Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Beuningen Gld

Wil je je woning in Beuningen Gld verkopen voor de maximale prijs? Hier ontdek je handige tips en slimme strategieën om je verkoopkansen te optimaliseren. Zie deze info als je gids naar succes in de Beuningse vastgoedmarkt.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Beuningen Gld

Als je jouw huis in Beuningen Gld gaat verkopen, zijn er diverse zaken waarop je moet letten. Eén van de belangrijkste dingen om op te letten is de keuze voor de juiste makelaar. Je wilt immers dat je woning professioneel op de markt wordt gebracht en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht. Daarnaast spelen ook de presentatie van je woning, marktkennis en onderhandelingsvaardigheden een grote rol.

Je bent vast benieuwd naar hoe snel huizen in Beuningen Gld worden verkocht, wat de gemiddelde verkoopopbrengst is en hoeveel je kunt besparen door makelaars te vergelijken. Dat zijn precies de vragen die hieronder beantwoord zullen worden. Lees snel verder voor de actuele cijfers betreffende de woningverkoop in Beuningen Gld:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
26 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 446.261
Besparing (gem.)
€ 1.227

Je huis snel verkopen in Beuningen Gld

In Beuningen Gld gaan woningen gemiddeld binnen 36 dagen van de markt. Deze gemiddelde snelheid geeft een indicatie van de lokale woningmarkt. Het versnellen van de verkoopsnelheid kan echter bereikt worden door een slimme verkoopstrategie te volgen.

 1. Vraag een gratis waardebepaling aan bij een makelaar. Dit geeft je een oriënterend beeld van de vraagprijs en hoe deze invloed kan uitoefenen op de snelheid waarmee jouw woning verkocht kan worden. Benieuwd hoe je dit aanvraagt? Klik hier voor meer informatie.
 2. Goed onderhoud is belangrijk voor de eerste indruk. Zorg ervoor dat jouw woning er op de foto’s en tijdens bezichtigingen piekfijn uitziet. Dat betekent een schoon huis, een nette tuin en opgeruimde kamers.
 3. Zorg dat jouw woning online goed zichtbaar is. Kies dus voor een makelaar die uitblinkt in online marketing. Bekijk en vergelijk makelaars op zaken als kwaliteit, service en tarieven zodat je een passende keuze kunt maken. Start hier met makelaars vergelijken.

Tips in Beuningen Gld

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Beuningen Gld op?

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Beuningen Gld ligt momenteel rond de € 446.261. Wat je precies voor jouw huis kunt krijgen, hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type woning, de staat van onderhoud en de omgeving waarin het huis zich bevindt.

Kijk je naar de prijs per vierkante meter, dan betaal je in Beuningen Gld gemiddeld op dit moment € 3.646. Deze gegevens zijn gebaseerd op de laatste drie maanden en geven je een goede indicatie van de waarde van jouw eigendom in deze periode. Belangrijk om te weten is dat prijzen fluctueren, dus een nauwkeurige inschatting van je woningwaarde kan altijd het beste met een lokale makelaar worden besproken.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Beuningen Gld

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.500
€ 3.800

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Beuningen Gld bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Beuningen Gld.

Feitjes over Beuningen Gld

 • Beuningen Gld ligt dichtbij het recreatiegebied De Groene Heuvels.
 • Het was een zelfstandige gemeente tot aan de Franse tijd.
 • De plaats heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot de Romeinse tijd.

Tips om je woning te verkopen in Beuningen Gld

Het verkopen van je huis in Beuningen Gld kan een uitdaging zijn, maar met de juiste voorbereidingen kan je het proces sturen. Jij hebt zelf de mogelijkheid een groot verschil te maken. Hier volgen enkele essentiële tips om het beste uit de huizenmarkt te halen.

 • Eerste indruk: besteed aandacht aan de aanblik van je huis. Een fris likje verf op de voordeur of geordende voortuin kan potentiele kopers onmiddellijk aanspreken.
 • Foto's: goede foto's zijn cruciaal bij het online adverteren van je huis. Huur indien mogelijk een professionele fotograaf in om de beste invalshoeken van je huis vast te leggen.
 • Flexibiliteit: Wees flexibel met bezichtigingen. Hoe meer mensen je huis kunnen zien, hoe groter de kansen op een verkoop.
 • Depersonaliseer: Je hebt een prachtig huis maar sommige van je persoonlijke keuzes kunnen potentiële kopers afschrikken. Het doel is om een neutrale ruimte te creëren waarin kopers zichzelf kunnen zien wonen.
 • Prijsstrategie: Bepaal een realistische vraagprijs. Een te hoge vraagprijs kan kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs het gevaar met zich meebrengt dat je je huis onder de marktwaarde verkoopt.

Ontdek jouw stappenplan in Beuningen Gld:

 • Stappenplan op maat, afgestemd op jouw woning
 • Bespaar duizenden euro's door vooraf te vergelijken
 • Gratis en interactief, je houdt alles zelf bij
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Beuningen Gld?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Beuningen Gld kost je als verkoper gemiddeld € 6.178. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Beuningen Gld In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 446.261) € 5.043
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.178

Kosten van makelaars in Beuningen Gld

Als je je woning in Beuningen Gld wilt verkopen, krijg je meestal te maken met makelaarskosten. Deze kunnen variëren, maar liggen gemiddeld rond een courtage van 1,13% van de uiteindelijke verkoopprijs. Deze kosten zijn onder andere voor de begeleiding tijdens het gehele verkoopproces, en voor marketingactiviteiten om je huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Het is makkelijk om je te focussen op het besparen van kosten. Echter, bedenk goed dat een makelaar je ook veel voordeel kan opleveren. Een goede makelaar kan je huis sneller verkopen, of voor een hogere prijs, waardoor de kosten van de makelaar zichzelf kunnen terugverdienen. Dus, het is niet alleen belangrijk om te kijken wat een makelaar kost, maar vooral ook wat een makelaar je oplevert.

Andere kosten bij verkoop

Styling van de woning

Als je jouw woning te koop zet, wil je deze natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Het inhuren van een interieur stylist kan hierbij helpen. Deze professional weet precies hoe je het interieur zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor potentiële kopers.

Hoewel de kosten voor een interieur stylist misschien voelen als een onnodige uitgave, is dit eigenlijk een investering. Een professioneel gestyled huis kan sneller verkocht worden én kan een hogere verkoopprijs opleveren. Daardoor verdien je deze kosten vaak weer terug.

Voorbereidende inspecties

Een bouwtechnische keuring is een inspectie van de woning om de technische staat en eventuele gebreken vast te leggen. Hoewel dit niet verplicht is, zorgt het wel voor transparantie en kan het eventuele latere discussies voorkomen.

De kosten van een bouwtechnische keuring zijn een investering in de verkoopbaarheid van je woning. Wanneer serieuze gebreken vooraf bekend zijn, is de kans kleiner dat een koopovereenkomst afketst. De potentiële koper weet namelijk precies waar hij aan begint.

Energielabel

Sinds 2015 is het verplicht om bij de verkoop, verhuur of oplevering van een woning een definitief energielabel te overhandigen aan de nieuwe eigenaar. Dit label geeft informatie over de energiezuinigheid van de woning.

De kosten voor het energielabel kunnen gezien worden als een investering in de verkoop van jouw woning. Een goed energielabel kan de waarde van je woning verhogen, omdat energiezuinige woningen aantrekkelijker zijn voor kopers. Daardoor kunnen deze kosten zich op termijn terugverdienen.

Wanneer mijn huis verkopen in Beuningen Gld?

Twijfel je of dit het perfecte moment is om jouw huis in Beuningen Gld op de markt te zetten? Gezien de aanhoudende levendige woningmarkt in juli 2024 kunnen we zeker zeggen dat het een uitstekende tijd is om deze stap te overwegen. Hoewel je niet vroeg genoeg kunt beginnen met oriënteren, is de huidige markt dynamisch genoeg om je woning te verkopen.

Is het echter een garantie dat jouw woning ongeacht het moment vlot zal verkopen? Hoewel niemand een betrouwbaar voorspel kan doen over de toekomst van de huizenmarkt, heb je gezien de huidige vraag naar woningen wel een flink voordeel. Vandaar dat juist nu je huis in Beuningen Gld verkopen zeker geen gekke gedachte is.

Vergelijk makelaars in Beuningen Gld Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Het verkopen van jouw woning wil je zo effectief en efficiënt mogelijk doen. Het is een belangrijke stap waarbij je het maximale eruit wilt halen. Huis Verkopen begrijpt dit en heeft daarom een makkelijk, professioneel en compleet platform klaarstaan. Hier regel je de hele verkoop, waarbij je precies weet wat er gedaan moet worden en geen enkel detail over het hoofd ziet. Met het juiste inzicht en de nodige tools helpt Huis Verkopen je de verkoop van je woning en het vinden van een makelaar in Beuningen Gld te regelen.

Gratis waardebepaling van je woning

Het bepalen van de waarde van je woning is een fundamentale eerste stap in het verkoopproces. Op Huis Verkopen kun je gratis een waardebepaling aanvragen. Hiermee krijg je inzicht in de waarde van jouw woning.

Vergelijk makelaartarieven en bespaar

Je wilt natuurlijk de beste deal bij het verkopen van jouw woning. Daarom kun je op Huis Verkopen makelaarstarieven opvragen en deze onderling vergelijken. Zo bespaar je op je makelaarskosten en houd je meer over aan de verkoop.

Verkoopstappenplan

Om te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, biedt Huis Verkopen een overzichtelijk stappenplan die je bij de hand neemt tijdens het verkoopproces. Dit zorgt voor meer structuur en minder stress tijdens de voorbereiding en verkoop van je woning.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Beuningen Gld

Je kunt de waarde van je woning laten bepalen door een lokaal opererende makelaar. Met de tool op HuisVerkopen.nl, kun je makkelijk en snel een waardebepaling bij een makelaar aanvragen voor jouw woning in Beuningen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de snelheid van de verkoop van je huis. Op HuisVerkopen.nl vind je tips om de verkoop van je woning in Beuningen te versnellen.

Het is mogelijk om makelaars te vergelijken op basis van tarieven, locatie en eerdere verkoopresultaten. Met de tool op HuisVerkopen.nl kan je makelaars in Beuningen vergelijken voor de verkoop van jouw huis.

Een lokale makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt in Beuningen. Dit kan je voordeel opleveren bij de verkoop van je huis. Meer informatie over wat een makelaar doet en hoe je een goede makelaar kiest, vind je op HuisVerkopen.nl.

De kosten die je kunt verwachten bij het verkopen van je huis in Beuningen kunnen sterk variëren. Het is onder andere afhankelijk van de makelaarskosten. Meer informatie is te vinden op HuisVerkopen.nl.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen