Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Tynaarlo

Ben je nieuwsgierig naar de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Tynaarlo? Deze pagina biedt je relevante informatie over het verkopen van je huis in deze regio, zoals actuele woningprijzen, vraagprijzen en de hoeveelheid transacties. Deze data, bijgewerkt tot juni 2024, bieden waardevol inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Tynaarlo

De gemiddelde verkoopprijs in Tynaarlo is in de laatste 3 maanden € 420.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 351.500 euro. Het verschil tussen deze prijzen kan inzicht geven in jouw kansen bij het huis verkopen in deze Friese gemeente. De weergegeven waarden zorgen voor een helder beeld, aangevuld door de grafiek hieronder die de recente evolutie van de huizenprijzen illustreert:

Huizenprijzen in Tynaarlo

Afgelopen 3 maanden

€ 75.000
€ 273.000
€ 470.000

Bij het kopen of verkopen van een huis in Tynaarlo is het van groot belang om te kijken naar de waarde per m2. De gemiddelde verkoopprijs per m2 is een belangrijke indicator die een realistisch beeld geeft van de huidige marktwaarde. Op dit moment ligt die prijs in Tynaarlo op € 2.897 euro per m2. Een blik op de onderstaande grafiek toont de ontwikkeling van deze prijs in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Tynaarlo per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 2.800
€ 3.000

Prijsontwikkeling Tynaarlo laatste 12 maanden

Inzicht verkrijgen in de huizenmarkt van Tynaarlo kan handig zijn bij toekomstige beslissingen. Houd daarom de prijsschommelingen van de afgelopen 12 maanden in overweging. Afgelopen maand werd er gemiddeld € 420.000 neergeteld voor een woning in Tynaarlo. De verschuivingen op de lokale markt hebben veelal gelijkenissen met nationale trends. Bekijk dit zelf middels de volgende grafiek:

Wat is mijn woning in Tynaarlo waard?

Wat is de waarde van je huis in Tynaarlo? Dat hangt af van verschillende factoren, zoals het soort woning, het totale oppervlak, de conditie van het huis en de huidige huizenmarkt. Daarnaast verandert de waarde van een huis doorlopend, aangezien de markt constant in beweging is.

Ben je nieuwsgierig naar wat de waarde van jouw huis is in Tynaarlo? Een ideale manier om dit te achterhalen is door een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een erkende makelaar. Zo krijg je helderheid en kun je, met de ontvangen informatie, overwegen of het de juiste tijd is om jouw woning te verkopen. Hierbij verwijs ik je naar onze waardebepaling pagina. Wil je een waardebepaling aanvragen? Volg dan deze link.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een grondige inspectie waarbij de toestand van je huis, het formaat en de locatie worden beoordeld. De makelaar zal een eerlijke waardebepaling aan je presenteren en je kan dit als basis gebruiken om te bepalen of je je huis wilt verkopen. Dit is een makkelijke, gratis manier om een duidelijk beeld te krijgen van de woningwaarde.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de huizenmarkt zijn de verschillen tussen diverse plaatsen aanzienlijk en dit heeft ook zijn weerslag op de prijzen van huizen. De prijzen van woningen rondom Tynaarlo kunnen sterk variëren in vergelijking met de prijzen binnen deze plaats zelf.

Om een realistisch en actueel beeld van de markt te krijgen, loont het dan ook om een kijkje te nemen naar de huizenprijzen in de omliggende gemeenten. Op deze manier krijg je een uitgebalanceerd overzicht van het huidige marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Tynaarlo

Als het gaat om het verkopen van jouw huis in Tynaarlo, wil je natuurlijk de best presterende makelaar aan jouw zijde hebben. Enkele makelaars presteren beter dan anderen op verschillende vlakken. Dit kan te maken hebben met hun kennis van de lokale markt, de snelheid waarmee ze een huis verkopen en natuurlijk de uiteindelijke verkoopprijs die ze weten te behalen.

De keuze voor een goede makelaar in Tynaarlo kan een groot verschil maken. Het kan het verschil zijn tussen jouw huis dat snel en tegen een goede prijs wordt verkocht, of dat het langer op de markt blijft staan. Zorg ervoor dat je je opties vergelijkt om de beste makelaar voor je situatie te vinden. Vergeet niet: een goede keuze leidt tot een hogere verkoopprijs!

Vergelijk makelaars in Tynaarlo Of lees meer over makelaars in Tynaarlo

Gemiddelde tarieven van makelaars in Tynaarlo

Opgelet! Het kennen van de gemiddelde courtages van makelaars in Tynaarlo is een belangrijke factor bij het maken van een keuze voor een makelaar. Het gemiddelde tarief dat makelaars in Tynaarlo rekenen is 1,12% van de verkoopprijs. Dit kan lijken als een klein percentage, maar bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Tynaarlo, wat € 420.000 is, betekent dit dat je gemiddeld € 4.704 aan kosten zal hebben. Dus wees je bewust van deze gemiddelde kosten voordat je een makelaar kiest.

Bij het selecteren van een makelaar is het van belang om rekening te houden met meer dan alleen de gemiddelde courtages. Andere zaken zoals service en de strategie van de makelaar kunnen ook invloed hebben op het succes van de verkoop van je woning. Om beter inzicht te krijgen in de tarieven van verschillende makelaars in Tynaarlo, kan je tarieven opvragen. Vergelijk deze tarieven zorgvuldig met elkaar, en kijk ook naar de ervaringen van anderen met de makelaar, voordat je een definitieve selectie maakt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Tynaarlo

In Tynaarlo bevinden zich momenteel 609 koopwoningen. Bij de verkoop van je woning is het belangrijk te beseffen dat de bestemming van een pand van invloed kan zijn op de verkoopmogelijkheden. Dit kan variëren van particuliere bewoning tot bedrijfsruimte, afhankelijk van het bestemmingsplan dat de gemeente heeft vastgesteld. Als verkoper biedt dit je de kans om je potentiële koperskring te verbreden, door naast particulieren ook bedrijven te overwegen in je verkoopstrategie.

Aantal verkochte woningen in Tynaarlo

In de afgelopen 12 maanden heeft er in Tynaarlo betekenisvolle woningverkoopactiviteit plaatsgevonden. De aantal aangemelde huizen voor verkoop wordt weergegeven in combinatie met de 18 daadwerkelijk afgeronde transacties. Bekijk de volgende grafiek voor een helder overzicht:

Ben je van plan jouw huis in Tynaarlo te verkopen?

Je huis verkopen in Tynaarlo is een hele operatie. Denk aan het op orde maken van alle papieren en documenten, zoals een energielabel, maar ook aan fundamentele zaken als het in verkoopstaat brengen van je woning. Het wordt vaak onderschat, maar een goede makelaar kan wereld van verschil maken: van het bepalen van de juiste vraagprijs tot het succesvol onderhandelen met potentiële kopers.

Een goede plek om te beginnen, is door het hanteren van een gedetailleerd stappenplan. Een overzichtelijk plan biedt structuur tijdens dit complexe proces. Gelukkig biedt onze site een betrouwbare bron voor de verkoop van jouw woning in Tynaarlo. Voor een gestructureerd verloop van de verkoop, klik je op stappenplan. Hier vind je alle nodige informatie, van het vinden van een makelaar tot het voorbereiden van een bezichtiging.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen creëren we een naadloze, verhelderende ervaring voor iedereen die overweegt zijn woning te verkopen. Onze specifieke, actueel gehouden woningcijfers geven je een realistisch beeld van de woningprijzen op de Tynaarlo woningmarkt. Inzicht in deze data kan je helpen bij het maken van belangrijke beslissingen, vooral bij het bepalen van het ideale verkoopmoment voor jouw woning. Ons team is toegewijd aan het waarborgen van de nauwkeurigheid van de informatie, die essentieel is voor je huis verkoopstrategie.

De kracht van Huis Verkopen

Huis Verkopen maakt de voorbereiding en regeling van je woningverkoop simpel en transparant. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen en makelaars vergelijken om de best passende makelaar in Tynaarlo te vinden. Ons team heeft handige stappenplannen opgesteld, zodat je geen enkele stap in het verkoopproces over het hoofd ziet. Daarnaast kun je makelaarstarieven opvragen – een makkelijke manier om te besparen. Van het aanvragen van een energielabel tot het vinden van een verhuizer, Huis Verkopen zorgt ervoor dat je elke stap in het verkoopproces efficiënt en gemakkelijk kunt regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen