Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Terschuur

Overweeg je jouw huis in Terschuur te verkopen? Dan is het handig om te weten hoe de lokale huizenmarkt eruit ziet. De woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties zijn hierbij waardevolle informatie. Op deze pagina vind je allerlei relevante cijfers en statistieken over de huizenmarkt in Terschuur tot aan juni 2024. Dit inzicht kan je helpen bij het maken van een geïnformeerde verkoopbeslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Terschuur

"De gemiddelde verkoopprijs in Terschuur is in de laatste 3 maanden € 820.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 547.500 euro." Deze cijfers geven een actueel beeld van de marktbewegingen in dit gebied. Om dit verder te illustreren, hebben we een grafiek voor je samengesteld die deze prijzen gedurende de genoemde periode weergeeft:

Huizenprijzen in Terschuur

Afgelopen 3 maanden

€ -205.000
€ 333.000
€ 870.000

In het bepalen van de mogelijke opbrengst van je huis, is het nuttig om de gemiddelde woningprijs per vierkante meter in Terschuur te beschouwen. Als je het aantal m2 van je woning vermenigvuldigt met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2, krijg je een indicatieve prognose van de verkoopprijs. Uiteraard biedt dit geen garantie, maar het is een nuttig startpunt om te begrijpen wat je huis in de huidige markt kan opbrengen. Hieronder vind je een grafiek die de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Terschuur weergeeft:

Huizenprijzen in Terschuur per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -6.000
€ 1.500
€ 9.100

Prijsontwikkeling Terschuur laatste 12 maanden

Als je inzicht wilt krijgen in de richting die de woningmarkt in Terschuur op beweegt, is het handig om te kijken naar de prijsontwikkeling van huizenprijzen. Deze prijsontwikkelingen geven je een neutraal beeld zonder enig vooroordeel of aannames.

Vorige maand bedroeg de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Terschuur € 820.000. Deze gegevens worden verwerkt in de volgende grafiek over trends in de woningprijzen hier in Terschuur:

Wat is mijn woning in Terschuur waard?

Het bepalen van de waarde van je huis in Terschuur kan een ingewikkelde taak zijn. De waarde hangt af van meerdere factoren zoals de soort woning, de grootte, de onderhoudsstatus en de huidige marktcondities. In dit complexe proces, is marktinzicht van groot belang om tot een realistische inschatting te komen.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw woning in Terschuur waard zou kunnen zijn? Het beste wat je in dit geval kan doen, is een gratis waardebepaling aanvragen bij een makelaar. Deze waardebepaling biedt je helderheid voor het maken van een gedegen beslissing omtrent de verkoop van je woning. Uiteraard wil je voor je woning de best mogelijke prijs ontvangen.

De gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een ervaren makelaar. Deze professional neemt de kenmerken van jouw huis grondig in oogschouw en vergelijkt deze met soortgelijke huizen binnen dezelfde prijsklasse. Een gratis waardebepaling van een huis door een makelaar geeft een nauwkeurig beeld van de mogelijke verkoopprijs, waardoor het een verstandige eerste stap is bij het bepalen of je wilt verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt kent veel regionale variaties. Dit geldt in het bijzonder voor Terschuur, maar ook voor de nabijgelegen plaatsen. Het bekijken van de woningmarktcijfers voor verschillende locaties geeft je een veelzijdige blik op de huidige markt.

Het bestuderen van de huizenprijzen in diverse gemeenten is dan ook van groot belang. Dit helpt je om inzicht te krijgen in hoe de prijzen zich lokaal ontwikkelen en hoe de markt zich verhoudt tot het kader van Terschuur. Zo ontstaat een compleet en gedetailleerd beeld van de huidige situatie op de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 10.000

Best presterende makelaar in Terschuur

Op het platform zijn wij constant bezig met het analyseren en vergelijken van makelaarsstatistieken in Terschuur. In deze vergelijkingen nemen we data mee van verschillende makelaars, zoals de gemiddelde verkoopprijs, snelheid van verkopen en het aantal verkochte woningen. Hierdoor weet je welke makelaar uitblinkt op welk gebied en kan je een keuze maken die perfect aansluit bij jouw specifieke situatie.

Het kiezen van de juiste makelaar in Terschuur kan een groot voordeel voor je zijn. Stel je voor dat je jouw woning sneller verkoopt of een hogere verkoopprijs krijgt dan verwacht. Gebruik onze data en vergelijkingen om te bepalen welke makelaar het beste bij jou past, het maakt een groot verschil.

Vergelijk makelaars in Terschuur Of lees meer over makelaars in Terschuur

Gemiddelde tarieven van makelaars in Terschuur

Het is goed om op de hoogte te zijn van de courtages die makelaars vragen, zeker als je van plan bent om je woning in Terschuur te verkopen. Gemiddeld rekenen makelaars een courtage van 1,13%, variërend van makelaar tot makelaar. Dit zijn belangrijke gegevens om te overwegen bij het kiezen van een professional om je te helpen bij de verkoop van jouw huis.

Daarnaast is het aan te raden om een goed beeld te krijgen van alle kosten die je kan tegenkomen bij de verkoop van je woning. Bij het kiezen van een makelaar, kijk verder dan alleen de courtage. Let ook op eventuele bijkomende kosten, zoals advertentiekosten of opstartkosten. Door goed te kijken naar het totale kostenplaatje, kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en maak je de beste keuze voor jouw situatie.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Terschuur

In Terschuur vind je een verscheidenheid aan koopwoningen die zowel in te zetten zijn voor eigen bewoning als voor verhuur. Het totaal aantal van deze woningen is 434. Toch is het goed om te beseffen dat slechts een klein deel van deze woningen op dit moment daadwerkelijk te koop of te huur is. Dit maakt de zoektocht naar een woning soms een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk.

Aantal verkochte woningen in Terschuur

In de laatste 12 maanden hebben in Terschuur verschillende woningen een nieuwe eigenaar gevonden. Het aantal woningen dat te koop werd aangeboden (de aanmeldingen), en de woningen die van eigenaar wisselden (de transacties), laten zich opdelen in 12 succesvolle verkooptransacties. Dit is het door ons bijgehouden aantal. Hieronder zie je de exacte maandelijkse en jaarlijkse verkoopaantallen:

Ben je van plan jouw huis in Terschuur te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Terschuur zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Het inschatten van de juiste vraagprijs bijvoorbeeld, vraagt om een nauwkeurige waardebepaling. Natuurlijk speelt het energielabel ook een rol, dus het is belangrijk deze op tijd aan te vragen. En vergeet ook niet de concurrentie te bekijken; welke andere huizen staan er in Terschuur te koop en wat vragen zij?

Een duidelijk stappenplan bij de hand hebben kan je enorm helpen bij het regelen van de verkoop. Hiermee houd je het overzicht, zie je niets over het hoofd en stap je goed voorbereid het verkoopproces in. Zaken als het vinden van een goede makelaar of het opvragen van makelaarstarieven worden eenvoudiger met zo'n plan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen streven we ernaar om jou zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij de verkoop van je woning. De informatie en de woningcijfers van Terschuur op deze pagina zijn met grote zorg samengesteld en worden continu geactualiseerd. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen op de huizenmarkt in Terschuur. Zo kun je op het juiste moment, en met de juiste kennis de verkoop van je woning inzetten.

Hoe huis verkopen je helpt bij de verkoop

Huis Verkopen is jouw online hulpmiddel bij het verkopen van je woning. Of je nu hulp nodig hebt bij het aanvragen van een waardebepaling, bij het vergelijken van makelaars, bij het opvragen van tarieven of bij het volgen van een handig stappenplan voor de verkoop, Huis Verkopen wijst je de weg. Daarnaast hebben we allerlei aanvullende diensten die jou ontzorgen in het verkoopproces. Huis Verkopen helpt je aanspraak te maken op de beste deal bij alle lokale specialisten in Terschuur en zorgt ervoor dat je de slimste keuzes maakt bij de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen