Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Brielle

Verken de fascinerende wereld van de huizenmarkt in Brielle. Met prijsschommelingen en verhoogde transacties, is het verkopen van je huis in deze regio zowel een uitdaging als een kans. Bekijk de volgende cijfers en statistieken voor meer inzicht in de Brielse vastgoedmarkt:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Brielle

De gemiddelde verkoopprijs in Brielle is in de laatste 3 maanden € 460.766 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 422.544 euro. Dit biedt een duidelijk beeld van de actuele situatie op de huizenmarkt in deze regio. Het loont de moeite om inzicht in deze cijfers te hebben. Daarom presenteren wij hieronder met trots de recente woningmarktcijfers, die je een vollediger beeld geven:

Huizenprijzen in Brielle

Afgelopen 3 maanden

€ 217.000
€ 364.000
€ 511.000

In de volgende visualisatie krijg je een helder beeld van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 voor woningen in Brielle over de afgelopen drie maanden. Dankzij deze lokale woningmarktcijfers krijg je inzicht in de prijstendensen en stel je realistische verwachtingen voor jouw eigen woning:

Huizenprijzen in Brielle per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.600
€ 4.000

Prijsontwikkeling Brielle laatste 12 maanden

Je bent aangekomen bij de prijsontwikkeling van huizen in Brielle over de laatste 12 maanden. Dit gedeelte biedt een helder, feitelijk overzicht van de evolutie op de huizenmarkt zonder subjectieve interpretaties.

Over API's hebben we geen uitspraken gedaan. Houd er rekening mee, dat de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand in Brielle € 460.766 was. Laten we overgaan tot de grafiek hieronder die de veranderingen illustreert:

Wat is mijn woning in Brielle waard?

De beslissing om je huis in Brielle te verkopen kan een grote stap zijn en deze beslissing is vaak afhankelijk van wat je ervoor kunt krijgen op de huidige woningmarkt. Het is dan ook belangrijk om een goed beeld te hebben van de woningwaarde. Deze waarde kan bepalen of dit het juiste moment is om te verkopen of dat het misschien verstandiger is om nog even te wachten.

Ben je aan het overwegen je huis in Brielle te verkopen? Dan is het een slim idee om een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Via een gratis waardebepaling krijg je een betrouwbare indicatie van wat jouw huis in de huidige markt zou kunnen opleveren. Dit kan je helpen bij het nemen van een geïnformeerde beslissing.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar jouw huis beoordeelt op verschillende aspecten, zoals ligging, grootte en staat van onderhoud. Op basis daarvan wordt een schatting van de waarde gemaakt. Het is echter verstandig om meerdere makelaars te benaderen voor een waardebepaling. De geschatte woningwaarde kan namelijk per makelaar verschillen, omdat ze gebruik maken van verschillende rekenmethodes en marktkennis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Inzicht krijgen in de lokale woningmarkt? Bekijk niet alleen Brielle, maar ook de omschuwende gemeenten. De prijskaartjes van woonhuizen variëren in iedere regio.

Het marktbeeld begrijpen? Vergelijk de getallen. Hieronder zie je twee grafieken die een duidelijk beeld scheppen van hoe Brielle zich verhoudt tot de huizenprijzen in naastgelegen gebieden:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Brielle

Waarom zou je kiezen voor een makelaar in Brielle? Simpel, een lokale makelaar kent de markt als geen ander en heeft een groot netwerk in deze regio. Makelaars kunnen verschillen op veel aspecten, denk hierbij aan communicatiestijl, marketingstrategie of commissiepercentages.

De juiste makelaar kan een groot verschil maken bij de verkoop van jouw huis. Denk aan een realistische vraagprijs, sterke onderhandelingstactieken en een goede presentatie van het huis op diverse platforms. Om de best passende makelaar voor jou te vinden, is het handig om makelaars te vergelijken en zo jouw perfecte match te vinden.

Vergelijk makelaars in Brielle Of lees meer over makelaars in Brielle

Gemiddelde tarieven van makelaars in Brielle

Het begrip courtage speelt een grote rol in de kosten die je maakt bij het verkopen van je huis, dus het is belangrijk om dit aspect goed in het oog te houden. In Brielle liggen de courtagepercentages voor makelaars gemiddeld op 1,12% van de verkoopprijs van je woning. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 460.766, je gemiddeld € 5.161 aan de makelaar betaalt.

Als je jouw huis wilt verkopen, let dan op de courtage die je aan de makelaar betaalt. Deze kosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen, afhankelijk van het courtagepercentage en de verkoopprijs van jouw huis. Probeer altijd te streven naar een goede balans tussen de omvang van de diensten die je ontvangt en de courtage die je betaalt. Wees transparant tijdens onderhandelingen met je makelaar en bespreek jouw verwachtingen op het gebied van dienstverlening en courtage, om verrassingen achteraf te voorkomen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Brielle

Brielle is een stad met veel variatie in haar woningmarkt. De nadruk ligt er sterk op koopwoningen, ondanks het feit dat er ook een deel van de woningvoorraad bestaat uit sociale huurwoningen. De exacte hoeveelheid koopwoningen is te vinden onder de tag 4104. In jouw zoektocht naar de ideale woning in Brielle, zul je dus merken dat je voornamelijk koopwoningen tegenkomt.

Aantal verkochte woningen in Brielle

In de afgelopen 12 maanden hebben we in Brielle een gevarieerd beeld gezien van te koop aangeboden woningen en voltooide transacties. Hoewel variatie in deze cijfers gebruikelijk is, blijft het interessant om het aantal aangemelde woningen en het aantal transacties naast elkaar te leggen. Duik in de onderstaande grafiek om te zien hoe deze aantallen zich hebben ontwikkeld, met als klap op de vuurpijl 92 succesvolle verkooptransacties:

Ben je van plan jouw huis in Brielle te verkopen?

Overweeg je om je woning in Brielle te verkopen? Je hebt dan een belangrijke, maar ook complexe taak op je to-do lijst staan. Dat begrijpen we, en bij Huis Verkopen helpen we je graag. We hebben een helder stappenplan klaarstaan om je door elke fase van het verkoopproces te loodsen. Zo krijg je inzicht in alles wat er komt kijken bij de verkoop van jouw woning, van het regelen van een energielabel tot het kiezen van een verhuisbedrijf.

Een sterke keuze in dit proces is het selecteren van een goede makelaar. Dit is geen stap die je zomaar even snel moet afvinken. De juiste makelaar kan een wereld van verschil maken in de verkoopsuccessen van je huis. Daarnaast helpt een zorgzame, stapsgewijze aanpak bij het koorddansen door het doolhof van de huizenmarkt. Met een gedegen voorbereiding en de juiste begeleiding is verkopen niet langer een overweldigende opdracht. Kortom, de keuze van een makelaar heeft grote impact op de verkoop van je woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers van Brielle zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Dat is zeker geen geheim, want in de wereld van onroerend goed zit niets stil. Daarom is het belangrijk om voor de verkoop van jouw woning up-to-date te blijven. Op het moment dat je jouw huis wilt verkopen, kan de waarde van het huis alweer veranderd zijn. Dit is waar woningmarktcijfers in beeld komen. Het bijhouden van deze statistieken zorgt ervoor dat je altijd weloverwogen beslissingen kunt nemen in een markt die altijd in beweging is.

Handige tools voor de verkoop van jouw woning

Als je de verkoop van je woning overweegt, kun je HuisVerkopen.nl als een waardevolle hulpbron beschouwen. Deze site bevat handige tools zoals een gratis waardebepaling en een tool om makelaars te vergelijken. Daarnaast kun je op ons platform makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Natuurlijk is een goede voorbereiding het halve werk, daarom heeft Huis Verkopen een uitgebreid stappenplan voor je opgesteld. Het is zo gebouwd dat je niets over het hoofd ziet en verzekerd bent van de beste deal bij alle lokale specialisten in Brielle. Alles bij elkaar genomen is Huis Verkopen de ideale manier om jouw huisverkoop te ondersteunen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen