Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vessem

Sta je op het punt je woning in Vessem te verkopen? Het kennen van de huidige staat van de woningmarkt kan je helpen bij je beslissingen. Op februari 2024 biedt het overzicht op deze pagina je de meest recente vastgoedcijfers en markttrends; van gemiddelde vraagprijzen tot het aantal transacties, specifiek voor Vessem om woningverkopers zoals jij te ondersteunen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vessem

De gemiddelde verkoopprijs in Vessem is in de laatste 3 maanden € 960.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 598.000 euro. Als je van plan bent om je huis in Vessem te verkopen, is het nuttig om deze cijfers in je achterhoofd te houden. Ze kunnen je immers een idee geven van wat je kunt verwachten. Hieronder vind je de onderstaande grafiek voor een visuele weergave van deze vastgoedcijfers:

Huizenprijzen in Vessem

Afgelopen 3 maanden

€ -363.000
€ 323.000
€ 1.010.000

De volgende grafiek laat duidelijk de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Vessem zien, over de afgelopen 3 maanden. Deze informatie verschaft inzicht in de huidige stand van zaken van de lokale vastgoedmarkt. Hierdoor krijg je een goed overzicht, waarnaar zowel kopers als verkopers op zoek zijn in deze periode:

Huizenprijzen in Vessem per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -200
€ 2.000
€ 4.300

Prijsontwikkeling Vessem laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Vessem bewegingen laten zien. In die periode is er een schommeling zichtbaar geweest in de verkoopprijzen van huizen.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Vessem afgelopen maand was € 960.000. Hieronder tref je de recente vastgoedcijfers aan:

Wat is mijn woning in Vessem waard?

De waarde van je huis in Vessem wordt bepaald door verschillende facetten. Hieronder vallen het soort woning, de omvang, de conditie van het huis en de huidige trends op de woningmarkt. Van alle variabelen is de marktsituatie het meest bepalend, omdat deze constant fluctueert en direct invloed heeft op de woningwaarde.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis in Vessem precies waard is? Idealiter schakel je een expert in voor een gratis waardebepaling. Het uitvoeren van een gratis waardebepaling schept namelijk helderheid, zodat je een juiste beslissing kunt nemen over het wel of niet te koop aanbieden van je huis.

Een kosteloze waardebepaling door een makelaar is een gestructureerd proces. Hierbij bekijkt de makelaar onder andere de woningspecificaties, de staat van het huis en de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat je een accurate en realistische waardevaststelling van je huis krijgt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarktcijfers van Vessem bekijkt, krijg je een specifiek beeld van de lokale huizenprijzen. Echter, als je hier een nauwkeuriger beeld van wilt hebben, is het verstandig om ook de omliggende plaatsen mee te nemen in je onderzoek.

Vergelijkbare dorpen en steden kunnen verrassende verschillen in de huizenprijzen vertonen. Dit verbreedt dus je perspectief op de huidige staat van de woningmarkt. In de onderstaande grafieken worden deze inzichten in beeld gebracht:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Vessem

De keuze voor een geschikte makelaar in Vessem kan flink wat voeten in de aarde hebben. Je wilt immers de best presterende makelaar voor de verkoop van je huis, en mijn ervaring leert dat er aanzienlijke verschillen tussen makelaars kunnen bestaan. Variërend van hun tarieven, tot de persoonlijke service die ze bieden en de snelheid waarmee ze een huis weten te verkopen.

Daarom is het van belang om een goed geïnformeerde keuze te maken. De keuze voor een makelaar kan namelijk een grote invloed hebben op hoe vlot en soepel je huis verkocht wordt. Vergelijk daarom altijd verschillende makelaars voordat je een definitieve keuze maakt. Door op makelaars te vergelijken, zet je een belangrijke stap naar een succesvolle verkoop van je huis in Vessem.

Vergelijk makelaars in Vessem Of lees meer over makelaars in Vessem

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vessem

Aandacht voor courtages kan je veel geld besparen als je jouw huis wilt verkopen. In Vessem werken veel makelaars met een gemiddeld courtagepercentage van 1,11%. Dit percentage berekenen ze over de uiteindelijke verkoopprijs van je huis. Stel dat de gemiddelde verkoopprijs in Vessem € 960.000 is, dan zouden je makelaarskosten uitkomen op € 10.656.

Als je overweegt je huis te verkopen, let dan op het verschil tussen vast en variabel courtage. Bij een vast courtage betaal je ongeacht de verkooprijs altijd hetzelfde, terwijl bij een variabel courtage de kosten stijgen naarmate de verkoopprijs hoger is. Je kunt makelaarstarieven en meer op deze pagina vergelijken. Met eerlijke vergelijkingen, gebaseerd op jouw voorkeuren, vind je de beste makelaar voor je situatie.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vessem

In Vessem telt men een flink aantal koopwoningen, precies om exact te zijn. Ondanks dit hoge aantal, staat er momenteel maar een fractie van deze woningen te koop. Dit betekent dat je huis nu absoluut de aandacht van potentiële kopers zal trekken, vanwege het beperkte huidige aanbod. Dus, als je overweegt om te verkopen, is dit wellicht het ideale moment.

Ben je van plan jouw huis in Vessem te verkopen?

In de wereld van woningverkoop geldt: goed voorbereid staat klaar voor succes, vooral als je jouw huis in Vessem wilt verkopen. Denk bijvoorbeeld aan zaken als een reële waardebepaling door een makelaar aanvragen en het tijdig energielabel aanvragen. Het is ook belangrijk om een goede makelaar te vinden die lokaal actief is, goed bekend is met de woningmarkt in Vessem en die voor jouw duurste bezit de beste prijs kan onderhandelen.

Om beter grip te krijgen op het hele verkoopproces van je huis, is het handig om een stappenplan te volgen. En laat dat nou net hetgeen zijn dat HuisVerkopen.nl je biedt: een compleet en praktisch stappenplan voor de verkoop van je huis. In dit plan kan je alle benodigde actiepunten en ook mogelijke aandachtspunten vinden, waarmee je effectief je huis in Vessem kunt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De fluctuaties in de cijfers van de huizenmarkt in Vessem zijn vrijwel constant. Deze veranderingen worden door ons op de voet gevolgd en geactualiseerd voor je op onze site. Wat maakt deze informatie nu zo praktisch? Nou, kennis van de huidige toestand van de huizenmarkt in Vessem kan je helpen bij het maken van beslissingen over het kopen of verkopen van een huis. Dit inzicht kan ook van pas komen bij het voeren van onderhandelingen.

Zorgvuldig voorbereiden op de huisverkoop

De website HuisVerkopen.nl is een goudmijn aan informatie die je zal assisteren bij het verkopen van je huis. Informeer jezelf over mogelijke verhuisdoelen en de kosten die deze met zich meebrengen. Op zoek naar een makelaar die aansluit bij jouw behoeften? Vergelijk makelaars eenvoudig door middel van onze vergelijkingstool. Zo krijg je greep op de verkoop van je huis en zorg je ervoor dat je de beste deal krijgt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen