Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Schoonrewoerd

Als je overweegt je huis te verkopen in Schoonrewoerd, is een goed begrip van de lokale woningmarkt onmisbaar. Inzicht in de huidige huizenprijzen, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen helpt je bij het voeren van succesvolle onderhandelingen. In onze statistieken en cijfers vind je alles wat je nodig hebt om deze markt te begrijpen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Schoonrewoerd

"De gemiddelde verkoopprijs in Schoonrewoerd is in de laatste 3 maanden € 415.046 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 370.000 euro. Deze getallen bieden een solide basis om de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schoonrewoerd te begrijpen. We houden deze gegevens actueel om je een betrouwbaar beeld te geven van de huidige huizenprijzen. Bekijk de onderstaande grafiek voor meer inzicht:

Huizenprijzen in Schoonrewoerd

Afgelopen 3 maanden

€ 148.000
€ 307.000
€ 465.000

Als je wilt inschatten hoe de verkoop van jouw woning mogelijk zal verlopen, kun je een eenvoudige berekening maken. Bepaal het aantal vierkante meters van je woning en vermenigvuldig dit met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Schoonrewoerd. Deze waarde per vierkante meter is een onderdeel van de woningmarktcijfers die een goede indicatie kunnen geven van de huidige marktwaarde. Bereid je voor op wat komen gaat met de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Schoonrewoerd per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.500
€ 3.700

Prijsontwikkeling Schoonrewoerd laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Schoonrewoerd diverse marktbewegingen doorgemaakt. Hoewel we geen aannames zullen doen over de richting of bijzonderheden, delen we graag dat de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 415.046. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek voor een uitgebreid overzicht:

Wat is mijn woning in Schoonrewoerd waard?

De waarde van jouw woning in Schoonrewoerd is continu onderhevig aan veranderingen. De fluctuaties worden sterk bepaald door de staat van de huizenmarkt, waar factoren zoals vraag en aanbod, economische ontwikkelingen en de populariteit van de regio een grote rol spelen.

Om een helder beeld te krijgen van de waarde van je woning in deze Veranderlijke markt, kan een gratis waardebepaling door een makelaar inzicht bieden. Dit biedt niet alleen duidelijkheid, maar kan ook helpen bij het maken van strategische beslissingen bij eventuele verkoop. Je kunt een dergelijke waardebepaling gemakkelijk online aanvragen op de pagina waardebepaling aanvragen.

Deze gratis waardebepaling vindt bovendien plaats bij jou thuis, zodat de makelaar een grondige en accurate inschatting kan maken van de woning. In feite, geeft het je de kans om de veelgevraagde expertise van de makelaar te benutten zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Hieruit blijkt dat een waardebepaling aanvragen niet alleen waardevol is, maar ook een handige optie.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is goed bekend dat de huizenmarkt erg afhankelijk is van de locatie. Waarden kunnen aanzienlijk verschillen, zelfs tussen buursteden of dorpen: neem bijvoorbeeld de woningprijzen in gebieden rond Schoonrewoerd ten opzichte van die in Schoonrewoerd zelf.

Inzicht in deze variaties kan zeer verhelderend zijn voor zowel potentiële kopers als verkopers. Door de gemiddelde huizenprijzen in Schoonrewoerd te vergelijken met die van omliggende gebieden, kunnen we een beter beeld krijgen van de huidige marktsituatie. Meer hierover in de onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Schoonrewoerd

Makelaars in Schoonrewoerd verschillen ven elkaar op verschillende vlakken. Zo zijn er makelaars die sneller een woning verkopen, makelaars die gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen dan anderen, en makelaars die méér woningen verkopen. Het platform Huis Verkopen analyseert al deze statistieken, om jou te helpen bij het vinden van de meest geschikte makelaar door middel van vergelijking.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan je voordeel opleveren. Een goede makelaar kan een woning sneller verkopen, voor een hogere prijs, en neemt veel werk uit handen. Daarom is het belangrijk om een ervaren, resultaatgerichte makelaar te selecteren die jouw individuele behoeften begrijpt en vervult.

Vergelijk makelaars in Schoonrewoerd Of lees meer over makelaars in Schoonrewoerd

Gemiddelde tarieven van makelaars in Schoonrewoerd

Als je je huis wilt verkopen in Schoonrewoerd, is het goed om te weten wat je kunt verwachten aan makelaarskosten. Gemiddeld rekenen makelaars in deze regio een courtage van 1,14% van de verkoopprijs. Op een woning die voor de gemiddelde prijs van € 415.046 wordt verkocht, betekent dat een kostenplaatje van ongeveer € 4.732.

Let erop dat makelaarstarieven sterk kunnen variëren. Het is daarom handig om verschillende offertes op te vragen en deze goed te vergelijken. Houd bij het kiezen van een makelaar niet alleen rekening met de courtage, maar kijk ook naar de ervaring en het trackrecord van de makelaar. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Schoonrewoerd

In Schoonrewoerd bevinden zich in totaal koopwoningen, maar slechts een fractie hiervan staat telkens in de verkoop. Als potentiële woningverkoper betekent dit dat er sprake is van schaarste in het aanbod van koopwoningen. Deze schaarste kan in jouw voordeel werken, doordat het de verkoopwaarde van jouw woning mogelijk kan verhogen.

Ben je van plan jouw huis in Schoonrewoerd te verkopen?

Overweeg je jouw huis in Schoonrewoerd van de hand te doen? Dan ben je op de juiste plek beland. Op Huis Verkopen bieden we jou een gemakkelijke en grondige aanpak om ervoor te zorgen dat je jouw woning op de juiste manier kunt verkopen. Een zorgvuldige planning is daarbij de eerste stap richting succes.

Het uitkiezen van een betrouwbare makelaar is zonder twijfel een van de meest belangrijke stappen en hierop mag je zeker niet bezuinigingen, want dat kan uiteindelijk resulteren in een lagere verkoopprijs. Bij Huis Verkopen hebben we een uitgebreide selectie van professionals die klaar staan om je te helpen. Daarbij hebben we ook een handig stappenplan dat precies uitgestippeld hoe je alles kan regelen, zodat je met een gerust hart de maximale verkoopprijs voor jouw woning in Schoonrewoerd kan behalen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Bij Huis Verkopen hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en precisie, zeker als het gaat om het bieden van relevante informatie over de woningmarkt. De pagina die je nu bekijkt, geeft je een actueel inzicht in de wooncijfers van Schoonrewoerd. Deze cijfers zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je een helder beeld krijgt van de huidige vastgoedtrends en woningprijzen in de regio. Doordat we deze data constant actualiseren, geeft dit jou de mogelijkheid om op basis van recente gegevens zelf te bepalen wat voor jou het beste moment is om je woning te verkopen.

Hoe Huis Verkopen ondersteunt bij verkoop

Huis Verkopen is er om jou te helpen bij de verkoop van jouw woning. Jouw wensen staan voorop en door middel van onze verschillende tools, zoals een gratis waardebepaling en een tool om makelaars te vergelijken, proberen we het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Bespaar bijvoorbeeld op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen en kies de beste lokale makelaar voor jouw situatie. Met ons overzichtelijke stappenplan vergeet je geen enkel aspect bij het verkopen van jouw woning. Daarnaast regel je via Huis Verkopen gemakkelijk aanvullende diensten. Zo ben je goed voorbereid en veroorzaak je voor jezelf geen onnodige stress voor, tijdens en na de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen