Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wekerom

Als je overweegt je huis in Wekerom te verkopen, sta dan even stil bij de huidige woningmarkt. De vraag naar huizen is groot, terwijl het aanbod relatief klein is. Dit heeft invloed op de verkoopprijzen en het aantal verkopen, met interessante mogelijkheden als resultaat.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wekerom

De gemiddelde verkoopprijs in Wekerom is in de laatste 3 maanden € 349.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 529.500 euro. Deze prijzen zijn afhankelijk van het aanbod en kunnen variëren per kwartaal. Neem in gedachten dat deze waarden het gemiddelde weerspiegelen, individuele verkoopprijzen kunnen afwijken. Laten we nu de onderstaande grafiek bekijken voor een visuele weergave van deze cijfers:

Huizenprijzen in Wekerom

Afgelopen 3 maanden

€ -188.000
€ 196.000
€ 580.000

Interessant om te weten is dat de waarde per m2 van een woning in Wekerom veelzeggend kan zijn. Het geeft je namelijk een goed beeld van wat je kunt verwachten qua prijs als je jouw woning wilt verkopen, of als je een huis wilt aankopen. Tevens zie je direct hoe Wekerom zich prijstechnisch verhoudt tot andere plaatsen. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Wekerom € 4.885. Hieronder vind je de grafiek die deze prijs in de afgelopen 3 maanden visualiseert:

Huizenprijzen in Wekerom per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 4.300
€ 5.000

Prijsontwikkeling Wekerom laatste 12 maanden

Het volgen van de prijsontwikkeling bij het verkopen van huizen in Wekerom kan je een idee geven over de algemene trends in de woningmarkt. Deze gegevens vertellen ons iets over de bewegingen in de markt zonder dat we hierbij aannames doen over de richting van de woningprijzen.

Om deze bewegingen te visualiseren, hebben we de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden in kaart gebracht. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was bijvoorbeeld € 349.250. Bereid je voor op het analyseren van onderstaande woningmarktcijfers:

Wat is mijn woning in Wekerom waard?

De waarde van jouw huis in Wekerom is afhankelijk van diverse factoren, zoals het type woning, het oppervlak en de staat van het onderhoud. Bovendien speelt de huidige vraag en aanbod op de woningmarkt een significante rol. Kortom, het bepalen van de woningwaarde is een complexe aangelegenheid waarbij de marktstand een prominente rol speelt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoeveel jouw huis in Wekerom waard is? Een uitstekende stap om dit te bepalen, is door het aanvragen van een gratis waardebepaling door een gekwalificeerde makelaar. Zo'n waardebepaling kan je helderheid verschaffen en je helpen bij het maken van de beslissing of je je woning wilt verkopen.

Bij een gratis waardebepaling komt een verkoopmakelaar jouw woning bekijken en neemt hij alle relevante zaken in acht om tot een realistische schatting te komen. Dit is een uitstekend idee omdat een professionele makelaar inzicht heeft in de huidige marktstand en je woning een objectieve waarde kan geven, iets wat essentieel is voorafgaand aan de verkoop van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De prijzen op de huizenmarkt zijn geen statisch gegeven. Sterker nog, ze variëren aanzienlijk van plaats tot plaats. Een woning in Wekerom kan een heel andere prijs hebben dan een soortgelijke woning in een naburige gemeente.

Om volledig geïnformeerd te zijn over de huidige situatie op de woningmarkt, is het aan te raden om verder te kijken dan de prijzen in je eigen omgeving. Huizenprijzen in andere gemeenten kunnen je een vollediger beeld geven van de huidige markttrends.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Wekerom

Op HuisVerkopen.nl, volgen we nauwgezet de prestaties van makelaars in Wekerom. Onze focus ligt op statistieken zoals de gemiddelde verkoopsnelheid en verkoopprijs van woningen en het aantal huizen dat door elke makelaar is verkocht. Onze doelstelling? Jou helpen bij het vinden van de meest geschikte makelaar in Wekerom door het verstrekken van feitelijke vergelijkingsinformatie.

Je wilt natuurlijk het maximale uit jouw woningverkoop halen. Door een geschikte makelaar te kiezen, bereik je misschien sneller verkoopsucces en mogelijk zelfs een hogere verkoopprijs. De keuze van de makelaar kan een doorslaggevende factor zijn in het verkoopproces van jouw woning in Wekerom.

Vergelijk makelaars in Wekerom Of lees meer over makelaars in Wekerom

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wekerom

Voor velen is het courtage een van de belangrijkste factoren bij het selecteren van een makelaar in Wekerom. Courtage is namelijk de procentuele vergoeding die je een makelaar betaalt bij verkoop van het huis. Gemiddeld liggen de courtages in Wekerom rond de 1,15%. Dat betekent dat je op een woning met een gemiddelde verkoopprijs van € 349.250 al snel een aanzienlijk bedrag aan courtage kwijt bent.

Een ander belangrijk aandachtspunt is dat makelaarstarieven sterk uiteen kunnen lopen. Het is daarom verstandig om bij verschillende makelaars in Wekerom een offerte aan te vragen. Op onze site bieden we je een handig hulpmiddel aan om de tarieven van verkoopmakelaars in Wekerom op te vragen. De geselecteerde makelaars zullen je vervolgens informeren over hun tarieven, zodat je een goede vergelijking kunt maken. Duik dus in de details en maak een geïnformeerde keuze voor een makelaar!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wekerom

In Wekerom bevindt zich een specifiek aantal koopwoningen, precies 675 om exact te zijn. Van dit aantal komen er maar weinig op de markt. Het huidige aanbod aan koopwoningen is dus schaars. Dit betekent dat als je besluit jouw woning te verkopen, er absoluut interesse zal zijn. Kortom, het lijkt het perfecte moment om je woning in Wekerom te koop te zetten.

Aantal verkochte woningen in Wekerom

In Wekerom is de woningmarkt actief. Er is sprake van aanmeldingen, waarbij woningen te koop worden aangeboden, en transacties, oftewel het daadwerkelijk verkopen van een huis. Over het afgelopen jaar staat het aantal verkochte woningen op 25. In de onderstaande grafiek worden de verkoopaantallen en aanmeldingen over de afgelopen 12 maanden in beeld gebracht:

Ben je van plan jouw huis in Wekerom te verkopen?

Plan je om je geliefde huis in Wekerom te verkopen? Dat kan een spannende onderneming zijn aangezien er enorm veel bij komt kijken. Een zorgvuldige aanpak is daarom absoluut noodzakelijk. Selecteer met zorg een bekwame makelaar, want die speelt een centrale rol in het realiseren van jouw huisverkoop. Wees niet overhaast, elke stap van het proces eist oprechte aandacht.

Geen nood, Huis Verkopen helpt je graag. We hebben een handig stappenplan opgesteld speciaal voor jouw woning in Wekerom, dat de gehele verkoopprocedure overzichtelijk maakt. van het regelen van een energielabel tot het uitkiezen van een verhuisbedrijf. Of je ervaring hebt met het verkopen van een huis of dit de eerste keer is, ons stappenplan zorgt voor een gestructureerde aanpak. Laat de stress van het 'veel regelwerk' achterwege en begin vandaag nog met de voorbereidingen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, een platform ontworpen om je te helpen navigeren door het vaak ingewikkelde proces van het verkopen van je huis. De statistieken en woningcijfers in Wekerom op deze site zijn met grote nauwkeurigheid samengesteld en worden constant bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige trends in de huizenmarkt. Als je erover denkt om je huis te verkopen, houd dan deze pagina in het oog voor de meest actuele gegevens.

De beste verkoopvoorbereiding met Huis Verkopen

Met Huis Verkopen aan je zijde wordt het voorbereiden en regelen van de verkoop van je woning een stuk eenvoudiger. Zo helpt onze website je bijvoorbeeld met het uitvoeren van een waardebepaling van je woning en het kiezen van de beste makelaar in Wekerom. Ook kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op verkoopkosten. Verder bevat Huis Verkopen een stappenplan dat je door het gehele verkoopproces leidt, om te verzekeren dat je niets over het hoofd ziet. Kortom, Huis Verkopen biedt je alle tools en informatie die je nodig hebt om de verkoop van je huis op een slimme en efficiënte manier te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen