Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hapert

In februari 2024 ervaar je een levendige woningmarkt in Hapert. Dit dorp in de Brabantse Kempen is in trek en dat merk je aan de vraagprijzen en het aantal transacties. Bekijk de waardevolle statistieken en vastgoedcijfers voor een goed beeld bij het verkopen van je huis in Hapert.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hapert

De gemiddelde verkoopprijs in Hapert is in de laatste 3 maanden € 463.256 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 509.000 euro. Deze prijzen geven de huidige status van de vastgoedmarkt in Hapert weer. Analyseer het verschil tussen deze prijzen om een beter inzicht te krijgen in de marktverwachtingen. De informatie in de onderstaande grafiek zal je een nog beter beeld geven:

Huizenprijzen in Hapert

Afgelopen 3 maanden

€ 240.000
€ 399.000
€ 559.000

In de komende grafiek krijg je een helder beeld van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Hapert gedurende de laatste 3 maanden. Deze inzichtelijke grafiek laat je precies zien welke prijzen per vierkante meter je kunt verwachten als je op de huidige Hapertse woningmarkt opereert:

Huizenprijzen in Hapert per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.100
€ 3.300
€ 3.500

Prijsontwikkeling Hapert laatste 12 maanden

In Hapert zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. De exacte richting van deze beweging varieert en opvallende factoren blijven ongemoeid. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 463.256 euro. Kijk onderstaand voor een gedetailleerde weergave van deze trends:

Wat is mijn woning in Hapert waard?

De woningmarkt is continu in beweging en daarmee verandert ook de waarde van jouw woning in Hapert met regelmaat. Factoren zoals vraag en aanbod, de economische situatie en ontwikkelingen in de buurt kunnen dit beïnvloeden. Omdat het soms lastig is om deze veranderingen bij te houden, kan het slim zijn om je hierin te laten bijstaan.

Het is begrijpelijk dat je, als potentiële verkoper, graag de beste prijs voor je woning wilt ontvangen. Daarom is het verstandig om duidelijkheid te krijgen over de huidige waarde van je woning. Een gratis waardebepaling aanvragen kan een goede oplossing zijn om deze duidelijkheid te krijgen. Hiervoor kun je een afspraak maken via deze pagina.

Een gratis waardebepaling vindt plaats aan huis, waardoor het je weinig rompslomp kost. Je hoeft geen tijd vrij te maken om naar een kantoor te gaan of online formulieren in te vullen. Bovendien geeft een waardebepaling aan huis een nauwkeuriger beeld, omdat de makelaar de situatie ter plaatse kan beoordelen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is altijd in beweging en de cijfers kunnen sterk variëren per locatie. Het valt op dat de huizenprijzen in de omgeving van Hapert fluctueren en dit is een afspiegeling van de algemene trend.

Als je de huizenprijzen van Hapert naast die van naburige gemeenten legt, krijg je een helder beeld van de huidige marktsituatie. Zo kan je zien hoe de woningwaarden zich tot elkaar verhouden.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hapert

Ontdek de variatie in de prestaties van verkoopmakelaars in Hapert. Wij houden de cijfers bij, varierend van snelheid van woningverkoop tot de behaalde verkoopprijzen. Elk detail geeft ons inzicht in hoe makelaars presteren en hoe de klantervaringen verschillen. Wij gebruiken onze gegevens om jou te helpen in de zoektocht naar de meest geschikte makelaar. Het verschil zit soms in kleine dingen, maar die kunnen van grote invloed zijn op jouw verkoopervaring.

De keuze van een makelaar kan een wezenlijke impact hebben op de uitkomst van je verkoophandelingen. Wij bieden je een handige manier om makelaars te vergelijken op basis van hun resultaten in Hapert. Niet alleen snelheid is van belang, maar ook de verkoopprijs kan bij de ene makelaar hoger liggen dan bij de andere. Door jouw keuze af te stemmen op wat voor jou belangrijk is, kun je het beste resultaat behalen. Jouw ideale makelaar wacht op je.

Vergelijk makelaars in Hapert Of lees meer over makelaars in Hapert

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hapert

De courtages van makelaars in Hapert en omgeving kunnen flink van elkaar verschillen. Het gemiddelde tarief, ook wel courtage genoemd, is 1,11% van de uiteindelijke verkoopprijs. Voor een huis met een gemiddelde verkoopprijs van € 463.256 in Hapert, betekent dit een gemiddelde kostenpost van € 5.142.

Als je een woning wilt verkopen, is het verstandig om niet alleen op de courtage te letten, maar ook op wat de makelaar jou kan opleveren. Een goed advies is om van verschillende makelaars in Hapert en omstreken de tarieven op te vragen. Op deze manier krijg je een beeld van de tarieven van verkoopmakelaars in Hapert én wat ze je kunnen bieden. Zo ben je goed voorbereid en kun je de meest gunstige keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hapert

In Hapert liggen veel woningen die als sociale huurwoningen worden aangeboden. Maar als je even rondkijkt, zul je merken dat de meerderheid van de huizen in dit dorp koopwoningen zijn. Het totale aantal koopwoningen in Hapert is namelijk , wat bevestigt dat als je zoekt naar een huis in dit dorp, je waarschijnlijk iets gaat vinden dat je kunt kopen in plaats van huren.

Ben je van plan jouw huis in Hapert te verkopen?

Sta je op het punt je woning in Hapert in de verkoop te zetten? Dat brengt een flinke dosis voorbereiding en aandachtspunten met zich mee. Om het je gemakkelijk te maken, biedt Huis Verkopen een uitgebreide gids vol nuttige informatie om je te begeleiden tijdens dit proces, inclusief een praktisch stappenplan afgestemd op jouw situatie.

Een goede makelaar kiezen is een fundamentele stap in dit traject. Wees grondig in je zoektocht, want deze expert speelt een centrale rol in het succes van je verkoop. Ook is het belangrijk om alle stappen van het verkoopproces zorgvuldig te regelen. Hierin ondersteunt het stappenplan je, om ervoor te zorgen dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Happy Selling!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Hapert is voortdurend in beweging, zo ook de relevante woningmarktcijfers. Hier op deze site zijn alleen de meest recente gegevens van toepassing. Het zich bewust zijn van deze cijfers en de juiste interpretatie ervan, zijn bruikbaar om weloverwogen beslissingen te maken. Dergelijke gegevens bieden namelijk een helder inzicht in de lokale huizenmarkt, wat jou van cruciaal belang kan zijn bij het verkopen of kopen van een woning. Je bent dus altijd bij met de nieuwste trends en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Huis Verkopen toolkit: jouw sleutel tot een vlotte verkoop

Huis Verkopen staat je bij in de volledige verkoopprocedure van je woning. De vele hulpmiddelen op onze site dragen bij aan een moeiteloze voorbereiding en uitvoering van de verkoop. Met onze handige waardebepaling tool bijvoorbeeld, krijg je razendsnel inzicht in de waarde van je woning. En met de optie om makelaars te vergelijken, ben je niet alleen verzekerd van de beste makelaar in Hapert, maar bespaar je ook nog eens op de makelaarskosten. Tot slot, het stappenplan neemt je aan de hand in het hele verkoopproces. Huis Verkopen zorgt ervoor dat je geen enkel detail over het hoofd ziet en stapsgewijs toewerkt naar een succesvolle verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen