Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Winterswijk

Zoek je een deskundige verkoopmakelaar in Winterswijk? Met jarenlange ervaring op de Winterswijkse woningmarkt, beschikt Huis Verkopen over alle nodige informatie om je te helpen de kwalitatief beste makelaar te vinden. Een makelaar die je wensen begrijpt en jouw woning succesvol kan verkopen.

Over makelaars in Winterswijk

Bij ons vind je alles over makelaars in Winterswijk. Welke specialiteiten hebben ze? Wat zijn hun tarieven? Hoe ervaren zijn ze? Het vergelijken van deze makelaars kan je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Dit kan resulteren in een snellere verkoop van je huis, mogelijk tegen een betere prijs. Rode draad in dit alles is dat een makelaar er is om te zorgen dat het verkopen van jouw huis een succesvol traject wordt.

Ben je benieuwd naar de verkoopstrategieën van makelaars in Winterswijk? Wil je weten hoe ze met klanten communiceren? Hoe schatten zij de waarde van je huis in? Vragen die je waarschijnlijk hebt als je overweegt jouw huis te verkopen. Sta klaar voor uitgebreide informatie die je helpt bij het selecteren van de makelaar die bij jou en je situatie past.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 3.654
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 10.049
Besparing (gem.)
€ 929

Actueel

 • Als je overweegt jouw woning te verkopen, is het goed om te weten dat makelaars in Winterswijk op dit moment gemiddeld een courtage vragen van 1,18%. Dit percentage nemen ze van de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis.
 • Het is ook nuttig om op de hoogte te zijn van de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Winterswijk. Op dit moment ligt deze prijs rond de € 2.933 euro. Bekijk hier de meest recente huizenprijzen.

Uitgelichte makelaars in Winterswijk

Hieronder verschijnt een selectie van verschillende verkoopmakelaars die actief zijn in Winterswijk. Er zijn uiteraard meer makelaars te vinden in deze regio, maar de expertise en focus kunnen variëren. Vergeet niet dat de ideale makelaar voor jou degene is die het beste past bij jouw soort woning, persoonlijke situatie en eigen wensen.

Logo Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Bij Annet Reessink Makelaardij & Taxaties krijg je professionele en persoonlijk betrokken begeleiding bij het kopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning. Dit kleinschalig NVM-makelaarskantoor focust zich op het zorgen dat je huis voelt als een thuis. Annet doet dit werk dagelijks en streeft ernaar om het proces soepel en prettig te laten verlopen, zodat je je kunt focussen op de dingen die je blij maken.
Logo Thoma Post Makelaars Winterswijk

Thoma Post Makelaars Winterswijk

Thoma Post Makelaars Winterswijk is een betrouwbaar en toegankelijk makelaarskantoor dat alles op alles zet om jouw droomhuis te vinden. Met een uitgebreid aanbod aan woningen en nieuwbouwprojecten streven ze ernaar jouw zoektocht naar een nieuw thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Door middel van innovatieve verkoopmethoden en een uitgebreid landelijk netwerk slagen ze er in om jouw huis aan de juiste koper te koppelen. Hun diensten gaan verder dan enkel kopen en verkopen, ook voor huren, verhuren, beleggen en taxaties kun je bij hen terecht.

Houvast Makelaars

Ontdek de voordelen van Houvast Makelaars, een befaamd kantoor in Winterswijk. Dit gewaardeerd team zet zich in om te excelleren in hun diensten en heeft een respectabele reputatie opgebouwd, zelfs zonder verbonden te zijn aan een branchevereniging. Ze zijn trots op hun plaats in de makelaarswereld en staan klaar om je te helpen bij jouw volgende vastgoedtransactie. Bezoek hen op het Mw Kuipers-Rietbergplein 2.

Mantel & De Vries Makelaars

Bij Mantel & De Vries Makelaars ben je aan het juiste adres voor de verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van jouw woning of bedrijfsruimte. Dit deskundige team, bestaande uit vier professionals, heeft een sterke achtergrond in veiling, woningfotografie en bijzonder beheer. Met certificeringen als VastgoedCert, NWWI en NRVT, is dit de ideale makelaar als je zoekt naar een betrouwbare partner voor elke stap in het vastgoedproces.

RGO Makelaars BV

RGO Makelaars is een bekwaam kantoor, aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro en voorzien van allerlei certificaten. Zes medewerkers bieden diensten als verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Ze zijn gespecialiseerd in agrarisch en landelijk vastgoed. Ze doen hun werk in het Nederlands. Bij RGO Makelaars kun je dus rekenen op deskundige hulp in het landelijk vastgoed.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Winterswijk. Deze mogelijk passende makelaar voor jouw woning en situatie, kan best ontbreken in de eerder getoonde lijst. Daarom raden we sterk aan om alle makelaars in Winterswijk te vergelijken bij Huis Verkopen.

Vergelijk makelaars in Winterswijk Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Winterswijk?

Hoe de courtage van een makelaar precies werkt, is in feite vrij simpel. De courtage is een percentage van de daadwerkelijke verkoopprijs van jouw huis. Je betaalt de makelaar dus nadat de verkoop is afgerond. Dit betekent dat het bedrag dat je de makelaar betaalt afhangt van de verkoopopbrengst van jouw woning. Voor meer informatie over hoe de courtage werkt, kun je hier klikken.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Winterswijk 0,60% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 929 door eerst tarieven op te vragen. Het goed onderzoeken en vergelijken van verschillende makelaars kan je dus veel geld besparen. Al met al is het duidelijk dat een beetje extra tijd en moeite tot flinke besparingen kan leiden.

Kosten van makelaars in Winterswijk

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.400
€ 3.800
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Winterswijk

In Winterswijk is het gangbaar dat makelaars opstartkosten rekenen. Deze kosten worden gemaakt voordat jouw woning daadwerkelijk in de verkoop gaat. De opstartkosten worden vaak gebruikt voor het maken van foto's van jouw woning, het opstellen van het verkoopcontract en het plaatsen van jouw woning op verschillende online platforms. Afhankelijk van de makelaar kunnen de kosten flink variëren.

Het gemiddelde tarief van opstartkosten bij makelaars in Winterswijk ligt op € 515. Dit bedrag is een gemiddelde, dus er kunnen makelaars zijn die minder of meer rekenen. Het is altijd aan te raden om een offerte aan te vragen bij een paar makelaars om zo een duidelijk overzicht van de kosten te krijgen. Op deze manier krijg je inzicht in wat je kunt verwachten en maak je een weloverwogen keuze voor een makelaar.

Intrekkingskosten van makelaars in Winterswijk

In veel gevallen kunnen makelaars in Winterswijk intrekkingskosten in rekening brengen als je ervoor kiest de verkoop van je woning voortijdig te stoppen. Het kan zijn dat je om welke reden dan ook de beslissing neemt je woning niet langer te verkopen, zo kan bijvoorbeeld jouw persoonlijke situatie veranderd zijn of heb je andere plannen met het pand. Onthoud dat dit niet altijd zonder financiële consequenties is.

Intrekkingskosten zijn kosten die in rekening worden gebracht door de makelaar voor de diensten en tijd die al in de verkoop zijn geïnvesteerd. Dit is een manier voor de makelaar om de reeds gemaakte kosten te dekken. Stel je voor dat de makelaar al diverse bezichtigingen heeft georganiseerd, marketingmateriaal heeft gemaakt en tijd heeft besteed aan onderhandelingen. Als je dan beslist de verkoop stop te zetten, kunnen deze kosten bij jou in rekening worden gebracht om de inspanningen van de makelaar te dekken.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Winterswijk met een vast tarief

Sommige makelaars in Winterswijk onderscheiden zich door te werken met een vast tarief. Dit kan gunstig voor je zijn, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. In deze vaste prijs zitten doorgaans alle diensten die je van een makelaar mag verwachten. Denk hierbij aan: de waardebepaling van je huis, begeleiding bij bezichtigingen, en hulp bij de onderhandelingen.

Hoewel een vast tarief aantrekkelijk kan klinken, kent het ook risico's. Als het verkoopproces onverhoopt langer duurt of complexer is dan voorzien, zal de makelaar geen extra vergoeding ontvangen voor zijn extra tijd en inzet. Makelaars met vaste tarieven hanteren doorgaans een tarief van € 3.250 (update: mei 2024). Het is goed om dit in gedachten te houden bij jouw keuze voor een makelaar.

Tip: Neem even de tijd om verschillende makelaars te vergelijken. Niet alleen de factoren prijs en diensten zijn belangrijk, ook zaken als ervaring, expertise en communicatiestijl kunnen een doorslaggevende rol spelen. Door makelaars te vergelijken krijg je inzicht in welk tarieftype en welke dienstverlening het beste bij jouw situatie passen als woningverkoper.

4 feitjes over makelaars in Winterswijk

 • Veel makelaars in Winterswijk hanteren een werkwijze gebaseerd op courtage, dit heeft de voorkeur van de meeste woningverkopers. De reden hiervoor is dat courtage over het algemeen een uitstekende balans biedt tussen de kwaliteit van de dienst en de vergoeding die de makelaar ontvangt.
 • Het komt voor dat verkoopmakelaars in Winterswijk uiteenlopende waardes toekennen aan woningen. Het verschil in deze inschatting kan oplopen tot een bedrag van bijvoorbeeld €31.000. Wil je er zeker van zijn dat je een betrouwbare waardebepaling ontvangt, dan kun je een gratis waardebepaling aanvragen.
 • De meerderheid van de woningverkopers in Winterswijk kiest voor een makelaar die is aangesloten bij een erkende branchevereniging zoals NVM, VBO of VastgoedPRO. Dit komt neer op bijvoorbeeld 92% van de woningverkopers. Het geeft een gevoel van zekerheid en betrouwbaarheid.
 • Woningverkopers in Winterswijk hebben over het algemeen een voorkeur voor een makelaar die aantoonbare betere resultaten behaalt dan anderen. Voor de vergelijking van verschillende makelaars, kun je hier een formulier invullen om makelaars in Winterswijk te vergelijken op basis van hun prestaties.

Wat levert de beste makelaar in Winterswijk op?

De beslissing die je maakt bij de keuze van een makelaar in Winterswijk, gaat niet zozeer om wat deze kost. Sterker nog, met een goede makelaar aan je zijde, zul je merken dat het rendement bij de verkoop van jouw huis veel hoger ligt dan de kosten die je bespaart met een goedkopere makelaar.

We leggen je graag uit waaraan je de beste makelaars in Winterswijk kunt herkennen:

 • Door onze analyse van makelaarsstatistieken, hebben we geconstateerd dat de beste makelaars in Winterswijk een huis gemiddeld voor een hogere prijs weten te verkopen dan andere makelaars. Houd hierbij in gedachten dat we rekening houden met de prijsklassen van de woningen. Dit verschil loopt op tot wel € 10.106.
 • Interessant om te weten is ook dat uit onze data naar voren komt dat de zelfde top makelaars een huis gemiddeld 12 dagen sneller weten te verkopen dan de concurrentie in Winterswijk. Het zijn vaak makelaars die de woningen realistisch inschatten die snel tot verkoop overgaan.

De beste makelaar in Winterswijk vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Winterswijk? Het gaat niet alleen om het vinden van de meest bekende of goedkoopste makelaar, maar vooral de makelaar die het beste aansluit bij jouw specifieke woning en situatie.

Om de perfecte match te vinden, hebben we een vergelijkingsformulier ontworpen. Middels dit formulier kun je jouw adres, situatie en voorkeuren invullen. Zo krijg je inzicht in de meest geschikte makelaars en hun unieke verkoopstrategieën en tarieven.

Waar moet je op letten bij makelaars in Winterswijk?

De verkoop van je woning is een belangrijke taak die het beste kan worden overgelaten aan een professionele makelaar. In dit kader krijg je nu vijf punten die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste makelaar in Winterswijk:

Kennis van de lokale markt

Inzicht in de lokale vastgoedmarkt is onmisbaar. De makelaar die je kiest, moet bekend zijn met hoe de huizenmarkt in Winterswijk werkt en wat het aanbod is.

Ervaringsniveau

Je wilt er zeker van zijn dat de makelaar die je kiest, ervaren is in de verkoop van huizen. Vraag naar ervaringen van vorige klanten en naar de verkoopprestaties.

Communicatie

Heldere en frequente communicatie is belangrijk. Je wilt een makelaar die je op de hoogte houdt van de voortgang en die beschikbaar is om jouw vragen te beantwoorden.

Tarieven en kosten

De tarieven en kosten van verschillende makelaars kunnen variëren. Vraag altijd naar een gedetailleerd kostenoverzicht, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Marketingstrategie

Een effectieve marketingstrategie zorgt ervoor dat je woning opvalt bij potentiële kopers. De makelaar moet kunnen uitleggen welke strategie wordt ingezet voor de verkoop van jouw woning.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Vind je het belangrijk dat jouw huis op de juiste manier en tegen een goede prijs wordt verkocht? Zeker nu de huizenmarkt volop in beweging is, kan het inschakelen van een makelaar met de juiste expertise het verschil maken.

Een NVM-makelaar kan je hierbij uitstekend van dienst zijn. Ze staan niet alleen bekend om hun vakkennis, maar ook om hun betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Overigens zijn ook de VBO en VastgoedPRO erkenningen die garant staan voor een deskundige aanpak.

Wat doet een makelaar in Winterswijk?

Een makelaar in Winterswijk kan je bijstaan in het complexe proces van een huis verkopen. Van begin tot eind zorgt deze ervaren expert dat alles in goede banen wordt geleid. Dit kan flink wat stress en tijd besparen.

Een full-service makelaar biedt hulp bij alle facetten van de verkoop. Ze zetten je huis op de markt, onderhandelen met potentiële kopers en regelen de administratieve afhandeling. Hiermee bieden ze gemak en zekerheid tijdens deze spannende tijd.

 • Fotografie: De makelaar regelt professionele foto's van jouw huis.
 • Prijsbepaling: Gebaseerd op marktkennis stellen ze een competitieve vraagprijs vast.
 • Bezichtigingen: Ze coördineren en begeleiden bezichtigingen met geïnteresseerde kopers.
 • Onderhandelingen: Ze onderhandelen in jouw belang met potentiële kopers.
 • Administratieve afhandeling: Ze helpen bij het opstellen van contracten en overige papierwerk.

Waarom een makelaar in Winterswijk inschakelen?

Wil je je huis in Winterswijk verkopen en zit je te denken aan een makelaar? Goede keuze! Door een makelaar in te schakelen bespaar je een hoop tijd en stress. Een woning verkopen is namelijk niet iets wat je zomaar even doet. Er komt ontzettend veel bij kijken. Van het bepalen van de juiste prijs tot het onderhandelen met potentiële kopers. En dan hebben we het nog niet eens over al het papierwerk dat geregeld moet worden.

Deskundig prijsadvies

Een makelaar heeft een uitstekend zicht op de ontwikkelingen in de woningmarkt. Door deze expertise kan de makelaar een realistische verkoopprijs bepalen voor jouw huis. Dit voorkomt dat je woning te lang te koop staat of dat je minder krijgt dan de woning waard is.

Perfecte presentatie

De presentatie van je woning kan een doorslaggevende factor zijn voor potentiële kopers. Je makelaar weet precies hoe jouw woning het best in de markt gezet kan worden. Van professionele fotografie tot aan het inzetten van online marketing strategieën.

Nauwkeurig regelen van papierwerk

Het bijhouden van al het papierwerk is vaak een ingewikkelde en tijdrovende klus. Een makelaar zorgt ervoor dat alle contracten en andere noodzakelijke documenten correct worden ingevuld en op tijd worden ingediend. Geen zorgen meer om eventuele juridische struikelblokken.

Professionele onderhandelaar

Naast het overzien van de markt, de presentatie en het papierwerk, is een makelaar ook een professionele onderhandelaar. Hij of zij zal in jouw belang met potentiële kopers onderhandelen om zo de best mogelijke prijs voor je woning te behalen.

Informatie over Winterswijk

Gelegen in de Achterhoek vind je het dorp Winterswijk. Kenmerkend voor dit dorp zijn de coulisselandschappen die worden afgewisseld met monumentale boerderijen en Saksische vakwerkhuizen.

Het dorp kent een rijke historie met een aantal opvallende bezienswaardigheden. Zo kun je een bezoek brengen aan de authentieke molens of het bekende Steengroevetheater.

Verder biedt Winterswijk volop levendigheid met een breed aanbod van winkels en horeca. Daarnaast kunnen liefhebbers van natuur en rust hun hart ophalen in de prachtige natuurgebieden die Winterswijk rijk is.

Weetje: Opvallend is de beweging die plaatsvindt op de woningmarkt in Winterswijk. Steeds meer mensen ontdekken de charme van dit dorp, waardoor de huizenmarkt in een interessante fase verkeert.

Makelaars in Winterswijk vergelijken

Op zoek naar de ideale makelaar in Winterswijk voor de verkoop van jouw woning? Middels de diensten van Huis Verkopen vergelijk je makelaars op basis van hun prestaties en kies je de makelaar die perfect bij jou en jouw woning past.

 • Volledig inzicht in verkoopopbrengst en snelheid per makelaar
 • Huis Verkopen werkt 100% onafhankelijk
 • Gratis en vrijblijvend makelaars vergelijken
 • Beste prijs/kwaliteit-verhouding in Winterswijk

Je vult simpelweg jouw adres, wensen en voorkeuren in. Vervolgens worden de makelaars die het beste bij jou passen gekoppeld aan jouw profiel. Deze makelaars informeren je over alles wat jij wilt weten: de beste verkoopstrategie voor jouw huis, een realistische verkoopprijs en hun aanpak om het maximale resultaat te behalen.

Vergelijk makelaars in Winterswijk Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Winterswijk

Het vergelijken van lokale makelaars is belangrijk. Let op hun ervaring, verkooptijden, en tarieven. Je kunt hier op Huis Verkopen makelaars vergelijken om te kiezen die het beste bij je past.

De gemiddelde makelaarskosten in Winterswijk zijn € 3.654. Het is aan te bevelen om tarieven van meerdere makelaars te vergelijken voordat je een keuze maakt.

De kosten van je makelaar worden afgetrokken van de opbrengst van je huisverkoop. Een lager tarief kan resulteren in meer winst. Vergelijk dus de tarieven en kies een makelaar die waarde voor je geld biedt.

De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Winterswijk zijn € 515. Deze kosten kunnen verschillen per makelaar, dus het is altijd een goed idee om meerdere offertes aan te vragen.

Homes in Winterswijk verkopen gemiddeld binnen 55 dagen. Echter, deze snelheid kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de makelaar die je kiest.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen