgoedmarkt kan volatiel zijn en de juiste prijs vaststellen voor jouw woning is vaak een lastige taak. Daarbij komt de competitie van andere huizen die ook te koop staan. Het vinden van een effectieve manier om jouw huis op te laten vallen tussen deze andere huizen kan een flinke hindernis zijn.

De sleutel tot een succesvolle verkoop is het inhuren van een goede verkoopmakelaar. Deze kan je helpen bij het navigeren door het hele proces, inclusief het bestuderen van de markt, het prijzen van je huis en het tot de verbeelding brengen van mogelijke kopers. Voor een gedetailleerd overzicht van de stappen die je moet nemen bij het verkopen van je huis, kun je het stappenplan bekijken. Het zal je helpen om zowel grote als kleine taken te managen, van het regelen van een energielabel tot het regelen van een verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt je huis te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de immer wijzigende huizenprijzen in Duizel. Gelukkig wordt op HuisVerkopen.nl de prijsontwikkeling actueel gehouden. Hier kun je terecht voor de meest recente informatie over vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen en meer. Zo heb je altijd een realistisch beeld van de markt.

Waarom HuisVerkopen.nl jouw verkoophulp is

Met de tools van HuisVerkopen.nl in handen, bereid je de verkoop van je woning optimaal voor. Denk aan onze gratis waardebepaling of de mogelijkheid om lokale makelaars te vergelijken. Het opvragen van makelaarstarieven kan je flink op kosten besparen. En met ons praktische stappenplan weet je precies wat er geregeld moet worden voor de verkoop van jouw woning in Duizel. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal en laat je niets aan het toeval over.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen