Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Twijzel

In Twijzel je huis verkopen kan een uitdaging zijn. Het eerste wat je moet weten is de waarde van je woning - dit is de basis waarop je een goede verkoopstrategie ontwikkelt. Een accurate schatting kan je op weg helpen naar een succesvolle verkoop.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Twijzel

Bij de verkoop van je huis in Twijzel zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Zo wil je er zeker van zijn dat je een goede prijs voor je woning krijgt. Daarnaast is het aan te raden om niet te veel te betalen voor de dienstverlening van een makelaar. Het snel verkopen van jouw huis is een andere belangrijke zaak. Door de woning vlot te verkopen, voorkom je onnodige dubbele woonlasten.

Als mogelijke verkoper van een woning in Twijzel, vraag je je wellicht af hoe snel huizen in jouw dorp meestal worden verkocht. Zou je ook willen weten wat de gemiddelde verkoopopbrengst in Twijzel is? En hoeveel zou het vergelijken van makelaars je kunnen besparen? Op deze pagina vind je een handige link naar een vergelijkingstool: vergelijk de prestaties van makelaars in Twijzel. Hieronder volgen de actuele cijfers over woningverkoop in Twijzel:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
46 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 485.000
Besparing (gem.)
€ 1.358

Je huis snel verkopen in Twijzel

Het verkopen van een woning in Twijzel duurt gemiddeld 25 dagen. Dit gemiddelde is afhankelijk van diverse factoren, zoals de staat van de woning en de vraag en het aanbod op de markt. Om de kans op een snelle verkoop te vergroten zijn er verschillende acties die je kunt ondernemen.

 1. Zichtbaarheid is belangrijk bij de verkoop van een woning. Publiceer je huis op verschillende vastgoedwebsites, zoals Funda. Dit vergroot de zichtbaarheid en de kans op een snelle en succesvolle verkoop.
 2. Het is altijd goed om je woning op te knappen voor de verkoop. Maar het is niet nodig om grote, dure renovaties uit te voeren. Vaak levert een flinke opfrisbeurt al veel resultaat op. Denk hierbij aan een frisse verflaag, gerepareerde kleine mankementen, en een opgeruimde en schone woning.
 3. De prijsstelling is erg belangrijk. Zet de vraagprijs niet te hoog maar ook niet te laag. Vraag advies aan een makelaar of taxateur om tot een realistische prijs te komen die passend is bij de staat en locatie van de woning.

Tips in Twijzel

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Twijzel op?

Als het op de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Twijzel aankomt, schommelt deze rond de € 485.000 euro. Deze prijs fluctueert afhankelijk van diverse factoren. De karakteristieken van de woning, zoals het aantal kamers en de totale oppervlakte, spelen een grote rol, maar de locatie en vraag op de markt in de gegeven periode hebben ook een belangrijke invloed.

Kijkend naar de gemiddelde prijs per vierkante meter in Twijzel, wordt er momenteel gemiddeld € 3.489 euro betaald. Deze cijfers zijn op basis van de verkoopprijzen in de afgelopen drie maanden in Twijzel. Deze informatie kan waardevol zijn als je een indicatie wilt hebben van wat je kunt verwachten bij de verkoop van jouw huis in juli 2024.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Twijzel

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 100
€ 1.800
€ 3.600

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Twijzel bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Twijzel.

Tips om je woning te verkopen in Twijzel

Het verkopen van je huis in Twijzel kan een uitdaging zijn, maar met de juiste strategie en de beste tips maak je een sterke start. Het succesvol op de markt brengen van jouw woning vraagt om een verstandige aanpak waarbij je zowel het huis zelf als de verkoopzijde van het proces aandacht geeft.

 • Keuze makelaar: Een ervaren lokale makelaar kent de markt en kan je adviseren over de vraagprijs en presentatie van je huis. Kies een makelaar met een sterke online en offline aanwezigheid.
 • Huis opknappen: Zorg dat de woning in goede staat is. Kleine reparaties en een likje verf kunnen een wereld van verschil maken. Denk ook aan de tuin: een netjes onderhouden buitenruimte is een pluspunt.
 • Fotografie: Professionele foto's van je woning maken een groot verschil. Ze zijn het eerste wat potentiële kopers zien. Investeer in een professionele fotograaf die de beste aspecten van je huis in beeld brengt.
 • Flexibiliteit: Wees beschikbaar voor huisbezichtigingen. Hoe meer mensen het huis kunnen zien, hoe groter de kans dat je je huis snel verkoopt.
 • Realistische prijs: Stel samen met je makelaar een realistische vraagprijs vast. Een te hoge prijs kan kopers afschrikken, een te lage prijs kan je potentiële winst verminderen.

Ontdek jouw stappenplan in Twijzel:

 • Speciaal op maat samengesteld voor jouw woning
 • Overzichtelijk en duidelijk stappenplan voor de verkoop
 • Voorkomt dat je belangrijke stappen in het proces mist
 • Bespaar duizenden euro's door het maken van slimme keuzes
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Twijzel?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Twijzel kost je als verkoper gemiddeld € 5.140. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Twijzel In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 485.000) € 5.869
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 5.140

Kosten van makelaars in Twijzel

Bij het verkopen van je huis in Twijzel is het raadzaam om een makelaar in te schakelen. Gemiddeld betaal je voor deze dienst een courtage van 1,21% van de uiteindelijke verkoopprijs. Het is echter belangrijk om te realiseren dat dit slechts een gemiddelde is en dat tarieven kunnen variëren.

Hoewel de kosten van de makelaar zeker een rol spelen, is het daarnaast essentieel te kijken naar de verkoopprijs waarvoor de makelaar meent jouw woning te kunnen verkopen. Een hogere verkooprijs kan de hogere courtage van een bepaalde makelaar bijvoorbeeld weer compenseren. Maak daarom een weloverwogen keuze.

Lees meer over makelaars in Twijzel.

Andere kosten bij verkoop

Als je jouw huis in Twijzel wilt verkopen, houd rekening met verschillende kosten. De meest bekende zijn de makelaarskosten. In Twijzel betaal je gemiddeld 1,21% courtage aan je makelaar. Dat betekent dat je bij een gemiddelde verkoopprijs van € 485.000 op zo'n € 5.869 aan makelaarskosten uitkomt. Maar er zijn nog andere kosten waar je rekening mee moet houden.

Notariskosten

Ook notariskosten zijn een onderdeel van de kosten die je maakt als woningverkoper. Dit zijn de kosten van de notaris voor het opmaken van de akte van levering. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw woning en de complexiteit van het verkoopproces.

Let op dat de koper normaal gesproken de akte van levering betaalt. Maar er zijn ook notariskosten voor andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een volmacht als je niet bij de overdracht aanwezig kunt zijn. De hoogte hiervan is wettelijk gereguleerd.

Marketingkosten

In sommige gevallen worden marketingkosten apart in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die gemaakt worden om jouw woning in de markt te zetten. Dit kan variëren van de kosten voor professionele foto's tot een video of 3D-bezichtiging en natuurlijk de kosten voor het adverteren op diverse platformen.

Meestal zijn de marketingkosten onderdeel van de makelaarskosten. Maar het is altijd verstandig om dit na te vragen bij je makelaar en de tarieven te vergelijken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Verhuiskosten

Niet te vergeten zijn de verhuiskosten. Deze kosten bestaan uit het inpakken, vervoeren en uitpakken van jouw spullen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf kan je een hoop stress en tijd besparen.

De kosten van een verhuisbedrijf kunnen flink variëren. Gemiddeld liggen deze tussen de 1000 en 2000 euro. Het is altijd verstandig om verschillende offertes aan te vragen en deze te vergelijken.

Wanneer mijn huis verkopen in Twijzel?

Vraag je je af of juli 2024 een goed tijdstip is om je huis in Twijzel te verkopen? Het antwoord is ja, omdat de woningmarkt in het algemeen nog zeer dynamisch is. Toch verschilt het per situatie en woonplaats, dus het verkrijgen van professioneel advies is aan te bevelen.

Een ervaren makelaar heeft het beste zicht op de actuele verkoopmogelijkheden van jouw huis. Met diepgaande kennis van de lokale markt kan deze je helpen om de beste beslissing te maken gebaseerd op jouw specifieke situatie en de huidige marktdynamiek in Twijzel.

Vergelijk makelaars in Twijzel Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Je wilt je woning verkopen in Twijzel, toch? Dit is een belangrijke stap waarbij veel komt kijken. Het stappenplan van Huis Verkopen helpt je om dit proces soepel en efficiënt te laten verlopen. Door het volgen van het stappenplan weet je precies waar je aan toe bent en wat je allemaal moet regelen. Op deze manier kun je in één keer goed de verkoop van je woning regelen. Huis Verkopen maakt het vergelijken van specialisten gemakkelijk en zorgt ervoor dat jij kosten bespaart. Door het gebruik van Huis Verkopen kan je de verkoop van je woning zo slim mogelijk aanpakken, zonder onnodige verrassingen.

Vergelijken van lokale makelaars

Makelaars kunnen enorm verschillen in prestaties en tarieven. Gelukkig maakt Huis Verkopen het gemakkelijk voor je om profielen van lokale makelaars in Twijzel te vergelijken. Hierdoor vind je snel de beste makelaar voor jouw verkoopdoeleinden.

Kosten besparen

Bij Huis Verkopen geloven we dat je niet teveel hoeft te betalen voor goede dienstverlening. Daarom kun je via ons platform verschillende dienstverleners, waaronder makelaars en energieadviseurs, vergelijken op tarieven en beschikbaarheid. Zo bespaar je aanzienlijk op je makelaarskosten.

100% onafhankelijk

Huis Verkopen is er voor jou, de verkoper. We zijn een 100% onafhankelijk platform en staan voor het belang van verkopers. We streven ernaar om misinformatie in de markt te bestrijden, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over de verkoop van je huis.

Het overzicht behouden

Het proces van het verkopen van een huis kan overweldigend zijn. Met het interactieve stappenplan van Huis Verkopen heb je altijd een duidelijk overzicht van wat je moet regelen. Bovendien kun je iedere voltooide stap eenvoudig afvinken, zodat je altijd weet waar je staat in het verkoopproces.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Twijzel

De verkoopprijs van je huis in Twijzel kan bepaald worden door een waardebepaling bij een makelaar aan te vragen. Ook kan de gemiddelde verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving een goed uitgangspunt bieden.

Bij het verkopen van je huis in Twijzel, kun je het beste starten met een goed stappenplan. Dat leidt je door het hele proces, van het bepalen van de vraagprijs, tot het onderhandelen met kopers.

De beslissing om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je huis in Twijzel hangt van je eigen voorkeuren en ervaring af. Een makelaar kent het lokale vastgoedmarkt en kan veel werk uit handen nemen. Zie hier om te leren hoe makelaars je kunnen helpen.

De beste makelaar om je huis in Twijzel te verkopen hangt van verschillende factoren af, waaronder jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Je kunt makelaars vergelijken op basis van hun diensten, tarieven en recensies op onze makelaars vergelijkingspagina.

De kosten voor het verkopen van je huis in Twijzel hangen af van verschillende factoren, zoals de makelaarskosten en notariskosten. Voor een gedetailleerd overzicht van deze kosten kun je terecht op onze kostenpagina.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen