Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Adorp

Ben je van plan je huis te verkopen in Adorp? Dan is kennen van de actuele huizenmarkt cruciaal. In juli 2024 tonen trends in woningprijzen en verkoopcijfers wat je als woningverkoper kunt verwachten. Advies is deze statistieken van nabij te volgen voor een succesvolle verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Adorp

De gemiddelde verkoopprijs in Adorp is in de laatste 3 maanden € 420.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 400.000 euro. Deze prijzen tonen huidige stand van zaken in de woningmarkt van Adorp. Zo kun je beter beslissen hoe realistisch je eigen huis verkoopplannen zijn. Voor een visuele weergave van deze vastgoedcijfers, zie onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Adorp

Afgelopen 3 maanden

€ 237.000
€ 353.000
€ 470.000

Het zou je kunnen verrassen, maar de waarde per vierkante meter krijgt een belangrijke rol bij het kopen of verkopen van een woning, ook in Adorp. Dit getal, weergegeven in € 3.621 voor de gemiddelde verkoopprijs, geeft een helder beeld van de prijsverhoudingen. Vraagprijs en verkoopprijs per m2 variëren namelijk altijd. Om je een concreet beeld te geven, zie hieronder de grafiek die de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Adorp de afgelopen 3 maanden toont:

Huizenprijzen in Adorp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.500
€ 3.700

Prijsontwikkeling Adorp laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Adorp bewogen, zoals zichtbaar is op de onderstaande grafiek. De schommelingen weerspiegelen de natuurlijke bewegingen in woningprijzen. De gemiddelde verkoopprijs in Adorp was afgelopen maand € 420.000 euro. Dit is in lijn met de algemene trends op de Nederlandse woningmarkt:

Wat is mijn woning in Adorp waard?

De waardebepaling van je huis in Adorp wordt beïnvloed door diverse factoren. Zo speelt het type woning, de omvang, de staat van onderhoud en natuurlijk de stand van de huizenmarkt mee in de uiteindelijke beoordeling. Het is dus niet zomaar een simpele calculatie, maar een uitgebreide analyse van al deze parameters.

Zou je niet graag de waarde van je eigen huis in Adorp kennen? Het inschakelen van een makelaar voor een gratis waardebepaling kan dan de beste keuze zijn. Dit biedt je duidelijkheid en wordt zo de basis van een weloverwogen keuze om al dan niet je woning te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaaris grondig en betrouwbaar. De professional zal je huis persoonlijk bezoeken en gebruik maken van hun brede kennis van de huizenmarkt. Een makelaar gaat dus verder dan een online taxatie en levert een uitvoerig en betrouwbaar rapport op, een ideaal uitgangspunt voor een mogelijke verkoop van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer we het hebben over woningmarktcijfers, is het van belang om te beseffen dat deze niet uniform zijn. De woningwaarden kunnen aanzienlijk variëren van plaats tot plaats, zoals de huizenprijzen in regio's rondom Adorp ten opzichte van Adorp zelf.

Door de prijzen in andere gemeenten in de gaten te houden, krijgen we een completer plaatje van de actuele situatie op de woningmarkt. Het is niet alleen opmerkelijk om te letten op de gemiddelde verkoopprijzen, maar vooral ook op de gemiddelde prijs per vierkante meter.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Adorp

Op HuisVerkopen.nl hebben we een uniek inzicht in de makelaarsmarkt in Adorp. We volgen de prestaties van makelaars op de voet, waardoor we weten wie er het snelst verkoopt, wie de hoogste prijzen behaalt en wie de meeste woningen verkoopt. Door deze informatie in jouw voordeel te gebruiken, kan je een makelaar vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Als je voor de eerste keer een huis wilt verkopen, kan het moeilijk zijn om te weten welke makelaar je moet kiezen. Makelaarstarieven en -prestaties variëren sterk, dus het is belangrijk om een makelaar te vinden die bij jouw situatie past. Gelukkig hebben we op ons platform een groot aantal cijfers en statistieken die je kunnen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Vergelijk makelaars in Adorp Of lees meer over makelaars in Adorp

Gemiddelde tarieven van makelaars in Adorp

Het verkopen van je huis kan een grote stap zijn. Zeker bij een belangrijke beslissing als deze wil je rekening houden met alle kosten, waaronder de courtage van de makelaar. Courtage is de vergoeding die de makelaar rekent voor zijn diensten en wordt meestal uitgedrukt in een percentage van de verkoopprijs van de woning. In Adorp bedraagt dit gemiddeld 1,18% van de verkoopprijs, oftewel bij gemiddeld € 420.000 een bedrag van € 4.956.

Als je een huis wilt verkopen, is het verstandig om verschillende makelaars te vergelijken op basis van hun courtage en dienstverlening. Dit kun je gemakkelijk doen op onze pagina voor het vergelijken van makelaars. De beste keuze hangt niet alleen af van de courtage van de makelaar, maar ook van zaken als de verkoopstrategie en aanpak. Het is daarom raadzaam om naast de courtage ook deze aspecten mee te nemen in je beslissing om de meest geschikte makelaar te kiezen voor het verkopen van je huis in Adorp.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Adorp

In Adorp bevinden zich in totaal 200 koopwoningen. Infrequent komt echter slechts een klein percentage van deze woningen op de markt. Deze schaarste kan in jouw voordeel werken: als woningverkoper biedt dit je een goede positie om een gunstige verkoopprijs te bedingen.

Aantal verkochte woningen in Adorp

In Adorp hebben in de laatste 12 maanden verschillende woonactiviteiten plaatsgevonden. Woningen zijn in de verkoop geplaatst, hetgeen men 'aanmeldingen' noemt. Daarnaast waren er ook voltooide verkopen van woningen, oftewel 'transacties'. Hoeveel woningen zijn er precies in de afgelopen 12 maanden verkocht in Adorp? Dat antwoord staat precies vermeld als 4 transacties. Bekijk de exacte getallen in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Adorp te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Adorp komen veel zaken om de hoek kijken. Een sleutelrol is zeker weggelegd voor het kiezen van een geschikte verkoopmakelaar, omdat deze expert jou begeleidt tijdens het volledige proces. Daarnaast is het noodzakelijk om alle benodigde documenten, zoals het energielabel, in orde te hebben.

Om structuur aan te brengen in het gehele traject en niets over het hoofd te zien, kan een weloverwogen stappenplan enorm nuttig zijn. Zo voorkom je dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Speciaal voor jouw situatie als inwoner van Adorp, bieden we een gedetailleerd stappenplan aan om de regeling omtrent de verkoop van je huis te stroomlijnen. Hiermee profiteer je van de ervaring van ervaren verkoopmakelaars, die vertrouwd zijn met de lokale vastgoedmarkt van Adorp.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de pagina waar je nu bent, is de meest recente en betrouwbare informatie over de woningmarkt in Adorp altijd te vinden. Fahandel het over specifieke situaties zoals markttrends, gemiddelde prijzen, vraag en aanbod - standaardgegevens waar je zeker van op aan kan als je plannen hebt om je woning in de verkoop te zetten. Waarom is dit nu belangrijk? Nou, door jezelf te informeren over de woningmarktcijfers in Adorp, krijg je een beter beeld van de kansen die op jouw pad kunnen komen.

De voordelen van HuisVerkopen.nl bij de verkoop van je woning

HuisVerkopen.nl is een uitstekende startplaats om de verkoop van je woning in Adorp te regelen. Handige hulpmiddelen zoals een gratis waardebepaling en een tool om makelaars te vergelijken helpen je bij het vinden van de beste makelaar in de buurt. Ook het stappenplan is een must, zo weet je precies welke zaken je moet regelen voor de verkoop. Kortom, HuisVerkopen.nl is een handige tool die je helpt de beste keuzes te maken en niets over het hoofd te zien bij de verkoop van je woning in Adorp.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen