Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Tegelen

Kies zorgvuldig een makelaar in Tegelen, de marktkennis verschilt per professional. Huis Verkopen helpt bij de selectie van een ervaren makelaar om je woning succesvol te verkopen. Dit garandeert een efficiënt verkoopproces en de beste verkoopprijs voor jouw woning.

Over makelaars in Tegelen

Er zijn flinke verschillen tussen de makelaars in Tegelen. Het gaat dan niet alleen om de werkwijze, kosten en verkoopresultaten, maar ook bijvoorbeeld de communicatie, de kennis van de lokale woningmarkt en de flexibiliteit qua bezichtigingstijden. Daarnaast speelt ook een persoonlijke klik een rol. Door het vergelijken van makelaars krijg je beter inzicht in welke makelaar het beste bij jouw wensen past. Het is dan ook handig om via deze website de prestaties van verschillende makelaars in Tegelen onder de loep te nemen. Een goede afstemming kan je immers tijd en geld besparen.

Wat zou je bijvoorbeeld willen weten over de makelaars in Tegelen? Hoeveel vragen ze voor hun diensten? Wat voor onderhandelingsresultaat behalen ze gemiddeld? Hoeveel kan je besparen door makelaars te vergelijken? Dat laatste zou zomaar een behoorlijk bedrag kunnen zijn. Kortom, er zijn genoeg zaken waar je benieuwd naar bent als potentiële woningverkoper. Hieronder zie je de actuele cijfers over de beste makelaars in Tegelen:

April 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.483
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 9.578
Besparing (gem.)
€ 878

Actueel

 • In Tegelen variëren de courtages die makelaars rekenen. Verwacht in de huidige periode dat de courtage zal liggen tussen de 1,03% en de 1,64%. Deze percentages geven je een beeld van welke makelaarskosten je kunt verwachten als je besluit om je huis te verkopen.
 • Inzicht in de huidige huizenprijzen kan nuttig zijn. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Tegelen € 2.669. Voor gedetailleerde informatie over de huizenprijzen van Tegelen kun je onze website raadplegen.
 • Houd in gedachten dat de tarieven van makelaars in Tegelen continu veranderen. Het is zinvol om verschillende tarieven te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Gemiddeld bespaar je hiermee momenteel € 878.

Uitgelichte makelaars in Tegelen

In Tegelen is er een ruime keuze aan verkoopmakelaars waarbij je terecht kunt voor het aan- of verkopen van een woning. Om het je wat makkelijker te maken, zullen we een aantal van deze makelaars voor je opsommen. Het selecteren van de meest geschikte makelaar in Tegelen hangt volledig af van jouw specifieke huis, situatie en persoonlijke voorkeuren. Vandaar dat het handig is om een goed geïnformeerde keuze te maken door makelaars met elkaar te vergelijken.

VeTeBe BV I Baerz & Co

VeTeBe | Baerz & Co. is een ervaren makelaar met 18 medewerkers. Ze bieden diensten aan zoals verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en financieel advies. Met certificaten zoals VastgoedCert, NWWI en SEH onderstrepen ze hun professionaliteit. Ook kun je bij hen terecht in het Nederlands, Duits én Engels. Een lidmaatschap van branchevereniging VBO benadrukt hun betrouwbaarheid. Kies voor VeTeBe | Baerz & Co. voor kwalitatieve makelaardij diensten.

Verstegen Makelaars

Verstegen Makelaars, gevestigd aan de Kerkstraat in Tegelen, is een bevlogen makelaarskantoor dat zichzelf prijst met een indrukwekkende 9,5 gemiddelde beoordeling op Funda. Hoewel niet verbonden met een branchevereniging, maakt dit kantoor indruk door de kwaliteit en professionaliteit van haar diensten. Kies Verstegen Makelaars voor betrouwbaarheid en expertise in de woningmarkt.

Let op: Het kan zijn dat de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet in het bovengenoemde overzicht staat. Er zijn namelijk meer makelaars actief in Tegelen. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Tegelen mee in onze vergelijking. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw woning en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Tegelen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Tegelen?

Een verkoopmakelaar in Tegelen rekent voor het verkopen van een woning gemiddeld een courtage van 1,21% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 287.857 in Tegelen komt dit neer op € 3.483 aan makelaarskosten (update april 2024).

Zoals het geval met huizenprijzen Tegelen, zijn de tarieven van makelaars ook aan fluctuaties onderhevig. Echter is het goed om rekening te houden dat een hoge courtage niet altijd leidt tot de beste service of resultaat.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Tegelen 0,61% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 878 door eerst tarieven op te vragen. Door makelaars en hun tarieven te vergelijken, kan je een aanzienlijke besparing realiseren en de meest geschikte makelaar vinden.

Kosten van makelaars in Tegelen

April 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.300
€ 3.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Tegelen

Veel makelaars in Tegelen hanteren opstartkosten wanneer je besluit jouw huis te verkopen via hun diensten. Dit zijn kosten die je dient te betalen alvorens de makelaar echt aan het werk gaat om jouw woning op de markt te brengen. Je kunt het zien als een startbedrag voor de samenwerking tussen jou en de makelaar.

De hoogte van de opstartkosten kan variëren, afhankelijk van de makelaar en de specifieke diensten die je afneemt. Het kan bijvoorbeeld gaan om kosten voor professionele fotografie, het opstellen van een verkoopplan of het plaatsen van het huis op verschillende huizensites. Om een duidelijk beeld te krijgen van deze kosten bij verschillende makelaars in Tegelen, kun je gemakkelijk en gratis tarieven opvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Intrekkingskosten van makelaars in Tegelen

Intrekkingskosten, een term waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, zijn kosten die makelaars in Tegelen in rekening kunnen brengen als je besluit om jouw woning voortijdig uit de verkoop te halen. Deze kosten zijn in feite een compensatie voor de tijd, energie en middelen die jouw makelaar heeft geïnvesteerd in de verkoop van je huis, voordat je het besluit om de verkoop te staken.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je besluit om je woning uit de verkoop te halen. Misschien besluit je te verhuizen voor een nieuwe job, maar verandert je situatie onverwacht en is het niet meer nodig om te verkopen. Of misschien waren er in eerste instantie plannen om te downgraden naar een kleiner huis, maar heb je toch besloten in je huidige woning te blijven. In zulke situaties kunnen intrekkingskosten van toepassing zijn.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Tegelen met een vast tarief

In Tegelen zijn er ook makelaars die werken met een vast tarief. Dit betekent dat je vooraf weet wat de kosten voor de verkoop van jouw huis zullen zijn. Daar zit een duidelijk voordeel in: geen verrassingen achteraf. Ter indicatie, makelaars in Tegelen met vaste tarieven hanteren gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: april 2024).

Een vast tarief klinkt misschien aantrekkelijk, maar het kan ook een nadeel hebben. Als de woningverkoop makkelijk gaat en je huis bijvoorbeeld voor €300.000 verkocht wordt, betaal je bij een vast tarief nog steeds het volledige bedrag. Bij een courtage van 1,5% zou je in dit geval maar €4500 betalen. Dat is in sommige gevallen dus een stuk voordeliger.

Tip: Ga in gesprek met verschillende makelaars en vraag naar de mogelijkheden van zowel een vast tarief als een courtage. Denk goed na over de mogelijke scenario's en kijk welke methode het beste bij jouw situatie past. Een goed gevoel bij de makelaar is minstens zo belangrijk, dat kan veel waard zijn.

4 feitjes over makelaars in Tegelen

 • In Tegelen laten veel huiseigenaren bij de verkoop de expertise van een makelaar voor zich werken. Statistieken laten namelijk zien dat een woning zonder makelaar gemiddeld €18.000, minder opbrengt dan een huis dat met hulp van een makelaar wordt verkocht.
 • Opvallend is dat veel potentiële woningverkopers in Tegelen hebben aangegeven dat zij de voorkeur geven aan een makelaar met aantoonbare ervaring in Tegelen. Je ontdekt gemakkelijk welke makelaar bij je past op deze vergelijkingspagina.
 • Wat veel mensen niet beseffen, is dat de opstartkosten en annuleringsvoorwaarden bij makelaars flink kunnen variëren. Het is daarom aan te raden om via deze pagina gratis tarieven op te vragen bij makelaars in Tegelen.
 • Makelaars in Tegelen hanteren verschillende verkoopsnelheden. Het gemiddelde aantal dagen dat een woning te koop staat in Tegelen is 53 dagen. Dit kan per makelaar echter verschillen.

Wat levert de beste makelaar in Tegelen op?

In Tegelen kan het aanzienlijk verschil maken welke makelaar je in de arm neemt bij het verkopen van je huis. Er zijn namelijk makelaars die aantoonbaar beter presteren dan anderen. Met beter presteren bedoelen we niet alleen een hogere verkoopprijs, maar ook een snellere verkoop van je woning.

Hoe herken je deze superieure makelaars in Tegelen dan precies? Twee indicatoren springen eruit:

 • Onze onafhankelijke statistieken tonen aan dat de beste makelaars in Tegelen huizen gemiddeld voor € 8.456 meer weten te verkopen dan de verwachte verkoopprijs. Dit betekent dat ze je aanzienlijk meer opleveren dan je wellicht had verwacht.
 • Prestatiedata uit onze database laten zien dat de meest efficiënte makelaars in Tegelen huizen gemiddeld pakweg 15 dagen sneller verkopen dan andere makelaars. Dit kan veel stress en onzekerheid wegnemen tijdens het verkoopproces.

De beste makelaar in Tegelen vinden

In Tegelen beoordelen makelaars jouw woning elk op hun eigen manier, wat resulteert in variërende inschattingen van de woningwaarde. Bovendien kunnen ook hun tarieven behoorlijk van elkaar verschillen. Dit maakt de keuze voor de beste makelaar niet direct eenvoudig.

Met ons vergelijkingsformulier kun je gemakkelijk verschillende makelaars met elkaar vergelijken. Dit loont, omdat je zo de meest geschikte makelaar vindt die perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. Op deze manier kun je zowel kosten als tijd besparen.

Waar moet je op letten bij makelaars in Tegelen?

Bij de keuze van een makelaar in Tegelen voor de verkoop van jouw huis zijn er vijf belangrijke aandachtspunten:

Ervaring en kennis

Een van de eerste zaken waarnaar je moet kijken, is de ervaring en kennis van de makelaar. Heeft de makelaar een sterke achtergrond in de vastgoedmarkt van Tegelen? Hoe goed kent hij de omgeving?

Aanpak en strategie

Een andere essentiële factor is de aanpak en strategie van de makelaar. Hoe gaat de makelaar jouw huis in de markt zetten? Heeft hij een duidelijke verkoopstrategie die aansluit op jouw wensen en behoeften?

Onderhandelingsvaardigheden

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn van groot belang bij de verkoop van een huis. Hoe goed is de makelaar in staat om de beste prijs voor jouw woning te onderhandelen?

Vergelijk verschillende makelaars

Zorg ervoor dat je verschillende makelaars met elkaar vergelijkt voordat je een definitieve beslissing neemt. Vergelijkingsformulier

Reviews en referenties

Ten slotte, kijk ook naar de reviews en referenties van de makelaar. Wat zeggen eerdere klanten over hun ervaringen? Heeft de makelaar positieve referenties?

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Als het gaat om de verkoop van jouw woning in Tegelen, kan een NVM-verkoopmakelaar een uitstekende keuze zijn. Deze makelaars zijn getraind om een grondige en accurate verkoopbegeleiding te bieden, wat kan helpen om zorgeloos te verkopen.

Daarnaast zijn er ook gerespecteerde makelaarsorganisaties zoals VBO en VastgoedPRO. Leden van deze organisaties hebben toegang tot een schat aan resources en opleidingen, wat hen in staat stelt om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Tip: Let bij het kiezen van een makelaar niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de dienstverlening. Een goede makelaar heeft de expertise om een optimaal verkoopresultaat te bereiken en kan je tijd en stress besparen in het verkoopproces.

Wat doet een makelaar in Tegelen?

Een woning verkopen in Tegelen is een groot project. Omdat hier zoveel bij komt kijken, kiezen veel mensen ervoor om een verkoopmakelaar in te schakelen. Een makelaar neemt namelijk veel zorgen uit handen.

Je vraagt je misschien af: wat doet een makelaar nu precies? In het kort is een makelaar verantwoordelijk voor de volgende vijf zaken:

 • Advies geven over de verkoopprijs en verkoopstrategie
 • De presentatie van het te verkopen huis verzorgen
 • Bij interesse van potentiele kopers, het organiseren van bezichtigingen
 • Onderhandelen over de prijs met de potentiële kopers
 • De verkoop afronden, inclusief de juridische aspecten bij het passeren van de akte

Waarom een makelaar in Tegelen inschakelen?

Overweeg je je huis in Tegelen te verkopen? Een lokale makelaar kan het proces aanzienlijk vereenvoudigen. Met een grondige kennis van de plaatselijke markt en de nieuwste trends, biedt een makelaar uit Tegelen de beste begeleiding om je huis te verkopen. Ze weten precies hoe ze je huis in de spotlight moeten zetten en zorgen ervoor dat je het maximale uit de verkoop haalt. Maar er is nog veel meer dat een makelaar uit Tegelen je kan bieden.

De juiste prijsbepaling

Een correcte prijsbepaling kan een doorslaggevende factor zijn bij het verkopen van je huis. Je lokale makelaar kent de Tegelse markt door en door. Ze hebben een scherp oog voor de waarde van een woning en kunnen je helpen bij het bepalen van de ideale verkoopprijs.

Ondersteuning bij de papieren rompslomp

Een makelaar uit Tegelen kan je helpen verlichten van de administratieve last die bij het verkopen van een huis komt kijken. Van essentiële documenten tot juridische procedures, je makelaar zal je door elk aspect van het proces begeleiden.

Marktstrategie en promotie

De juiste promotie van je huis kan het verschil maken om potentiële kopers aan te trekken. Je makelaar heeft de know-how en ervaring om een effectieve marketingstrategie uit te stippelen. Online of offline, je makelaar weet hoe jouw woning op de juiste manier gepromoot moet worden.

Begeleiding van bezichtigingen

Tijdens een bezichtiging kan een professionele presentatie van je huis een positief effect hebben op het succes van de verkoop. Een lokale makelaar kan optreden als gastheer en jouw huis met passie presenteren aan geïnteresseerde kopers.

Makelaars in Tegelen vergelijken

In het overzichtelijke landschap van makelaars in Tegelen biedt Huis Verkopen een helder kompas. De weg naar de beste makelaar voor jouw situatie wordt versimpeld, bespaart kosten en is volledig objectief.

 • Vergelijken op prestaties en prijs
 • Onafhankelijk en gratis advies
 • Besparen op makelaarskosten
 • Snelle koppeling aan beste makelaars

Huis Verkopen zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in de enorme hoeveelheid aan makelaars. Dankzij onze objectieve statistieken van meer dan 4.000 makelaars vind je eenvoudig en snel de makelaar die het beste aansluit op jouw wensen.

Vergelijk makelaars in Tegelen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Tegelen

De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Tegelen zijn € 515. Het is verstandig om de opstartkosten van verschillende makelaars te vergelijken.

In Tegelen ligt de gemiddelde courtage van makelaars op 1,21%. Dit percentage varieert per makelaar, waardoor het belangrijk is om makelaars goed te vergelijken.

De gemiddelde verkoopsnelheid varieert per makelaar. Afgelopen jaar was de gemiddelde verkoopsnelheid in Tegelen 53 dagen.

De gemiddelde verkoopprijs van huizen in Tegelen is € 287.857. Dit kan je helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs.

Door makelaars te vergelijken, kan je gemiddeld € 878 besparen op makelaarskosten. Het loont zeker de moeite om dit te doen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen