Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 's-Gravenzande

Overweeg je jouw huis te verkopen in 's-Gravenzande? Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest recente woningmarktcijfers die helpen om zo'n beslissing te onderbouwen. Leer meer over ontwikkelingen in huizenprijzen, vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen in 's-Gravenzande.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 's-Gravenzande

De gemiddelde verkoopprijs in 's-Gravenzande is in de laatste 3 maanden € 546.935 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 493.290 euro. Het is interessant om te zien hoe deze statistieken fluctueren door de voortdurende veranderingen in de onroerendgoedmarkt. Voor een helder en visueel overzicht van deze trends, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in 's-Gravenzande

Afgelopen 3 maanden

€ 251.000
€ 424.000
€ 597.000

Bij het observeren van woningprijzen in 's-Gravenzande, is het van belang om te wijzen op de prijspunt: de waarde per vierkante meter. Dit stelt jou in staat om een nauwkeurige vergelijking te maken tussen verschillende eigendommen, ongeacht hun grootte. Volgens recente gegevens is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in 's-Gravenzande € 4.434 euro. Bereid je voor op de onderstaande grafiek, die een uitgebreid overzicht biedt van de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in 's-Gravenzande per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 4.100
€ 4.500

Prijsontwikkeling 's-Gravenzande laatste 12 maanden

Het kan handig zijn om een vinger aan de pols te houden als het gaat om de ontwikkeling van de huizenprijzen in 's-Gravenzande, met name gezien de gegevens van de afgelopen 12 maanden. De gemiddelde verkoopprijs in 's-Gravenzande afgelopen maand was € 546.935. Neem, zonder er conclusies aan te verbinden, de volgende grafiek goed in ogenschouw; deze laat zien hoe de prijzen zich relatief hebben ontwikkeld ten opzichte van de landelijke gemiddelden:

Wat is mijn woning in 's-Gravenzande waard?

De waarde van je huis in 's-Gravenzande wordt niet alleen bepaald door het materiaal waaruit het gebouwd is. Vele factoren zoals het type woning, het aantal vierkante meters, de huidige staat van de woning en bovenal de marktcondities, spelen een grote rol in de waardering. Al deze elementen samen geven een inzicht in de mogelijke verkoopwaarde van je huis.

Ben je geïntrigeerd door de exacte waarde van je huis in 's-Gravenzande? Het beste advies is simpelweg om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Deze waardebepaling geeft duidelijkheid en helpt je om een weloverwogen besluit te nemen, of, en zo ja, voor hoeveel je je bezit uiteindelijk wilt verkopen.

Bij een gratis waardebepaling, inspecteert de makelaar de woning grondig, checkt de staat van het pand en vergelijkt de woning met vergelijkbaar vastgoed in 's-Gravenzande. Daarom is een gratis waardebepaling door een makelaar niet alleen een nuttige, maar ook een veilige en betrouwbare keuze om een realistische vraagprijs voor je woning te bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de Nederlandse woningmarkt zijn de prijzen van huizen niet overal gelijk; deze kunnen per plaats sterk variëren. Het kan je dus opvallen dat de huizenprijzen in 's-Gravenzande niet gelijk zijn aan die van de buurgemeenten. Net als marktbewegingen, hebben vele factoren invloed op deze gevarieerde prijzen, waardoor de kosten voor een huis in 's-Gravenzande enigszins afwijken van omliggende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in 's-Gravenzande

Wanneer je jouw huis in 's-Gravenzande wilt verkopen, zal je gauw merken dat er flinke verschillen zijn tussen de diverse makelaars. Niet enkel in hun manieren van aanpak, maar ook in hoe ze hun successen boeken en hun tarieven. Deze verschillen zijn inherent aan de uiteenlopende prestaties in regio 's-Gravenzande.

Een goede match met een makelaar kan je veel opleveren. Denk bijvoorbeeld aan snelheid in verkoop, een hogere vraagprijs en een stuk gemoedsrust. Via deze tool kun je makelaars in 's-Gravenzande met elkaar vergelijken en zo de beste keuze maken.

Vergelijk makelaars in 's-Gravenzande Of lees meer over makelaars in 's-Gravenzande

Gemiddelde tarieven van makelaars in 's-Gravenzande

Als je op het punt staat jouw huis te verkopen, zijn courtages een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Het gemiddelde tarief van een makelaar in 's-Gravenzande ligt rond de 1,11% van de verkoopprijs. Dit percentage varieert per makelaar, waardoor de totale kosten aanzienlijk kunnen verschillen, vooral gezien de gemiddelde verkoopprijs van woningen hier, die rond de € 546.935 euro ligt.

Het is raadzaam om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken voordat je een besluit neemt. Echter, het gaat niet alleen om het vinden van de goedkoopste makelaar. Let ook op wat je krijgt voor het bedrag dat je betaalt. Een goede tip is om tarieven op te vragen bij geselecteerde makelaars in 's-Gravenzande en omgeving. Zo kun je een geïnformeerde keuze maken, gebaseerd op prijs en service.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 's-Gravenzande

In 's-Gravenzande telt men een totaal van koopwoningen. Als potentiële verkoper is het belangrijk te begrijpen dat deze panden verschillende bestemmingen kunnen hebben. Naast een fijne plek om te leven, kan jouw woning ook dienen als investeringsobject voor verhuur, een kantoor aan huis, of mogelijk zelfs een bed & breakfast. Al deze mogelijkheden kunnen de verkoopwaarde van je huis beïnvloeden.

Ben je van plan jouw huis in 's-Gravenzande te verkopen?

Het verkopen van je huis in 's-Gravenzande is een proces met verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Het begint met het juist waarderen van jouw woning om een realistische vraagprijs te bepalen. Je staat eveneens voor de keuze om zelf te verkopen of een makelaar in te schakelen, en als klap op de vuurpijl is er ook nog het energielabel van je huis om aan te denken.

Het volgen van een doordacht stappenplan kan een hoop kopzorgen voorkomen bij de verkoop van je huis. Een helder stappenplan helpt jou om alle aspecten van de verkoop inzichtelijk te maken, van het regelen van een makelaar tot de overdracht bij de notaris. Zo kun je gestructureerd je huis in 's-Gravenzande verkopen en voorkomen dat er belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wist je dat de cijfers van de woningmarkt in 's-Gravenzande constant in verandering zijn? Om jou te voorzien van de meest actuele informatie, blijven we op deze locatie de stand van zaken bijwerken. Waarom is dat nuttig voor je? Nou, relevante data over de lokale woningmarkt kunnen bijdragen aan het leggen van een tactische basis voor de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, informatie over de recente verkoopresultaten en prijsontwikkelingen kan echt een verschil maken. Bovendien kan je met deze cijfers slim inspelen op de huidige marktomstandigheden, en je dus helpen grandioze resultaten te bereiken.

Praktisch gebruik van Huis Verkopen

Huis Verkopen is er met name voor woningeigenaren die zich voorbereiden op de verkoop van hun woning. Met onze handige tools zoals een gratis waardebepaling en marktgegevens uit 's-Gravenzande, heb je alles wat je nodig hebt om jouw verkoopstrategie vorm te geven. Zoals de functie voor het vergelijken van makelaars waarmee je de beste makelaar in de regio kunt vinden. Ook kun je met ons platform makelaarstarieven opvragen om zo te besparen op makelaarskosten. Maar we gaan nog verder dan dat. Van het aanvragen van een energielabel, het vinden van een verhuizer tot het opmaken van je woning met professionele styling, al deze diensten zijn gemakkelijk te regelen via ons platform. Zie Huis Verkopen als je persoonlijke assistent die je helpt bij elke stap van de verkoop van je huis, zodat je geen belangrijk detail zal missen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen