Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Zwartewaal

Op zoek naar inzicht in de woningmarkt van Zwartewaal? Hier vind je relevante data over bijvoorbeeld verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties rondom huisverkoop in Zwartewaal. We houden deze gegevens up-to-date omdat het jou helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen omtrent het verkopen van je woning. De huidige stand van zaken in mei 2024 wordt voor jou in kaart gebracht.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Zwartewaal

De gemiddelde verkoopprijs in Zwartewaal is in de laatste 3 maanden € 383.333 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 342.500 euro. Deze getallen verschaffen een goede indruk van het huidige huisverkoopklimaat in Zwartewaal. Om je nog beter inzicht te geven in de lokale huizenmarkt, presenteren we hieronder de meest recente marktcijfers:

Huizenprijzen in Zwartewaal

Afgelopen 3 maanden

€ 131.000
€ 282.000
€ 433.000

In Zwartewaal speelt de waarde per vierkante meter een interessante rol bij het kopen of verkopen van een woning. Het geeft je een uitgelezen kans om de lokale woningmarkt objectief te analyseren. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 bedraagt dan ook € 2.388 euro. De onderstaande grafiek toont de recente ontwikkelingen van verkoop- en vraagprijzen per m2 in Zwartewaal:

Huizenprijzen in Zwartewaal per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.100
€ 2.900

Prijsontwikkeling Zwartewaal laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Zwartewaal behoorlijk in beweging geweest. Hieronder stellen we een grafiek ter beschikking die deze beweging inzichtelijk maakt. De gemiddelde verkoopprijs van een woning vorige maand, bijvoorbeeld, was € 383.333:

Wat is mijn woning in Zwartewaal waard?

De waarde van jouw woning in Zwartewaal wordt beïnvloed door een mix van diverse factoren. Variërend van de staat van onderhoud van de woning, de grootte en indeling, tot aan de locatie. Ook potentiële koperswensen spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde van je woning.

Als je geïnteresseerd bent in de exacte waarde van jouw woning, kan een gratis waardebepaling door een makelaar de uitkomst bieden. Zo'n waardebepaling is een prachtig startpunt, of je nu zeker weet dat je gaat verkopen of dat je juist een goed beeld wilt hebben van de waarde om te bepalen of verkoop op dit moment zinvol is.

Bij een gratis waardebepaling zal een professional je woning bezoeken, wat gemiddeld zo'n 30 minuten in beslag neemt. Deze dienstverlening is volledig gratis. Een dergelijke waardebepaling geeft je niet alleen een duidelijk inzicht in de potentiele verkoopwaarde van je huis, maar biedt je ook een betrouwbaar fundament voor bewuste verkoopbeslissingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je kijkt naar de verkoopprijzen van huizen, zul je opvallen dat deze sterk kunnen variëren per locatie. Neem bijvoorbeeld Zwartewaal; daar is de prijs van onroerend goed niet altijd gelijk aan die in naburige gemeenten. Hoewel sommige factoren deze verschillen kunnen verklaren, is het interessant om bij de keuze van jouw nieuwe woning rekening te houden met dit soort lokale variaties in de verkoopprijzen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Zwartewaal

Op zoek naar de juiste makelaar in Zwartewaal voor het verkopen van je huis? Het antwoord op deze vraag kan aanzienlijk variëren, aangezien makelaars in Zwartewaal op verschillende manieren uniek zijn. Denk aan variaties in courtagekosten, begeleiding tijdens het verkoopproces en specifieke ervaringen binnen jouw woonwijk.

De keuze voor de geschikte verkoopmakelaar kan een groot verschil maken in het verkooptraject van je woning. Een goede verkoopmakelaar kan je bijvoorbeeld helpen met de juiste verkoopprijs bepalen, een sterke verkoopstrategie opstellen en potentiële kopers overtuigen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, dit kan je helpen in het vinden van de meest geschikte makelaar voor jou!

Vergelijk makelaars in Zwartewaal Of lees meer over makelaars in Zwartewaal

Gemiddelde tarieven van makelaars in Zwartewaal

Wat vooral opvalt in de wereld van de huizenmarkt, is dat courtages nogal kunnen variëren. Voor een makelaar in Zwartewaal ligt het gemiddelde tarief rond de 1,14% van de verkoopprijs van jouw huis. Dit is het percentage dat je betaalt aan de verkoopmakelaar voor het succesvol verkopen van je huis. Zo wordt de courtage dus verrekend op basis van de verkoopprijs. Zeker bij een huis met een hogere verkoopprijs kan het de moeite waard zijn om goed op deze kosten te letten.

Als je jouw huis in Zwartewaal wilt verkopen, is het aan te raden om goed te kijken naar de tarieven van verkoopmakelaars. Dit kan namelijk best een impact hebben op het bedrag dat je uiteindelijk overhoudt. De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Zwartewaal ligt op € 383.333, maar natuurlijk kan dit voor jouw specifieke woning anders zijn. Wil je een beeld krijgen van de tarieven van verkoopmakelaars in Zwartewaal? Met deze tool kun je tarieven opvragen bij makelaars in jouw regio. Op deze manier krijg je inzicht in de mogelijkheden en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Zwartewaal

In Zwartewaal is een aanzienlijk aantal koopwoningen, namelijk 695. Op dit moment worden daar echter maar weinig van aangeboden op de woningmarkt. Jouw eigendom kan daarom behoorlijk in de kijker staan bij potentiële kopers. Het moment om je woning te verkopen zou dus wel eens ideaal kunnen zijn.

Aantal verkochte woningen in Zwartewaal

In het afgelopen jaar hebben er in Zwartewaal verschillende aanmeldingen en transacties in de woningmarkt plaatsgevonden. Bij aanmeldingen kun je denken aan de huizen die in de verkoop zijn gegaan. Het aantal voltooide verkooptransacties, dus werkelijk verkochte huizen, staat genoteerd als 18. Bekijk hieronder de grafiek voor een duidelijk overzicht van deze verkoopaantallen:

Ben je van plan jouw huis in Zwartewaal te verkopen?

Er komt een hoop kijken bij het verkopen van jouw huis in Zwartewaal. Denk aan het in orde maken van het energielabel, een objectieve waardebepaling door een professional laten uitvoeren, en advies inwinnen over de verkoop. Persoonlijk verkoopadvies, bijvoorbeeld over het optimaal presenteren van jouw woning, kun je ook aanvragen bij een makelaar. Het loont zeker om op tijd alles te regelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor het overzicht en om structuur aan te brengen in het verkoopproces, is het zeer aan te raden een stappenplan te gebruiken. Dit helpt je om concreet en systematisch de verkoop van je woning te regelen. Gebruik bijvoorbeeld ons handige stappenplan om ervoor te zorgen dat je niets vergeet tijdens dit proces en de verkoop zo soepel mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Zwartewaal is voortdurend in verandering. Hier houden we je op de hoogte van de laatste cijfers en ontwikkelingen. Het volgen van deze statistieken kan een wereld van verschil maken als je op het punt staat je woning te verkopen. Door goed op de hoogte te blijven van de actuele marktstand kun je je verkoopstrategie op het juiste moment afstemmen. Met de juiste timing haal je wellicht meer uit je woningverkoop in Zwartewaal.

Handige informatie voor woningverkoop

Naast de laatste marktcijfers, biedt HuisVerkopen.nl ook nog tal van andere tools en informatie die je nodig kunt hebben bij de verkoop van je woning. Zo kun je op ons platform informatie vinden over de kosten van woningverkoop, lokale makelaarstarieven opvragen via deze link of zelfs een gratis waardebepaling aanvragen bij een ervaren makelaar. Om je op de hoogte te houden van de laatste tips en tricks voor de verkoop van je woning, hebben we een speciale pagina met verkooptips aangemaakt. Hiermee kan je de verkoop van je woning op de meest effectieve manier aanpakken. Bovendien hebben we een interactief stappenplan samengesteld, speciaal voor woningverkopers, waarin alle te nemen stappen uitgebreid worden toegelicht.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen